Δεν άνοιξε καν....Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εκλεισε το καφενειο στη γειτονια σου και σε σενα εεεε ;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Δεν άνοιξε καν....Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εκλεισε το καφενειο στη γειτονια σου και σε σενα εεεε ;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Απωλεια προσωρινης μνημης λεγεται αυτο που εχεις !!Αρχικά δημιουργήθηκε από alx_gr
Κατσε ρε παππου!!! Σε χτυπησαν τα γεραματα και μπερδευεις ανθρωπους και πραγματα??
Ποτε εγινε αυτο???
Ε? Για λεγε!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μακαρι να σε μεινει μονιμο γιατι αν παρεις το R1 θα σε πεισω οτι δεν ειναι δικο σου και θα στο αλλαξω με το παπι του κροκοδιλα !
η ζωνιανή ποικιλία το προκαλεί αυτό καμια φοράΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Απωλεια προσωρινης μνημης λεγεται αυτο που εχεις !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Καλα ρε. Προσεχε θα βγαλω μοστρα τις κατσικες σου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Απωλεια προσωρινης μνημης λεγεται αυτο που εχεις !!
Μακαρι να σε μεινει μονιμο γιατι αν παρεις το R1 θα σε πεισω οτι δεν ειναι δικο σου και θα στο αλλαξω με το παπι του κροκοδιλα !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
:rotflmao:
*VR46*
Winners find answers, loosers find excuses!!!
Challenges are what make life interesting,overcoming them is what makes life meaningful...
Εχουν ροπες ρε αυτες !! Τι νομιζεις ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από alx_gr
Καλα ρε. Προσεχε θα βγαλω μοστρα τις κατσικες σου!!!:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
R1 ειναι ;;;
με το άλλο που μου λεγες εμένα τίποτα???Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τη μια μέρα το σκέφτομαι και το σκεφτομαι, και την άλλη το έχω βγάλει εντελώς απο το μυαλό μου και λεω "ασε ξεχνα το"... και μετά ξανα μανα τα ίδια...![]()
![]()
Δεν ξέρω να σου πω αν θα είναι καλά για να πας...αλλά με όσους έχω μιλήσει που δούλευαν εξωτερικό,μου είπαν οτι έκαναν μαλ@κία που γύρισαν
![]()
![]()
Κουβεντα ειναι αυτη που ανοιξατε τωρα...
![]()
Πανω που εχω αρχισει να σαλταρω και να θελω να τα παρατησω ολα?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τη μια μέρα το σκέφτομαι και το σκεφτομαι, και την άλλη το έχω βγάλει εντελώς απο το μυαλό μου και λεω "ασε ξεχνα το"... και μετά ξανα μανα τα ίδια...![]()
Λογικό να είσαι σε τέτοια φάση... να 'ξερες πόσες φορές μου έχει περάσει απ' το μυαλό (σχεδόν κάθε φορά που γυρνάω από ταξίδι)
Εγώ λέω να το κάνεις το βήμα (ειδικά τώρα που βρίσκεσαι σε ένα μικρό αδιέξοδο με δουλειά, σπίτι κτλ)
Αν το αποφασίσεις πάντως σου υπόσχομαι να βάλω και την Χαγη στους πιθανούς προορισμούς![]()
![]()
![]()
![]()
Για κανεναν αποτυχημένο τραπεζικο υπάρχει τίποτα;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εγώ ξαναγράφω.
Αν κάποιος ξέρει να παίζει κάτι για Μηχανικό Πληροφορικής (επίσημος τίτλος Μηχανικός Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων) ας ενημερώσει!![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για κανεναν αποτυχημένο τραπεζικο υπάρχει τίποτα;![]()
"Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα ... "![]()
(εγώ και τον ξυλοκόπο κάνω άμα λάχει .. )
Ελα να ανοιξουμε τραπεζα επιχορηγησης μεταναστων !Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για κανεναν αποτυχημένο τραπεζικο υπάρχει τίποτα;![]()
Τελικα ολοι με το ενα ποδι να την κανουμε ειμαστε....![]()
Προσθεστε αλλον ενα μλκ που οταν του δωθηκε η ευκαιρια να συνεχισει καριερα στην Αγγλια αποφασισε να γυρισει Ελλαδα, "και μετα βλεπουμε".![]()
Road, αυτες ειναι αποφασεις ζωης. Σκεψου καλα τα πραγματα και αποφασισε. Αλλα για μενα, ειναι καλυτερα να το δοκιμασεις και αν δεν σου αρεσει να επιστρεψεις, παρα να μην το κανεις κ να καταληξεις σαν εμας τους πικραμενους!![]()
![]()
Εγω αν μου δινοταν η ευκαιρια να μετακομισω στα κεντρικα της εταιριας (Στοκχολμη) θα το εκανα χωρις δευτερη σκεψη.![]()
Νίκος
Open Horizons
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Τελικα ολοι με το ενα ποδι να την κανουμε ειμαστε....![]()
Εγω αν μου δινοταν η ευκαιρια να μετακομισω στα κεντρικα της εταιριας (Στοκχολμη) θα το εκανα χωρις δευτερη σκεψη.![]()
Τη Στοκχολμη την ρωτας αν θελει να βλεπει την αφεντομουτσουναρα σου;
![]()
![]()
![]()
η το Ducati σου που βαραει το χαλασμενο κιβωτιο του ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Τη Στοκχολμη την ρωτας αν θελει να βλεπει την αφεντομουτσουναρα σου;
![]()
![]()
![]()