Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 70

Θέμα: Συμμετοχη παρακαλω!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Εγώ πάντως έμεινα με μία απορία, ειδικά χτές το βράδυ.

ΟΚ κάποιοι προκαλούν (με ηλίθιο τρόπο). Κάποιοι άλλοι όμως, τους οποίους δεν τους γνωρίζω προσωπικά, αλλά τους έχω εκτιμήσει από τα γραφόμενά τους ή και το χίουμορ τους, να κάθονται να απαντάνε σε πραγματικά παιδιάστικα και ανούσια posts και σε απειλές της φούτσας?

Αν απαντάγαμε στον κάθε γκιόζη στην ζωή μας θα είμασταν οι μισοί στο χώμα και οι άλλοι μισοί στη φυλακή.

+600

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Safestata to Vasiko provlima einai oti thelei steno moderation, poly steno

kai to keno poy afisan oThanos, o SF kai o Sniper den exei kalifthei distixos ano tha eprepe oxi apla na eixe kalifthei alla na eixame kai extra kosmo

to provlima (h mallon ena apo ta provlimata) einai oti den yparxei diathesimos kosmos gia ayth thn douleia h' tespa kapioi analamvanoun kai sthn poria variounte h allazoun ta dedomena toys kai den exoun eleythero xrono "gia xasimo" kai menoune forums ME moderators ston titlo xoris moderation pragmatiko

Episeis na po (giati eixa mia sxetiki kat'idian syzitisi me ton Crooky) oti to na eisai genikos moderator den einai diaskedasi kai "galonia" alla arketi douleia kai ores xamenes kai thelei poly prosoxi sthn epilogi ton mellon ton genikon mod oste na yparxei synafia ston tropo pou ginete olh h doulia....... kai saseftata ekrosopeis to forum kai ofileis na eisai sostos oso kai ean den to theleis merikes fores.

To na eisai mod se mia katigoria einai safestata douleia xoris galonia kai apla exei epilegei enas xristis poy einai diathesimos me oreksi na prosferei tis gnoseis toy kai thn ora toy gia to kalo ton ypoloipon, den mporo na katalavo pos px o afro poy eitane mod sta africa eksefraze thn apopsi olon ton mod kai admin otan egrafe kai oxi mono thn prosopiki toy

mou fenete apisteyta paralogos san silogismos

tespa

loipon opos exo ksanapei opoios theorei oti exei xrono kai apopsi kai diathesi na prosferei kati sto forum h' se kapoio subforum as stilei ena pm
    Ιουλιε, τελικα καταληγουμε απο εκει που ξεκινησαμε: το προβλημα ειναι η ελλειψη σωστου modding/θελουμε mods/δεν εχουμε.

Επετρεψε μου ομως ενα σχολιο: ακομα και οσο υπηρχε σωστο mod απο τα παιδια που τωρα πλεον δεν θελουν να ασχοληθουν (και τους δινω δικιο μετα απο ολα αυτα), η αντιμετωπιση ηταν ΠΟΛΥ επιεικης.

Αναμεσα στα τοσα μελη που γραφανε μια χαρα θεματα, εμπαινε ο ΧΨ και τα εκανε ολα μπαχαλο, η εμπαινε ο ΨΔ που δεν ειχε καμια σχεση με το αντικειμενο αλλα ειπε να μπει να σπαμμαρει!

Για εμενα αυτα τα μελη θα επρεπε να ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ και δια παντος. Τι παει να πει ban; Τον καναμε ντα δηλαδη τον κακο και εστρωσε; Στειλτε τον στο σπιτι του τον π@στη κ αν δεν γουσταρει τους ΚΑΝΟΝΕΣ εδω, ας παει να φτιαξει ενα δικο του κλαμπ να κανει οτι θελει!

Δωσε σε καποιον ανθρωπο που εμπιστευεσαι το ελευθερο να κρινει και να αποφασιζει: μπηκες να σπαμμαρεις; Εφυγες. Μπηκες να κανεις φασαριες, αντιπαραθεσεις και να βριζεις; Εφυγες. Μπηκες και κανεις προσωπικες επιθεσεις σε οποιονδηποτε; Εφυγες.

Καντε ενα ξεκαθαρισμα επιτελους ρε παιδια! Κοψτε το ρημαδι το σπαμ, κοψτε τις διαμαχες, διωχτε οσους συμπεριφερονται αισχρα.
    Νίκος
    Open Horizons

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Ιουλιε, ......
    Αναμεσα στα τοσα μελη που γραφανε μια χαρα θεματα, εμπαινε ο ΧΨ και τα εκανε ολα μπαχαλο, η εμπαινε ο ΨΔ που δεν ειχε καμια σχεση με το αντικειμενο αλλα ειπε να μπει να σπαμμαρει!

Για εμενα αυτα τα μελη θα επρεπε να ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ και δια παντος. Τι παει να πει ban; Τον καναμε ντα δηλαδη τον κακο και εστρωσε; Στειλτε τον στο σπιτι του τον π@στη κ αν δεν γουσταρει τους ΚΑΝΟΝΕΣ εδω, ας παει να φτιαξει ενα δικο του κλαμπ να κανει οτι θελει!

Δωσε σε καποιον ανθρωπο που εμπιστευεσαι το ελευθερο να κρινει και να αποφασιζει: μπηκες να σπαμμαρεις; Εφυγες. Μπηκες να κανεις φασαριες, αντιπαραθεσεις και να βριζεις; Εφυγες. Μπηκες και κανεις προσωπικες επιθεσεις σε οποιονδηποτε; Εφυγες.

Καντε ενα ξεκαθαρισμα επιτελους ρε παιδια! Κοψτε το ρημαδι το σπαμ, κοψτε τις διαμαχες, διωχτε οσους συμπεριφερονται αισχρα.

