pote eftase tou agiou gixxer den to pirame xampari...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
xronia pola re praktora
na ise kala panta geros dinatos ke me.....
an ke emis prepi na paraminoume kala me esena pou exoume mpleksi...:rotflmao: :rotflmao:
xronia pola![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Χρόνια πολλά και καλά,με καλά χιλιόμετρα(σε κάθε μηχανή)!
![]()
![]()
![]()
![]()
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
Χρόνια Πολλά ρε Γιώργη.... να τα χιλιάσεις και να τις χιλιάσεις ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για να συνοψίσουμε τη μέχρι τώρα κατάσταση, και να ζυγίσουμε λίγο τα πράγματα…..
Θα πρέπει άμεσα να βρω ένα χώρο για να χωρέσουν όλες οι μηχανές ‘’αράδα’’, μιας και έχουμε να ‘’πιάσουμε’’ και ένα ρεκόρ Γκίνες!
Την τρελά που κουβάλα δε βλέπω να την ξεφορτώνομαι με τις παρέες που κάνω….
Οι μαγκουριές είναι εξασφαλισμένες με τα μηχανάκια που πάω και διαλέγω, και είναι και απαραίτητες για να βγάζουμε τα απωθημένα μας….να φεύγει η κούραση της δουλειάς ρε παιδί μου!!!!
Πρέπει να περάσω μια βόλτα από την εφορία, να δω τι εκκρεμότητες έχω, που χρωστά και γιατί…..δε μπορούν να μας αποκαλούν απατεώνες, έτσι, χωρίς επιχειρήματα….
….να φροντίσω να πουλήσω μια μηχανή μέσα στην εβδομάδα, μιας και κάποιος ευχήθηκε ‘’καλομίλητο’’, κάτι θα ξέρει αυτός…
Τη Δευτέρα στο Δέλεαρ, εκτός από τα γλυκά, πρέπει να έρθω και με καινούργια μηχανή, μιας και δεσμεύτηκα….α ρε Πακετάνιο με μπέρδεψες γμτ…
Να θυμηθώ επίσης να στείλω μια επιστολή στη Νικολουλη, μπας και μου βρει τη γυναικα μου και τα παιδια, που μεχρι τωρα αγνοουσα, να περασω από την πρεσβεια, να μου θυμισουν σε ποια χωρα εχω μεταναστεύσει, να κάνω τα χαρτιά μου για να γυρίσω μόνιμα, γιατί με τα χιόνια και τα κρύα εκεί περά (όπου είναι) δε μπορώ να ευχαριστηθώ τις μηχανές μου….
Την παρασκευή να προλάβω να περάσω και από την εκκλησία, να εξακριβωσω το ονομα μου, να ρωτήσω τι ‘’παίζει’’ και με τη διγαμία, γιατι καποιος άλλος, μου ευχηθηκε ‘’με γυναικα και παιδια’’….
Πως θα τα βγαλω περα ρε με δυο οικογενειες?????
Επισης να περασω από το Πενταγωνο να παρω το απολυτηριο μου, αφου μολις εμαθα ότι απολυθηκα επιτελους!!!!
Πρεπει να φροντισω να βρω και λιγο χρονο να διαβασω και αυτά τα κωλομαθηματα που μου χουνε μεινει, να τελειωνω και με το ρημαδι το πτυχιο καποια στιγμη…..
Εχω αρχισει να αγχώνομαι ρε σεις, πολλες εκκρεμοτητες εχουν μαζευτει…..
εχω να παω και από το σωματειο των εισαγωγεων, να πληρωσω και για τη ‘’συμφωνια’’ για το test ride, να ψαξω να βρω που εχω παρατησει και κεινο το παλιο Harley……
σαν πολλες δουλειες δε προκυψανε με αυτά τα γενεθλια???? ΕΕΕΕΕεεεεεε?????
Χαλαλι, αν είναι να εχω τετοιους και τοσους φιλους διπλα μου, αξιζει και με το παραπανω!!!!
Τελικα είναι ωραιο να εχεις γενεθλια, αμα τα περνας με ανθρωπους που γουσταρεις!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να ειμαστε ολοι καλα!!!!
ΤρελλοPAP.........
Χρόνια σου πολλά και σου εύχομαι ...............
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ να μην στεριώσεις με καμμία μηχανή και ΠΑΝΤΑ να μπορείς να τις αλλάζεις γρηγορότερα και από τα σώβρακα !!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Τι, φετος δε θα ανοιξουν 5-6-7 θρεντ να σου ευχηθουμε???![]()
Χρονια Καλα και οπως τα ποθεις Γιωργο και παντα μα παντα να κανεις αυτο που γουσταρεις![]()
υ.γ. 1. ψιτ, οσο για το κερασμα τη δευτερα, μαλλον θα τα μοιρασουμε γιατι θα χω και γω τη γιορτη μου το σου/κου...
υ.γ. 2. και φετος μη ξεχασεις παλι το κινητο στο ζαχαροπλαστειο ε.... :hypnotize
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Χρόνια Πολλά τρισμέγιστε!!![]()
![]()
![]()
![]()
Τη Δευτέρα περιμένουμε κανένα γλυκάκι έτσι?![]()
![]()
Παπ χρόνια πολλά καλά με υγεία και με ένα μόνιμο μοτόρι!![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Χρονια πολλα γειτονααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οτι επι8υμεις!!!!!!!!!!!!!Παντα χαρουμενος και με οσες ανταλλαγες τραβαει η ψυχη σου!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
lipon na to simiosoΑρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Τι, φετος δε θα ανοιξουν 5-6-7 θρεντ να σου ευχηθουμε???![]()
Χρονια Καλα και οπως τα ποθεις Γιωργο και παντα μα παντα να κανεις αυτο που γουσταρεις![]()
υ.γ. 1. ψιτ, οσο για το κερασμα τη δευτερα, μαλλον θα τα μοιρασουμε γιατι θα χω και γω τη γιορτη μου το σου/κου...
υ.γ. 2. και φετος μη ξεχασεις παλι το κινητο στο ζαχαροπλαστειο ε.... :hypnotize
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
to sk ine tis agias veggas![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Σήμερα είναι του αγίου ανταλλάξιμου του ομολογητή!!
Δημήτρη χρόνια πολλά ρε φιλαράκι, καλή κατάληξη,και πάντα με υγεία
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
χρονια πολλα ρε φιλε!!! παντα με υγεια!!! να σε χαιρομαστε!!!ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΜΕΝΟΙ ΤΕΛΕΙΟΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
δεν το πιστευω...
ανταλλαξε τα γενεθλια του με αλλον
..........................
είμαι από καλή οικογένεια...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...