εκανα και ενα ντου ως την αρτα να δω ενα φιλαρακι που πηγε στα ελληνικα στρατα...και αλλο ενα στον πορο προκειμενου να γνωρισω τον iriniaa(θυμασε βαγγο...)
εκανα και ενα ντου ως την αρτα να δω ενα φιλαρακι που πηγε στα ελληνικα στρατα...και αλλο ενα στον πορο προκειμενου να γνωρισω τον iriniaa(θυμασε βαγγο...)
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
να μαστε ολοι καλα και φετος ακομα πιο γεματοι !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
να μαστε ολοι καλα και φετος ακομα πιο γεματοι !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ρε μαλακα μην βγαζεις στην φορα τον πονο του παιδιου.....:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλοκαιρακι ητανε θαρω και πεφτει ο κατανας κατανας ...
παρ ολα αυτα προσπαθησαμε να τον κανουμε να περασει καλα...!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δε γαμιεται ας γραψω...
Λοιπον το 2007 ξεκινησε σαν μια γαμιστερη μοτοχρονια για μενα.
Ετσι νομιζα δηλαδη γιατι το 2006 ηταν καταπληκτικο μοτοσυκλετιστικα απο ολες τις αποψεις.
Γαματες βολτες,ενα καρο τρακντεις που προς το τελος τους ηταν για μενα αποκαλυπτικα σχετικα με το ποσο ειχα αλλαξει σαν οδηγος,μια πολυ καλη ψυχολογια σαν φανταρος (που εγινε ακομα καλυτερη διοτι επαιξε κωλοβυσμα απο το πουθενα) ,και ολα εδειχναν οτι δεν θα στερηθω βολτα και επιτελους θα χαλαρωσω για λιγο υστερα απο καποια χρονια δουλειας και καποια χαμενα καλοκαιρια,Χιστουγεννα,αργιες κτλ, και ξαφνικα μπαινει το 2007...
Μετα απο ενα γαματο διημερο στην Καστανια με εκλεκτους κυριους,και ενω το μηχανακι ειχε αρχισει να μου πεταει κατι σποντες που τις εγραψα μην πω που, σκαμε μια γκαζια καπου στην Β.Σοφιας και παιρνουμε τα καρτερ και τα αρχιδια μας στο χερι.
Μετα ειχα ενα καρο μαλακες απο εδω μεσα να με ρωτανε τι και πως δηθεν με ενδιαφερον και να μου το τριβουν στην μαπα την χειροτερη δυνατη στιγμη λες και ειχα ορεξη να τους κρυψω τιποτα, και ξαφνικα σαν να μην εφταναν ολα αυτα,η θητεια φτανει στα μισα της,εγω βεβαια δεν μπορω να απολαυσω το γαμιστερο κωλοβυσμα που με ειχε μια μεσα μια εξω γιατι δεν εχω μηχανακι,και φτανουμε και στο κρισιμο ερωτημα.
Συνεχιζουμε σχολες δουλειες κτλ η τα στελνουμε ολα στον διαολο και κανουμε μια νεα αρχη;
Μετα μεσα σε ολη την αναμπουμπουλα,παιρνω αδειες μαζεμενες απο την μοναδα και αρχιζω να τραβαω κατι ξεγυρισμενα 15ωρα σερι χωρις ρεπο για κανα διμηνο για τα σπασμενα και χανω και τις διακοποες που ετσι και αλλιως μαλλον δεν μπορουσα να κανω.
Μετα φτιαχνω το μηχανακι ολα γαμω ολα τελεια,(ευχαριστω Ακη και λοιποι,οι υπολοιποι να πατε να γαμηθειτε) και πεφτω με τα μουτρα σε νεο λουκι με σχολες κτλ,και μιας και δεν δουλευω εχω μηχανακι αλλα απο βολτες παιρνω παλι τα αρχιδια μου.
Μετα πεφτουν και κατι ζεμπεκιες στο φορουμ,και τελικα αποκαλυπτεται το μουνοπανο που εκρυβα μεσα μου (δοξα σοι ο θεος ειχα αρχισει να νιωθω διχασμενος) κοκ.
Και επειδη ξερω οτι το 2008 θα ειναι εξισου σκατενιο παρακαλω να γινει στικυ το θρεντ για να μην γραφω τα ιδια και του χρονου.
ΑΙ ΣΤΑ ΓΑΜΙΔΙΑ 2008.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τρουπερ, κατι καταδρομικες δεν τις ανεφερες!
Στ απαυταρια σου?
![]()
![]()
![]()
Επισης οτι καθε τρεις και λιγο ησουν εξωτερικο...
![]()
εχεις δικιο μητσακο αλλα δεν εχω φωτογραφιες και τις ξεχασα.μιλας για μια στο ναυπλιο οι 2 μας και μια λιμνη πλαστηρα, εσυ, ο παπ, ο τιγκας και εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Τρουπερ, κατι καταδρομικες δεν τις ανεφερες!
Στ απαυταρια σου?
![]()
![]()
![]()
Επισης οτι καθε τρεις και λιγο ησουν εξωτερικο...
![]()
εξωτερικο δεν πηγαινα με μοτο και για αυτο δεν το εγραψα.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εχεις δικιο μητσακο αλλα δεν εχω φωτογραφιες και τις ξεχασα.μιλας για μια στο ναυπλιο οι 2 μας και μια λιμνη πλαστηρα, εσυ, ο παπ, ο τιγκας και εγω.
εξωτερικο δεν πηγαινα με μοτο και για αυτο δεν το εγραψα.
![]()
...μονο που το Ναυπλιο ηταν ΠΡΟπερσυ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...μονο που το Ναυπλιο ηταν ΠΡΟπερσυ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κλασικά πάντα κάποιος ξεθάβει thread, ήρθε η σειρά μου πάλι να πάρω το φτυάρι.![]()
Αυτό που έχει χαραχτεί μέσα μου εκτός από το οτι μπήκα στον "μαγικό" αυτό κόσμο της μοτοσυκλέτας και τις αρκετές βόλτες που έκανα, ήταν το συναίσθημα όταν στην ετήσια κολήσαμε οι ομάδες και έιχε σχηματιστεί μια ατελείωτη ουρά από μοτοσυκλέτες, δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω αυτό το συναίσθημα. Κυριολεκτικά εννοώ οτι έχει χαρακτεί μέσα μου και ανυπομονώ να δω πότε και που θα οργανωθεί η ετήσια 2008, έτσι όπως και το 36άωρο
πάντα όρθιοι όλοι να είμαστε και να έχουμε όμορφες βόλτες...
Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net