Συμφωνώ απόλυτα, κι ακόμη θα προσθέσω τα εξής:

- Πολλά μέλη σήμερα, ενώ έχουν αποδεχθεί τους κανόνες λειτουργίας κατα την εγγραφή τους, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ και δέν ελέγχονται γι' αυτό... Αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε τελευταία: Ένα συνοθύλευμα ΑΣΧΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ τόπικς και πόστς, διεσπαρμένων ενίοτε μέσα σε σοβαρά μοτοσυκλετιστικά θέματα, και καθιστώντας πλέον τα θέματα αυτά ουσιαστικά ΑΧΡΗΣΤΑ, εφόσον βλέπουμε πχ ΕΝΑ πόστ στοιχειοθετημένης απάντησης, 10-15-20 πόστς του τύπου [εμότικον] ή [+1] ή [+1... = ότι βάλει ο νούς του καθενός], με αποτέλεσμα να καθίσταται εκ των πραγμάτων αδύνατη η παρακολούθηση του κάθε θέματος.

Πρίν αγανακτήσετε μαζί μου ορισμένοι, αναλογισθείτε αυτό:
    ΠΟΣΑ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΜΜΑΡΟΥΝ; Πιστεύω πώς αυτό ελάχιστα συμβαίνει κατ' αρχήν, κατόπιν όμως το οποιοδήποτε -σοβαρό ή όχι- θέμα λοιδωρείται, χλευάζεται, προσβάλλεται ο συντάκτης του κλπ κλπ, σε βαθμό που πλέον ο οιοσδήποτε -συντάκτης θέματος ή/και αναγνώστης, απαξιεί -πιστεύω- ακόμη και να συνεχίσει ν' ασχολείται.

- Πόσα απο τα θέματα διαφόρων "χρηστών" (μοτοσυκλετιστών; ) που κυκλοφορούν εδώ μέσα, έχουν σχέση με μοτοσυκλέτα, και σε τί ποσοστό; Θα μου λύσει κανείς την (καλοπροαίρετη)απορία, Πόσα και ποιά εκ των θεμάτων του χρήστη "empyrium" π.χ. αναφέρονται σε μηχανές ή κάτι σχετικό μ' αυτές, και γιατί επιτρέπεται να υπάρχουν όλα τα υπόλοιπα;

- Πόσοι εξ αυτών που γράφουν διάφορα εδώ, είναι πράγματι μοτοσυκλετιστές με την έννοια του μηχανόβιου της δικής μου -κι όχι μόνον- εποχής, κι όχι χασομέρηδες που βρήκαν ένα τζάμπα χώρο να περάσουν την ώρα τους; Πόσοι γράφουν εδώ πραγματικά για μηχανές και ΜΟΝΟΝ γι' αυτό, δεδομένου οτι για ψυχολογικές κλπ συμβουλές, γνώμες και απόψεις, υπάρχουν άλλες, καταλληλότερες απ' εδώ τοποθεσίες;

Ίσως κάποιοι θεωρήσουν πιθανόν οτι, λόγω του λίγου χρόνου που ευρίσκομαι στο φόρουμ, δέν έχω δικαίωμα να γράφω έτσι, θίγοντας καταστάσεις, κατα τη γνώμη μου κακώς κείμενες.
    Ίσως κάποιοι ν' αντιδράσετε, ν' αγανακτήσετε σκεπτόμενοι "...ποιός είν' αυτός κι από πού μας ήρθε... και με ποιό δικαίωμα μιλάει έτσι..."

Ξεκαθαρίζω οτι, είμαι μοτοσυκλετιστής που μπήκα σε φόρουμ μοτοσυκλέτας να συζητήσω επι μοτοσυκλετιστικών θεμάτων, αλλά... δυστυχώς μόνο αυτά δέν συζητώνται εδώ...
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παιδιά...
    Ούτε το σκληρό moding (έτσι γράφεται ???), ούτε ο έλεγχος μελών και γραφομένων θα βοηθήσει τα πράγματα....Δυστυχώς είναι θέμα μαζικότητας....

Πριν αρκετά χρόνια γνώρισα το moto.gr ως μια μεγάλη παρέα μοτοσυκλετιστών που γούσταραν την παρέα, την εκδρομή και τα καλοπροαίρετα πειράγματα....Ήταν σχετικά λίγοι όμως και οι περισσότεροι γνωρίζονταν μεταξύ τους γι αυτό και τα πράγματα ήταν ελεγχόμενα...
    Τώρα πια το φόρουμ (παρα)μεγάλωσε...Πίσω από την ανωνυμία και την ασφάλεια του πληκτολογίου ο καθένας σχετικός ή άσχετος με την μοτοσυκλέττα βρίσκει μια διέξοδο στην ζωή του είτε κάνοντας αχαλίνωτο χαβαλέ (και μόνο), είτε προκαλώντας διαμάχες προς τόνωση εγωισμού (και μόνο)... Και από ότι κατάλαβα όταν κάποιοι προσπαθούν μέσω μοντερέσιον να φρενάρουν τα πράγματα, τελικά καταλήγουν να βρίσκονται στην μέση δεχόμενοι επιθέσεις από όλες τις μεριές... Και φυσικά απογοητευμένοι τα παρατάνε...και δίκιο έχουν...η ψυχική ηρεμία είναι πολύτιμη στις μέρες μας για να σπαταλιέται έτσι...

Μία λύση (ανάγκης ???) που δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει είναι να γίνει ένα πιο σκληρό moderation αλλά από ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ στα μέλη mods και οι οποίοι θα απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη των γενικών διαχειριστών και θα ελέγχονται μόνο από αυτούς... Πιστεύω ότι η ανωνυμία θα τους προσφέρει μια στοιχειώδη κάλυψη ώστε να μπορούν να φέρουν ευκολότερα σε πέρας την δουλειά και θα τους απαλλάξει από προσωπικές επιθέσεις-αντιπαραθέσεις...

