Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους έχουν το mail μου !!!

Α γεια σου κάτι βρέθηκε ! Η δουλειά έχει γίνει απο'κει μέσα μάλλον και όχι απ'το msn.

Είναι μια σελίδα της Cosmote που κάνοντας sign in με το κινητό σου (Cosmote φαντάζομαι μόνο) σου δίνει τη δυνατότητα να στέλνεις μέχρι 10 δωρεάν SMS την ημέρα και σου δίνει και λογαριασμό για mail, αυτή η σελίδα χρησιμοποιείται σχεδόν καθημερινά από μένα αφού στέλνω SMS για ενημέρωση στους πελάτες μας για την παραγγελία τους κι επειδή έχουμε ανοίξει δύο λογαριασμούς -εγώ και ο συνάδελφός μου δηλαδή δίνοντας και τα κινητά μας για sign in- λάβαμε και δυο μηνυματάκιαααααα...

Το mail εκείνης της σελίδας δεν το δουλεύω ποτέ (ναι γιατί δουλεύω του msn.. ) αλλά να που μας την έκανε τη λαχτάρα το ρημάδι ! Έλαβα κι εκεί ένα περίεργο εισερχόμενο (ενώ δεν είχα λάβει ποτέ κανένα εδώ και 1-2 χρόνια) και φαντάζομαι ότι εκείνο μας την έκανε τη δουλειά.

Τελικά εγώ η που είμαι και γ@μώ τους χακεράδες ή που έχω το ένστικτο του Σέρλοκ κι ακόμα καλύτερο λέμε

:rotflmao:

σόρρυ και για την αναστάτωση ε !

λες και σας χάλασε λίγο σπαμ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
    *Θα αναφερω την περιπτωση σου στο φορουμ που ανεφερα (tg007) μηπως και πουν κατι αυτοι ( που ψαχνονται μονιμα)
    Χαρά μου να γίνω το πειραματόζωό σας !

Παλαιό μέλος
    Ναι ρε Μακη αλλα αφου σαν mail δεν το δουλευεις ποτε τοτε στους contacts σου του Hotmail ( msn) πως σταλθηκε? Και αφου λες οτι το υποπτο mail τωρα το ειδες..πως την εκανε τη ζημια αφου εσυ μολις τωρα το ανοιξες (αν το ανοιξες)?

Ναι ρε Μακη αλλα αφου σαν mail δεν το δουλευεις ποτε τοτε στους contacts σου του Hotmail ( msn) πως σταλθηκε? Και αφου λες οτι το υποπτο mail τωρα το ειδες..πως την εκανε τη ζημια αφου εσυ μολις τωρα το ανοιξες (αν το ανοιξες)?
    Όταν είχα ανοίξει τον λογαριασμό στο site της Cosmote είχα περάσει (ο συνάδελφος το είχε κάνει βασικά) τις επαφές του msn μέσα εκεί μπας και το χρησιμοποιούσα κι αυτό σαν mail μου απλά δεν ασχολήθηκα ποτέ με το mail της Cosmote γι'αυτό και δεν είχα δει μέσα το εισερχόμενο που ήρθε χτες το μεσημέρι (μόλις έλαβα και το SMS φαντάζομαι) και το είδα μόλις..

Απ'την άλλη πάλι παραξενεύομαι γιατί τότε που κάναμε τις καταχωρήσεις δεν είχα τη διεύθυνση του zoropatra ενώ έλαβε κι αυτός mail από μένα χτες τώρα που το θυμήθηκα..

Παράξενα πράγματα.. πάντως μπορώ να εγγυηθώ ότι αυτό το spam mail το έλαβα και στην Cosmote αλλά και στο msn !

Τώρα η κατάσταση μοιάζει να ανακατεύεται αρκετά αφού το κινητό μου το έχω καταχωρήσει μόνο στην cosmote και τον zoropatra μόνο στο msn..

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    tg007.. εισαι ακομα εκει..? :wacko: Πες ενα γεια στον err0r και στον ozzy

Πω.. τι μου θυμησες..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

ρε μακι

έλεος... :a16:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    tg007.. εισαι ακομα εκει..? :wacko: Πες ενα γεια στον err0r και στον ozzy

Πω.. τι μου θυμησες..
    Γιατι ρε? Κουλα δεν εχεις? Αει στο διαολο ρε που σε παρακαλαω 2 χρονια τωρα να περασεις να πεις ενα γεια και απο εκει και απο τον Tarnt ..γραμματεας σου εχω καταντησει (Hey ili, hows Dae? Hey ili, is Dae ok? Hey ili, you still hear from Dae?)

ΝΟΥΜΕΡΟ

(vsixc.....you'll find ozzy there along with most of tg..err0r is forever busy with updating the forum ad I never get to actually see him in chat and i'll be damned if I open a thread to say 'Dae says hello'.)

Μακη....με μπερδευεις

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Γιατι ρε? Κουλα δεν εχεις? Αει στο διαολο ρε που σε παρακαλαω 2 χρονια τωρα να περασεις να πεις ενα γεια και απο εκει και απο τον Tarnt ..γραμματεας σου εχω καταντησει (Hey ili, hows Dae? Hey ili, is Dae ok? Hey ili, you still hear from Dae?)

ΝΟΥΜΕΡΟ

(vsixc.....you'll find ozzy there along with most of tg..err0r is forever busy with updating the forum ad I never get to actually see him in chat and i'll be damned if I open a thread to say 'Dae says hello'.)

Μακη....με μπερδευεις
    Καλα ντε.. μη βαρας..

"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Καλα ντε.. μη βαρας..

"Δωδεκαααααααααα, και ουτε ενα τηλεφωνημαααααααα"

*σορρυ για το σπαμ Μακη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

ρε μακι
    έλεος... :a16:
    Ρε Ηλία εγώ διάγραψα τα μηνύματα, έκανα τον έλεγχό μου στο pc κι αφού όλα είναι οκ δεν ασχολούμαι άλλο, την iLia προσπαθώ να κατατοπίσω κάπως μπας βγει καμμιά άκρη.. κοινωνικό έργο επιτελώ..

Όπως έγραφα αυτό το ποστ έπεσε και τηλέφωνο από έναν φίλο που είναι προγραμματιστής, του εξήγησα στα γρήγορα την κατάσταση και κατέληξε ότι πρόκειται για ιουλάκι στο pc της δουλειάς οπότε μάλλον τέλος στο θέμα..

*σορρυ για το σπαμ Μακη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Καθαρότατος

:o

Παλαιό μέλος
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Α, ολα κι ολα. Εμενα με μαθανε ( βλεπε κουλοχερη Daemon) να μην σπαμαρω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    +1

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    ........έναν φίλο που είναι προγραμματιστής, του εξήγησα στα γρήγορα την κατάσταση .......

εδω ειναι που χρειαζονται τα γελια καπετανιο μου....

:rotflmao:

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σε οσους, εχουν ...χάσει...
    από panagiotis dim στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2010, 08:11
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2009, 13:20
  3. Για όσους έχουν το Destinator σε PPC και μηχανή Yamaha
    από billy_BMW στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2007, 23:37
  4. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  5. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 15:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