Όλους αυτούς με το που κάνουν τη καφρίλα πρέπει να τους θέτουμε χάμε με μια κουμπουριά!![]()
Όλους αυτούς με το που κάνουν τη καφρίλα πρέπει να τους θέτουμε χάμε με μια κουμπουριά!![]()
Δεν ξέρω τι θα έπρεπε να κάνει, πάντως αν έμπαιναν όσοι χωρούσαν ένας οι δύο άνθρωποι τώρα θα ζούσαν...Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Δηλαδή θα έπρεπε να αφήσει το ένα παιδί στην Κακαβιά ή να πάρει η γυναίκα το άλλο αυτοκίνητο;
Απαντάω με χιούμορ γιατί έτσι μου φάνηκε η πρότασή σου, αναλογιζόμενος τα προαναφερθέντα περί οδοστρώματος και διάρκειας ταξιδίου.
![]()
![]()
Επειδή κινούμαι συχνά στο συγκεκριμένο κομμάτι, το θέμα με τους μετανάστες εξ' Αλβανίας που μετακινούνται οδικώς ειναι αρκετά σοβαρό. Στερούνται οδηγικής παιδείας (όχι οτι εμείς είμαστε καλύτεροι) και εύλογα μια και ως πριν 15 χρόνια δεν είχαν αυτοκίνητα οι άνθρωποι... Ουσιαστικά μιλάμε μόνο για μια γενιά οδηγών στο δρόμο.
Έπειτα οδηγούν για πολλές ώρες (σκεφτείτε οτι δεν ξεκινούν απο Κακαβιά αλλα βορειότερα) μιλάμε για 9-10 ώρες οδήγηση, αυτοκίνητα βαρυφορτωμένα κατα κύριο λόγο, χωρίς το απαραίτητο γκάζι αλλά και φρένο, βάλτε τα όλα αυτά μαζί στους γνωστούς για τα χάλια τους ελληνικούς δρόμους και δε θέλει πολύ να γίνει το κακό...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ας προσθέσουμε & αυτό.
Συμβολική κατάληψη της Εθνικής Αθηνών - Πατρών
Συμβολική κατάληψη της Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών, στο ύψος των διοδίων του Ρίου, έκαναν το πρωί της Τετάρτης κάτοικοι και φορείς της περιοχής.
Αιτία της κινητοποίησης ήταν η καθυστέρηση των έργων του νέου αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά θανατηφόρα δυστυχήματα.
Εν τω μεταξύ, ατύχημα σημειώθηκε, το πρωί της Τετάρτης, στη λεωφόρο Καβάλας, κάτω από τη γέφυρα Σκαραμαγκά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα μέχρι το Παλατάκι.
& νομίζω ότι πρέπει να το συγχωνεύσουμε με αυτό.![]()
Οι ίδιοι "κατοικοι και φορείς" της ίδιας περιοχής που, χρόνια τώρα, μπλοκάρει με χίλιους-δυο τρόπους την αναβάθμιση του σιδηροδρόμου Κορίνθου-Πατρας, ο οποίος θα αποσυμφόριζε κατα πολύ την κίνηση στο δρόμο (ειδικά σε εμπορεύματα αλλα και σε ΙΧ)Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Συμβολική κατάληψη της Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών, στο ύψος των διοδίων του Ρίου, έκαναν το πρωί της Τετάρτης κάτοικοι και φορείς της περιοχής.
Υποκρισία αισχίστου είδους...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ελλαδάρα Κάπταιν μου.....
Μπορείς να μου εξηγήσεις παρότι είμαι ακόμα σχετικά μικρός γιατί έχω πλέον μια απέχθεια προς όλους, όλα εδώ πέρα?![]()
![]()
Τι λετε ρε;;!!![]()
να πηγαινεις με ποσα με την μηχανη σε αυτο τον δρομο;;;!!!
προσωπικη αποψη οτι δεν κανει να κυκλοφορεις καν στο συγκεκριμενο δρομο!!!
και με 70-80 να πηγαινεις μπορει να σου ερθει ''συστημενο'' οχημα απο το αντιθετο και να σε λιωσει πανω στις μπαριερες (τις εξωτερικες γιατι στην μεση δεν εχει...)
Μια απο τις πιο συνηθιμενες εκδρομουλες που κανω (με μοτο και αυτοκινητο) ειναι Κιατο - Στυμφαλια - Λ.Δοξα - Ζαρουχλα.... για να γυρισεις το λογικο να ακολουθησεις την συνεχεια του δρομου που σε βγαζει περιπου στην Αιγειρα και μετα απο εκει επιστροφη Κορινθο μεσω της Ε.Ο. Πατρων - Κορινθου.... ε λοιπον, προτιμω να κανω πισω οοοοοολο το κομματι οσο ψοφο και αν κανει, ακομα και νυχτα μεσα απο τον χωματοδρομο παρα να βγω στο γ@μημενο αυτο δρομο!!!
Απλα μην τον χρησιμοποιειτε!!! πανω απο τα βουνα η και απο την παραλια ειναι 110% πιο ασφαλες και πιο ομορφα...ας κανετε μιση ωρα παραπανω...
Για την παραλία (παλια εθνική) θα διαφωνήσω στο πόσο ασφαλής είναι... Διέρχεται απο πολλούς οικισμούς και σου πετάγονται απο το πουθενά...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Απλα μην τον χρησιμοποιειτε!!! πανω απο τα βουνα η και απο την παραλια ειναι 110% πιο ασφαλες και πιο ομορφα...ας κανετε μιση ωρα παραπανω...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Προτείνω Πάτρα-Τρίπολη (ψιλομπουρδέλο δρόμος ως το Λεβίδι) και μετά ΕΟ Τρίπολης-Αθήνας που είναι σχετικά καλή.
Πολύς δρόμος αλλά μάλλον πιο όμορφος και πιο ασφαλής.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οι ίδιοι "κατοικοι και φορείς" της ίδιας περιοχής που, χρόνια τώρα, μπλοκάρει με χίλιους-δυο τρόπους την αναβάθμιση του σιδηροδρόμου Κορίνθου-Πατρας, ο οποίος θα αποσυμφόριζε κατα πολύ την κίνηση στο δρόμο (ειδικά σε εμπορεύματα αλλα και σε ΙΧ)
Υποκρισία αισχίστου είδους...
![]()
ειναι οι ιδιοι κατοικοι που εκαναν 'παραπονα' για το εργο της 'ΓΕΦΥΡΑΣ'![]()
![]()
![]()
![]()