Πάντως η δική μου αίσθηση είναι οτι το moto.gr ολοκλήρωσε τον ωφέλιμο κύκλο του... Ελάχιστα πράγματα έχει να προσφέρει από εδώ και πέρα σε αυτούς που πραγματικά αγαπάνε την μοτοσυκλέττα και την αντιμετωπίζουν ως τρόπο ζωής - τουλάχιστον στην παρούσα μορφή του... Προσωπικά μπαίνω σχεδόν καθημερινά και ρίχνω καμμιά ματιά, αλλά ελάχιστες φορές νοιώθω πια την ανάγκη να γράψω κάτι... Και αυτό με στεναχωρεί...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Παιδιά...
    Ούτε το σκληρό moding (έτσι γράφεται ???), ούτε ο έλεγχος μελών και γραφομένων θα βοηθήσει τα πράγματα....Δυστυχώς είναι θέμα μαζικότητας....

Πριν αρκετά χρόνια γνώρισα το moto.gr ως μια μεγάλη παρέα μοτοσυκλετιστών που γούσταραν την παρέα, την εκδρομή και τα καλοπροαίρετα πειράγματα....Ήταν σχετικά λίγοι όμως και οι περισσότεροι γνωρίζονταν μεταξύ τους γι αυτό και τα πράγματα ήταν ελεγχόμενα...
    Τώρα πια το φόρουμ (παρα)μεγάλωσε...Πίσω από την ανωνυμία και την ασφάλεια του πληκτολογίου ο καθένας σχετικός ή άσχετος με την μοτοσυκλέττα βρίσκει μια διέξοδο στην ζωή του είτε κάνοντας αχαλίνωτο χαβαλέ (και μόνο), είτε προκαλώντας διαμάχες προς τόνωση εγωισμού (και μόνο)... Και από ότι κατάλαβα όταν κάποιοι προσπαθούν μέσω μοντερέσιον να φρενάρουν τα πράγματα, τελικά καταλήγουν να βρίσκονται στην μέση δεχόμενοι επιθέσεις από όλες τις μεριές... Και φυσικά απογοητευμένοι τα παρατάνε...και δίκιο έχουν...η ψυχική ηρεμία είναι πολύτιμη στις μέρες μας για να σπαταλιέται έτσι...
    Σ' αυτο θα συμφωνησω.

Μία λύση (ανάγκης ???) που δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει είναι να γίνει ένα πιο σκληρό moderation αλλά από ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ στα μέλη mods και οι οποίοι θα απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη των γενικών διαχειριστών και θα ελέγχονται μόνο από αυτούς... Πιστεύω ότι η ανωνυμία θα τους προσφέρει μια στοιχειώδη κάλυψη ώστε να μπορούν να φέρουν ευκολότερα σε πέρας την δουλειά και θα τους απαλλάξει από προσωπικές επιθέσεις-αντιπαραθέσεις...
    Αυτο δεν παιζει ρε Θαναση...

Πάντως η δική μου αίσθηση είναι οτι το moto.gr ολοκλήρωσε τον ωφέλιμο κύκλο του... Ελάχιστα πράγματα έχει να προσφέρει από εδώ και πέρα σε αυτούς που πραγματικά αγαπάνε την μοτοσυκλέττα και την αντιμετωπίζουν ως τρόπο ζωής - τουλάχιστον στην παρούσα μορφή του... Προσωπικά μπαίνω σχεδόν καθημερινά και ρίχνω καμμιά ματιά, αλλά ελάχιστες φορές νοιώθω πια την ανάγκη να γράψω κάτι... Και αυτό με στεναχωρεί...
    Αν ειχα κι εγω μια τετοια αισθηση, θα ειχα φυγει.
    Ευτυχως, δεν την εχω, μιας και μπορω να διακρινω πισω απ' τα πολλαααα (ειν' αληθεια) θρεντς, τα μοτοσυκλετιστικά.

Δεν πιστευω οτι "τελειωσε" και για τον λογο του οτι ενα φορουμ ειναι ζωντανος οργανισμος.
    Παντα θα υπαρχουν νεοτεροι, με αποριες κι ερωτησεις.
    Παντα θα υπαρχουν νεοτεροι που θα χρειαζονται συμβουλες για την οδηγηση.
    Παντα θα υπαρχουν νεοτεροι που θα θελουν να βγουν μια βολτα μαζι μας, για να εχουν την αισθηση της ασφαλειας στα πρωτα τους βηματα.

Το θεμα ειναι να μην βαριόμαστε οι παλιοτεροι και να βοηθαμε... :smilea:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Breva 1100 Το avatar του/της Bil
    Έτσι είναι. Ειναι αρκετοί αυτοί που μπαίνουμε, κοιτάμε να βρούμε κάτι μοτοσυκλετιστικό και είναι σαν να ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα. Έχει πολύ σαβούρα που πρέπει να κουράσεις τα μάτια σου και μόνο για να σκρολλάρεις να βρείς κάτι όμορφα και ΜΟΤΟΣΤΚΛΕΤΙΣΤΙΚΑ γραμμενο...

Και θα συμφβνήσω οτι οι απαντήσεις του τύπου "+ τα τέτοια μου" έχουν καταντήσει γελοίες. Σαν 20 παράλυτους μουγκούς γερους που κουνάνε το κεφάλι πάνω κάτω όλοι μαζί....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
    ..........................
    οι απαντήσεις του τύπου "+ τα τέτοια μου" έχουν καταντήσει γελοίες. Σαν 20 παράλυτους μουγκούς γερους που κουνάνε το κεφάλι πάνω κάτω όλοι μαζί....

+ τα τέτοια μου

:rotflmao:

Συμφωνώ μαζι σου, αλλά (δυστυχώς) αυτή είναι η αργκώ της ιντερνετικής γλώσσας και πρέπει να μάθουμε να ζούμε μ' αυτήν...

Εδώ έχουμε συνηθίσει το "αυγό" σαν αβγό, το "τραίνο" σαν τρένο κ.ο.κ.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε σεις διαβαζω εδω και ενα μηνα posts αγανακτησης, θλιψης, εξαθλιωσης, στεναχωριας κτλ-κτλ

Πραγματικα δεν καταλαβαινω τον λογο...

Εγω ειμαι 2+ χρονια μελος στο moto.gr

Δεν ξερω αν το πετυχα στην καλυτερη του φαση (μπορει παλιοτερα να ηταν καλυτερο - χειροτερο...πραγματικα δεν ξερω...)

Οπως και να εχει δυο χρονια -και με αρκετη συμμετοχη απο πλευρας μου- ειναι ενα μεγαλο διαστημα για να διαμορφωσω αποψη.

Πιστευω οτι ειναι ενα απο τα πιο "ζωντανα" Forums ανεξαρτητως κατηγοριας και εξειδικευσης....

εχετε δει αλλα forums; ...5 μηνυματα την ημερα....

Τουλαχιστον οπως το καταλαβαινω εγω, το moto.gr ειναι ενα δικτυακο 24ωρο Δελεαρ, Ενηλιο, Προσηλιο, Ταβερνα τα 3 αδερφια (η οπου αλλου γουσταρετε επιτελους να ΠΑΤΕ!!!!)

Ειναι στεκι - δεν ειναι forum και ειμαστε παρεα δεν - ειμαστε μελη....

Και οπως ακριβως σε μια παρεα θα παιξουν σοβαρες συζητησεις, χαβαλες, παρεξηγησεις, πειραγματα κ.τ.λ. ετσι και εδω...

Ειμαστε καμια 150-200 μελη τα οποια σχεδον καθημερινα μπαινουμε εδω μεσα και μετεχουμε ενεργα...

Λογικο ειναι να μην ταιριαζουν ολοι με ολους...

Λογικο ομως ειναι να γνωρισεις -εστω και δικτυακα- καποιους ανθρωπους λιγο καλυτερα.

Τι περιμενετε;
    Τι αποζητατε;

Να μπαινει ο αλλος και να γραφει για το νεο Transalp ας πουμε:

''Βγηκε το νεο Transalp 700 με μπλα-μπλα-μπλα'' και εμεις να απανταμε:

-Ωραιο

-Δεν ειναι ωραιο

-Καλο

-Μπραβο στην Honda

αυτο θελετε;

αυτο -συγνωμη κιολας- αλλα ειναι η δικτυακη εκφανση της κατατονιας...

Φυσικα και γινεται spam...γινεται spam γιατι ορισμενοι ανθρωποι εχουν γνωριστει λιγο καλυτερα (και οχι μονο πισω απο ενα pc) και εχουν αναπτυξει ενα κοινο κωδικα επικοινωνιας, με λιγα λογια κανουν χιουμορ, γελανε και χαβαλεδιαζουν με πραγματα τα οποια δεν ειναι απολυτως κατανοητα και καταληπτα απο τους υπολοιπους....

και μην μου πειτε οτι αυτο δεν συμβαινει απο το ΣΥΝΟΛΟ των χρηστων!!! και μαλιστα απο μερικους οι οποιοι θεωρουντε παλιοι...

Τεχνικα υπαρχουν ενα σωρο και εχω την εντυπωση οτι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια ειναι εντελως καθαρα απο spam, αφου οι περισσοτεροι σεβονται και αντιλαμαβανονται τον εξιδικευμενο τους χαρακτηρα..

Συναντησεις βολτες...αλλη γκρινια απο εκει ...δηλαδη ρε παλικαρια θεωρειτε απαραιτητη προϋποθεση να μαζευτουν τουλαχιστον εικοσι νοματεοι για να κουνησετε τον κολο σας;

Αν θελετε να πατε καπου απλα πηγαινετε, βαζεις μια ανακοινωση και οσοι θελουν ερχονται...δεν μπορω να καταλαβω το:

''δεν παμε πια εκδρομες''....

μηπως μεγαλε μου βαριεσαι να πας εσυ και τα ριχνεις στους αλλους

Δεν ειναι λεσχη το Moto.gr, εγω τουλαχιστον συνδρομη δεν πληρωνω...

Εχω διαβασει ενα καρο Γ.Τ.Π. posts και εχω ανοιξει αλλα τοσα...αν βαρεθω απλα δεν τα διαβαζω...

Προσωπικα δεν μου λεει τιποτα το να καλημεριζω καθημερινα επι 365 μερες τον κοσμο, αλλα εγω ειμαι ενας και υπαρχουν καμια 50αρια που μπορει να γουσταρουν...και στην τελικη αυτοι οι 50 ειναι σιγουρο οτι θα ειναι ανεκτικοι με τις δικες μου μαλακιες...

Αυτο που ειναι η δυναμη του moto.gr εσεις το εκλαμβανεται ως μειονεκτημα του...ποικιλοτητα σε χαρακτηρες και συμπεριφορες εχει το Forum και αυτο ειναι αν μη τι αλλο υγιες!!!

Βασικος αξονας ειναι η μοτοσικλετα, απο εκει και επειτα διαπιστωσα και διαπιστωνω με χαρα οτι υπαρχουν ανθρωποι συγκροτημενοι και πολυδιαστατοι που μπορουν να πουν και κατι αλλο εκτος απο ζιγκλερ, τελικες, λαστιχα, λαδια κτλ(υπαρχουν επισης και μ@λ@κες οι οποιοι το ιδιο θα σκεφτονται και για μενα χωρις να εχει απαραιτητα καποιος δικιο η αδικο)

Εχω την εντυπωση οτι ολο το θεμα δεν εγινε γιατι το Forum στερειτε αμιγως μοτοσικλτιστικων θεματων...
    ανα καρο υπαρχουν απο δαυτα, αμα ηταν να μιλαμε για ραπτομηχανες και τσαπαρι απο καϊκι να το κλειναμε το μαγαζι...

Εχω την εντυπωση οτι το θεμα εγινε γιατι το forum εκτος των μοτοσικλετιστικων θεματων ειναι γεματο και απο παραλληλες συζητησεις που δεν απτονται ντε και καλα της μοτοσικλετας...

Οκ, συμφωνω αλλα στην τελικη γιατι η σαχλα του στυλ:

''Κουραμπιεδες Vs Μελομακαρονα'' (καμια εμπαθεια με αυτον που το δημοσιευσε, εγω το βρηκα πολυ αστειο-γελοιο)

ειναι πιο μεμπτη απο ενα προβληματισμο του στυλ:

''Που παω και τι κανω στην ζωη μου;''

''Η μαχη της Αλαμανας και οι επιτωσεις αυτης στην νησσο Βορνεο''

''Κυνηγοι suck my dick'' (εγω θα το ανοιγα αυτο ευχαριστως..)

Ολα ασχετα με την μοτοσικλετα ειναι!!!

αν αυτο που θελετε ειναι ενα αποστειρωμενο κεντρο πληροφοριων, no problem ας το αποφασισουμε ΟΛΟΙ μαζι αλλα να το εφαρμοσουμε επισης και ΟΛΟΙ μαζι...

Αλλα επειδη καθε ανθρωπος ειναι και σοβαρος και γελοιος και μ@λ@κ@ς και θλιμενος και χαρουμενος τυγχανει να του βγαινει εδω μεσα....so what;;;

Και τελος ρε απαιδια ημαρτον!!! τι παπαριες τσαμπουνατε με απογοητευσε αυτος, με πληγωσε ο αλλος, θα φαραμακωθω για χαρη του τριτου κ.τ.λ.;;

εδω ανθρωποι που γνωριζουμε χρονια και κανουν
    (η τους κανουμε μαλακιες) και εσεις στραβωνετε απο συμπεριφορες ανθρωπων που γνωριζετε 1 χρονο Χ 40 Καφεδες Χ 20 μπυρες Χ 5 Βολτες;

Δεν απαξιωνω τις οποιες γνωριμες εχουν προκυψει απο εδω μεσα, αλλα εγω αποκαλω φιλους οσους γνωριζω πολυυυυυυυ καιρο και εχουμε δοκιμαστει και στα δυσκολα!! (οχι στο να επιλεξουμε που θα πηγαινουμε για καφε παντως... )

Αυτα ειχα να πω και κλεινω με μια θερμη παρακληση...

Οτι θελετε ρε απιδια πειτε το με λιγοτερη μιρλα και πιο καλη διαθεση....

περναει η αρνητικιλα απο τα καλωδια, τρυπωνει στα pixels της οθονης και με χτυπαει καταμουτρα!!!

αντε και καλη χρονια

Breva 1100 Το avatar του/της Bil
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Εδώ έχουμε συνηθίσει το "αυγό" σαν αβγό, το "τραίνο" σαν τρένο κ.ο.κ.

Υπάρχει λύση ...

http://abnet.agrino.org/htmls/G/G008.html

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ..................
    ρε απαιδια
    ................
    ρε απιδια
    ................

Αποφάσισε τι είμαστε τέλος πάντων!

Παιδιά, απίδια, γκόρτσα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius

Episeis na po (giati eixa mia sxetiki kat'idian syzitisi me ton Crooky) oti to na eisai genikos moderator den einai diaskedasi kai "galonia" alla arketi douleia kai ores xamenes kai thelei poly prosoxi sthn epilogi ton mellon ton genikon mod oste na yparxei synafia ston tropo pou ginete olh h doulia....... kai saseftata ekrosopeis to forum kai ofileis na eisai sostos oso kai ean den to theleis merikes fores.

To na eisai mod se mia katigoria einai safestata douleia xoris galonia kai apla exei epilegei enas xristis poy einai diathesimos me oreksi na prosferei tis gnoseis toy kai thn ora toy gia to kalo ton ypoloipon, den mporo na katalavo pos px o afro poy eitane mod sta africa eksefraze thn apopsi olon ton mod kai admin otan egrafe kai oxi mono thn prosopiki toy

mou fenete apisteyta paralogos san silogismos

Καταρχας τζουλ εχω ζησει το μοντερεισον για καποιο καιρο και ξερω πολυ καλα τι σημαινει να προσπαθεις αναλωνοντας προσωπικο χρονο και να σε λενε απο πανω και φασιστα η οτιδηποτε γιατι το εχω ζησει σε 2 κατηγοριες,οποτε φανταζομαι τον Γολγοθα ενος γενικου μοντ.

Σχετικα με τον παραλογο συλλογισμο που αναφερεις ως εξης εχει η αποψη μου και ελπιζω να με διαψευσεις αν τελικα κανω λαθος.

Αν εγω τσακωθω με τον αφρο η με τον οποιοδηποτε σαφως και για εμενα δεν εχει σημασια
    αν ο αφρο ειναι μοντ η αντμιν η οτιδηποτε.Για μενα ειναι απλως καποιος ανθρωπος εδω περα που τον προκαλεσα η με προκαλεσε και αρχιζουμε τις ζεμπεκιες.
    Επισης αν βγει καποιος μοντ και αρχισει να προσβαλλει χυδαια την πλειοψηφια και να απειλει την σωματικη ακεραιοτητα καποιου και παλι δεν θα με νοιαξει ιδιαιτερα ο "βαθμος" του διοτι θα τον ξερω πανω-κατω τι ειναι και θα τον αντιμετωπισω σαν καποιον που γνωριζω σαν χρηστη και σαν ανθρωπο.

Σε τετοιες ακραιες καταστασεις λοιπον, αυτη θα ειναι η δικη μου αντιμετωπιση και προφανως και καποιων αλλων μελων που βρισκονται καιρο εδω περα και γνωριζουν τι παιζει με τον καθ΄ενα.
    Ελα ομως που εμεις τελικα ειμαστε μειοψηφια.
    Διοτι τοσος κοσμος μπαινει καθημερινα στο μοτο να διαβασει και οταν μαθαινει οτι αυτος που τον απακαλεσε να μην πω πως ειναι και παραμενει μοντερειτορ και κανενας δεν του μιλαει αυτοματως βγαζει συμπερασματα οχι μονο για το ποιον το δικο σου αλλα και για το ποιον ολων.

Υποτιθεται οτι ανθρωπος που διαχειριζεται καποιες κατηγοριες ενος φορουμ εκφραζει και την πλειοψηφια καλως η κακως και διαμορφωνει καποια ηθη σε μια κοινοτητα δικτυακη.
    Τωρα τα κινητρα και το ποιον του καθως και το που ειναι μοντ και που δεν ειναι, δεν μπορει να τα ξερει ο αλλος και στην τελικη δεν τον ενδιαφερει να κατσει να εμβαθυνει διοτι δεν του δινεται η ευκαιρια, και σαφως ξελογκαρει και οχι μονο αυτο αλλα τραβαει και μια μουτζα πισω του και βγαζει και την βρωμα οτι το ταδε φορουμ ειναι μπουρδελο.
    Λογικο δεν ειναι;

Εγω ετσι το αντιλαμβανομαι και επειδη σε καποια φαση προσωπικα την ειδα οτι θα ηθελα να μπορω να εκφραζομαι εντελως αυθορμητα και πολλες φορες δυστυχως χυδαια και με απαραδεκτο τροπο αν εκρινα, αποφασισα οτι δεν θα ηθελα να συμπαρασυρω μαζι μου και ανθρωπους που δεν τους αξιζει και αυτος ηταν και ενας απο τους πολλους λογους που παραιτηθηκα απο μοντ και νομιζω το ειχα αναφερει στην ζωνη.

Δεν επικαλουμαι πρωην εντιμο βιο και τετοια,και ξερω οτι ειδικα υστερα απο τα χθεσινα
    εχασα το δικαιωμα να μπορω να μιλαω για καποια πραγματα, αλλα ηταν συνειδητη επιλογη που την εκανα ως χρηστης που μπορει μεν να ηθελε εκτος απο προσωπικους λογους να μιλησει και εκ μερους της πλειοψηφιας (με τον οποιο τροπο εκρινα) ,μονο που προεβην σε κατι τετοιο σαν χρηστης και οχι σαν ανθρωπος που φαινεται στην πλειοψηφια οτι διαχειριζεται καταστασεις μεσα στο μοτο και αποφασιζει την εκβαση καποιας συζητησης ειτε σαν μοντ ειτε σαν οτιδηποτε αλλο.

Απο την αλλη μπορει καποιος και να με χαρακτηρισει και σαν διπροσωπο καθικι που ολα αυτα τα εγραψα γιατι κατα βαθος θα ηθελα κανω κακο στον αφρο και το δεχομαι οτι αυτη ειναι μια πτυχη της ψυχοσυνθεσης μου και οτι ολοι μας κανουμε καμια φορα σκοτεινες σκεψεις.Ετσι ειναι η ανθρωπινη φυση μονο που απο την στιγμη που επιλεγει καποιος να την χρησιμοποιησει εναντιον μας απο την στιγμη που ναι μεν υπαρχει αλλα δεν αποτελει κατευθυντηρια δυναμη για τα κινητρα μας τοτε δυστυχως μας αναγκαζει να τον δικαιωσουμε...

Αυτες ειναι οι αποψεις μου ασχετα αν ειναι εντος η εκτος θεματος,και προσωπικα πιστευω οτι το μοτο σαν κοινοτητα "πηρε τον κατηφορο" συμφωνα με μερικους,για τον απλουστατο λογο οτι αρχισε ο ενας να αμφισβητει τα κινητρα του αλλου και πρωτος εγω επεσα σε αυτη την παγιδα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αποφάσισε τι είμαστε τέλος πάντων!

Παιδιά, απίδια, γκόρτσα?

εχω δακτυλικη δυσλεξια ....σπανια παθηση προκαλει μεπδρεμα (να ειδες! το ξαναπαθα!) στις εντολες που δινει ο εγκεφαλος ( ο ποιος; ) στα δακτυλα

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis

Αυτο δεν παιζει ρε Θαναση...
    δεν ξέρω ρε Χρήστο, αυτό το σκεπτόμουν να το προτείνω παρ’ όλο που δεν ακούγετε ηθικά σωστό, αλλά σαν λύση ανάγκης που λέει και ο THEOD ίσως να βοηθούσε ίσως και όχι.
    Το σίγουρο είναι πως αν δεν αρχίσουμε να σεβόμαστε πρώτα τον εαυτό μας και μετά τους υπόλοιπους και τον χώρο που μας φιλοξενεί, δεν βλέπω βελτίωση .ότι και να γίνει από πλευράς διαχείρισης αν δεν στηριχθεί από όλους …….

