Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: Θανατικη ποινη. Μηπως ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Είπαμε φίλε μου, δεν είμαι κατά της τιμωρίας (κ δεν εννοώ της φυλάκισης)

Είμαι κατά της θανατικής ποινής από τον οποιονδήποτε κ με οποιαδήποτε μέσα.

Φίλε μου ΒΑΣΙΚΑ συμφωνούμε…
    Και εγώ είμαι ΑΝΤΘΕΤΟΣ με την θανατική ποινή ως ΘΕΣΜΟΘΕΤΙΜΕΝΗ ποινή ενός ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ κράτους ….
    Από την άλλη ,όμως , σαν γονιός ,θα καταλάβω ΑΠΟΛΥΤΑ (και θα αθώωνα ) τον γονιό που θα σκότωνε αυτόν που πείραξε το παιδί του…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Οκ τότε από εγώ από την πλευρά μου πάω πάσο.

Δεν είμαι γονιός κ δεν μπορώ να αισθανθώ σαν γονιός...

Την γνώμη μου περί της θανατικής ποινής την κρατώ
    και επιφυλάσσομαι για το μέλλον.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Φίλε μου ΒΑΣΙΚΑ συμφωνούμε…
    Και εγώ είμαι ΑΝΤΘΕΤΟΣ με την θανατική ποινή ως ΘΕΣΜΟΘΕΤΙΜΕΝΗ ποινή ενός ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ κράτους ….
    Από την άλλη ,όμως , σαν γονιός ,θα καταλάβω ΑΠΟΛΥΤΑ (και θα αθώωνα ) τον γονιό που θα σκότωνε αυτόν που πείραξε το παιδί του…

+954
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Οκ τότε από εγώ από την πλευρά μου πάω πάσο.

Δεν είμαι γονιός κ δεν μπορώ να αισθανθώ σαν γονιός...

Την γνώμη μου περί της θανατικής ποινής την κρατώ
    και επιφυλάσσομαι για το μέλλον.

Σωστός ….

Εγώ σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά , και σου εγγυώμαι όταν θα έλθει εκείνη η ώρα που θα σφίξεις το ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ στην αγκαλιά σου , ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ γύρω σου θα αλλάξει ….γιατί θα έχεις στα χέρια σου την ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗκαι ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ αξια της ζωής σου…

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Ναι είμαι νέος.
    Ναι δεν έχω παιδιά.
    Ναι δεν μπορώ να μπώ στην ψυχολογία του γονιού.

Αλλά ξέρω ότι φονιάς εκ προμελέτης ή εν βρασμώ δεν πρόκειται να γίνω...
    Δεν είναι στη φύση μου.

Είναι στη δικιά σου?
    Μια χαρά στην φύση μας είναι, όσο και να την καταπιέζουμε είναι μέσα μας βαθιά ριζωμένο το ένστικτο.

Ο μόνος λόγος που επιφυλάσσαμε είναι ότι θα είναι σύντομη και ανώδυνη η τιμωρία .

Μήπως ο πολιτισμός μας θεωρεί την φυλάκιση ηπιότερη μορφή τιμωρίας από τον θάνατο? Είναι έτσι όμως ?

Ο μάγος είπε μια ωραία ιδέα αλλά φοβάμαι πως είναι αδύνατη η εφαρμογή της. Βλέπεις είναι και τα ανθρώπινα δικαιώματα των φυλακισμένων . αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση αφαιρείται ο Όρος άνθρωπος από αυτά τα έμβια όντα
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Φυλακή με καταναγκαστικά έργα...

Να σπάνε πέτρες , να φτιάχνουν δρόμους, να χτίζουν υπό την απειλή όπλου και μετά πίσω στο κλουβί τους..

Μια μορφή ιδιόμορφης σκλαβιάς , χωρίς καμία απολύτως ελευθερία... Μια συνεχή πίεση στο να προσφέρουν σε μια κοινωνία που πόνεσαν , χωρίς όμως να έχουν το δικαίωμα απαλλαγής.

Δίς και τρείς ισόβια , τους αφαιρεί ακόμα και αυτό το δικαίωμα της έφεσης.

Άδεια;... ποιά άδεια;.. τι το περάσαμε;

Αυτό θέλουν τέτοιου είδους καθάρματα... με 35-40 βαθμούς... με -5 βαθμούς.... εκεί... να σπάνε πέτρες και να φτιάχνουν δρόμους, σαν σκλάβοι χωρίς δικαιώματα ελευθερίας. Και μετά πίσω στο κλουβί τους.

Δεν θανατώνεις έτσι το κορμί τους. Αλλά σίγουρα θανατώνεις το σκατο-μυαλό και την σκατο-ψυχή τους, αν τους βάλεις να περάσουν την κόλαση του Δάντη επί Γης.

Gandalf

+10000000000000000000000000000000000

Και επί πλεον θα μπορούσαν να διατελούν και χρέη οθωμανικής φύσεως για τους υπόλοιπους φυλακισμένους.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Να ξεκαθαρισω λοιπον οτι, εγω ειμαι γονιος και ο γιος μου ειναι πλεον στην ηλικια του Μπαμπη (Zefkas). Snipper οταν νοιαζεσαι για το παιδι σου, μαλλον δυσκολα θα βρεθεις σε τετοια θεση νομιζω. Κινδυνευουν αυτοι που τα παραμελουν και βρισκουν ευκαιρια να τα "αρπαζουν οι λυκοι", που καραδοκουν.-

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Να ξεκαθαρισω λοιπον οτι, εγω ειμαι γονιος και ο γιος μου ειναι πλεον στην ηλικια του Μπαμπη (Zefkas). Snipper οταν νοιαζεσαι για το παιδι σου, μαλλον δυσκολα θα βρεθεις σε τετοια θεση νομιζω. Κινδυνευουν αυτοι που τα παραμελουν και βρισκουν ευκαιρια να τα "αρπαζουν οι λυκοι", που καραδοκουν.-

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Opoios einai etoimos na skotwsei gia to paidi tou, den einai etoimos na exei paidi.

Einai poly eukolo na pernoume tin thesi tou adikithentos kai na brazoume apo aisthima dikaiosynis, alla olloi emeis oi 'kyrioi' pou tha skotwname, poso exoume symbalei wste na zoume se ena kallitero kosmo?

Prepei na katanoisoume epitelous, oti zoume se dyo epipeda tautoxrona, to ena einai to atomiko kai to allo to syllogiko-koinwniko. Ws ek toutou, gia oti frikaleotites viwnoume, exoume syllogiki euthuni.

Sto perasma twn aiwnwn, exoun kata kairous emfanistei kai exafanistei polles diaforetikes nootropies peri 'ithikis'. Yparxei nomizw enas monadikos paronomastis basei tou opoiou mporoume telika na krinoume tin poiotita enos politismou. O sevasmos sti fysi.

Emeis oi ellines, eimaste stin eurwpi makran oi poio apolitistoi. Exoume istorika ilithies kyverniseis (pou mas aksizoun). Zoume se poleis kai xwria axouria (pou mas aksizoune), ena tetragwno apo to spiti mas (alla dipla sto spiti kapoiou allounou) yparxoun skoupidolofoi kai den xanoume eukairia na dilwnoume poso kalliteroi eimaste apo tous geitones tous 'egklimaties'.

'Kyrioi' pou tha skotwname gia to paidi mas, zoume sto skotadi gaiti den exoume parei xamperi, oti eimaste kai meis meros tis vrwmas kai tou egklimatos dioti:

1) anexomaste mia katastasi pou adikei oxi mono allous alla kai ton eauto mas ton idio

2) nomizoume oti o,ti pernaei apo to xeri mas to kanoume, alla paparia kanoume, arkei na mi blaptetai i tsepi mas, kata t'alla filosophia kai agios isxyros

3) Mas endiaferei mono i parti mas kai katanalwnoume xrono gia na kataskeuazoume 'eysxhmes' (paparia) pseudo-logikes wste na dikaiologoume tin akaliergiti fusi mesa mas, anti na tin ekselisoume, me oti pono kai thysies kati tetoio tha apaitouse.

Proteinw, anti na leme poso aparadekti einai i mana auti, na skeftoume ti exoume kanei emeis kai ti tha mporousame na kanoume, wste na min emfanizontai tetoia phenomena.

I thanatiki poini sigoura den einai lysi, dioti den apeuthynetai sti riza tou kakou mia kai I riza tou kakou vrisketai mesa se olous mas, tetoioi papares pou eimaste.

Mexris otou loipon, kataferoume etsi wste kathe praxi mas na exei ws gnwmwna to veltisto ofelos gia to eyrytero koinwniko synolo kai oxi mono gia ton eayto mas, as eimaste pio sygkratimenoi ososwn afora tis ekdhlwseis mas gia aponomi dikaiosynis kai as afisoume tis kaoumpoikes dilwseis kata meros.

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    εγω αυτο που ειδα τις προαλλες ηταν οτι ενας βουλευτης εκανε προταση στη βουλη να αλλαξουν οι ποινες για τους παιδεραστες και αντι για φυλακιση να τους κανουν αφαιρεση τον γεννητικων οργανων!!!!!

και βγηκαν ολοι οι μαλακες βουλευτες και ειπαν οτι αυτα δεν αρμοζουν σε ενα πολιτισμενο κρατος και οτι αυτες δεν ειναι σωστες τακτικες!!!!!!!

και θα συμφωνησω λοιπον με τον αλχημιστη που ειπε παραπανω οτι η θανατικη ποινη θα ειναι η εξιλεωση τους να τους αφαιρουν τα γενητικα τους οργανα και να τους αφηνουν να ζουν ετσι τους πουσταραδες !!!!!

συν οτι πρεπει να δημοσιοποιουνται τα ονοματα τους για να τους γνωριζει ο κοσμος!!!!!!

οποτε οχι θανατικη ποινη αλλα ευνουχισμος!!!!!!!!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
    εγω αυτο που ειδα τις προαλλες ηταν οτι ενας βουλευτης εκανε προταση στη βουλη να αλλαξουν οι ποινες για τους παιδεραστες και αντι για φυλακιση να τους κανουν αφαιρεση τον γεννητικων οργανων!!!!!

και βγηκαν ολοι οι μαλακες βουλευτες και ειπαν οτι αυτα δεν αρμοζουν σε ενα πολιτισμενο κρατος και οτι αυτες δεν ειναι σωστες τακτικες!!!!!!!

και θα συμφωνησω λοιπον με τον αλχημιστη που ειπε παραπανω οτι η θανατικη ποινη θα ειναι η εξιλεωση τους να τους αφαιρουν τα γενητικα τους οργανα και να τους αφηνουν να ζουν ετσι τους πουσταραδες !!!!!

συν οτι πρεπει να δημοσιοποιουνται τα ονοματα τους για να τους γνωριζει ο κοσμος!!!!!!

οποτε οχι θανατικη ποινη αλλα ευνουχισμος!!!!!!!!

Stou kung-fu ti porta, oso theleis vronta

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Stou kung-fu ti porta, oso theleis vronta
    δεν καταλαβα πρεπει να συμφωνησω μαζι σου η αυτα που λες επειδη τα λες και ειναι η αποψη ειναι και σωστα????

οι παιδεραστες ειναι τα μονα οντα στον κοσμο που δεν προκειται να λυπηθω και να νοιαστω ποτε !!!!!!

αλλα μαλλον εσυ πρεπεινα εισαι υπερανω αν αυτα τα παιδακια ειταν ειτε ανιψακια σου ειτε παιδια σου να δω αν θα ελεγες τα ιδια !!!!!!

ε ναι λοιπον στου κουφου και του κομπλεξικου την πορτα παρτην πορτα και φυγε!!!!!

