Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 115

Θέμα: Aληθεια ή μυθος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    Και κατι αλλο το 750 το ειχαν βγαλει η Ιαπωνες για αντιποινα στους Αμερικανους λογω τις ατομικης βομβας που ειχαν ριξει... Και οντως οι Ιαπωνεζοι πετυχαν αυτο που ηθελαν... Σκοτωθηκαν πολλοι Αμερικανοι...

Εχω ακουσει οτι ο Καρατζαφερης σχεδιαζει μηχανη να την πουλησει σε Τουρκια,Αλβανια και Σκοπια.

Με αναρτησεις Plevris Racing

:rotflmao: :rotflmao:

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    Τωρα δηλαδη εσεις το βλεπετε αστειο αυτο?? Και πειτε οτι δεν ειναι σωστο αυτο που λεω... γιατι δεν με κατατοπιζεται ρε μαγκες ?? ειστε πιο εξυπνοι εσεις εε??? τουλαχιστον εμενα μου τα εχουν πει καποια ατομακια που σας ριχνουν καποια χρονακια στα αυτια... και ειναι πολυ πιο σοβαροι απο καποιους εδω μεσα...

(Χωρις να εννοω καποιον συγκεκριμενα... για τυχων παρεξηγηση...)
    Φιλικα παντα.
    Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    τουλαχιστον εμενα μου τα εχουν πει καποια ατομακια που σας ριχνουν καποια χρονακια στα αυτια...
    Οι μεγαλύτερες μαλακίες στη ζωή, έχουν ειπωθεί από ασπρομάλληδες.

YΓ. Με την υπογραφή που έχεις, περιμενεις να πάρεις σοβαρές απαντήσεις ???
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Τωρα δηλαδη εσεις το βλεπετε αστειο αυτο?? Και πειτε οτι δεν ειναι σωστο αυτο που λεω... γιατι δεν με κατατοπιζεται ρε μαγκες ?? ειστε πιο εξυπνοι εσεις εε??? τουλαχιστον εμενα μου τα εχουν πει καποια ατομακια που σας ριχνουν καποια χρονακια στα αυτια... και ειναι πολυ πιο σοβαροι απο καποιους εδω μεσα...

Φιλικα παντα.
    ρε φίλε αν εισαι πάνω απο 5 χρονών και πιστεύεις τέτοιες π@π@ριες πως να σε κατατοπίσουμε....
    πάει να πει οτι και εσύ εχεις στο κεφάλι οτι εχει ο κουβάς στο ανέκδοτό σου...
    για να μην πω για τους ηλικιωμένους φίλους σου....
    αυτοί εχουν βαρέλι αντι για κουβά....και φυσικά γεμάτο με αυτο που περιγράφεις στην υπογραφή....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Φιλικα παντα.
    Λοιπόν ..........

Ο χάρος, ή σκύλλα, ή στρίγγλα κ.λ.π. είναι ένας μύθος που κυκλοφορεί ΣΕ ΟΛΕΣ τις Ελληνικές πόλεις !!!
    Είναι η τροφή που ταϊζουν κάποιοι τους 16χρονους υποψήφιους μηχανόβιους (μέσα από τα συνεργεία του κώλου) για να τους "ντοπάρουν" και να τους τρώνε τα φράγκα σε φτιαξίματα, ζιγκλερόματα, νίτρα - μίτρα και άλλες π@π@ριές, ώστε να κάνουν το παπί να έχει επιδόσεις μεγάλης μηχανής :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: !!!!!!!!!
    Πρόσφατα "μηχανικός" άρχισε πάλι να λέει ότι αυτός την έχει και ότι είναι δίχρονο Yamaha RD 350......
    Kατά καιρούς ήταν και RD 250 ή 125 ή 500 ή Κawasaki 500 ή 750 δίχρονο ή, ή, ή, ή ...........
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΆΔΕΣ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ ΑΜΑΣΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟ Μ@Λ@Κ@ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ !!!

Για να καταλάβεις σε ποιό σημείο τους πορώνουν τους πιτσιρικάδες θα σου πω το παρακάτω.
    Σκάω στο σχολείο πρώτη φορά με το Hayabusa και 16χρονος με ρωτάει .............