Για τα + δεν νομίζω πως είναι λάθος η χρήση τους . ισα ισα από το να λέμε τα ίδια και τα ίδια με ένα λακωνικό + προσθέτουμε βαρύτητα στα λεγόμενα κάποιου ώστε να φαίνεται η θέση του καθενός, η οποία μπορεί να βοηθήσει κάποιον να αποφασίσει μεταξύ 2 διαφορετικών μοτο ή οτιδήποτε άλλο.
    Αν υπάρχουν δυο απόψεις και εκφραστούν από 2 άτομα χωρίς οι υπόλοιποι να έχουν να προσθέσουν κάτι άλλο, αυτός που έθεσε το ερώτημα δεν θα βγάλει άκρη

τα τέτοια μου δεν τα έχω χρησιμοποιήσει στο φόρουμ, τα έχω για καλύτερη αποστολή
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Παραθέτω ένα πόστ του SF διατυπωμένο την 06-05-2006, το οποίο νομίζω οτι συνεχίζει να παραμένει επίκαιρο:

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    [B]Τα ερωτήματα αυτά έχουν ξαναγίνει, κι έχουν απαντηθεί. Αλλά πάμε μια ακόμα...

Το φόρουμ φυσικά και ανήκει σε κάποιον ή κάποιους. Υπάρχει το domain που κάποιος πληρώνει, υπάρχει ο server που κάποιος πληρώνει και 'πληρώνει', και υπάρχει και ο χρόνος που κάποιοι αφιερώνουν ώστε εσύ κι εγώ να έχουμε φόρουμ 24/7. To μηχάνημα, το vBulletin, η βάση δεδομένων... δε λειτουργούν από μόνα τους! Και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν μαζί τον πληθυσμό του.

Κάποιος ή κάποιοι, μια ωραία μέρα αποφάσισαν να κάνουν αυτό το χώρο και αυτό το φόρουμ. Και μόνο το γεγονός ότι κυκλοφορείς ακόμα εδω και φτάνεις στο σημείο να εκφράσεις κάποιο παράπονο, μετά από 2 χρόνια εγγραφής, σημαίνει ότι σου αρέσει έστω και λίγο. Αυτοί λοιπόν που το έφτιαξαν και το διαμόρφωσαν έχουν μια ΑΛΦΑ άποψη για τα πράγματα. Είναι αδύνατο η άποψη αυτή να συμπίπτει με την άποψη των 13000 εγγεγραμμένων. Αν δε σου αρέσει, απλά μετακομίζεις στο παραδίπλα φόρουμ (υπάρχουν πάρα πολλά) και τελειώνει το θέμα. Νομοτελειακά κάθε τέτοιος χώρος θα χρωματίζεται από τη γενική άποψη αυτών που τον διαχειρίζονται, και σε βάθος χρόνου θα φανεί η χρησιμότητα και αξία του (ή όχι).

Το γεγονός ότι σου ψιλοαρέσει είναι αποτέλεσμα του *χρόνου* και *κόπου* διαφόρων διαχειριστών, κατί που δε μπορείς να δεις άμεσα. Για να είναι αυτό το φόρουμ κάτι περισσότερο από ένα ανόητο καφενείο με λαλάκες που γράφουν ό,τι τους καπνίσει, χρειάζονται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κάποιοι βασικοί κανόνες. Υπάρχει το άγραφο "netiquette", κάποιες ποσταρισμένες ανακοινώσεις, και τέλος η κοινή λογική.

Αναπόφευκτα οι 'γραμμένοι' κανόνες εκφράζουν ως ένα σημείο τους διαχειριστές. Αλλά όπως είπαμε και πριν, σε όποιον δεν αρέσουν ...απλά μετακομίζει. Βέβαια, για να μην υπάρχει παρεξήγηση, ως ελεύθερο φόρουμ τα πάντα (τα σχετικά) είναι ανοιχτά προς συζήτηση. Και αυτό κάνουμε αυτή τη στιγμή. Αλλά αν δε μπει κάποια στιγμή ένα όριο, τότε χάσαμε το νόημα.

Για να μπορεί λοιπόν κανείς να πει ότι αυτό το φόρουμ ΕΧΕΙ νόημα και λόγο ύπαρξης, χρειάζεται μέτρο και στοιχειώδη έλεγχο. Άν κάποιος θέλει να συζητήσει για εργόχειρο, overclocking, μαγειρική, ορειβασία, μακιγιάζ, κτηνοβασία, μπορεί να βρει κάποιο άλλο φόρουμ. Εδώ έχει μοτοσυκλέτες και μοτοσυκλετιστές.

Επίσης για να έχει κάποιος λόγο και κίνητρο να ΞΑΝΑΜΠΕΙ στο φορουμ, καλό θα είναι αυτό (το φόρουμ) να διατηρεί κάποια ουσία. Αν είναι φίσκα σε ερωταποκρίσεις τύπου chat, 100αδες posts με γελάκια και μαλακίες, και γενικώς ότι ασχετοσύνη κατεβαίνει στο κεφάλι καθενός... τότε το φόρουμ θα καταλήξει σε μια παρέα 20 ατόμων και θα πεθάνει γιατί κανείς άλλος δε θα βρίσκει νόημα στο να διαβάζει τις βλακείες των 20.

Αν δε βρίσκεις νόημα στην απαγόρευση περι warez κλπ, προφανώς δε βρίσκεις νόημα στη νομιμότητα γενικότερα, και κάτι μου λέει ότι ούτε πινακίδα έχεις!

...αλλά όπως και να'χει, όπως είπαμε εδώ δεν έχει δημοκρατία. Εφόσον η διαχειριση δε θέλει warez, και *έχει προειδοποιήσει*, τότε απλά θα κόβει μηνύματα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Καθένας είναι ελεύθερος να πάει να φτιάξει ένα forum για warez ή ό,τι άλλο θέλει. Αυτό είναι δημοκρατία, όχι το να κάνει ό,τι θέλει εδώ.

Επίσης μηνύματα που απλά ΖΑΛΙΖΟΥΝ τους άλλους γιατί είναι ουσιαστικά chat που θα μπορούσε να έχει γίνει με PM ή email, φυσικά και κοβονται. Βλ. παραπάνω περί ουσίας στο φόρουμ.

Δε γνωρίζω αν κάπου έχουν κοπεί μηνύματά σου, αλλά αν είναι έτσι σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει. Κόβονται καθημερινά ΠΟΛΛΑ ποστ, αλλά ως τώρα δεν υπήρξε κάποιο επίμονο παράπονο. Να θυμίσω ότι κάποιοι χρήστες moto.gr που κάποια στιγμή είδαν ότι αυτός ο χώρος τους *περιορίζει*, έφτιαξαν άλλο φόρουμ. Τι πιο απλό? Γιατί να αλλάξουν οι κανόνες για τους οποίους έχουν παράπονο 10-20 άτομα, ενώ οι υπόλοιπες 100άδες είναι ικανοποιημένοι?

Η διαχείριση αποτελείται από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που έχουν κι άλλες δουλειές να κάνουν. Συνεπώς η διαχείριση έχει δικαίωμα ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ να κάνει. Μπορεί κάποιο να το παραδεχτεί και να επανορθώσει, μπορεί και όχι. Απλά και ανθρώπινα όλα.
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Από THEOD

Από el_hymador

Τουλαχιστον οπως το καταλαβαινω εγω, το moto.gr ειναι ενα δικτυακο 24ωρο Δελεαρ, Ενηλιο, Προσηλιο, Ταβερνα τα 3 αδερφια (η οπου αλλου γουσταρετε επιτελους να ΠΑΤΕ!!!!)

Ειναι στεκι - δεν ειναι forum και ειμαστε παρεα δεν - ειμαστε μελη....

Και οπως ακριβως σε μια παρεα θα παιξουν σοβαρες συζητησεις, χαβαλες, παρεξηγησεις, πειραγματα κ.τ.λ. ετσι και εδω...

Από gcrook

Διοτι τοσος κοσμος μπαινει καθημερινα στο μοτο να διαβασει και οταν μαθαινει οτι αυτος που τον απακαλεσε να μην πω πως ειναι και παραμενει μοντερειτορ και κανενας δεν του μιλαει αυτοματως βγαζει συμπερασματα οχι μονο για το ποιον το δικο σου αλλα και για το ποιον ολων.

------------------------

Καταρχίν θέλω να πω σχετικά με την πρόταση του Θανάση για ανώνυμους mod ότι με βρίσκει σχετικά σύμφωνο, αλλά πιστεύω όπως και ο Χρήστος ότι δεν μπορεί να γίνει κυρίως για λόγους ηθικής.. Μου φέρνει κάτι σε απολυταρχικούς κουκκουλοφόρους που δείχνουν με το δάχτυλο! Ωστόσο πιστεύω ότι ένας mod δεν πρέπει να έχει πολλές προσωπικές σχέσεις με τα μέλη. Οι λόγοι είναι προφανείς.. Αντί λοιπόν να είναι ανώνυμος, αρκεί να είναι λίγο πολύ άγνωστος στους περισσότερους χρήστες!

Συμφωνώ 100% με τον gcrook. Ο mod εκφράζει μεν τις προσωπικές του απόψεις, αλλά αυτοί που τον κρατάνε στο moderation όταν επανειλημμένα παρεκτρέπεται, έχουν ευθύνη!

Από κει και πέρα.. επειδή το moto δεν είναι όπως κάποτε που ήμασταν λίγοι και ξέραμε τι μας γίνεται, τώρα είναι πια ανάγκη να καθίσουν κάποιοι άνθρωποι κάτω και να σκεφτούν τι θέλουν να είναι το moto. Θέλουν να είναι το καθημερινό στέκι όπως αρέσει στον el_hymador και σε τόσους άλλους ή να είναι το μοτοσυκλετιστικό φόρουμ με το ξεκάθαρο περιεχόμενο και χαρακτήρα; Σίγουρα δεν γίνεται να είναι και τα δύο και όσοι πιστεύουν ότι αυτό γίνεται και ότι παραμένει ενημερωτικό και ωφέλιμο μέσα στους τόνους σαβούρας κάνουν μεγάλο λάθος. Ακόμα κι εγώ που ξέρω τα κατατόπια, δεν ψάχνω ποτέ πια στο moto για οποιουδήποτε είδους πληροφορία. Υπάρχουν καλύτερα και πιο εύχρηστα site γι'αυτή τη δουλειά.

Το moto σήμερα είναι πράγματι το καθημερινό στέκι, αλλά είναι μόνο αυτό. Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη μερίδα των ενεργών χρηστών του moto γουστάρουν το ευχάριστο κλίμα της παρέας και όχι την ενημέρωση ή την επαφή με τη μοτοσυκλέτα που προσφέρει το φόρουμ και αυτό με τον καιρό θα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο. Σε λίγο καιρό, αν όχι ήδη, ο τίτλος moto θα είναι μόνο εθιμοτυπικός.

Εγώ προσωπικά ανήκω σε αυτούς που όπως και ο Θανάσης πιστεύουν ότι το φόρουμ έκλεισε τον ωφέλιμο κύκλο του και δεν μπαίνω πια ούτε από συνήθεια. Ακόμα και σ'αυτό το ποστ ο sniper με τράβηξε..

Ας σκεφτούν οι από πάνω σε ποιους θέλουν να απευθύνονται. Η αναχρονιστική ιδέα περί «ανοιχτού σε όλους φόρουμ» δεν μπορεί πια να είναι η μοναδική φιλοσοφία του moto. Τίποτα δεν λειτουργεί έτσι!
    Θάνος..

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παρακαλω για την συμμετοχη σας
    από apolon10 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2006, 19:35
  2. Την γνώμη σας παρακαλώ
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2004, 12:48
  3. Τα Φωτα Σασ Παρακαλω...