μέχρι σέρρες δεν γίνεται ?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ευχαριστώ ρε Γιαννιό, θα το πάρεις και βόλτα μέχρι το Ξυλόκαστρο και για τσάρκα μέσα στην Αθήνα αμαλάχει![]()
Σιγά σιγά μόνο γιατί στρώνεται έτσι ;:rotflmao:
![]()
![]()
μέχρι σέρρες δεν γίνεται ?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ευχαριστώ ρε Γιαννιό, θα το πάρεις και βόλτα μέχρι το Ξυλόκαστρο και για τσάρκα μέσα στην Αθήνα αμαλάχει![]()
Σιγά σιγά μόνο γιατί στρώνεται έτσι ;:rotflmao:
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Άμα το στρώσω πήγαινέ το και Νίρμπουργκρινγκ αλλά να το ξέρεις, το δικό μου θα έχει ταξιδιάρικο χαρακτήρα :oΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μέχρι σέρρες δεν γίνεται ?
![]()
![]()
![]()
και ο σβέρκος σου το μέγεθος του τρικέφαλου του Αρνί (του Σβαρτσενέγκερ ντε! - παλιααά)Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άμα το στρώσω πήγαινέ το και Νίρμπουργκρινγκ αλλά να το ξέρεις, το δικό μου θα έχει ταξιδιάρικο χαρακτήρα :o
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
μονο ακραπαΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mωρέ ότι και να λέτε εσείς εγώ μόλις διάλεξα το μηχανάκι που θ'αντικαταστήσει το CBF (άμα το δούνε οι Ντουκατάκηδες την φούτσισα)
Βάζω πλώρη και δεν πανα με ξεκωλιάσει ο άνεμος, θα βγάλει ζελατίνα αφτερμάρκετ η Givi :rotflmao:
Για λέτε ; Ακράπα ή Ρέμους ;:rotflmao:
Μαύρο εννοείται![]()
ναι ναι παμε για test ride και μετα μας βλεπω να δινουμε τα hornet μας να περνουμε και ενα δανειο και να χτυπησουμε αυταΑρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Ο μι Τζι και τρία λολ!!!
Test Ride πότε θα το κάνουμε είναι το θέμα....![]()
δεν ειναι κακο!
αλλα εγω και ο μακΙς ειμαιστε αλλου![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Για περίμενε για περίμενε γιατί όταν εμφανίστηκε το αλλού δεν είχε εμφανιστεί το εδώΑρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
αλλα εγω και ο μακΙς ειμαιστε αλλου![]()
![]()
Για περίμενε για περίμενε![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ψήθηκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Για περίμενε για περίμενε γιατί όταν εμφανίστηκε το αλλού δεν είχε εμφανιστεί το εδώ
Για περίμενε για περίμενε![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
H Honda Italia δίνει και αυτά τα specs
Potenza massima 94 kW a 10.000 min-1 (95/1/EC)
Coppia massima 97,5 Nm a 8.000 min-1 (95/1/EC)
Περίπου 126Ηp.
ΚΑΙ εδώ έχει ωραίες hires photos
http://www.hondaitalia.com/Moto/uff_...o_touring.html
Χαιρετώ
Θεέ μου απ'όπου κι αν την κοιτάξεις είναι πανέμορφη (ναι ρε στ'@@ μου κι η εξάτμιση μ'αρέσει από σήμερα:rotflmao: ) !!Αρχικά δημιουργήθηκε από shatz
ΚΑΙ εδώ έχει ωραίες hires photos
http://www.hondaitalia.com/Moto/uff_...o_touring.html
![]()
Βγαίνει και σε άσπρο !![]()
Βγαίνει και σε μαύρο όμως κι άντε να διαλέξεις![]()
Γνώμες ;:rotflmao: :rotflmao:
Πριν δω το λινκ του shatz θα έγραφα "άντε τώρα να το πεις του Ανταμ αυτό"Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ψήθηκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!![]()
Μόλις δει το λινκ όμως θα με καταλάβει και δεν χρειάζεται να εξηγώ τίποτα φιου ανάσανα
:rotflmao:
![]()
Κάτι άλλο που μας καίει αυτή τη στιγμή, έχει κανείς ιδέα πότε περίπου θα την δούμε από κοντά ;![]()
![]()
![]()
Γνώμες?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θεέ μου απ'όπου κι αν την κοιτάξεις είναι πανέμορφη (ναι ρε στ'@@ μου κι η εξάτμιση μ'αρέσει από σήμερα:rotflmao: ) !!
![]()
Βγαίνει και σε άσπρο !![]()
Βγαίνει και σε μαύρο όμως κι άντε να διαλέξεις![]()
Γνώμες ;:rotflmao: :rotflmao:![]()
Θα μας φάει όλο τον παρά η ασπρούλα.....
![]()
Προκαταβολές και Δάνεια ΡπΜ.....![]()
![]()
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
3/4 απο δεξια πισω ειναι εντελως ΤΣΟΝΤΑ μιλαμε!!!
π-α-ν-ε-μ-ο-ρ-φ-ο!!!
οχι οτι απο αλλες πλευρες ειναι ασχημο, μην τρελλαθουμε κιολας...
δεν νομιζω αλλο Honda να εχει προκαλεσει τετοια αισθηση με την σχεδιαση του παντως...