Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 78

Θέμα: Anti-bike petrol stations

Παλαιό μέλος
    1. Τα βενζινάδικα δεν ανατινάζονται.

2. Πλοία-συνεργεία-βενζινάδικα-πάρκιν-ιδιωτικοί χώροι-κλπ, μπαίνεις με δική σου ευθύνη.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    1. Τα βενζινάδικα δεν ανατινάζονται.

2. Πλοία-συνεργεία-βενζινάδικα-πάρκιν-ιδιωτικοί χώροι-κλπ, μπαίνεις με δική σου ευθύνη.
    Δεν το γνώριζα

Δηλαδή ούτε τα αυτοκίνητα μηχανάκια με ανοιχτή τάπα βενζίνης ανατινάζονται αν υπάρξει σπινθήρας δίπλα στην τάπα όταν το γεμίζεις βενζίνη εκτοπίζοντας το αέριο μίγμα βενζίνης αέρα που βρισκόταν μέσα στο ντεπόζιτο

Δηλαδή αν πάρει φωτιά το μηχανάκι μου λόγο κακού χειρισμού του βενζίνα δεν θα με αποζημιώσουν γιατί μπαίνω μέσα με δική μου ευθύνη

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
    Δεν το γνώριζα

Δηλαδή ούτε τα αυτοκίνητα μηχανάκια με ανοιχτή τάπα βενζίνης ανατινάζονται αν υπάρξει σπινθήρας δίπλα στην τάπα όταν το γεμίζεις βενζίνη εκτοπίζοντας το αέριο μίγμα βενζίνης αέρα που βρισκόταν μέσα στο ντεπόζιτο

Δηλαδή αν πάρει φωτιά το μηχανάκι μου λόγο κακού χειρισμού του βενζίνα δεν θα με αποζημιώσουν γιατί μπαίνω μέσα με δική μου ευθύνη
    Καταρχήν σβήσε το τσιγάρο! :a029:

Έκρηξη θα γίνει όταν τελειώσουν τα καύσιμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Πριν κάτι χρόνια που είχε πιάσει φωτιά το βενζινάδικο του Στεφανόπουλου στην Πάτρα, ούτε έκρηξη υπήρξε, ούτε έπεσαν οι πελάτες τρέχοντας να απομακρυνθούν. Σταδιακό κάψιμο των αποθεμάτων και αυτό ήταν όλο. Έκρηξη θα γίνει όταν τελειώσουν τα καύσιμα αλλά ήδη έχει έρθει η Πυροσβεστική να πλημμυρήσει τον χώρο με αφρό για να μην υπάρξει έκρηξη.
    Μπορείς να ελέγξεις την κάλυψη της ασφαλιστικής σου και να αναθεωρήσεις το συμβόλαιο.

Παλαιό μέλος
    Γιατί να το σβήσω κρίμα είναι μόλις το άναψα

Η δεξαμενή καύσιμου του βενζινάδικου μπορεί όντως να εκραγεί όταν αδειάσει γιατί τότε θα υπάρχει το μέγιστο μίγμα αέρα βενζίνης μέσα μάλλον έχεις δίκιο σε αυτό

Η δεξαμενή καύσιμου της μηχανής μου ( ένα παλιό scooter έχω δηλαδή) ξεκινάει από άδεια κατάσταση όταν πάω να το γεμίσω στο βενζινάδικο

Αυτή δεν υπάρχει περίπτωση να εκραγεί δηλαδή

Μήπως να το δοκιμάσουμε να σιγουρευτούμε

Όσο για την ασφαλιστική μου από αυτήν θα πάρω αποζημίωση ε

Άντε και θα με αποζημιώσει η ασφαλιστική μου δεν θα αναζητήσει ευθύνες στον πρατηριούχο λες ε

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από satel
    Υπάρχει ένα βενζινάδικο κατεβαίνοντας από Καρέα προς Ηλιούπολη που κάθε φορά μου ζητούν να κατέβω από το μηχανάκι για λόγους ασφαλείας.

Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ασφάλεια εννοούν: ότι δε θα γίνει ατύχημα ή ότι δε θα φύγω χωρίς να τους πληρώσω;
    Υπάρχουν 2 της Shell και εδώ στο Ηράκλειο που το ζητάνε αυτό !!!!!!!
    ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ τους λέω ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΒΡ ................

