Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: Ζευγαρι Pirelli Dragon Supercorsa Pro, 27 ευρω. Καλα ειναι;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Σήμερα έβαλα τα Tourance. Λες να κάνω λάθος???
    οι πιέσεις πρέπει να είναι αυτές που λέει ο κατασκευαστής της μοτο, και οχι ο λαστιχάς!

(δεν μιλάμε για πίστες, εκει δεν είναι απόλυτα τα πράγματα...)

δεν ξερω τι πιέσεις πρέπει να εχει ο πήγασος ο παλιος, ο δικός μου πάντως θελει 27-28...

Ok. Έμαθα ότι έρχονται καινούρια πιστάδικα λάστιχα..Diablo Rosso ....

Μπορούμε να το επαληθεύσουμε? Δεν κυκλοφορούν Ελλάδα..

Ναι το είδα στο λάστιχο Γιάννη, τοσο είναι...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    "...when cornering I am running off the edge of my front tyre before running off the back(eg no chicken strip on front and about 4-5mm still to go on the rear)"

Απαντηση #1:

"yes it is with the 190 rear.......

have you tried the 209gp 190/55 rear.........much better! less weave on heavy braking and more stable!!"

Απαντηση #2:
    "Or try a more triangular profile front. Either way it sounds like the bike is over tired IMO."

Τι λαστιχα εχω; 120/70 μπροστα και 190/50 πισω.

Αντε και θα με τρελανετε εσεις!!!
    Δλδ τι κατάλαβες απ΄το ανωτερο ;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δλδ τι κατάλαβες απ΄το ανωτερο ;
    οτι ειναι κι εκείνοι μεγάλες κουλάντζες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Tελικα θες να τα ακουσεις εσυ μου φαινεται!!

Εψαξα λιγο στα φορα των Ducatisti και ειχα δικιο!!!

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ, ουτε οτι μπαινω κουφιος στις στροφες!

http://www.ducatisti.co.uk/forum/duc...lop-208-s.html

"...when cornering I am running off the edge of my front tyre before running off the back(eg no chicken strip on front and about 4-5mm still to go on the rear)"

Απαντηση #1:

"yes it is with the 190 rear.......

have you tried the 209gp 190/55 rear.........much better! less weave on heavy braking and more stable!!"

Απαντηση #2:
    "Or try a more triangular profile front. Either way it sounds like the bike is over tired IMO."

Τι λαστιχα εχω; 120/70 μπροστα και 190/50 πισω.

Αντε και θα με τρελανετε εσεις!!!
    στυλ στυλ...

οκ, άφου συμβαίνει και αλλου.... αλλά νομίζω καταλαβαίνεις οτι ΔΕΝ ειναι επιθυμητή κατάσταση...
    αμα μείνεις απο μπροστινό, δεν σώνεσαι (και φέυγει και πιο απότομα)

... αμα τελειώσεις απο πίσω, μποοορεεί να σωθείς... έχεις περισσότερες πιθανότητες

Tι να καταλαβω ρε συ Βυρωνα;
    Οτι το ιδιο συμβαινει και σε αλλες Ducati, και οτι πολλα συμβαλλουν σε αυτο (μεγεθος πισω ελαστικου, ρυθμισεις αναρτησης, γεωμετρια κλπ)

Εσυ τι καταλαβες;
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    στυλ στυλ...

Νίκος
    Open Horizons

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ....

Εσυ τι καταλαβες;
    Εγώ αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας ότι με 190/55 έχουν περισσότερη σταθερότητα, θα σου έλεγα να μην τους δίνεις και πολύ σημασία..... τα 55ρια σου αλλάζουν το προφίλ και κάνει το μηχανάκι να στρίβει απότομα και βίαια.... (καλό όταν πας για χρόνους αλλά για leasure riding στην πιστα δεν κάνουν)..... σταθερότερο απο το 50αρι πάντως δεν είναι.... τα είχα και τα πέταξα!)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Tι να καταλαβω ρε συ Βυρωνα;
    Οτι το ιδιο συμβαινει και σε αλλες Ducati, και οτι πολλα συμβαλλουν σε αυτο (μεγεθος πισω ελαστικου, ρυθμισεις αναρτησης, γεωμετρια κλπ)

Εσυ τι καταλαβες;
    Δλδ ρε Νίκο, αν μπεί ο Αγγλος (λέμε τώρα) και κάνει copy paste την κουβέντα που κάνουμε εδώ στο δικό του φόρουμ, τεκμηριώνουμε ότι το θέμα αφορά τα Ducati και όχι τους οδηγούς;

Τι να σου πω. Διατηρώ τις αμφιβολές μου, αλλά αν το λενε και οι Αγγλοι.... Όπως και δεν καταλαβάινω τι θέλει να πει ο ποιητής στο παρακάτω. Επειδή του έβαλε πιό φαρδύ λάστιχο πίσω, κουναέι λιγότερο στα δυνατά φρένα ;

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Bυρωνα, δεν τεκμηριωνει τιποτα αυτο, απλα το εβαλα για να δειξω οτι το εχω δει και απο αλλους αυτο το πραγμα.
    Τι να κανω; Αγγλικα ξερω, τα αγγλικα φορα διαβασα!

Διαβασε λιγο στο φορουμ της Ducati και θα δεις οτι υπαρχουν και αλλα thread με το ιδιο θεμα.
    Δεν αποκλειω τον οδηγο, αλλα εχω αλλαξει 100 στυλ στις στροφες και παλι το ιδιο γινεται με το μπροστινο.
    Νίκος
    Open Horizons

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Το τι μάρκα/μοντέλο λάστιχο φοράς παίζει ρόλο, καθώς και η διάσταση.

Τα δικά μου παραδείγματα σε Kawasaki ZR7 και Hornet 900 είναι τα εξής:

Κawasaki ZR7
    Με ΒΤ014 120/70 μπροστά, 160/60 πίσω τέλειωνε το πίσω για πλάκα και εμενε μισός πόντος από το μπροστινό εκατέρωθεν.
    Επίσης εβρισκε κάτω πολύ και οχι μονο μαρσπιέ.
    Εβαλα 170 πίσω, αφού το επαιρνε η ζάντα σύμφωνα με την Bridgestone, με την ελπίδα οτι θα σηξωθεί λίγο το μηχανακι και δεν θα βρίσκει τόσο ευκολα.
    Το αποτέλεσμα ηταν να μένει απάτητο το πίσω πάνω από 1 πόντο εκατέρωθεν ενψ το μπροστά παρέμενε στον μισό πόντο απάτητο.

Ηοrnet 900
    Standard διαστάσεις, 120/70, 180/50

Με BT014 πατάει σχεδόν όλο το μπροστά, ούτε μισός πόντος δεν μένει, και φυσικα ολο το πίσω.
    Με Dunlop Qualifier μενει πανω απο 1 πόντος μπροστά και πάλι πατάει όλο το πίσω.

Να σημειώσω οτι δεν παίζει διαφορά στις κλίσεις, αφου πάντα παω μέχρι να αρχίσουν να διπλώνουν τα μαρσπιέ.

Βγαίνει λοιπόν το συμπέρασμα οτι ανάλογα το λάστιχο (κορώνα κλπ) αλλα και τη διάσταση του ελαστικού σε συγκεκριμένμη ζάντα (πάλι η κορώνα του αλλάζει στην ουσία) εχουμε διαφορές στο οριο πέλματος εμπρος πίσω .
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ρε σεις! Με φαγατε και εβαλα αλλα αντι αλλων φωτογραφιες!! :hypnotize :hypnotize :hypnotize

Ολα τα παραπανω ειναι ακυρα για εναν και απλουστατο λογο: στις φωτο φαινεται το μπροστα ΔΕΞΙ λαστιχο σε συγκριση με το ΑΡΙΣΤΕΡΑ πισω!!

Μιας που στις αριστερες εκ των πραγματων δεν πλαγιαζα οσο στις δεξιες, το πισω εχει μεγαλυτερο περιθωριο απο την ακρη σε σχεση με τη δεξια πλευρα!!

Οριστε η σωστη φωτο!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dscf1962-1.jpg 
Προβολές:	83 
Μέγεθος:	70,9 KB 
ID:	117268
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Βγαίνει λοιπόν το συμπέρασμα οτι ανάλογα το λάστιχο (κορώνα κλπ) αλλα και τη διάσταση του ελαστικού σε συγκεκριμένμη ζάντα (πάλι η κορώνα του αλλάζει στην ουσία) εχουμε διαφορές στο οριο πέλματος εμπρος πίσω .

H Ducati φοραει 190αρι λαστιχο σε 5.5 ιντσων ζαντα. Απο οσο εμαθα παιζει και αυτο το ρολο του.

Παντως βλεποντας τη σωστη φωτο μπρος/πισω, η διαφορα δεν ειναι τραγικη!

Αντε και αμα ξανακουσω για στυλ και κουφιες θα ^^$*^%^%@*%*%^$@$^*%!!!!!!
    Νίκος
    Open Horizons

H Ducati φοραει 190αρι λαστιχο σε 5.5 ιντσων ζαντα. Απο οσο εμαθα παιζει και αυτο το ρολο του.
    Η 1η που έβαλες είναι πίσω αριστερά και τελευταία η πίσω δεξιά.

Το λάστιχο δεν έχει τελειώσει σε αντίθεση με το μπροστινό. Σωστά;
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Ρε Βυρωνα, τι θες να αποδειξεις με ολες αυτες τις περιεργες ερωτησεις σου;
    Συγνωμη κιολας δηλαδη, αλλα απο τις ερωτησεις που μου κανεις μου δινεις να πιστευω οτι καπου θες να το πας.

Αν εχεις κατι να πεις γιατι δεν το λες ανοιχτα να τελειωνουμε;;;
    Νίκος
    Open Horizons

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