Εγω παλι θελω να βρεθει καποιος να μπορει να φτιαξει το ΧΤ μου για να κανω παρεα στον Zefka στα απατητα μονοπατια !!
Εγω παλι θελω να βρεθει καποιος να μπορει να φτιαξει το ΧΤ μου για να κανω παρεα στον Zefka στα απατητα μονοπατια !!
ρε εγώ θα πάρω κατσίκι 100 κιλά πράμα! που θα με φτάνεις με το μαστόδοντο?Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Εγω παλι θελω να βρεθει καποιος να μπορει να φτιαξει το ΧΤ μου για να κανω παρεα στον Zefka στα απατητα μονοπατια !!![]()
για λέγε...για λέγε...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δε λέω για μένα
Δε λέω για μένα !!![]()
![]()
Γιατι ρε,ακι "ΞΕΡΟ" να ειχα μηπως υπηρχε περιπτωση να σε φτασω??παντως το καλοκαιρι μια χαρα πηγαινε στο βουνο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
ρε εγώ θα πάρω κατσίκι 100 κιλά πράμα! που θα με φτάνεις με το μαστόδοντο?![]()
Πάω με το ποδήλατο και μου περνάει η καύλα κάπως αλλά σιγά σιγά αρχίζω και...Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
για λέγε...για λέγε...![]()
ρε δε λέω λέμε !![]()
![]()
![]()
Οοοοοχι !! ΘΑ ΠΕΙΣ !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πάω με το ποδήλατο και μου περνάει η καύλα κάπως αλλά σιγά σιγά αρχίζω και...
ρε δε λέω λέμε !![]()
![]()
![]()
Για λεγε,για λεγε
![]()
![]()
![]()
το 675 θα φτιαχτεί όπως και δήποτε γιατί τα Χριστούγεννα θα μεταναστεύσω για αρκετές ημέρες προς την Δύσην (στον Πύργο ντε!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Μπαμπη αγορι μου καλως ηρθες!!!
:rotflmao:
κτλ
κτλ)
Το παπί δεν είναι ομολογουμένως κ στην καλύτερη κατάσταση! θέλει μαζέματα 400 ευρωπουλαίων για να είναι σε αξιόλογη κατάσταση προς πώλησην...
Για τον χειμώνα προτεραιότητα είναι να φτιάξω τα υπάρχοντα μηχανάκια μου.
Για την άνοιξη προτεραιότητα έχει η βελτίωση των οδηγικών ικανοτήτων μου στην πίστα (Css1+2/trackdays)
Ιούλιο κ Αύγουστο θέλω να τον φάω σε διακοπές γιατί έχω να κάνω διακοπές άνω των 15 ημερών πολλά χρόνια...
Τέλη Αυγούστου μπαίνω για διακοπές διαρκείας (στρατό ντε!)
Άρα με βλέπω να ασχολούμαι σοβαρά με το εντούρο στις αρχές του 2009!![]()
Πως σου φάνηκε? :rotflmao:
Πάντως ρε γαμωτ γουστάρω ένα μοτάρντ-σχολείο! να μάθω να οδηγώ με έλλειψη πρόσφυσης...
να κάνω κ καμιά καγκουριά χωρίς να έχω στο πίσω μέρος του μυαλού τα συμμαζέματα...
Ρε πούστη μου τι θα κάνω με τις γαμημένες μηχανές!![]()
Γιατί να μην θέλω ένα αμαξάκι να πηγαίνω απλά από το Α στο Β ?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Γιατι ρε,ακι "ΞΕΡΟ" να ειχα μηπως υπηρχε περιπτωση να σε φτασω??παντως το καλοκαιρι μια χαρα πηγαινε στο βουνο!!
τι εννοείς?
ότι είμαι τόσο τρελοκομείο που θα με έχανες?![]()
καλά δικιά μας θα γίνεις κ εσύ σε λίγο!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πάω με το ποδήλατο και μου περνάει η καύλα κάπως αλλά σιγά σιγά αρχίζω και...
ρε δε λέω λέμε !![]()
![]()
![]()
απλά δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Οοοοοχι !! ΘΑ ΠΕΙΣ !!!!
Για λεγε,για λεγε
![]()
![]()
Λοιπόν άμα το αποφασίσω θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε αλλά εννοείται πως στην αρχή θα πάμε για κάτι χαλαρό, στυλ devil's animal για παράδειγμα και βλέπουμε στην πορείαΑρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
καλά δικιά μας θα γίνεις κ εσύ σε λίγο!
απλά δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα!![]()
ΜακΤάλα χαλαρά με τα ποΚ-πορΝ γιατί μπορεί να πάρει καιρό μέχρι και εάν![]()
είν'ωραία να γυρνάς στο σπίτι μ@υνί στη λάσπη όμως:rotflmao:
Εγω παιδια προχτες οδηγησα το ΧΤ μου με τα απο 2 μηνες και ομολογω πως η ορθια θεση μου ειχε λειψει (οταν λεμε ορθια εννοουμε τελειως ορθια,στα μαρσπιε)!!
και σκεφτικα αν ειχα κανα φραγκο μολις θα ξεμπερδευα με το θεμα "εξοπλισμος ss" θα γουσταρα να εχω και αξοπλησμο εντουρο !!
Αμα ψηνεται κανενας εχω ενα φιλο που σκεφτεται να δωσει ενα XR 250 που εχει, κανα 2,000αρο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
μου γ@μησες την ψυχολογία ρε αδερφέ τώρα...
να σου πώ, όποτε μπορέσεις θα μου δικαιολογήσεις λιγάκι και τις απαντήσεις σου?
![]()
εδω ειναι που εννοουσα οτι το εντουρο ειναι μεγαλο κεφαλαιο και δε μπορεις να τα εχεις ολα!
Εχουν ανοιχτει πολλα θρεντ με καποιους (μεσα σε αυτους κι εγω) που ρωταγαν πως μπορουν να τα κανουν ολα!
Λες να μη τα εχουμε συζητησει?
Σου απαντησε ο βρωμοπουλος, ανοιξε λιγο τη σκεψη σου και θα καταλαβεις!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
με θάβεις ρε διπρόσωπε ε?
πότε συνέκρινα τη Πειραιώς με τη Βαρυμπόμπη?
Έχω πάει ποτέ εγώ Βαρυμπόμπη?
Έχεις πάει στην Πειραιώς με 50 πόντους νερό με παπί?
ρε δε θα παρω το κτμ βόλτα...θα ξεσπάσω πάνω του...
κ ήμουν έτοιμος να σου ευχηθώ καλολάσπωτο το κτμ σου θρεντάκι σου...
δε σε θαβω ρε Μπαμπη, ηρεμησε!
δεν εχεις παει Βαρυμπομπη (οχι οτι ειναι τπτ ακατορθωτο και τοσο πια δυσκολο) αλλα σε χιουμοριστικο επιπεδο τη συγκρινεις με τη Πειραιως την οποια παρεπιπτοντως την εχω περασει με παπι και 50 ποντους νερο!
Την "ταλαιπωρια" συγκρινεις και δεν ειναι κακο...
Γενικως κουλαρε!
![]()
Δε παει κανεις να σε αποτρεψει με το να ασχοληθεις!
![]()
![]()
α, και στο ΚΤΜ θα του κλ@σεις μια μαντρα με μια βολτα που θα του κανεις αλλα αυτο ειναι αλλο ζητημα!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Θα το πωλησεις το γαϊδουρι ;; Θα παρεις παλι Αφρικα ;;
![]()
![]()
![]()
![]()
μπα, για κανενα 300αρι με βλεπω!
![]()
![]()