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Και δεν προκειται να καταλάβεις αν δεν τους ρωτήσεις
    Κάπτεν ΔΕΝ τα λες καλά !!!!!!!
    Εγώ έχω ρωτήσει να μου το εξηγήσουν και απλά απαντάνε "ΛΟΓΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" χωρίς άλλη εξήγηση.
    Λέω και εγώ "άντε γεια" και τελείωσε !!!!!!!!!

Άλλο πράγμα το να βγάλεις το κράνος σε τράπεζα και άλλο αυτό !!!!!

Παλαιό μέλος
    Άντε και θα με αποζημιώσει η ασφαλιστική μου δεν θα αναζητήσει ευθύνες στον πρατηριούχο λες ε
    Οι οποίες ευθύνες θα αποζημιωθούν από την δική του ασφαλιστική.

Πάντως απ' ότι θυμάμαι και από το βενζινάδικο που κάηκε στην Πάτρα, είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις ποιος ευθύνεται και είναι πολύ πιθανό ότι το πόρισμα της Πυροσβεστικής να είναι πολύ γενικό που θα δεν δίνει κατευθύνσεις/λύσεις σε καμία από τις δύο πλευρές. :wacko:

Παλαιό μέλος
    Νομίζω όμως ότι ξεφεύγουμε λίγο

Αυτό που με έκανε να γράψω είναι το ότι πιστεύω ότι

Τα βενζινάδικα self service εκτός του ότι αποποιούνται μέρος της ευθύνης για την σωστή παραλαβή ενός εύφλεκτου υλικού σε χύμα κατάσταση ( εννοώ όχι σε συσκευασμένα δοχεία που πληρούν προδιαγραφές αν υπάρχουν)

Για λόγους κέρδους και δικής τους ευκολίας αναγκάζουν τον πελάτη να αφαιρέσει το κράνος από το κεφάλι του για να πραγματοποιήσει αυτή την παράδοση βενζίνης.
    Πράγμα που έχει σαν συνέπειες
    την έκθεση του σε μεγαλύτερο κίνδυνο αν συμβεί ατύχημα
    την απότομη έκθεση του σε καιρικά φαινόμενα που μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα βλάβη της υγείας του
    και αρκετά άλλα που δεν σκέφτομαι τώρα.

Αν σκεφτείς ότι όλα τα παραπάνω γίνονται με σκοπό το κέρδος του μαγαζάτορα και μόνο τότε απορώ πώς και δεν έχουν αντιδράσει οι λέσχες τη Αγγλίας

Παλαιό μέλος
    Το βενζινάδικο δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη γιατί θα πρέπει να ελέγχει και το όχημα πέρα από τα καύσιμα που είναι η μόνη δικαιοδοσία του.

Αν συμβεί ατύχημα σε βενζινάδικο, δεν γνωρίζουμε εάν το κράνος θα μας προφυλάξει ή όχι, γιατί δεν έχει σχεδιαστεί γι' αυτόν τον σκοπό. Το ίδιο και για τα καιρικά φαινόμενα. Το να πάθεις ψύξη καβαλώντας ιδρωμένος και χωρίς κράνος, δεν σημαίνει ότι θα πάθεις το ίδιο εάν βάζεις βενζίνη χωρίς κράνος.

Τι αποτέλεσμα θα έχει η αντίδραση των Βρετανικών Λεσχών; Να φορέσουν κράνη οι γιωταχήδες και οι φορτηγατζήδες; Πώς θα στηρίξουν αυτή την κατηγορία για κάτι που έχει σχεδιαστεί για διαφορετικό σκοπό; Να προσθέσουν αλεξίσφαιρη προστασία (τζάμια και λαμαρίνες) στα οχήματα; Να μην βγαίνουν από τον κλιματισμό/καλοριφέρ;

ξεφυγε λιγο η συζητηση, εγω απλα οτι αν απαιτησουν να βγαλω κρανος για να βαλω βενζινη απλα παω στο επομενο βενζιναδικο γιατι το θεωρω γελοιο να βγαλω το κρανος για βενζινη, απλα δεν το στηριζω στο γεγονος οτι με προστατευει απο ατυχημα στο βενζιναδικο που το θεωρω χαζη δικαιολογια απλα στο οτι δε γουσταρω να το βγαζω βαζω χωρις λογο γιατι κατα βαση βαριεμαι ρε αδερφε!!!! αν υπηρχε βεβαια σοβαρος λογος τοτε ναι θα το δεχομουν απλα ομως δε το βρισκω σοβαρο.

