Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
.... 2μηνες μετα που θα εχεις παρει το 450 !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
570 for me![]()
![]()
ταιριάζει καλύτερα με το αυτόματο....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
.... 2μηνες μετα που θα εχεις παρει το 450 !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
570 for me![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Δεν θα σε σωσει ουτε το αυτοματο απο τον προκρουστη....... :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
![]()
![]()
570 for me![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
kalolaspwto to thirio...
![]()
![]()
![]()
teleytaios twn moikanwn emeina![]()
Με το καλο και στα δικα σου ρε Σταυρο!!!
![]()
![]()
![]()
Γιαννάκη, σΕ είπα κάποια πράγματα που σε άλλους θα ήταν πλήρως κατανοητά ...Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Το πήρα το μήνυμα OldMan, να μη σε υπολογίζω εφεξής,
Εσύ "μουλάρωσες" με το συγκεκριμμένο μηχανάκι και ούτε τηλέφωνο πήρες ούτε έδωσες σημασία στα λεγόμενα (απορώ γιατί ρώτησες ??) ...![]()
Υ.Γ.
Δεν γκαντεμιάζω ούτε εσένα ούτε το μοτόρι, αλλά - εδώ θα είμαστε, ελπίζω - όταν θα έρθεις να ανακοινώσεις ή ότι παρατάς το enduro (ενώ δεν θα το έχεις ξεκινήσει ουσιαστικά) ή ότι αλλάζεις μηχανάκι ...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
thes na mas peis ti tou eipes???? meyaksi asteiou ALLA KAI sobarou i erwtisi mouΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιαννάκη, σΕ είπα κάποια πράγματα που σε άλλους θα ήταν πλήρως κατανοητά ...
Εσύ "μουλάρωσες" με το συγκεκριμμένο μηχανάκι και ούτε τηλέφωνο πήρες ούτε έδωσες σημασία στα λεγόμενα (απορώ γιατί ρώτησες ??) ...![]()
Υ.Γ.
Δεν γκαντεμιάζω ούτε εσένα ούτε το μοτόρι, αλλά - εδώ θα είμαστε, ελπίζω - όταν θα έρθεις να ανακοινώσεις ή ότι παρατάς το enduro (ενώ δεν θα το έχεις ξεκινήσει ουσιαστικά) ή ότι αλλάζεις μηχανάκι ...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
PROzacRIDER
Σε ΠΟΛΥ γενικές γραμμές (και αφήνοντας το κόστος ανά χλμ τελευταίο...) ότι το μηχανάκι ΔΕΝ κάνει για κάποιον που πρωτοβγαίνει στο βουνό !!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
thes na mas peis ti tou eipes???? meyaksi asteiou ALLA KAI sobarou i erwtisi mou
(χωρίς καμιά "ελιτίστικη" διάθεση, αλλά επειδή έχει τύχει να καβαλήσω αρκετά χωμάτινα μηχανάκια...)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Σε ΠΟΛΥ γενικές γραμμές (και αφήνοντας το κόστος ανά χλμ τελευταίο...) ότι το μηχανάκι ΔΕΝ κάνει για κάποιον που πρωτοβγαίνει στο βουνό !!
(χωρίς καμιά "ελιτίστικη" διάθεση, αλλά επειδή έχει τύχει να καβαλήσω αρκετά χωμάτινα μηχανάκια...)![]()
![]()
entaksi exeis ena dikio EN meri
diladi ok den einai idaniko gia proto mixanaki gia xoma
alla afenos o john to thelei kai gia kathe mera (tha toy stixisei o koukos aidoni alla tha to xarei) kai ektos aftou polys kosmos agapise to vouno arxizontas me akatalilo mixanaki
vlepe tati poy ksekinise me to wr450f h' emena prin apo xronia poy pigena pistakia me to 620 h' toy katrana pou akoma paei endurades me to lc4 (kai tha parei poly syntoma exc530 na vrei thn ygeia toy leme)
![]()
τελικα μονο εγω* ξεκινησα με το σωστο μηχανακι!
![]()
*ακουγωντας βεβαιως-βεβαιως τις συμβουλες των παλαιότερων!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
nai giati esy afenos Akouses kai ikseres ti eitheles na kaneis
px toy katana, emena mas proekipse h' opos elpizo ston john parapano tha toy prokipsei kai tote tha psaxtei gia to katalilo mixanaki
για την αφρικα αναφερεσαι ή δεν την πηγες ποτε σε χωμα αλλα ηταν φωτο σε στουντιο?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Julius, δεν θα το έχω για καθημερινή μετακίνηση. Θα χρησιμοποιώ το λεωφορείο που είναι και ασφαλέστερο, και ίσως στο μέλλον κανα σκούτερ. Γενικά με χάλασε η καθημερινή μετακίνηση με μηχανή, γιατί εκεί γίνονται τα περισσότερα, και θα κάνω ένα διάλλειμα από αυτό.
Α, επίσης αγόρασα και αυτό τον θώρακα και τον περιμένω!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Jδεν θα το έχω για καθημερινή μετακίνηση. Θα χρησιμοποιώ το λεωφορείο που είναι και ασφαλέστερο, και ίσως στο μέλλον κανα σκούτερ. Γενικά με χάλασε η καθημερινή μετακίνηση με μηχανή, γιατί εκεί γίνονται τα περισσότερα, και θα κάνω ένα διάλλειμα από αυτό.![]()
![]()
![]()
αρχίσαμεεεεεε...![]()
Γιάννη, εγώ λέω ούτε για enduro να μην πας, γιατί μπορεί να σε χτυπήσει κανένας μπάμπουρας ...![]()
Υ.Γ.
Καλορίζικο ρε στραβωμένε ...!!!![]()
![]()
Ευχαριστώ. Εσύ στράβωσες ότι δήθεν σε αγνόησα. Αν ήξερες πόσες νύχτες δεν κοιμήθηκα μέχρι να το πάρω απόφαση, δεν θα το έλεγες αυτό!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
αρχίσαμεεεεεε...![]()
Γιάννη, εγώ λέω ούτε για enduro να μην πας, γιατί μπορεί να σε χτυπήσει κανένας μπάμπουρας ...![]()
Υ.Γ.
Καλορίζικο ρε στραβωμένε ...!!!![]()
![]()
![]()
Θα σου στέλνω βιντεάκια από την πρόοδό μου, να καμαρώνεις:rotflmao:
![]()
... γεγονός ελάσσονος σημασίας, αφού η πλειονότητα αυτών είναι δύσκολο να βρεθεί κάπου αλλού εκτός μουσείων.....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
αλλά επειδή έχει τύχει να καβαλήσω αρκετά χωμάτινα μηχανάκια..![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
άουτς! :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
... γεγονός ελάσσονος σημασίας, αφού η πλειονότητα αυτών είναι δύσκολο να βρεθεί κάπου αλλού εκτός μουσείων.....![]()