ομορφα όλα αυτά αλλά μου έχει τύχει το απίστευτο.Κατεβαίνω κατεχάκη (φανάρια που οδηγούν για Βύρωνα) και απο την στροφή αρκετά πιο πριν βλέπω καπνούς και παθαίνω πλάκα. Σκέφτομαι φωτιά θα είναι. Βλέπω μια μπέμπα να βγάζει απο το καπό τρελό καπνό, μια τύπισσα να μιλάει στο κινητό και μένω βλάκας. Σταματώ ως άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των συνανθρώπων του στον δρόμο και της λέω: Συγνώμη κυρία μου το αμάξι σαςν βγάζει καπνούς.είναι ένα βήμα πριν να πάρει φωτιά. Με κοιτάει με ένα ύφος όλο απορία αλλά το κινητό δεν κλείνει. ΕΕΕ...εξκιουζ μι δε καρ σμοουκ γιου νοου λέω μπας και δεν καταλαβαίνει. Απο εμένα είναι οι καπνοί;- απαντά.Ξαναμένω βλάκας και λέω ρε μπας και σαλταρα; Κοιτάξτε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε τηλ τον άντρα σας να έρθει να σας πάρει για να μην ανατιναχτεί το αμάξι της λέω. Αν θέλετε σταματήστε σε κάποιο μέρος πιο κάτω που να έχει χώρο και περιμένετε να έρθουν να σας πάρουν. ΑΑΑΑ ευχαριστώ μου λέει και συνεχίζει να μιλάει. Τελικά εκτός απο βενζίνη χρειάζεται τίποτε άλλο το αμάξι;;;;Λάδια μήπως για αρχή;;;