Αμαν ρε φίλε!!!![]()
Πάλι καλά,φθηνά την γλύτωσες!!!
Άντε απο'δω και πέρα μόνο όρθιος να είσαι!!!
Είδατε ρε το Strom,μέχρι και αυτοκίνητα τσαλακώνει!!!Panzer κανονικό λέμε!!!
Αμαν ρε φίλε!!!![]()
Πάλι καλά,φθηνά την γλύτωσες!!!
Άντε απο'δω και πέρα μόνο όρθιος να είσαι!!!
Είδατε ρε το Strom,μέχρι και αυτοκίνητα τσαλακώνει!!!Panzer κανονικό λέμε!!!
Αφού είσαι καλά όλα τα άλλα ξεπερνιούνται σχετικά εύκολα.
Για το αν πήρες το μάθημα σου, αυτό είμαι σίγουρος ότι είναι παραπάνω από βέβαιο αφού από τώρα και στο εξής το όλο σκηνικό έχει αποτυπωθεί για πάντα στη μνήμη σου σαν σκηνή από ασπρόμαυρη ελληνική ταινία.
Είχα δύο πτώσεις με ένα παλιό μηχανάκι και θυμάμαι με εξαιρετικές λεπτομέριες το πως, το γιατί και το πότε.![]()
Από περιέργεια, πόσο καιρό έχεις αυτή την μηχανή και πόσα χιλιόμετρα έχεις γράψει ; Η απάντηση σου είμαι σίγουρος ότι θα είναι σημαντική για πολλούς από εμάς .
Πάντα όρθιοι
Έτσι ακριβώς!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Αφού είσαι καλά όλα τα άλλα ξεπερνιούνται σχετικά εύκολα.
Για το αν πήρες το μάθημα σου, αυτό είμαι σίγουρος ότι είναι παραπάνω από βέβαιο αφού από τώρα και στο εξής το όλο σκηνικό έχει αποτυπωθεί για πάντα στη μνήμη σου σαν σκηνή από ασπρόμαυρη ελληνική ταινία.
Είχα δύο πτώσεις με ένα παλιό μηχανάκι και θυμάμαι με εξαιρετικές λεπτομέριες το πως, το γιατί και το πότε.![]()
Από περιέργεια, πόσο καιρό έχεις αυτή την μηχανή και πόσα χιλιόμετρα έχεις γράψει ; Η απάντηση σου είμαι σίγουρος ότι θα είναι σημαντική για πολλούς από εμάς .
Όσον αφορά την ερώτηση αρχικά με παραξένεψε αλλά πράγματι είναι πολύ ωραία και εύστοχη. Το V-strom το έχω από τον Ιούλιο του 2006. Έχω γράψει με αυτή 27.000km.
Ναι είμαι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Φιλαράκι πρώτον δόξα το θεό που είσαι καλά!
Δεύτερον πάλι καλά που το μηχανάκι σου την γλίτωσε έτσι ελαφρά!
Τριτον είσαι μαλάκας και για τις γκαζιές με παγωμένα λάστιχα κ για ότι ακολούθησε ακόμα και για την αντιδρασή σου με το κολημένο γκάζι!
Τέταρτον χαλάλι το κρανάκι που πήρες πριν λίγο καιρό και μπράβο σου για όλο τον εξοπλισμό που φόρεσες ακόμα και σε μια μικρή απόσταση οπως λες!
Τέλος χαίρομαι που ο γιός σου σε έιδε να γυρνάς πάλι το βράδι σπίτι και να τον παίρνεις αγκαλιά! Αυτό και μόνο σε γεμίζει με περισσότερες ευθύνες και θα πρέπει να κάνει τον τρόπο οδηγησής σου πιο συνετό!
Χαίρομαι που είσαι καλά!!
![]()
![]()
![]()
Μάλλον πρέπει και εγώ να παρακολουθήσω μάθημα ασφαλούς οδήγησης το συντομότερο.-
![]()
![]()
Πωπω κ@λοφαρδιααα!!!(σορρυ κιολας!!
)
Ευτυχως εισαι εσυ καλα αλλαααα...βγαλε την uhu απο το χερι βρε παιδι μου!!![]()
Μακαρι να ειμαστε τοσο τυχεροι ολοι αμα πεφτουμε...
υγ.
τα συγχαρητηρια μου για το κουτι....
:a19:![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
πάντος το να δίνεις γκάζι και να φρενάρεις με το μπροστινό και να το χάνεις και να το σώζεις και ακόμα το γκάζι να μένει ανοιχτό θέλει προσπάθεια δεν είναι κάτι που μπορεί να το κάνει ο καθένας!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Ναι είμαι!!![]()
Μάλλον πρέπει και εγώ να παρακολουθήσω μάθημα ασφαλούς οδήγησης το συντομότερο.-
![]()
![]()
![]()
Άρχισες;Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
πάντος το να δίνεις γκάζι και να φρενάρεις με το μπροστινό και να το χάνεις και να το σώζεις και ακόμα το γκάζι να μένει ανοιχτό θέλει προσπάθεια δεν είναι κάτι που μπορεί να το κάνει ο καθένας!!!
![]()
![]()
Το θετικό είναι πως είσαι καλά!
Το ακόμη πιο θετικό είναι πως πέρα του χαβαλέ μάλλον πήρες καλή τρομάρα και συνειδητοποίησες τη βλακεία σου οπότε θα προσέχεις να μην ξαναδράσεις έτσι.
Σόρι αν ακούγομαι αυστηρός αλλά ήταν χοντράδα αυτό που έκανες.
Τεσπα όλα τελείωσαν είσαι καλά αγρατζούνιστος και συνειδητοποιημένος.![]()
Ποτέ ξανά το παραμικρό.
το πρώτο είναι ότι και εσύ και οι άλλοι στο αυτοκίνητο είναι καλά αν τους είχες πετύχει λίγο πιο μπροστά, σε καμοιά πόρτα ας πούμε μπορεί και να ήταν αλλιώς τα πράγματα
τέσπα με τα αν δεν γίνεται τίποτα
μπράβο σου για τον εξοπλισμό και καλά κάνεις που βάζεις τις φωτογραφίες
μπορείς να βάλεις και το κράνος;
![]()
Το κράνος είναι άθικτο!!! Σα να μην ακούμπησε ποτέ πουθενά!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
το πρώτο είναι ότι και εσύ και οι άλλοι στο αυτοκίνητο είναι καλά αν τους είχες πετύχει λίγο πιο μπροστά, σε καμοιά πόρτα ας πούμε μπορεί και να ήταν αλλιώς τα πράγματα
τέσπα με τα αν δεν γίνεται τίποτα
μπράβο σου για τον εξοπλισμό και καλά κάνεις που βάζεις τις φωτογραφίες
μπορείς να βάλεις και το κράνος;
![]()
(μόνο τις δαχτυλιές μου έχει επάνω, απίστευτο!)
Περαστικα και ποτε ξανα!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Άρχισες;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυχερος στην ατυχεια σου ρε παλικαρι!!!!
ποτε ξανα τετοια!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Περασαμε καλα βλεπω.![]()
![]()
Παντως καποια κλασματα του δευτερολεπτου(στην στουκα) τα συναισθηματα ειναι τοσο μοναδικα.![]()
Κλειστο γκααααζιιιιιιιιιιι.![]()
Το κρυο ή το γαντι εφταιγε που δεν εκλεινε?![]()