-Κύριε αυτό είναι πιο γρήγορο ή η στρίγγλα ;;;
    Μετά το πρώτο σοκ προσπάθησα μάταια να του εξηγήσω ότι αυτή η μηχανή ΔΕΝ υπήρξε ΠΟΤΕ .......... αλλά άντε να βάλεις μυαλό σε κ@υλ@@@@ο έφηβο !!!
    -Μα τι λες Κύριε αφού την έχει ο μηχανικός μου !!!
    -Βρε παιδί μου 7 στούκα θανατηφόρα ;;; Στο 1 και πάνε για πέταμα !!! Το Christine είναι ;;;
    -Μα αφού το είπε ο μηχανικός μου :hypnotize ο μεγάλος γκουρού της μοτοκίνησης ..........
    -Ρε καλό μου άντε και υπάρχει, τι μηχανή είναι ;;;
    -RD 350 !!!!!!
    -Αυτό το είχα κάποτε όπως και το 500 ......... Γιατί δεν είναι 500 που ήταν και δυνατότερο δηλαδή ;;
    -............. δεν ξέρω..... εμένα το 350 ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ !!!!!!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ;;;

Φιλικα παντα.

Δεν παρεξηγω.....

Δεν ειδα ομως την υπογραφη σου....

Συγνωμη κιολας αμα τυχον εθιξα ειδωλα σου....

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    @ edmarios

Η υπογραφή σου δεν αξίζει ΟΥΤΕ για φτύσιμο !!!

Αμάν με αυτή την ιστορία...
    Έχει καταντήσει κάθε εργοστάσιο να έχει ένα καταραμένο μοντέλο σε όλα τα κυβικά και πάντα παλαιότερο των 80's...
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    ... Και κατι αλλο το 750 το ειχαν βγαλει η Ιαπωνες για αντιποινα στους Αμερικανους λογω τις ατομικης βομβας που ειχαν ριξει... Και οντως οι Ιαπωνεζοι πετυχαν αυτο που ηθελαν... Σκοτωθηκαν πολλοι Αμερικανοι... ...

Και οι Αμερικανοι ανταπεδωσαν με τις Harley ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

Φιλικα παντα.
    βρε αγορίνα μου εμείς σου φτάιμε τώρα?

δηλ εσυ το θεωρείς λογικό ενα εθνος προκειμένου να εκδικηθεί ενα αλλο για κάτι που έγινε 25-30 πριν να κατασκευάσει μια ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ*?!?!?!?!?

απο χημικά λες να μην ηξεραν οι Ιαπωνες εκεινη την εποχή? απο εκρηκτικά?
    ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ!!!!!! ( :rotflmao: )

εδω ο Μπιν Λάντεν για πιο ''ασαφεις'' λογους πηρε 3 αεροσκαφη και έκανε Μ@#$νι την ΝΥ.....

*= μια χαρα μηχανη ηταν (μου το ειπαν και εμενα ανθρωποι σαν το δικους σου) με μονο ''μειονεκτιμα'' τον κινητηρα....που ηταν υπερβολικα δυνατος για το πλαισιο και τις αναρτησεις και τα φρενα και τα μυαλα των (τοτε) αναβατων!!!

υγ: στην περιπτωση παντως που ισχυει αυτο που λες.....οι Ιταλοι για τι διαολο μας εκδικουντε?????
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    υγ: στην περιπτωση παντως που ισχυει αυτο που λες.....οι Ιταλοι για τι διαολο μας εκδικουντε?????

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Αμάν με αυτή την ιστορία...
    Έχει καταντήσει κάθε εργοστάσιο να έχει ένα καταραμένο μοντέλο σε όλα τα κυβικά και πάντα παλαιότερο των 80's...

αν ξανα πεις τα sv μοντελο των 80's θα γινει της μπιελας εδω μεσα νταξ?!?!?!?

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

αν ξανα πεις τα sv μοντελο των 80's θα γινει της μπιελας εδω μεσα νταξ?!?!?!?

Της μπροστά ή της πίσω;
    Για την μπροστινή μπιέλα κάτι έχω ακούσει από σίγουρη πγή οτι είναι καταραμένη...
    Ένας θείος ενός κολλητού μου που κάνει παρέα με ένα μανάβη κάτω από το σπίτι του κουμπάρου του, είχε αφεντικό κάποτε ένα τύπο που είχε βέσπα και ξέρει...

.

Banned Το avatar του/της crewdriver
    εχω ενα παλιο παροπλισμενο dt 50 στην πισω αυλη και μερικα βραδια ακουω ενα ελαφρυ γουργουριτο............σκεφτεστε αυτο που σκεφτομαι????????

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 250 Hornet..? Μυθος ή θρυλος?
    από motorfoot στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2006, 15:24
  2. Παντού υπάρχει ένας Μύθος....
    από powerphot στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 15:34
  3. Μεγάλος μύθος
    από tai στο forum Off topic