Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 155

Θέμα: Γελοια παραβαση....

Συμφωνώ με το Τροπέα, πηγαίντε εκεί !

Ότι μαλακία καπνίσει του καθενός ρε πούστη μου.. 700 ευρώ.. ήθελα νά'ξερα, ίχνος ανθρωπιάς δεν έχουν μερικά μαλακισμένα μέσα τους ειδικά τέτοιες μέρες ;

Μαζεύτε τα απο παραβάσεις ρε καθήκια όχι έτσι πούστικα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Δηλαδή εγώ που οδηγάω καμιά φορά με το ένα χέρι σε άδειους αστικούς ή επαρχιακούς δρόμους εκτελώ επικίνδυνη οδήγηση προς χάριν επιδείξεως? :hypnotize

Βλαμμένη κλήση ρε Στάυρο αλλά εντάξει...μη τα ισοπεδώνουμε κι όλα(πάει προς άπαντες αυτό)...

Μια Κυριακή του Σεπτέμβρη ήμουν μ'ενα φίλο μου (ο καθένας με τη μηχανή του) στη Β.Σοφίας.
    Αυτός για μέσα στην πόλη έχει ένα cbr400rr streetfighter αλλά δυο μέρες πριν το περιστατικό του κόπηκε η εξάτμιση...motogp ήχος το χοντάκι...
    Πάει το Σάββατο να το φτιάξει...τον γράφουν για υπερβολικό θόρυβο!και κουβάλαγε την εξάτμιση να πάει να την φτιάξει!
    Την Κυριακή που ήμασταν για βόλτα μας σταματούν ζητάδες. Πήγαν να τον γράψουν για την εξάτμιση, αλλά τους έδειξε την χθεσινή κλήση και του την χάρισαν!
    Εν τω μεταξύ στο ίδιο σημείο με μας ήταν 2 ακράνωτοι πάνω σ'ενα fazer...και οι ζητάδες σταμάτησαν εμάς!
    Πάω και αρχίζω να του τη λέω του ενός ζητά με ευγενικό τρόπο "γιατί πιάσατε εμάς?" "οι άλλοι ειναι πιο επικίνδυνοι" κτλ κτλ
    Και μου λέει ο ζητάς ότι ψάχνουν για κλεμμένα μηχανάκια,για να πληρούν τις προδιαγραφές κυκλοφορίας κτλ...
    το αν φορούν κράνος ή όχι είναι δικό τους πρόβλημα, κατά τον ζητά...

Όσο ενοχλητικός όμως κι αν ήμουν δεν προσπάθησε να μου επιβληθεί με την εξουσία του...:wacko:

Αυτό ήταν ένα από τα περιστατικά που βλέπω κάθε μέρα στους δρόμους και δείχνουν ότι οι αστυνομικοί είναι σε πολλές περιπτώσεις ελαστικοί...
    Και είμαι σίγουρος πως θα έχετε δει τέτοια περιστατικά και εσείς, αλλά το μόνο που είδα σε αυτό το θρεντ είναι ΚΑΤΑΡΕΣ για μια λάθος (και τσουχτερή βεβαίως-βεβαίως) κλήση!

Αλλά βέβαια...όταν "ανοίγουμε" βράδυ σε καμιά άδεια λεωφόρο δεν μας χαλάει...
    εκεί δεν λέμε τίποτα του στυλ ευτυχώς που δεν υπάρχει τροχαία να μας γράψει...
    στα στραβά την θυμόμαστε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Δηλαδή εγώ που οδηγάω καμιά φορά με το ένα χέρι σε άδειους αστικούς ή επαρχιακούς δρόμους εκτελώ επικίνδυνη οδήγηση προς χάριν επιδείξεως? :hypnotize

Βλαμμένη κλήση ρε Στάυρο αλλά εντάξει...μη τα ισοπεδώνουμε κι όλα(πάει προς άπαντες αυτό)...

Μια Κυριακή του Σεπτέμβρη ήμουν μ'ενα φίλο μου (ο καθένας με τη μηχανή του) στη Β.Σοφίας.
    Αυτός για μέσα στην πόλη έχει ένα cbr400rr streetfighter αλλά δυο μέρες πριν το περιστατικό του κόπηκε η εξάτμιση...motogp ήχος το χοντάκι...
    Πάει το Σάββατο να το φτιάξει...τον γράφουν για υπερβολικό θόρυβο!και κουβάλαγε την εξάτμιση να πάει να την φτιάξει!
    Την Κυριακή που ήμασταν για βόλτα μας σταματούν ζητάδες. Πήγαν να τον γράψουν για την εξάτμιση, αλλά τους έδειξε την χθεσινή κλήση και του την χάρισαν!
    Εν τω μεταξύ στο ίδιο σημείο με μας ήταν 2 ακράνωτοι πάνω σ'ενα fazer...και οι ζητάδες σταμάτησαν εμάς!
    Πάω και αρχίζω να του τη λέω του ενός ζητά με ευγενικό τρόπο "γιατί πιάσατε εμάς?" "οι άλλοι ειναι πιο επικίνδυνοι" κτλ κτλ
    Και μου λέει ο ζητάς ότι ψάχνουν για κλεμμένα μηχανάκια,για να πληρούν τις προδιαγραφές κυκλοφορίας κτλ...
    το αν φορούν κράνος ή όχι είναι δικό τους πρόβλημα, κατά τον ζητά...

Όσο ενοχλητικός όμως κι αν ήμουν δεν προσπάθησε να μου επιβληθεί με την εξουσία του...:wacko:

Αυτό ήταν ένα από τα περιστατικά ποις 2 φορες για 20€υ βλέπω κάθε μέρα στους δρόμους και δείχνουν ότι οι αστυνομικοί είναι σε πολλές περιπτώσεις ελαστικοί...
    Και είμαι σίγουρος πως θα έχετε δει τέτοια περιστατικά και εσείς, αλλά το μόνο που είδα σε αυτό το θρεντ είναι ΚΑΤΑΡΕΣ για μια λάθος (και τσουχτερή βεβαίως-βεβαίως) κλήση!

Αλλά βέβαια...όταν "ανοίγουμε" βράδυ σε καμιά άδεια λεωφόρο δεν μας χαλάει...
    εκεί δεν λέμε τίποτα του στυλ ευτυχώς που δεν υπάρχει τροχαία να μας γράψει...
    στα στραβά την θυμόμαστε...
    εγω γενικα κακη εμπειρια απο ζηταδες δεν εχω...(ουτε απο αλλους μπατσους)
    και χωρις πινακιδα που με εχουν σταματησει,με εγραψαν και τις 2 φορες για 20€ που μεσα σε 10 μερες πληρωσα 10€.
    και σε σουζα που με πετυχε ζητας,ουτε καν με σταματησε (απλα μου εκανε νοημα να ηρεμησω)

δεν λεμε να μην στην ριξει αμα κανεις μ@λακια...και ουτε νομιζω οτι θα βγει καποιος εδω μεσα κα θα πει,την εφαγα γιατι εκανα παραβαση και θα βρισουμε τον ζητα ή τον καθε μπατσο.

αλλα ο συγκεκριμενος ηταν προκλητικοτατος.
    πως να μην τον καταραστουμε...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Σταυρο την κληση την υπεγραψες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Οταν εννοώ οτι δεν υπάρει αστυνόμευση εννοώ και αυτά τα γεγονότα.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Πάντως πήγαινε να δεις το διοικητή μήπως και βγάλεις άκρη.Και ήρεμα(δηλαδή μέχρι εκεί που σε παίρνει)...

οταν ειναι σωστός κάποιος στην δουλεία του,
    δεν μιλάμε.
    οταν κάνει το κορόιδο στην μαλακία μας,
    λέμε ευχαριστώ
    όταν μας γράφει για πράξεις που πιθανόν δεν είναι παράνομες
    τον μπινελικόνουμε

που ειναι το παράλογο???

για κάθε πράξη,= ανάλογη απάντηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
    .Και ήρεμα(δηλαδή μέχρι εκεί που σε παίρνει)...

γιατί θα του αυξήσουν το πρόστιμο?? :rotflmao:

Oχι,
    αλλα συμφωνα με το αρθρο 40 παραγραφο 4
    2. Oι oδηγoί πoδηλάτων, μoτoπoδηλάτων, μoτoσικλετών και τρίτροχων
    οχημάτων υπoχρεoύνται, όταν oδηγoύν, να κρατoύν τo τιμόνι και με τα δύo
    τoυς χέρια, εκτός αν δίνoυν σήμα σύμφωνα με τις διατάξεις τoυ παρόντoς
    Kώδικα.
    80? αν θυμαμε καλα!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

βασικα την κληση την υπεγραψες?
    εγω απο πολυ προσφατη εμπειρια με ζηταδες που με γραψανε δυο συνεχομενες μερες για πινακιδα(απο 300 η μια!!!!!!)την δευτερη δεν την υπεγαψα κ πηγα στην ΓΑΔΑ για να δω δω τι μπορω να κανω να σβησω την μια τουλαχιστον.
    Ειναι λοιπον ενας αξιωματικος που δεχοταν οσους ειχαν παραπονα για κλησεις κ αναλογα με την ιστορια του καθενα επραττε αναλογα.
    πηγαινε ενα πρωι αν μπορεις κ εξηγησε του,που ξερεις.......
    despite my rage

i'm still just a rat in a cage

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    για κάθε πράξη,= ανάλογη απάντηση

ό,τι μας συμφέρει....

λες και δεν παραβιάζουμε τον Κ.Ο.Κ. συνειδητά...και αναφέρομαι κυρίως στα όρια ταχύτητος...

και αμέσως για μια ΠΑΡΑΛΟΓΗ κλήση αμέσως κατάρες...μπράβο μας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    Oχι,
    αλλα συμφωνα με το αρθρο 40 παραγραφο 4

80? αν θυμαμε καλα!

μάλιστα...κρίμα και είναι καλή εξάσκηση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
    βασικα την κληση την υπεγραψες?
    εγω απο πολυ προσφατη εμπειρια με ζηταδες που με γραψανε δυο συνεχομενες μερες για πινακιδα(απο 300 η μια!!!!!!)την δευτερη δεν την υπεγαψα κ πηγα στην ΓΑΔΑ για να δω δω τι μπορω να κανω να σβησω την μια τουλαχιστον.
    Ειναι λοιπον ενας αξιωματικος που δεχοταν οσους ειχαν παραπονα για κλησεις κ αναλογα με την ιστορια του καθενα επραττε αναλογα.
    πηγαινε ενα πρωι αν μπορεις κ εξηγησε του,που ξερεις.......
    λόγω τιμής?
    στη ΓΑΔΑ πήγες να κλαφτείς?
    αλλά λόγω τιμής?
    σε κυνηγούν στο λεκανοπέδιο Αττικής?

yo.

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    οποτε καλα την ειχαμε βγαλει με το zoro με 167 και 1 μηνα...

κριμα ρε γμτ πολλα τα φραγκα, τι να πω
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    λόγω τιμής?
    στη ΓΑΔΑ πήγες να κλαφτείς?
    αλλά λόγω τιμής?
    σε κυνηγούν στο λεκανοπέδιο Αττικής?

yo.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    Oχι,
    αλλα συμφωνα με το αρθρο 40 παραγραφο 4...
    Και αν μας πιάσει φαγούρα; :rotflmao:

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γελοια Μικρα Λαθη
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας