![]()
![]()
![]()
το ξαναλεω αμα ηταν καλη δε θα ημουνα εδω τωρα αλλα βολτα με το σμαρτ της να την μαθαινω να οδηγαει![]()
![]()
και δε χρειαζομαι το duke για να την παω βολτα, εμενα με γουσταρουν ακομα και με το παπι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το ξαναλεω αμα ηταν καλη δε θα ημουνα εδω τωρα αλλα βολτα με το σμαρτ της να την μαθαινω να οδηγαει![]()
![]()
και δε χρειαζομαι το duke για να την παω βολτα, εμενα με γουσταρουν ακομα και με το παπι![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
παλιοκαγκουρα![]()
![]()
εγω τουλαχιστον εχω διπλωμα και για μεγαλη μηχανη οχι σαν μερικους μερικους :a13: :a13:
μα τι αντρας ειναι τουτος τελος παντων?Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
εμενα με γουσταρουν ακομα και με το παπι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαμπο αυτο που ειπε ειναι κ για μενα..επιθεση!!!!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
εγω τουλαχιστον εχω διπλωμα και για μεγαλη μηχανη οχι σαν μερικους μερικους :a13: :a13:
μπηχτηηη:a13:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
ακολουθει ακυροτητα:
(σορυ κιολας αλλα με τρωει η περιεργια)![]()
το αεροξολ που το δωσες?:rotflmao:
εχεις δικιο σε αυτο που ειπες..
επισης καλυτερα να την πας βολτα με το παπι μην τρομαξει κ απ την μεταβαση απο το σμαρτ σε μηχανη.. αλλωστε εχεις το σμαρτ των μοτοσυκλετων![]()
εχεις δικιο σε αυτο που ειπες..
επισης καλυτερα να την πας βολτα με το παπι μην τρομαξει κ απ την μεταβαση απο το σμαρτ σε μηχανη.. αλλωστε εχεις το σμαρτ των μοτοσυκλετων![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
το αεροξολ βρισκεται στα χανια στην αδερφη μου..του βαλε βαριατορ και ιμαντα μαλοσσι πισω και τωρα σπερνει![]()
οχι για σενα ρε για εναν κανγουρα που κανει σουζες και εχει ακραπες και οδηγαει χωρις διπλωμαΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
![]()
το αεροξολ βρισκεται στα χανια στην αδερφη μου..του βαλε βαριατορ και ιμαντα μαλοσσι πισω και τωρα σπερνει![]()
σπερνουν και στα χανια χασισοφυτειες?![]()
![]()
![]()
![]()
δν μπορω να καταλαβω αν τωρα με το ταουνι μου τη λες ετσι οταν παρεις κανα μηχανακι (οχι σοβαρο μηχανακι..μηχανακι γενικα γιατι αυτο μαλλον για φριτεζα μου κανει![]()
![]()
) τι πιπες θα μας λες?
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
δν μπορω να καταλαβω αν τωρα με το ταουνι μου τη λες ετσι οταν παρεις κανα μηχανακι (οχι σοβαρο μηχανακι..μηχανακι γενικα γιατι αυτο μαλλον για φριτεζα μου κανει τι πιπες θα μας λες?![]()
![]()
![]()
καλα μλκ αμα παρω το νιτζα και το τουμπανιασω οπως σκεφτομαι και στους χαγιαμπουσαδες θα τη λεω![]()
![]()
![]()
στανταρ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παντως το πεζοραλο το πηρα οτι και να λετε!!:smilea:![]()
![]()
![]()
περαστικά σου ρεεεε! αν κ απο ότι είδα καθαρή την έβγαλες![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!