Σελίδα 4 από 45 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 667

Θέμα: ΔΕΛΕΑΡ...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Αυτο που λεω εγω Πακταιν ειναι αιθουσα που απασχολει και σερβιρει μονο ΕΣΑΣ-ΕΜΑΣ!Δεν εχει αλλη πελατεια στην αιθουσα,διπλα στην καφετερια εχει κοσμο.Απλα αυτη ειναι η καλυτερη λυση γιατι και εμεις με το τουτου club δεν ειμαστε λιγοι,πανω απο 40 ατομα(και λιγα λεω) και με φασαρια οπως λες και εσυ με μαντραχαλεους.

Με το "τουτού κλαμπ", προφανως ΔΕΝ εχετε μπουφαν, κρανη, αδιαβροχα, γαντια κλπ ε?
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Προφανως το δευτερο φιλε μου, στα πλαισια της πλακας φυσικα.

Εχει ξαναγινει απειρες φορες αυτη η κουβεντα κι εχουν προταθει τα απειρα μαγαζια, καποια απ' τα οποια "δοκιμασαμε" κι ολας, με απελπιστικά αποτελεσματα...

Παρ' ολα αυτα ολο και καποιοι "νεωτεροι" βρισκονται να ΞΑΝΑκανουν τις ΙΔΙΕΣ (αποτυχημενες) προτασεις...

Μπορα ειναι θα περασει...

σαν παλιοτεροι λοιπον γιατι δεν μιλατε εξ αρχης ξεκαθαρα, αναφεροντας ολες τις παραμετρους (αν και καποιοι τις εχουμε σκεφτει οσο ειναι δυνατον και τις εχουμε αντικρουσει, δεν ειμεθα εντελως μαλακες) ωστε να μη ξεφευγει η κουβεντα προς το ...χασιμο?

Οπως και να εχει, πραγματα που με χαλανε, μαλλον θα συνεχισουν να με χαλανε!

Θα μου πειτε, αμα δε σ αρεσει μην ερχεσαι!

Δεκτον αλλα δε προκειται! Για την παρεα ερχομαι αλλωστε και αμα τσαντιστω και πολυ, θα φερνω μπυρα απο το σπιτι μου!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ισως και να εισαι μακρυα οντως, μιας και εγω δε παρεξηγω, κουβεντα κανω!

Σποντα ομως ηταν σιγουρα και τη δεχομαι λογω που εισαι εσυ, ομως δεν την αποδεχομαι!

Παρεα μου δεν ειναι 10-15 ατομα και "εκλεισα"....μου φτανει...

Τεσπα, επι του θεματος για πραγματα που εχουμε χαλαστει (οσοι εχουμε) δε βλεπω να μιλανε και πολλοι!

Αν σΕ πω οτι ΔΕΝ καταλαβα Χριστό θα με παρεξηγησεις?
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Με το "τουτού κλαμπ", προφανως ΔΕΝ εχετε μπουφαν, κρανη, αδιαβροχα, γαντια κλπ ε?
    δηλαδη μας χρεωνει και τα κρανη που πιανουν 2 τραπεζια?

ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ?

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αυτό το προγραμμματισμένα είναι που με χαλάει Νίκο

Το Δέλεαρ είχε κάτι το "αυθόρμητο", ειδικά παλιά που και δελεαροθρεντ έμπαινε και φωτο βγάζαμε και τις βλέπαμε την άλλη μέρα και γελαγαμε

Αν ειναι να κλείνουμε "αιθουσαν δια χορους και συνεστιασεις" θα θυμίζουμε λέσχη

Όπως ξέρεις, έχω ΠΟΛΥ καιρό να έρθω Δέλεαρ - και γιατί δεν προλαβαίνω, αλλά και γιατί πια, δεν μου αρέσει η κατάσταση που δημιουργείται εκεί. Γενικά είμαι ενάντια στις "μαζικές" συνεστιάσεις μιας και δεν προσφέρουν και τίποτα.... προτιμώ να πάρω ένα τηλέφωνο και να κανονίσω με 2-3 ανθρώπους να πιούμε μια μπύρα. Το γεγονός οτι είμαστε φόρουμ δεν μας κάνει και παρέα....

Από κει και πέρα, αν κάποιοι θέλουν ένα τέτοιο μέρος να μαζεύονται, έστω και προγραμματισμένα, πιστεύω οτι μόνο ένας τέτοιος χώρος σαν αυτός που περιγράφει ο ται θα τους καλύψει...

Κατά τ'άλλα, εγώ μαζί σου...
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Συγνωμη που επεμβαινω αλλα μαλλον δεν εχεις ακομα καταλαβει οτι ειστε-ειμαστε λεσχη.

Οταν μαζευονται 30 ατομα για καφε δεν ειναι απλα μια παρεα γιατι πολυ απλα δεν γνωριζωνται και ολοι μεταξυ τους,σοβαρα τωρα τους ξερεις ολους στο moto.gr στο δελεαρ??Μιλας το ιδιο με ολους??

Γιάυτο προτεινα αιθουσα γιατι ΟΠΟΥ και να ποατε τα γιδια θα γινονται!οΠΟΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕς ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥς,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩς ΛΕΤΕ ΟΙ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΑΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕ ΠΑΓΕΤΑΙ (βαβουρα με λιγα λογια)

Σορυ για τα κεφαλαια μου ξεφυγαν.
    Keep spamming!!!:a13:

Περισσευει χωρος και για να βαλετε και ολοσωμες φορμες αγαπητε.

Αν σΕ πω οτι ΔΕΝ καταλαβα Χριστό θα με παρεξηγησεις?

Παμε λοιπον...

Εκτος το οτι αποκτησατε μια παρεα απο 10-15 ατομα σας αρκει και "κλεισατε σαν κοριτσια"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Χρηστο σορυ αλλα λες "ο,τι να ναι" τωρα!

Ειμαστε ΜΑΚΡΥΑ απ' τις "κακίες" ακομα...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios ισως και να εισαι μακρυα οντως (ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΕΝΝΟΩ), μιας και εγω δε παρεξηγω, κουβεντα κανω!

Σποντα ομως ηταν σιγουρα (ΤΟ "ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ "ΚΛΕΙΣΑΤΕ") και τη δεχομαι λογω που εισαι εσυ, ομως δεν την αποδεχομαι!

Παρεα μου δεν ειναι 10-15 ατομα και "εκλεισα"....μου φτανει...

Τεσπα, επι του θεματος για πραγματα που εχουμε χαλαστει (οσοι εχουμε) δε βλεπω να μιλανε και πολλοι!

Got it now?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αποκεντρωση ρε!!!

οσο πιο μακρυα απο το τσιμεντενιο μπο*ρδελο τοσο καλυτερα...

δεν εχω δικαιωμα να ομιλω (πολυ) βεβαια, καθοτι εχω ερθει καμια πενταρα φορες στο Δελεαρ, αλλα υπαρχουν ενα καρο -αξιοπρεπεστατα- μαγαζια στην περιφερεια του Δημου Αθηναιων που κανουν κρα να μαζευτει κοσμος Δευτεριατικα για σεφτε.

ο Tai ειπε ενα.

ας ειναι και στο Σουνιο, στην πλατεια της Βρυμποπης, στην Ελευσινα ....ευκαιρια για βολτα θα εχουμε στην τελικη.

εμενα δεν μου αρεσει καθολου το Δελεαρ παντως...αλλα ειπα οτι αφου αρεσει στους αλλους να μην πω τιποτα, αλλα μετα οταν και αυτοι ειπαν οτι δεν τους αρεσει και αφου εγω δεν ειχα πει οτι δεν μου αρεσει, μετα ειπα να μην πω τιποτα, οτι δεν μου αρεσει δηλαδη, γιατι θα μου λεγαν ολοι το λες τωρα που ειπαμε ολοι οτι δεν μας αρεσει...αυτο ακριβως! τιποτα αλλο...http://www.youtube.com/watch?v=6xdPExx2eOw

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Συγνωμη που επεμβαινω αλλα μαλλον δεν εχεις ακομα καταλαβει οτι ειστε-ειμαστε λεσχη.

(εκτός αν έπρεπε καπου να πληρώσω συνδρομη και το ξέχασα)

ΑΛΛΟ φόρουμ, ΑΛΛΟ λέσχη

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρ' ολα αυτα ολο και καποιοι "νεωτεροι" βρισκονται να ΞΑΝΑκανουν τις ΙΔΙΕΣ (αποτυχημενες) προτασεις...

Μπορα ειναι θα περασει...
    δλδ ρε χρήστο να μην κάνουμε προσπάθεια για κάτι καλύτερο???

ξέροντας τα τελευταία χρόνια της προσπάθειες αλλα και την αιτία των αποτυχιών,
    ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΈΡΩΣΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ MOTO
    και μετα απο συμφωνία και αποδοχή το πρότεινα εδω

Το Δέλεαρ είχε κάτι το "αυθόρμητο", ειδικά παλιά που και δελεαροθρεντ έμπαινε και φωτο βγάζαμε και τις βλέπαμε την άλλη μέρα και γελαγαμε ....................................................
    ρε Ηλια το ΙΔΙΟ πράγμα θα κάνουμε μην μας τρελάνεις!
    Θα πάμε σε ένα μαγαζί όλη η μοτοπαρέα και θα πιούμε της μπύρες μας η τους καφέδες μας.
    Δεν κατάλαβα γιατι θα μας χαλάσει η αλλαγή ταμπέλας ????
    Εκτός και εισαι μαζόχα και θές να δίνεις τα ωραία σου λεφτάκια για να σε ''φτύνουν'' οι σερβιτόροι

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

εμενα δεν μου αρεσει καθολου το Δελεαρ παντως...αλλα ειπα οτι αφου αρεσει στους αλλους να μην πω τιποτα, αλλα μετα οταν και αυτοι ειπαν οτι δεν τους αρεσει και αφου εγω δεν ειχα πει οτι δεν μου αρεσει, μετα ειπα να μην πω τιποτα, οτι δεν μου αρεσει δηλαδη, γιατι θα μου λεγαν ολοι το λες τωρα που ειπαμε ολοι οτι δεν μας αρεσει...αυτο ακριβως! τιποτα αλλο...http://www.youtube.com/watch?v=6xdPExx2eOw
    Μλκ εκλασα στο γελιο ρε!!Που το θυμηθηκες??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Εκτός και εισαι μαζόχα και θές να δίνεις τα ωραία σου λεφτάκια για να σε ''φτύνουν'' οι σερβιτόροι
    Μαζόχα είμαι (αφού έχω triumph ) αλλά δεν έχει να κάνει με τους σερβιτόρΟΙ

Τεσπα, βάλε θρεντ για το μαγαζί που λες, γράψε οτι θα ειναι το "αντιΔελεαρ", κανονίστε να πάτε και κρίνετε αναλόγως

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

τωρα εσύ με μας εισαι η με το Δελεαρ??

Σελίδα 4 από 45 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δευτέρα 23/8 το Group therapy συνεχίζετε στο ΔΕΛΕΑΡ
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 21:18
  2. Συναντηση Δελεαρ για coca-amstel στις 9:00...
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2004, 13:01
  3. Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 17:37
  4. Καλημέρα...ΚΑΦΕΔΑΚΙ...στο...ΔΕΛΕΑΡ...29/5;;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 17:32
  5. Δελεαρ 2/4/04