Παλαιό μέλος
    Το βενζινάδικο κατά την άποψη μου μπορεί εύκολα να αναλάβει μέρος η όλη την ευθύνη για ατύχημα που θα συμβεί μέσα σε αυτό αν

Το προσωπικό του δεν φοράει τον κατάλληλο ρουχισμό

Το προσωπικό του δεν κάνει καμία υπόδειξη στον πελάτη που θα ανάψει τσιγάρο, χρησιμοποιεί το κινητό και πολλά άλλα δίπλα στην αντλία καυσίμου.

Το προσωπικό του δεν σταματήσει τον οποιοδήποτε ανεφοδιασμό σε περίπτωση που παρουσιαστεί ο οποιοσδήποτε κίνδυνος ανάφλεξης

Το προσωπικό του δεν φροντίσει για την απομάκρυνση των πελατών του σε περίπτωση κίνδυνου

Το προσωπικό του δεν γνωρίζει τα μέσα τον τρόπο κατάσβεσης φωτιάς και της ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε περίπτωση ατυχήματος

Το προσωπικό του δεν γνωρίζει τα προληπτικά μέτρα που πρέπει να πάρει για να πραγματοποιήσει ανεφοδιασμό καυσίμου

Το προσωπικό του δεν είναι σε καλή διανοητική κατάσταση

Εγώ σαν πελάτης δεν έχω καμία υποχρέωση να ξέρω τα παραπάνω ούτε βέβαια να είμαι καλά διανοητικά όπως και οι συνεπιβάτες μου

Το κράνος μπορεί να μην έχει πιστοποίηση για αντοχή σε φωτιά
    Έχει πιστοποιήσει όμως για προφύλαξη από κρούσεις και κρούση δεν σημαίνει μόνο ότι χτυπάμε το κεφάλι μας σε σταθερό σημείο

Αν ζητήσεις από τους αρμόδιους γιατρούς ημπορούν να σου πουν πιες είναι οι πιθανότητες να πάθεις ψύξη αν ξαφνικά εκθέσεις το κεφάλι σου από την αυξημένη θερμοκρασία που θα έχει την στιγμή που θα σταματήσεις για ανεφοδιασμό , σε ψύχος και αέρα που θα ι υπάρχει στο χώρο της αντλίας.

Δεν νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο να πάρεις και μια έγγραφη απάντηση

Ο σκοπός των λεσχών είναι νομίζω η διαφύλαξη των δικαιωμάτων τον μελών τους πάνω από όλα

Παλαιό μέλος
    Γρηγόρη, η δική μου διαφωνία είναι ότι το βενζινάδικο είναι ιδιωτικός χώρος και ως τέτοιος μπορεί να έχει δικούς τους κανόνες καλής λειτουργίας οι οποίοι κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να μην αναλάβουν επιπλέον ευθύνες. Οι κανονισμοί αυτοί αναγράφονται σε εμφανές σημείο του χώρου και σε περίπτωση μη-εφαρμογής τους από το κοινό, είναι δυνατή η παρατήρηση εκ μέρους της διεύθυνσης, εάν βέβαια γίνεις αντιληπτός. Φυσικά οι εν λόγω κανονισμοί επιβάλλονται με κάποιο τρόπο από το κράτος αλλά και επεκτείνονται για να καλύψουν τις ανάγκες της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Με βάση αυτό το σκεπτικό, η πλειοψηφία των βενζινάδικων, προωθεί ρουχισμό που καλύπτει τους κανονισμούς αυτούς. Με την ίδια λογική, θεωρώ ανόητο να ανάψει κάποιος τσιγάρο και να μιλάει στο κινητό όταν υπάρχει σχετική σήμανση, ή να μην του γίνει παρατήρηση από το προσωπικό εάν το αντιληφθούν. Το ίδιο ανόητο είναι να συνεχιστεί ο ανεφοδιασμός σε περίπτωση ανάφλεξης, να μην γνωρίζουν τεχνικές κατάσβεσης και προληπτικά μέτρα φύλαξης, ή το προσωπικό να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της επιχείρησης. Διαφωνώ μόνο ως προς την παροχή βοήθειας σε περίπτωση ανάγκης γιατί έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές παροχής πρώτων βοηθειών.

Η καθημερινότητα αυτή των βενζινάδικων, περιγράφεται από τον κανονισμό λειτουργίας που απαιτείται για την παροχή άδεια λειτουργίας για διακίνηση καύσιμων. Εάν ο πρατηριούχος θέλει να πάρει το ρίσκο και να παραβεί τον κανονισμό λειτουργίας, κινδυνεύει να χάσει την άδεια του. Εάν ο πελάτης δεν επιθυμεί να ακολουθήσει τους κανονισμούς λειτουργίας του συγκεκριμένου πρατηρίου, μπορεί να δοκιμάσει το επόμενο, και το επόμενο, και το μεθεπόμενο, μέχρι να βρει κάποιο που να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του.

Από την στιγμή που έχει χαθεί η έννοια του παιδιού που βάζει βενζίνη και επιβλέπει την διαδικασία, εάν ο πελάτης επιθυμεί να αγοράσει καύσιμα, θα πρέπει να ακολουθήσει τους κανόνες και εάν κάτι δεν το καταλαβαίνει θα πρέπει να ρωτήσει στο γκισέ για επιπλέον οδηγίες. Αφού λοιπόν στις οδηγίες αναφέρει ότι απαγορεύεται το κράνος, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε εμείς αυτό, βλέπε ιδιωτικός χώρος.

Η λέσχη δεν πιστεύω ότι είναι κάτι παραπάνω από την κοινή, απλή, όρθως στεκούμενη λογική. Εάν οι αναβάτες δυσφορούν και υποφέρουν βγάζοντας το κράνος, είτε το κράτος, είτε οι οργανισμοί προστασίας καταναλωτή, θα αναλάβουν την σχετική τροποποίηση των κανονισμών. Κάτι παρόμοιο με τον διαχωρισμό μεταξύ κατοικιδίων και ατόμων με προβλήματα όρασης. Μέχρι τότε όμως έχουμε άπειρο χρόνο να αναλογιστούμε γιατί στην Ελλάδα δεν φοράμε κράνη και προστατευτικό εξοπλισμό στον δρόμο, ακόμη και εάν θα πρέπει να βγάζουμε το κράνος σε ορισμένα πρατήρια στην Ελλάδα, ή και σε σχεδόν όλα στο εξωτερικό.

Τα βενζιναδικα εννοείται και ανατινάζονται... δείτε και καμμια ταινία άσχετοι. τοσό κόπο εχει κάνει ο Σταλλόνε και άλλο τόσο ο Σβαρτζέ για όσους δε το πήραν πρέφα!(μη πώ για βα νταμ γιατί θα ανατιναχθεί το φόρουμ! ) ακους εκεί! δεν ανατινάζονται τα βένζινάδικα... εδώ ανατινάζονται τα μινι μάρκετ οταν πίνεις coca cola light (δε πίνεται με τιπότα και τα νέυρα του ατυχου αγοραστή προκαλούν ανάφλεξή :rotflmao: )

υγ. Πάντως σε Ελληνικό self service βενζινάδικο (ευτηχώς που το βρήκα αλλίως θα έμενα) σε κάποιο χωριό-πόλη? κοντά στο Άργος δεν παίρνεις βενζίνη αν δε πληρώσεις πρώτα... (χωρίς ταμία , ένα αυτόματο πωλητή είχε, που έλεγες πόση βενζίνη θές και φρουουουπ σου ρούφαγε το δεκάευρο (ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΧΩΡΪΣ ΡΕΣΤΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ RULES :a5: )
    If you can't accept the criticism for your acts... DON'T DO THEM!!!

Πωλούνται εξατμίσεις yoshimura rs-3 για SV1000

Πωλείται undertail Hotbodies SBK για SV1000 03 (ασημί)
    Πωλείται φτερο targa rear hugger για SV1000 03 (ασημί)

Παλαιό μέλος
    Ελπίζω να μην έχει πιστέψει κανείς ότι το έχω πάρει πατριωτικά το θέμα

Επιμένω σε αυτό το θέμα γιατί πιστεύω ότι κάποια πράγματα που μπορεί αυτή τι στιγμή να συμβαίνουν δίπλα μας είναι πολύ εύκολο να έρθουν και σε μας.

Έχουν αρχίσει να έρχονται δηλαδή

Θεωρώ αδιανόητο αυτόν τον τρόπο λειτουργίας στα βενζινάδικα

Και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να πουλάει κάποιος ένα επικίνδυνα εύφλεκτο εμπόρευμα ασυσκεύαστο αφήνοντας την όλη διαδικασία να εξαρτάτε από τον πελάτη και μόνο.

Δηλαδή θα επιτρέπανε σε ένα σούπερ μαρκετ να πουλάει κρέας χίμα βάζοντας τον πελάτη να το τεμαχίσει μόνος του
    Και αν όχι πόσο πιο επικίνδυνο είναι το κρέας και πόσο λιγότερο γνώστης είναι ο πελάτης για της προφυλάξεις που πρέπει να πάρει.

Μπορεί να λέω βλακείες αλλά καλό είναι να έχουμε από πριν μια ιδέα για τα αποτελέσματα αυτής της εκδοχής πριν γίνει μόδα για να είμαστε έτυμοι να την αντιμετωπίσουμε

Το να μην βάλω εγώ βενζίνη σε ένα τέτοιο κατάστημα δεν λέει και πολλά

Μπορεί να βάλει το παιδί μου σε μερικά χρόνια

Γιατί να κλίνω τα μάτια όταν βλέπω κάποιους να εκμεταλλεύονται την αδιαφορία των αρχών

Υγ έχω βάλει βενζίνη σε τέτοιο κατάστημα στα Γιάννενα και τσακώθηκα γιατί η μια μάνικα έσταζε και με γέμισε βενζίνη και όταν το είπα στην ταμία με έγραψε κανονικά
    Όταν την ρώτησα αν υπάρχει μπετονι για να ξεπλύνω τουλάχιστον την βενζίνη από το όχημα μου απάντησε ότι δεν έχουν γιατί τους το κλέβουν θα έκανα καταγγελία αλλά ήμουν φορτωμένος και ξεκίναγα για Αθήνα

καλο απογευμα

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Το βενζινάδικο κατά την άποψη μου μπορεί εύκολα να αναλάβει μέρος η όλη την ευθύνη για ατύχημα που θα συμβεί μέσα σε αυτό αν

Το προσωπικό του δεν φοράει τον κατάλληλο ρουχισμό

Το προσωπικό του δεν κάνει καμία υπόδειξη στον πελάτη που θα ανάψει τσιγάρο, χρησιμοποιεί το κινητό και πολλά άλλα δίπλα στην αντλία καυσίμου.

Το προσωπικό του δεν σταματήσει τον οποιοδήποτε ανεφοδιασμό σε περίπτωση που παρουσιαστεί ο οποιοσδήποτε κίνδυνος ανάφλεξης

Το προσωπικό του δεν φροντίσει για την απομάκρυνση των πελατών του σε περίπτωση κίνδυνου

Το προσωπικό του δεν γνωρίζει τα μέσα τον τρόπο κατάσβεσης φωτιάς και της ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε περίπτωση ατυχήματος

Το προσωπικό του δεν γνωρίζει τα προληπτικά μέτρα που πρέπει να πάρει για να πραγματοποιήσει ανεφοδιασμό καυσίμου

Το προσωπικό του δεν είναι σε καλή διανοητική κατάσταση

Εγώ σαν πελάτης δεν έχω καμία υποχρέωση να ξέρω τα παραπάνω ούτε βέβαια να είμαι καλά διανοητικά όπως και οι συνεπιβάτες μου

Το κράνος μπορεί να μην έχει πιστοποίηση για αντοχή σε φωτιά
    Έχει πιστοποιήσει όμως για προφύλαξη από κρούσεις και κρούση δεν σημαίνει μόνο ότι χτυπάμε το κεφάλι μας σε σταθερό σημείο

Αν ζητήσεις από τους αρμόδιους γιατρούς ημπορούν να σου πουν πιες είναι οι πιθανότητες να πάθεις ψύξη αν ξαφνικά εκθέσεις το κεφάλι σου από την αυξημένη θερμοκρασία που θα έχει την στιγμή που θα σταματήσεις για ανεφοδιασμό , σε ψύχος και αέρα που θα ι υπάρχει στο χώρο της αντλίας.

Δεν νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο να πάρεις και μια έγγραφη απάντηση

Ο σκοπός των λεσχών είναι νομίζω η διαφύλαξη των δικαιωμάτων τον μελών τους πάνω από όλα

εεε συγνώμη...ζείς στην Ελλάδα?
    ολα αυτα που αναφέρεις για προσωπικο και ευθυνες του βενζινοπωλη.....ωραια και καλα, αλλα..εεε..να......ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?....

επισης δεν ειναι λιγο υποχονδριο (ειδικα ως μοτοσυκλετιστης) να φοβάσε την ΨΥΞΗ :hypnotize απο την αφαιρεση του κράνους ?

το ξανα λέω
    ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΗΣΤΗ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΝΩ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΣΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!!
    σωστο ή λάθος? επιχειρηματολογιστε την απαντηση σας.
    ουφφφ...
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. naked bike??? no thanks...
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 07:47
  2. Bike boys... μπλιαχχχ
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 16:14
  3. Πηρα καινουριο bike
    από Julius στο forum Off topic