Τα άλλα τα ζώα που κάνανε ολονυχτία για να στηρίξουν τον παπά και μετά πήγανε έξω από το δικαστήριο και φώναζαν συνθήματα υπέρ του δεν θέλουν σκότωμα;Δηλαδή τί κάνουν;Εναντιώνονται στο κοριτσάκι;Είχε κανένα συμφέρον μωρό παιδί να κατηγόρήσει τον παπά τους;Αίσχος,τα ζώα.Κάτι τέτοιοι είναι που κάνουν τους μεγαλόσταυρους ενώ κατά τα άλλα είναι πιο σάπιοι και από τους σάπιους.Έτσι όπως κάνατε την θρησκεία,την εκκλησία και τους παπάδες σας να τους βάλετε στον **** σας
    Fortis Fortuna Adiuvat

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Opoios einai etoimos na skotwsei gia to paidi tou, den einai etoimos na exei paidi.

E

1ον γραφε Ελληνικα, οσο λαθος και αν ειναι!

και ελα στη θεση φιλου που ενω κρατουσε το παιδι του απο το χερι, την κορη του ετων 8..Του την πεσανε 3 ατομα, τον εδειραν τοσο ωστε να μεινει κατω.... και του πηραν το παιδι του..15 μερες μετα τον πηραν τηλεφωνο και του ζητησαν 350 χιλιαδες ευρο για να παρει πισω το παιδι του...Κανονιστηκε συναντηση και το παιδι επιστραφηκε μολις τα λεφτα πηγαν εκει που ειχαν ζητησει...Το παιδι γυρισε τυφλο..του ειχαν αφαιρεσει με επεμβαση το κερατοηδη απο τα ματια...κανοντας μη αναστρεψιμη ζημια....Δεν ειναι σεναριο...εγινε στην Ελλαδα, στην Αθηνα, σε καλοφημη γειτονια...Ο φιλος δεν ειναι κανας γνωστος, ουτε πλουσιος...Πες μου μαγκα αν αυτος σκοτωσει δεν αξιζει να ειναι γονεας?

Εχω μια κορη 5 μηνων, δοξα το Θεο ακομα δεν εχει συμβει κατι..αλλα να εισαι σιγουρος οτι για εσενα δεν αξιζω να ειμαι γονεας....

Ιδεαλιστες του δηθεν και στα λογια ολα καλα......
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    1ον γραφε Ελληνικα, οσο λαθος και αν ειναι!

και ελα στη θεση φιλου που ενω κρατουσε το παιδι του απο το χερι, την κορη του ετων 8..Του την πεσανε 3 ατομα, τον εδειραν τοσο ωστε να μεινει κατω.... και του πηραν το παιδι του..15 μερες μετα τον πηραν τηλεφωνο και του ζητησαν 350 χιλιαδες ευρο για να παρει πισω το παιδι του...Κανονιστηκε συναντηση και το παιδι επιστραφηκε μολις τα λεφτα πηγαν εκει που ειχαν ζητησει...Το παιδι γυρισε τυφλο..του ειχαν αφαιρεσει με επεμβαση το κερατοηδη απο τα ματια...κανοντας μη αναστρεψιμη ζημια....Δεν ειναι σεναριο...εγινε στην Ελλαδα, στην Αθηνα, σε καλοφημη γειτονια...Ο φιλος δεν ειναι κανας γνωστος, ουτε πλουσιος...Πες μου μαγκα αν αυτος σκοτωσει δεν αξιζει να ειναι γονεας?

Εχω μια κορη 5 μηνων, δοξα το Θεο ακομα δεν εχει συμβει κατι..αλλα να εισαι σιγουρος οτι για εσενα δεν αξιζω να ειμαι γονεας....

Ιδεαλιστες του δηθεν και στα λογια ολα καλα......
    Μήπως έγινε στην Ελευσίνα αυτό το περιστατικό με το κοριτσάκι?
    Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ο δικός μου είναι 18 μηνών και σίγουρα ούτε εγώ κάνω για γονέας.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2008, 15:53
  2. Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2008, 15:25
  3. θανατική ποινή
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2006, 11:58
  4. Μήπως έχει πάρει το μάτι σας
    από stefanos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2004, 15:06
  5. Μηπως ξερετε πως πανε για την πλατεια Φιλελληνων!
    από hornet στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2004, 16:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF