εσεις που βαλατε εχεται προβλημα με τα φωτα που αναβουν συνεχεια?![]()
εσεις που βαλατε εχεται προβλημα με τα φωτα που αναβουν συνεχεια?![]()
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
Μια και είναι η δουλειά μου να πουλάω ανταλλακτικά και δουλεύω στην Volvo να σας πω ότι υπάρχουν 2 ειδών xenon τα απλά και τα b-xenon.
Xenon kit όντως δεν δίνει η volvo ούτε η bmw που δούλευα παλιότερα αλλά κομπλέ φανάρι xenon με
τον ενισχυτή κάπου στο ενδιάμεσο καλωδίωσης του φαναριού.
Το ότι τυχαίνει όλα τα αυτοκίνητα σχεδόν σήμερα με xenon ή οχι πλέοννα έχουν ρύθμιση δέσμης δεν ξέρω άν σας λεεί ότι τα έχουν για ένα και μόνο λόγω και αυτός είναι ότι όταν φορτωνόνται έχει ο οδηγός την επιλογή να κατεβάσει την δέσμη των φώτων για να μήν στραβώνει τους άλλους.
Κάποιος έγραψε παραπάνω ότι όποιο αυτοκίνητο έχει xenon έχει εγκέφαλο στάθμης στον πίσω άξονα για αυτόματη ρύθμιση το οποίο είναι εντελώς άκυρο.
Τέλος τα b-xenon η βασική και μοναδική διαφορά απο τα απλά xenon είναι ότι υπάρχει ένας συνδυασμός σεβρομηχανισμου και εγκεφάλου που ανάλογα που στρίβει το τιμόνι ο οδηγός (και δεν είμαι σίγουρος άν αυτο ισχύει και για το ύψος) ρυθμίζει ανάλογα την δέσμη.
Τέλος όσο αφορά τους καθρέπτες που υπάρχουν μέσα στο φανάρι όντως εάν πάρω στα χέρια μου 2 φανάρια απο S40 xenon και μή είναι διαφορετικά αλλά αυτό δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το που στέλνουν την δέσμη αλλά με την διαφορά θερμοκρασίας που δημιουργήται μέσα στο φανάρι.
Πολλά λάθη...Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Μια και είναι η δουλειά μου να πουλάω ανταλλακτικά και δουλεύω στην Volvo να σας πω ότι υπάρχουν 2 ειδών xenon τα απλά και τα b-xenon.
Xenon kit όντως δεν δίνει η volvo ούτε η bmw που δούλευα παλιότερα αλλά κομπλέ φανάρι xenon με
τον ενισχυτή κάπου στο ενδιάμεσο καλωδίωσης του φαναριού.
Το ότι τυχαίνει όλα τα αυτοκίνητα σχεδόν σήμερα με xenon ή οχι πλέοννα έχουν ρύθμιση δέσμης δεν ξέρω άν σας λεεί ότι τα έχουν για ένα και μόνο λόγω και αυτός είναι ότι όταν φορτωνόνται έχει ο οδηγός την επιλογή να κατεβάσει την δέσμη των φώτων για να μήν στραβώνει τους άλλους.
Κάποιος έγραψε παραπάνω ότι όποιο αυτοκίνητο έχει xenon έχει εγκέφαλο στάθμης στον πίσω άξονα για αυτόματη ρύθμιση το οποίο είναι εντελώς άκυρο.
Τέλος τα b-xenon η βασική και μοναδική διαφορά απο τα απλά xenon είναι ότι υπάρχει ένας συνδυασμός σεβρομηχανισμου και εγκεφάλου που ανάλογα που στρίβει το τιμόνι ο οδηγός (και δεν είμαι σίγουρος άν αυτο ισχύει και για το ύψος) ρυθμίζει ανάλογα την δέσμη.
Τέλος όσο αφορά τους καθρέπτες που υπάρχουν μέσα στο φανάρι όντως εάν πάρω στα χέρια μου 2 φανάρια απο S40 xenon και μή είναι διαφορετικά αλλά αυτό δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το που στέλνουν την δέσμη αλλά με την διαφορά θερμοκρασίας που δημιουργήται μέσα στο φανάρι.Άμα βρώ λίγο χρόνο αργότερα θα το αναλύσω ...
Oi projectors gia xenon kai halogen EINAI DIAFORETIKOI....ayto den simenei oti den yparxoyn projectors halogen pou apodidoun apsoga me xenon.
Ta bi-xenon dilonoun oti o projectoras exei servomixanismo pou tou epitrepei na alazei to ypsos desmis kai na douleyei os Hi/lo .
Oi lampes pou pernoun oi projectors xenon einai diaforetikou typou kai oxi H7 klp.
I nea "moda" einai to legomeno "retrofiting" projectors se kanonika fanaria...to apoio an kai einai arketa diskolo kai exei poli douleia apodidei ta megista me ena kalo projector (kaloi einai oi projectors apo honda s2000 kai alloi).
Tora to oti pola aytokinita exoun mixanismo pou strivei ta projectors analoga me to stripsimo tou timoniou exei na kanei me ena anagkeo kako tou projector,exontas toso "kofteri" desmi kai eno fotizei fovera mprosta mas,sto apolito skotadi,kai pano stin strofi,distixos den vlepoume apolitos tipota aristera deksia....pragma arketa epikindino kai stis moto (me 1 kentriko projector) to provlima polles fores einai terastio
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Να έχετε υπ όψιν σας οτι για την δέσμη στα φώτα των αυτοκινήτων οι ποδιαγραφές δεν αλλάζουν ανάλογα με την λάμπα.
Ετσι ένα νόμιμο εργοστασιακό xenon δεν έχει μεγαλύτερη ακτίνα δράσης η διαφορετικό μοτίβο φωτισμού απλά έχει πολύ πιο έντονο φωτισμό, αναγκαστικά στην ίδια περιοχή όμως.
Τα παραμύθια που βλέπετε στα site για μακρυτερα ισχύουν μόνο σε παράνομα συστήματα.
Το μόνο ουσιαστικό παραθυράκι είναι τα off road προβολάκια που πουλάνε για μηχανήματα και για να τα κυκλοφορείτε πρέπει να είναι καλυμμένα, όπως όλα τα πρόσθετα προβολάκια (δεν νομίζω να παίζει σε άλλες μοτο πλήν BMW και σε κουτιά).
Οπότε ουσιαστικά αν βλέπετε μακρύτερα είσαστε παράνομοι.
Και κάντε κάτι γιατί είναι απίστευτα σπαστικά να σκάει απο πίσω xenon στον καθρέφτη και να μην βλέπεις τίποτα μπροστά.
οντως ειναι εκνευριστικα αυτα τα ζηνον!
μπορει για οφ ραουντ να ειναι οκ αλλα μεστη πολη ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
ρε παιδια μολις εβαλα στο vstrom λαμπες bixenon !υπαρχει κατι που πρεπει να προσεχουμε γιατι ολα δειχνουν οτι μπηκαν καλα αλλα δεν αναβουν μονο ακουγεται η αλλαγει στην μικρη μεγαλη σκαλα
τι μπορει ν α φταιει?
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
to piopithano einai i kalodiosi sou...den tin exeis sindesei sosta..ektos an ta ballast exoun prob.
τα ειδα 100 φορες παντου φερνει ρευμα !αλλα να εχουν και τα 2 προβλημα τοσο καντεμης ειμαι?
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
xm...tha eisai poli atixos na einai kai ta 2 nekra...diskolo to vlepo.
Pisteyo pos einai i kalodiosi,gia ta H4 bixenon einai ligo poliploki (logo rele klp)...tsekare tin kala.metra me ena polimetro an exei reyma stin fisa eisodou tou ballast...tsekare tin giosi.
Τα HID's έχουν πολικότητα!!!
Δες αν έχεις συνδέσει σωστά τα καλώδια στα ballasts (+,-)...
αν λες για τα μπαλαστ εχουν εσοχες που τεριαζουν μια φορα αν ειναι αλλο πες μου για καταλαβω γιατι τα πεδευομαι πολλες ωρες
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
banditgr υπαρχει περιπτωσει να εκανα λαθος πολικοτιτα και να δουλευουν οι ηλεκτομαγνητες ?
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
Στα ballasts δίνεις ρεύμα από τη "μαμά" φίσα από τις λάμπες σωστά;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalamaria
αν λες για τα μπαλαστ εχουν εσοχες που τεριαζουν μια φορα αν ειναι αλλο πες μου για καταλαβω γιατι τα πεδευομαι πολλες ωρες
vevea yparxei periptosi...o ilektromagnitis pernei reyma apo ena allo kalodiaki mikro,doyleyei kai xoris ta ballast.tsekare ta ballast,kai opos sou lene tin polikotita,sinithos mporoun na mpoun kai anapoda oi fises.Me ena polimetro metra sto kalodio trofodosias tou ballast (ayto pou koymponei pano sto ballast) an exei reyma otan anaveis ta fota.