Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Ωπαααααααααααααααα!!!!! Ειχα το ιδιο μηχανακι και το ιδιο νουμερο (που εχεις στο avatar σου) στο 0-300 Riding School Το Νοε. του '03!!!!!![]()
![]()
Εγώ είμαι νέος, το ειχα αυτο στο 0-300 του Ιουλ. 2007....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Ωπαααααααααααααααα!!!!! Ειχα το ιδιο μηχανακι και το ιδιο νουμερο (που εχεις στο avatar σου) στο 0-300 Riding School Το Νοε. του '03!!!!!![]()
![]()
![]()
Graphic Designer for Hire
http://www.brightside.gr
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Τωρα που το θυμηθηκα !!
ΚΟΛΥΜΠΙ ΞΕΡΣ ;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με μπρατσάκια κάνει??????![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
ρε άστα διαλα με τα μηχανάκια σας τα χρέπια τα χόνδα.........spammers εδώ με παρηγοράνε τα γλυκά αγόρια που θα με πάρουνε απ'το σπιτάκι μου........................Αρχικά δημιουργήθηκε από cOzAtS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Γέρο να ξέρεις πως εγώ την αγάπησα την κόρη σουΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Γιέ μου που πας?![]()
![]()
τράβα στο λιμάνι να ρωτήσεις ποιος είναι ο Γιακουμής..............:hypnotize
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
εσένα να μην ξεχάσω να σου φέρω κανένα μικρό γλυκό αγοράκι, κανένα τρυφερούδι........διαστροφικέ γεροπορνοδεινόσαυρε.............Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
να που παίρνουν και κουλουρογιατρούς γκέι στας ενόπλους δυνάμεις.
ποπο καζούρα που θα πέσει
να σε δω ρε χαμένο να λες μέσα από τα χακί το "ορκίζομαι να φιλάτω.........."![]()
![]()
![]()
![]()
δε μου λες εσύ που ξέρεις απ'αυτά το όπλο μου θα είναι μεγάλο, μακρύ και βαρύ?????![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Ξάπλωσε και απόλαυσέ το.
Εγώ δεν το έκανα και το μετάνοιωσα![]()
Όλη την ημέρα :ZZZ:
Λίγο στην αρχή θα προσπαθήσουν να σε ξενερώσουναλλά μην μασάς
![]()
Άντε και καλός πολίτης φίλε![]()
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
Θα ειναι πιο μεγάλο και βαρύ απο το δικό μου, αλλά σου έχω εμπιστοσύνη. Θα το σηκώσεις και θα το δουλέψεις άνεταΑρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
δε μου λες εσύ που ξέρεις απ'αυτά το όπλο μου θα είναι μεγάλο, μακρύ και βαρύ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Γιέ μου που πας?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μάνα θα πάω στα καράβια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή θητεία μεγάλε μη μασάς!![]()
ελα ρε πως κανεις ετσι, αφου το ξερεις.......
τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα,,
κουραγιο man
"Σύνταξη στα 18, στραύτεση στα 100!"
ΤΕΛΟΣ![]()
-----
Ακόμη περιμένω το χαρτί.... Λες να μη με θέλουν τελικά![]()
Άμα πας στρατόκαυλός... την γάμησες.
Τ Η Ν Γ Α Μ Η Σ Ε Σ !!!
Λέμε.
Το λέω γιατί εγώ έτσι πήγα και τράβηξα τρελά ζόρια.Αλλά αυτά δεν συνοψίζονται σε ένα κειμενάκι...θέλουν ολόκληρο βιβλίο.
Τώρα είμαι ναύτης. Έχω σπασμένο ποδάρι και πήρα 35 μέρες άδεια τις οποίες θα της κάνω στο τέλος της θητείας μου κανονικά.
Το θέμα είναι...ότι άδεια δεν έχω πάρει ουσιαστικά γιατί με παίρνουνε τηλέφωνο οι ναύτες και με κράζουνε και πρέπει να κουβαλιέμαι Σαλαμίνα με σπασμένο πόδι.
Για μέρες..που θα τις κάνω κανονικά στο τέλος.
Γαμώ το φανταριλίκι.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΙΛΙΚΙ!!!
Εκεί μαθαίνει ο Έλληνας να λουφάρει. Αφού μπράβο δεν περιμένει να ακούσει.
Εκεί μαθαίνει ο Έλληνας να κοιτάζει την πάρτη του, αφού ομαδικότητα δεν υπάρχει.
Εκεί μαθαίνει ο Έλληνας να γίνεται αρχίδι.
