+1 swstos alla den exeis varethei na plirwneis kliseis?Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
α ρε τι θεμα ανοιξες τωρα....
ειναι ΟΛΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Κ ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ!!!!!!
αυτη ειναι η γνωμη μου κ πειτε οτι θελετε!
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ
ΓΙΑΤΙ δεν πιστευω να ειχαν καμια εκτακτη αναγκη.μαγκιες κανανε
ΓΙΑΤΙ τα κανουν ολα αυτα κ ακομα χειροτερα κ δεν τους λεει κ κανενας τπτ.
(ασε που μερικοι δεν μπορουν κιολας) http://www.youtube.com/watch?v=TCLgR-o8KaI
ΓΙΑΤΙ σταματανε κυριως παπακια κ "αλητες" για να το παιξουν μαγκες,σκατα
ΓΙΑΤΙ κατεβαινουν "στα μερη που μαζευεται πολυς κοσμος τις πεμπτες για να δει"(δεν τις αποκαλλω κοντρες γιατι θα πεσουν να με φανε οι "αγιοι")κ δερνουν κοσμο στην ψυχρα κ βριζουν οτι μπορειτε να φανταστειτε!τα εχω δει αυτα κ ειμαι σιγουρος οτι τα ξερετε κ εσεις..
σε πολυ γνωστο φαναρι στην λεωφ.καβαλας εχει μαζευτει παλι κοσμος το μυριστηκανε οι αντρες με τα δερματινα κ σκασανε με τους στρουμφ.εγω με εναν φιλο μου για να τους πικαρουμε βαζουμε περουκες κ μπουφαν κ αποφασιζουμε να περασουμε τον δρομο απο το φαναρι κανονικα εγω με ενα πατινακι κ ο φιλος μου με ενα ροζ ποδηλατακι με βοηθητικες!!!!
παιρνουμε φορα που λετε εγω περναω απεναντι αλλα ο αλλος εχασε την φορα του κ τον επιασε κοκκινο.μας βλεπει ο κοσμος(γυρω στα 500 ατομα)κ αρχιζουν κ σκανε στα γελια!τον βλεπουν αυτον οι ακατονομαστοι κ τον πιανουν,βαζουν κ το ποδηλατακι
στο πορτ μπαγκαζ κ πανε στο τμημα!
τους θυξαμε τον εγωισμο τους!βασικα αυτο θελαμε!!!!!
κ ναι θα γραψω πολλα ακομα,μου δινουν εμπνευση
ΓΙΑΤΙ πριν 20μερες περιπου καθως εφευγα απο την δουλεια κ κατεβαινα την κωνσταντινουπολεως βλεπω μπλοκο στο φαναρι κατω απο την καβαλας.γραφανε ενα αλλο μηχανακι.σταματαω στο φαναρι για να ειμαι σωστος κ μην δωσω δικαιωμα.ερχεται ο ζητας κ μου λεει να παω δεξια.κατεβαινω του δινω τα χαρτια μου κ αρχιζει
η πινακιδα δεν φαινεται(την εχω βαλει χαμηλα) δεν εχεις διπλωμα(πρεπει να το κανω απεριοριστων) κ μας δουλευεις κ αλλα τετοια με ενα υφος εριστικοτατο κ του ψευτομαγκα.οταν εγω του εξηγω οτι με σταματησαν κ πριν δυο μερες κ με αφησαν κ οτι η κληση ειναι μισος μισθος αυτος νευριασε ακομα περισσοτερο!καπου εκει μπαινει κ στην συζητηση κ ο δευτερος ζ.αρχιζει να μου φωναζει κ οτι θα παμε στην τροχαια για να μου υποβαλει μυνηση
οντως με πανε στην τροχαια (ενας μπροστα ενας πισω ζιτοπιτα με κανανε!!)κ παλι απο την αρχη.μαλιστα μου ειπε οτι γραφει κ παιδια που πανε σχολειο με τα μηχανακια!!!τοτε γυρναω κ του λεω "οταν κανετε σουζες κ περνατε με κοκκινο ειναι καλα?","επιτρεπονται τα καγκουρο οργανακια κ οι μπουκες στα περιπολικα?"δικιο δεν βρηκα φυσικα κ εφυγα με μια 300αρα κ μυνηση για διπλωμα.
ειχε κ συνεχεια....
την επομενη μερα ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!!!!!!!!!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ!!!!ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ!!!!παλι δυο ζηταδες παλι πινακιδα παλι μυνηση.οσο κ να του εξηγουσα οτι με εγραψαν χθες το διασκεδαζε ακομα περισσοτερο![]()
χαμος.φωνες κακο αλλα η κληση κληση.δεν την υπεγραψα κ την πηρα απο την ΓΑΔΑ.
τα συμπερασματα δικα σας.
ε,οχι εγω δεν προκειτε να σεβαστω καποιους "γαμαω"που δεν δειχνουν κανενα ιχνος σεβασμου προς ολους μας κ οταν μαλιστα οταν τους ταιζω κιολας!!!!
αυτα τα λιγα ηθελα να γραψω!χαχα
a.c.a.b![]()
![]()
![]()