Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 58 από 58

Θέμα: Alites zitades!

Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
    α ρε τι θεμα ανοιξες τωρα....
    ειναι ΟΛΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Κ ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ!!!!!!
    αυτη ειναι η γνωμη μου κ πειτε οτι θελετε!
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ
    ΓΙΑΤΙ δεν πιστευω να ειχαν καμια εκτακτη αναγκη.μαγκιες κανανε
    ΓΙΑΤΙ τα κανουν ολα αυτα κ ακομα χειροτερα κ δεν τους λεει κ κανενας τπτ.
    (ασε που μερικοι δεν μπορουν κιολας) http://www.youtube.com/watch?v=TCLgR-o8KaI
    ΓΙΑΤΙ σταματανε κυριως παπακια κ "αλητες" για να το παιξουν μαγκες,σκατα
    ΓΙΑΤΙ κατεβαινουν "στα μερη που μαζευεται πολυς κοσμος τις πεμπτες για να δει"(δεν τις αποκαλλω κοντρες γιατι θα πεσουν να με φανε οι "αγιοι")κ δερνουν κοσμο στην ψυχρα κ βριζουν οτι μπορειτε να φανταστειτε!τα εχω δει αυτα κ ειμαι σιγουρος οτι τα ξερετε κ εσεις..
    σε πολυ γνωστο φαναρι στην λεωφ.καβαλας εχει μαζευτει παλι κοσμος το μυριστηκανε οι αντρες με τα δερματινα κ σκασανε με τους στρουμφ.εγω με εναν φιλο μου για να τους πικαρουμε βαζουμε περουκες κ μπουφαν κ αποφασιζουμε να περασουμε τον δρομο απο το φαναρι κανονικα εγω με ενα πατινακι κ ο φιλος μου με ενα ροζ ποδηλατακι με βοηθητικες!!!!
    παιρνουμε φορα που λετε εγω περναω απεναντι αλλα ο αλλος εχασε την φορα του κ τον επιασε κοκκινο.μας βλεπει ο κοσμος(γυρω στα 500 ατομα)κ αρχιζουν κ σκανε στα γελια!τον βλεπουν αυτον οι ακατονομαστοι κ τον πιανουν,βαζουν κ το ποδηλατακι
    στο πορτ μπαγκαζ κ πανε στο τμημα!
    τους θυξαμε τον εγωισμο τους!βασικα αυτο θελαμε!!!!!
    κ ναι θα γραψω πολλα ακομα,μου δινουν εμπνευση
    ΓΙΑΤΙ πριν 20μερες περιπου καθως εφευγα απο την δουλεια κ κατεβαινα την κωνσταντινουπολεως βλεπω μπλοκο στο φαναρι κατω απο την καβαλας.γραφανε ενα αλλο μηχανακι.σταματαω στο φαναρι για να ειμαι σωστος κ μην δωσω δικαιωμα.ερχεται ο ζητας κ μου λεει να παω δεξια.κατεβαινω του δινω τα χαρτια μου κ αρχιζει
    η πινακιδα δεν φαινεται(την εχω βαλει χαμηλα) δεν εχεις διπλωμα(πρεπει να το κανω απεριοριστων) κ μας δουλευεις κ αλλα τετοια με ενα υφος εριστικοτατο κ του ψευτομαγκα.οταν εγω του εξηγω οτι με σταματησαν κ πριν δυο μερες κ με αφησαν κ οτι η κληση ειναι μισος μισθος αυτος νευριασε ακομα περισσοτερο!καπου εκει μπαινει κ στην συζητηση κ ο δευτερος ζ.αρχιζει να μου φωναζει κ οτι θα παμε στην τροχαια για να μου υποβαλει μυνηση
    οντως με πανε στην τροχαια (ενας μπροστα ενας πισω ζιτοπιτα με κανανε!!)κ παλι απο την αρχη.μαλιστα μου ειπε οτι γραφει κ παιδια που πανε σχολειο με τα μηχανακια!!!τοτε γυρναω κ του λεω "οταν κανετε σουζες κ περνατε με κοκκινο ειναι καλα?","επιτρεπονται τα καγκουρο οργανακια κ οι μπουκες στα περιπολικα?"δικιο δεν βρηκα φυσικα κ εφυγα με μια 300αρα κ μυνηση για διπλωμα.
    ειχε κ συνεχεια....
    την επομενη μερα ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!!!!!!!!!
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ!!!!ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ!!!!παλι δυο ζηταδες παλι πινακιδα παλι μυνηση.οσο κ να του εξηγουσα οτι με εγραψαν χθες το διασκεδαζε ακομα περισσοτερο
    χαμος.φωνες κακο αλλα η κληση κληση.δεν την υπεγραψα κ την πηρα απο την ΓΑΔΑ.
    τα συμπερασματα δικα σας.
    ε,οχι εγω δεν προκειτε να σεβαστω καποιους "γαμαω"που δεν δειχνουν κανενα ιχνος σεβασμου προς ολους μας κ οταν μαλιστα οταν τους ταιζω κιολας!!!!
    αυτα τα λιγα ηθελα να γραψω!χαχα
    a.c.a.b
    +1 swstos alla den exeis varethei na plirwneis kliseis?

Αρχικά δημιουργήθηκε από P70
    +1 swstos alla den exeis varethei na plirwneis kliseis?
    τελικα την δευτερη μου την εσβησαν στην ΓΑΔΑ αφου ομως μου ζητησαν φωτογραφια της πινακιδας στην σωστη θεση.τι πιο ευκολο(ειχα ηδη τρακαρει κ ετσι κ αλλιως η μηχανη δεν κουνιοτανε) εβαλα οπως να ναι την βαση κ κολλησα με σελοτειπ την πινακιδα κ βουαλα ξανα νομοταγης!
    despite my rage

i'm still just a rat in a cage

Παλαιό μέλος
    πορτοκαλιέ, οδηγείς παράνομα και είχες τροχαίο που στοίχισε το 1/3 της αξίας του μοτοσακού για το οποίο για έναν περίεργο λόγο θα σε αποζημιώσουν. Γιατί δεν βγάζεις δίπλωμα αλλά θες να αλλάξουν οι ζητάδες/κοκ/νόμοι/κλπ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    πορτοκαλιέ, οδηγείς παράνομα και είχες τροχαίο που στοίχισε το 1/3 της αξίας του μοτοσακού για το οποίο για έναν περίεργο λόγο θα σε αποζημιώσουν. Γιατί δεν βγάζεις δίπλωμα αλλά θες να αλλάξουν οι ζητάδες/κοκ/νόμοι/κλπ;
    καταρχην ο αλλος πηγε να με σκοτωσει κ λες οτι ειναι περιεργος ο λογος που θα με αποζημιωσουν???

διπλωμα εχω κ οπως ξερουμε ειναι καθαρα τυπικο το θεμα της ανανεωσης.αλλα πως οταν περνω τηλ τα υπουργεια κ με στελνουν απο το ενα γραφειο στο αλλο κ μου ζητανε τα απιστευτα!μου λενε να παω στο παραρτημα οπου εβγαλα το διπλωμα κ να δηλωσω την παλια μου διευθηνση για να μου το βγαλουν επιτοπου!αλλιως αμα το κανω απο της ελευσινας θα κανουν κανα μηνα!αφου ουτε αυτοι δεν ξερουν τι θελουν!
    αλλα οντως ειναι κατι που πρεπει να κανω ΑΜΕΣΑ
    despite my rage

i'm still just a rat in a cage

Εγω συμφωνω οτι ειναι μαλακια να παραβενουν τον νομο αυτοι που υποτηθετε οτι τον αντιπροσωπευτουν,αλλα και εγω αν ειμουν πανω στην μηχανη μου εστω και σαν Ζητας θα εκανα μαλακιες στον δρομο.Οχι κοκκινα φαναρια...Αλλα κανα παντιλικη καμια σουζιτσα σιγουρα.Γι`αυτο και ΔΕΝ ειμαι Ζητας.. Αλλα λογο εμπειριας ποτε μην πας να τους την πεις...Μονο εσυ θα χασεις..Αυτοι δηστηχως ειναι η εξουσια..
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Δεν θα κρινω τη συγκεκριμενη φαση, αλλα σε κανεναν δεν εχει τυχει να τον σταματησουν "Ζηταδες" και να πει ωραιοι οι τυπαδες????? Ολοι στο τσουβαλι παλι?????????

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Δεν θα κρινω τη συγκεκριμενη φαση, αλλα σε κανεναν δεν εχει τυχει να τον σταματησουν "Ζηταδες" και να πει ωραιοι οι τυπαδες?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
    καταρχην ο αλλος πηγε να με σκοτωσει κ λες οτι ειναι περιεργος ο λογος που θα με αποζημιωσουν?
    Δεν κυκλοφορείς χωρίς δίπλωμα, δεν κινδυνεύεις από οδηγούς/αναβάτες/πεζούς, δεν ζητάς αποζημίωση για ατύχημα που δεν θα έχεις.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Alites zitades!

Αρχικά δημιουργήθηκε από P70
    AISXOS AISXOS AISXOS!!!!!!!!!!
    mprosta mou enw perimenw fanari na prasinisei vgainoun 4 Zitades kanontas paranoma anastrofi ME KOKKINO(!!!!) kai o teleytaios vgainei me mpantiliki!!!!
    Prassinizei emena kai feygw akrivws apo pisw tou kai travaw kai gw mpantiliki!!!kai gyrnaei aytos kai koitaei kapws ston kathrefti...prospathw na tous ftasw gia na tous arxisw ton eksapsalmo alla me 60(!!!) se steno den tous eftana!

ftanoun se fanari kai egw arxizw na frenarw epeidi einai kokkino alla pou??? kanonika sinexizoun kai pernane xyma(itan kokkino kanonika,OXI apo portokali ktl) XWRIS na exoun anamenous farous ktl oti diladi exoun kapou na pane epigontws...
    TI NA TOUS KANW???
    ALITEIA! an tous epiana to ti kraksimo tha epefte den legete!
    Aytoi loipon einai oi armodioi na mas epivalloun ton nomo...aytoi pou ton paravainoun kata voulisi xwris endoiasmous???
    ta sxolia dika sas....:
    na ginoume oloi zitades
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Δυο πραγματα μπορει να σου συμβαινουν. Η δεν κυκλοφορεις πολυ η δεν κυκλοφορεις στο δρομο πολλα χρονια, για να το εχεις δει και αυτο. Ξερω περιπτωσεις "Ζηταδων" που αφου σου κανουν αν κανουν τον τυπικο ελεγχο, σου λενε και ενα "καλο δρομο"! Τοσα χρονια στο δρομο, δεν εχω αντιμετωπισει ασχημη συμπεριφορα ακομα και οταν ειχα κανει μαλακια. Ισως απο τυχη γιατι τα εχω ολα, απο διπλωμα μεχρι εξοπλισμο. Ισως πλεον να παιζει ρολλο και οτι βλεπουν οτι δεν ειμαι πιτσιρικας, δεν ξερω!!!!! Ξαναλεω οτι δεν κρινω την συμπεριφορα στο συγκεκριμενο περιστατικο. Μην ξεχναμε οτι και αυτοι ειναι ανθρωποι και μεσα απο τη στολη, ο καθενας διαθετει τον χαρακτηρα του, αλλος καλο και αλλος κακο, οπως ολοι μας!!!!

σε κανεναν δεν εχει τυχει να τον σταματησουν "Ζηταδες" και να πει ωραιοι οι τυπαδες?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μου θύμισες το gay μπάτσο από το "Wild Hogs":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.youtube.com/watch?v=L5mSxQS4Xmw

Παλαιό μέλος
    Δυο πραγματα μπορει να σου συμβαινουν. Η δεν κυκλοφορεις πολυ η δεν κυκλοφορεις στο δρομο πολλα χρονια, για να το εχεις δει και αυτο. Ξερω περιπτωσεις "Ζηταδων" που αφου σου κανουν αν κανουν τον τυπικο ελεγχο, σου λενε και ενα "καλο δρομο"! Τοσα χρονια στο δρομο, δεν εχω αντιμετωπισει ασχημη συμπεριφορα ακομα και οταν ειχα κανει μαλακια. Ισως απο τυχη γιατι τα εχω ολα, απο διπλωμα μεχρι εξοπλισμο. Ισως πλεον να παιζει ρολλο και οτι βλεπουν οτι δεν ειμαι πιτσιρικας, δεν ξερω!!!!! Ξαναλεω οτι δεν κρινω την συμπεριφορα στο συγκεκριμενο περιστατικο. Μην ξεχναμε οτι και αυτοι ειναι ανθρωποι και μεσα απο τη στολη, ο καθενας διαθετει τον χαρακτηρα του, αλλος καλο και αλλος κακο, οπως ολοι μας!!!!
    Εεε, αυτό εννοούσα και εγώ και ίσως δεν φάνηκε με το μ@μ@τικ@ν που έβαλα.

μπορει να δοθηκε σημα για καταδιωξη και να εφυγαν γρηγορα,συμβαινει.
    www.mybike.gr forum , Husaberggggggggggg!!!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. 8 zitades!!!!
    από tassosrr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2009, 21:20
  2. mas trelanan oi zitades
    από veletzas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2007, 07:05
  3. Re alites mixanovioi..
    από CyBeRseXX στο forum Στραβά κι ανάποδα