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Το θέμα είναι...ότι άδεια δεν έχω πάρει ουσιαστικά γιατί με παίρνουνε τηλέφωνο οι ναύτες και με κράζουνε και πρέπει να κουβαλιέμαι Σαλαμίνα με σπασμένο πόδι.
Πλακα κανεις!!!! Και γιατι πας;;;:o
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Εκεί μαθαίνει ο Έλληνας να λουφάρει. Αφού μπράβο δεν περιμένει να ακούσει.
Εκεί μαθαίνει ο Έλληνας να κοιτάζει την πάρτη του, αφού ομαδικότητα δεν υπάρχει.
Εκεί μαθαίνει ο Έλληνας να γίνεται αρχίδι.
ειναι λογικα τα παραπανω....
αφου πηγες ναυτικο.
Σου μιλάει ένας ΣΤΡ(ΥΓ) που έχει περάσει απο ΚΕΥΓ.
Άκου λοιπόν τα παρακάτω:
Όταν θα μπείς θα πρέπει να σε κατατάξουν είτε στον 1ο είτε στον 2ο Λόχο. Ο 2ος είναι πιο βυσματο λόχος (όσο μπορεί να ισχύει αυτό μια που είσαι ήδη στο Υγειονομικό). Αν έχεις επιλογή να πας δαγκωτο 2ο Λόχο. Γενικά στο ΚΕΥΓ θα κάνεις προβλεπόμενα πράγματα, ο μέσος όρος ηλικίας είναι 27+ οπότε λείπουν οι μαλακίες που έχεις στα άλλα σώματα. Οι καραβανάδες έχουν επίγνωση του επιπέδου των φαντάρων και δεν έχει και πολλά πολλά... Θα κάνεις καναδυό πορείες για βολή και σίγουρα κάποιες ώρες σκοπιάς για να μάθεις τι είναι όπως επίσης και θα πλύνεις και κανένα ταψί....μην νομίζεις πολλά πράγματα....
Για να περάσεις καλά στο ΚΕΥΓ δεν πρέπει να κάνεις τον έξυπνο και επίσης δεν πρέπει να κάνεις φασαρία.... αμέσως ξεχωρίζει αυτός που το παίζει δύσκολος και που το παίζει μάγκας...:smilea: και είναι αυτός που την πληρώνει. Μην ξεχνας οτι είσαι ανάμεσα σε κόσμο που έχει φάει χρόνια στα θρανία, υπαρχουν ακόμη και καθηγητές άνω των σαράντα ετών που έρχονται να κάνουν ένα τρίμηνο, και δεν θέλουν να έχουν ένα παπάρα στον θάλαμο που θα μιλάει στο κινητό στις 2 το πρωι...!!!!
Βέβαια από την άλλη υπάρχει το περίεργο φαινόμενο να έχεις μαζεμένους πολλούς Έλληνες 'γιατρούς' που νομίζουν οτι έχουν πιάσει τον παπά απο τα %@$^% και οτι αυτοί είναι και άλλος κανένας (χωρίς παρεξήγηση απο τους φίλους γιατρούς εδώ μέσα).
Τώρα ειδικότητα φυσικοθεραπευτή δύσκολα σε βλέπω να παίρνεις μια που είναι λίγες οι θέσεις και σε βλεπω για Ν/Τ (Νοσοκόμος/Τραυματιοφορέας). Πήγαινε μακριά απο Αθήνα, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Οι μονάδες του Υγειονομικού είναι πολύ μικρές και συνήθως κάνεις δουλεία....μπορεί να μην κάνεις σκοπιά και μαγειρεία που κάνουν οι άλλοι αλλά είναι σίγουρο οτι θα κάνεις πιο χρήσιμα πράγματα....άμα πας σε ΓΣΝ τότε σίγουρα θα έχεις δουλεία να κάνεις είτε είναι μεταφορά ασθενών είτε άλλες δουλείες μέσα στο νοσοκομείο. Εγώ πάντως που πέρασα απο το 412 ΓΣΝ στην Ξάνθη είχαμε αρκετή δουλεία η οποία είχε να κάνει με τις δουλείες του νοσοκομείου και καθόλου με στρατιωτικές μαλακίες και να σου πω την αλήθεια είναι πολύ καλύτερα γιατί προσφέρεις κάτι ουσιαστικό και δεν κάθεσαι σαν μ@λ@κ@ς να φυλάς όλο το βράδυ τους τοίχους....
Αυτά για αρχή είναι καλά
![]()
![]()
Άντε και καλός πολίτης:rotflmao: