Καλά γ@μ@το πάω αλλού . . .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά γ@μ@το πάω αλλού . . .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι ρε γαμωτ' ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι νομίζατε ότι θα έφευγα τόσο νωρίς;
Εδώ θα μείνω . . .
Πλάκα, πλάκα μ' αρέσει η R-GS Adventure αλλά δεν μου πάει, είμαι πιο πολύ στα supersport.
Τελικά τι να πάρω, θα μου πει κανείς;
Γουστάρω την YZF επειδή είναι σαν τις μεγάλες yamaha R1 και R6 αλλά γουστάρω και την cbr.
Μηχανικά και εξωτερικά γ@μάει η YZF σε σχέση με την cbr αλλά μήπως επειδή είναι έτσι "μεγαλώσωμη" δεν θα τραβάει για τα κυβικά της ( YZF ).
Εκεί κολλάω . . .
Καταρχήν σε αυτά τα κυβικά ότι και να πάρεις τετράχρονο ψόφιο θα είναι.. κοίτα να πάρεις ένα ήρεμο μηχανάκι, ένα commuter και προχωράς σιγά σιγά..τα κιλά τους είναι πάνω κάτω τα ίδια οπότε διαφορά δεν υπάρχει, και μάλιστα θυμάμαι ότι το yamaha βγάζει 2 άλογα παραπάνω οπότε θα είναι ακριβώς το ίδιο..το θέμα είναι ότι δεν αξίζει να δώσεις 4 χιλιάρικα σε 125 σε καμία περίπτωση.. πεταμένα λεφτά.. αφού θες ντε και καλά σε αυτήν την κατηγορία δες το προηγούμενο σι μπι αρ.. 2620 σε προσφορά.. αν έχει μείνει.. και κράτα τα λεφτά σου για να πάρεις μία σοβαρή μηχανή.. εγώ τώρα είμαι σε φάση αντικατάστασης του honda mtx 50 που έχω και επέλεξα τοΑρχικά δημιουργήθηκε από Πίθηκος
Πλάκα, πλάκα μ' αρέσει η R-GS Adventure αλλά δεν μου πάει, είμαι πιο πολύ στα supersport.
Τελικά τι να πάρω, θα μου πει κανείς;
Γουστάρω την YZF επειδή είναι σαν τις μεγάλες yamaha R1 και R6 αλλά γουστάρω και την cbr.
Μηχανικά και εξωτερικά γ@μάει η YZF σε σχέση με την cbr αλλά μήπως επειδή είναι έτσι "μεγαλώσωμη" δεν θα τραβάει για τα κυβικά της ( YZF ).
Εκεί κολλάω . . .
http://www.aprimoto.com/Motos/fotos/...m44-140525.jpg
2.000 ευρώ.. σίγουρα δεν έχει τα περιφερειακά αυτών που πρότεινες ούτε παίζει στην ίδια κατηγορία αλλά σε αυτά τα κυβικά δεν θα έδινα παραπάνω χρήματα και γενικά αποτελεί ένα ήρεμο, τίμιο, οικονομικό και ευκολοσυντήρητο μηχανάκι με καλή αξία μεταπώλησης.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ, όλα τα τετράχρονα που πρότεινες δεν έχουν τερράστιες διαφορές με το yamaha (το οποίο δεν ξέρουμε αν πότε και πόσο θα κάνει) να είναι λίγο καλύτερο. ΠΑΡΕ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΣΙΔΕΡΑ..![]()
![]()
Να σου πω την αλήθεια δεν μ'αρέσουν τα naked ( χωρίς παρεξήγηση ) εκτός την kawasaki zΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Καταρχήν σε αυτά τα κυβικά ότι και να πάρεις τετράχρονο ψόφιο θα είναι.. κοίτα να πάρεις ένα ήρεμο μηχανάκι, ένα commuter και προχωράς σιγά σιγά..τα κιλά τους είναι πάνω κάτω τα ίδια οπότε διαφορά δεν υπάρχει, και μάλιστα θυμάμαι ότι το yamaha βγάζει 2 άλογα παραπάνω οπότε θα είναι ακριβώς το ίδιο..το θέμα είναι ότι δεν αξίζει να δώσεις 4 χιλιάρικα σε 125 σε καμία περίπτωση.. πεταμένα λεφτά.. αφού θες ντε και καλά σε αυτήν την κατηγορία δες το προηγούμενο σι μπι αρ.. 2620 σε προσφορά.. αν έχει μείνει.. και κράτα τα λεφτά σου για να πάρεις μία σοβαρή μηχανή.. εγώ τώρα είμαι σε φάση αντικατάστασης του honda mtx 50 που έχω και επέλεξα το
http://www.aprimoto.com/Motos/fotos/...m44-140525.jpg
2.000 ευρώ.. σίγουρα δεν έχει τα περιφερειακά αυτών που πρότεινες ούτε παίζει στην ίδια κατηγορία αλλά σε αυτά τα κυβικά δεν θα έδινα παραπάνω χρήματα και γενικά αποτελεί ένα ήρεμο, τίμιο, οικονομικό και ευκολοσυντήρητο μηχανάκι με καλή αξία μεταπώλησης.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ, όλα τα τετράχρονα που πρότεινες δεν έχουν τερράστιες διαφορές με το yamaha (το οποίο δεν ξέρουμε αν πότε και πόσο θα κάνει) να είναι λίγο καλύτερο. ΠΑΡΕ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΣΙΔΕΡΑ..![]()
![]()
Από μικρός ( από τα 14 ) μου άρεσαν τα supersport είχε και ο θείος μου μία honda αν θυμάμαι καλά και από εκεί κόλλησα το " μικρόβιο ".
Γιατί να παρεξηγηθώ, υποκειμενικά είναι αυτά.. εγώ πάλι έχω ένα πράγμα που μου αρέσουν όλα εκτός από τα τσόπερ.. δεν είμαι κολλημένος απλά μία φορά έκατσα και χοροπηδούσα πίσω επιβάτης και την δεύτερη σαν οδηγός δεν έβρισκα τις ταχύτητες..ήταν σαν να κάθομαι στον καναπέ.. τα μικρά ss είναι κουκλιά αλλά τα χτυπάνε πολύ.. παράγκειλα τελικά σήμερα το ybr σε μαύρο και εκτός απροόπτου θα το έχω την δευτέρα.. 2050 μετρητοίς με το κλειδί στο χέρι, ταξινομημένο..Αρχικά δημιουργήθηκε από Πίθηκος
Να σου πω την αλήθεια δεν μ'αρέσουν τα naked ( χωρίς παρεξήγηση ) εκτός την kawasaki z
Από μικρός ( από τα 14 ) μου άρεσαν τα supersport είχε και ο θείος μου μία honda αν θυμάμαι καλά και από εκεί κόλλησα το " μικρόβιο ".
Ξέρει κανείς αν μία μηχανή που θα έρθει τον Απρίλιο ( μιλάω για την YZF ) μπορεί, αν την παραγγείλεις, να έρθει νωρίτερα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πίθηκος
Ξέρει κανείς αν μία μηχανή που θα έρθει τον Απρίλιο ( μιλάω για την YZF ) μπορεί, αν την παραγγείλεις, να έρθει νωρίτερα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τελικα δεν μας ειπες, θα παρεις το ΥΑΜΑΗΑ YZF-R 125 ή το HONDA CBR 125...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πίθηκος
Ξέρει κανείς αν μία μηχανή που θα έρθει τον Απρίλιο ( μιλάω για την YZF ) μπορεί, αν την παραγγείλεις, να έρθει νωρίτερα;
![]()
![]()