Οχι!Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
δεν μπορουσες μεσω ταχυδρομειου?να σου ερθει και πιο φτηνα?
Οχι!Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
δεν μπορουσες μεσω ταχυδρομειου?να σου ερθει και πιο φτηνα?
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τελικα τι έγινε? ποσα πλήρωσες? ποση ώρα έκανες? (περιμενω και γω ενα πακετο απο αμερική, γιαυτο το τοσο ενδιαφερων)..![]()
![]()
δημητρης
Ακομα δεν εχω κανει τιποτα απολυτως!Αρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
Τελικα τι έγινε? ποσα πλήρωσες? ποση ώρα έκανες? (περιμενω και γω ενα πακετο απο αμερική, γιαυτο το τοσο ενδιαφερων)..![]()
![]()
δημητρης
Απο Δευτερα θα εχω νεα (ελπιζω οχι ασχημα)
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
τεμπελη.........
:rotflmao::rotflmao:
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
με την ευκαιρια να ρωτησω και εγω απο που μπορω να μαθω ποσο φορο θα πληρωσω για ενα "πακετο" απο αμερικα με αναγραφομενο κοστος $100 ??
tnx!!
Κανονικά πρέπει να υπολογίζετε φόρο 3% επί του συνόλου κόστος+μεταφορικά. Εκεί πάνω βάλτε 19% ΦΠΑ + ενα ποσό του εκτελωνιστή (δεν ξέρω ακριβώς)
Αφού είναι 100$ ρε McTalas δεν του έλεγες να δηλώσει 50$ για να μην τρέχεις καθόλου? Μέχρι εκεί περνάνε 99% χωρίς να τα τσεκάρουν.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
το κανονικο κοστος του εν λογω "πακετου" ειναι $700 και του λεω "ρε φιλε βαλε ετικετα gift ή λιγοτερα απο $20 " και ο ηλιθιος μου λεει πως δεν μπορει !!! με τα πολλα μου λεει θα του βαλω περιπου $100. Μαλλον θα ψαξω σε αλλον εμπορα λιγο πιο ακριβο αλλα χωρις εξτρα χρεωση στο τελωνειο.
Παπαριά σου είπε. Ή μπορεί να βάλει χαμηλότερη αξία και βάζει ότι του πείς ή δεν μπορεί να βάλει και βάζει την αξία του τιμολογίου. Τα υπόλοιπα δεν τα καταλαβαίνω ούτε και τι τελικά κέρδισε ο τυπος από το να βάλει αξία 100 και όχι 50. Αλλαξέ τον
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA