Σε ευχαριστώ πολύ naxiotis! Με έψησες ήδη.Αρχικά δημιουργήθηκε από naxiotis
αυτή ακριβώς την βάση έχω εδώ και ένα χρόνο στο άφρικα
για μένα είναι Η βάση γιατί εκτός ότι αποροφά τους κραδασμούς(έχοντας μαξιλαράκια από teflon) τοποθετώντας την στην μπάρα τιμονιού έρχεται σε σημείο που μπορείς να βλέπεις το gps χωρίς να αποσπάσαι από τον δρόμο
άσε που με την θήκη γλιτώνεις το μηχάνημά σου από νερό-σκόνη
και υπόψιν ότι η θήκη περιλαμβάνει και ένα stylys πλαστικό που μπαίνει πάνω της σε λουράκια και κάνεις με αυτό όλες τις κινήσεις στο gps χωρίς να χρειάζετε να το βγάλεις από την θήκη το μηχάνημα
άποψή μου είναι ότι όταν διαθέτεις 400-700 ευρώ για μηχάνημα πρέπει να διαθέσεις και 86 ευρώ για την βάση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχος
αν είσαι αθήνα πήγαινε στην ΜΑΚΚΑΝ (μαραθώνος ?) και πάρτην με κλειστά μάτια![]()
Δεν ξέρω πως θα τοποθετηθεί σωστά στο τιμόνι του Vstrom και θα ήθελα να την δώ πρώτα απο κοντά- μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μπορέις να την βλέπεις καθώς οδηγείς γιατι το τιμόνι στο στρομάκι είναι χαμηλό...
Οδηγίες για τοποθέτησης; Εύκολη και στερεή ή θα κλαίς τα λεφτά σου ( δεν θα αντεχα στην ιδέα το καινούργιο μου PDA να γίνεται κομάτια στην Εθνική
Για αυτό ρώτησα αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει hands free αν βολεύει κτλ να μας γράψει την εμπειρία του
THANK YOU