Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 60

Θέμα: Παραιτήθηκε ο Αρης Σταθάκης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road
    ...

...

...πάλι καλά... γιατί είχα αρχίσει να νιώθω πολύ "μόνος" μετά τις παρεμβάσεις μου...
    Και γιατι παρακαλω;;;; Τοσα γραψαμε δεν διαβαζεις;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Φιλε Μακη 206, ακριβως αυτα που λες εχω αντιληφθει κ εγω για το ατομο Σταθακη καθως και τα αλλα που αναφερεις.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    δηλαδη εσενα βρε φιλε θα σε χαλαγε αμα ειχε η ελλαδα πιστα φορμουλα 1?τι θες να εισαι μια ζωη ο κακομοιρης ο ελληνας?βεβαια η χωρα τις λειπουν αλα βασικα αλα αυτη ειναι μια αλη συζητηση και δεν ειμαι αεγω αυτος που θα τα φτιαξω αλα οι πολιτικοι που ψηφιζετε

Δηλαδή άμα φτιαχτεί μια πίστα για F1 θα σταματήσω να είμαι κακόμοιρος Έλληνας?? :hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Δηλαδή άμα φτιαχτεί μια πίστα για F1 θα σταματήσω να είμαι κακόμοιρος Έλληνας?? :hypnotize
    τελικα ορισμενοι ειστε πολυ κολημενοι,οχι δεν θα σταματησω να ειμαι ο κακομοιρης ελληνας αλα θα ειναι μια βελτιωση και ενα βημα μπροστα το οτι θα φιλοξενουμε στην χωρα μας ενα απο τα πιο διεθνη αθληματα και μακαρι και moto.gp.
    και να μην αρχισετε να λετε παλι η χωρα εχει ενα τοσο σορο προβληματα η πιστα μας μαρανε,τα εχω αναφαρει πιο πανω καθιστε να διαβασετε αυτα που εχω γραψει και μετα πειτε

τελικα ορισμενοι ειστε πολυ κολημενοι,οχι δεν θα σταματησω να ειμαι ο κακομοιρης ελληνας αλα θα ειναι μια βελτιωση και ενα βημα μπροστα το οτι θα φιλοξενουμε στην χωρα μας ενα απο τα πιο διεθνη αθληματα και μακαρι και moto.gp.
    και να μην αρχισετε να λετε παλι η χωρα εχει ενα τοσο σορο προβληματα η πιστα μας μαρανε,τα εχω αναφαρει πιο πανω καθιστε να διαβασετε αυτα που εχω γραψει και μετα πειτε
    Απο την Ελλάδα ΔΕΝ λειπει μια πιστα F1 / motogp, αλλα 6-7 πιστες μεγαλυτερες των μεγάρων σε διάφορα σημεία της επικράτειας + 1-2 επιπέδου Σερρών

Ας γίνουν αυτές που ειναι (πιο) εύκολες και βλεπουμε για F1
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Και ερχόμαστε τώρα στα λόγια που είχα πει, για το γεγονός ότι δεν είναι απλό πράγμα να πει φεύγει εντελώς από την κυβέρνηση και από την παράταξη του.

Φανταστείτε να είχε φύγει ...

Μετά το σημερινό νέο σχετικά με τον Κουκοδήμο:

Την ανεξαρτητοποίησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ γνωστοποίησε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος.
    Η ΝΔ έχει πλέον οριακή πλειοψηφία 151 βουλευτών.
    http://greece.flash.gr//soon/2008/1/31/37071id/

Φανταστείτε τι θα του είχαν σούρει του Σταθάκη από πολλές πλευρές αν είχε φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση όλους τους πολιτικούς της παράταξης του!!! Επίσης δεν ξέρουμε τι θα γινόταν μετά τις εκλογές και τι θα του χρέωναν .... (Βλέπε άλλος πολιτικός πριν από τουλάχιστον 10 χρόνια ... )

Ενώ με το τρόπο που το έκανε δήλωσε την δυσαρέσκεια του για τις νοοτροπίες και το σάπιο του συστήματος και παράλληλα διαφύλλαξε την προσωπική του αξιοπρέπεια.

Άλλωστε φαινόταν ότι οι εκλογές ψήνονται για πολύ νωρίτερα από ότι ήταν σχεδιασμένο, οπότε γιατί να χρεωθεί τα σπασμένα αλλονών.
    Πάντα όρθιοι

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Βελτίωση?? Δεν υπάρχουν υποδομές, δεν υπάρχει θέληση δεν υπάρχει τίποτα στην Ελλάδα που θα μπορέσει να κρατήσει ένα τόσο μεγάλο έργο σε σωστό βαθμό... (ας δούμε τα Ολυμπιακά έργα...) Όπως έγραψε και ο συνάδελφος Cpt. Haddock προτιμώ να γίνουν περισσότερες πίστες σε διάφορα σημεία και αργότερα να το δούμε για F1 ή motoGP

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Ρε παιδιά λέτε λέτε για πίστα F1 (το οποίο είναι παντελώς off topic )και ξαναλέτε ξαναλέτε....
    Και άντε να γίνει...τα λεφτά ποιόοοοοος θα τα βάλει?Ποιός θα επενδύσει σε κάτι τέτοιο?Έχει κανείς ιδέα τι έξοδα έχει μια τέτοια εγκατάσταση για είναι λειτουργική 365 μέρες το χρόνο?
    Με έναν αγώνα F1 την χρονιά ( πράγμα αμφίβολο αφού οι τσιγαράδες έχουν στραφεί εδώ και χρόνια στις νέες ανοιχτές για αυτούς αγορές της Ασίας)τα έξοδα λειτουργίας και τα χρήματα που χρειάζονται για να αποσβέσει το έργο δεν μαζεύονται.Για να επενδύσει κάποιος θα πρέπει το έργο του να έχει κερδοφορία.
    Θα πρέπει να φιλοξενηθούν πολλά είδη αγώνων σε μια τέτοιων προδιαγραφών πίστα(Μοτοgp,SBK,WTCC,DTM,F2).Ποιός διαβεβαιώνει τον επενδυτή ότι η FIA ή η FIM θα θελήσει να δώσει αγώνα σε αυτές τις κατηγορίες στην Ελλάδα?
    Για τα Ελληνικά πρωταθλήματα δεν λέω τίποτα γιατί τα bugdet είναι για γέλια και για κλάμματα.
    Μήπως θα έχει κερδοφορία από τα Trackdays .Άντε να καλύψουν τα ποτιστικά για το γκαζόν.
    Και άντε ''κάναμε'' την πίστα...Τις υποδομές τις έχουμε για να φιλοξενήσουμε 100-150 χιλιάδες κόσμο?Μήπως αυτό θα αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα για τον κύριο Berni να ''δώσει''GP στην Ελλάδα?
    Εγώ πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τον λόγο που θα μπορούσε κάποιος επενδυτής να ρίξει τα λεφτά του(ειδικά στις μέρες μας) σε μια τέτοια επένδυση με πολύ επίφοβο μέλλον.

....το κράτος?
    Εδώ μπορείτε να γελάσετε όσο θέλετε

Όχι ευχαριστώ, πολλά χρέη μας έχει φορτώσει το κράτος από μαλακίες ήδη (aka Olympic Games).

Το καλύτερο, που πρέπει να γίνει είναι μια πίστα σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα,επιπέδου Σερρών( και πάνω),από ιδιωτικά και μόνο κεφάλαια.Τότε και τα εθνικά πρωταθλήματα θα πάρουν τα πάνω τους και χορηγοί θα προσελκυθούν για να διαφημιστούν €€€€€€€.
    Αν γίνουν όλα αυτά και περάσουν καμιά 15 χρόνια με τα πράγματα να έχουν μπει σε έναν δρόμο καλό για τα μηχανοκίνητα στην Ελλάδα τότε μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε πίστα F1/motogp.

Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Οι ασφαλειες ακομα στην Ελλαδα δεν καλυπτουν αγωνιζομενους σε πιστες εμαθα, ειναι αληθεια αυτο ;;

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Οι ασφαλειες ακομα στην Ελλαδα δεν καλυπτουν αγωνιζομενους σε πιστες εμαθα, ειναι αληθεια αυτο ;;

Απο οτι εχω διαβασει στα ψιλα γραμματα σε κανα,δυο συμβολαια πρεπει να ειναι αληθεια....

Καταλαβατε γιατι δεν προκειται να αποχτησετε ποτε πιστα ;;;

Που κολαει ο Σταθακης με την πιστα ρε μαγκες; Και γιατι πρεπει να την χρεωθει αυτος; ανοιξτε μια αλλη συζητηση επι του θεματος και αρχιστε να παραπονιεστε. Ο Σταθακης ηταν ενας απλος δημοσιογραφος απ τον χωρο του αυτοκινητου, ευαισθητοποιημενος με την οδικη ασφαλειια που ασχοληθηκε με τα κοινα. Ημαρτον πια με την πιστα. Εγω φταιω που δεν εγινε:rotflmao:

Eχεις ασφαλιστικη εταιρεια ;;

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Καταλαβατε γιατι δεν προκειται να αποχτησετε ποτε πιστα ;;;

Χωρις να ξερω ομως αν καποια-οιες ασφαλειες εχουν ειδικα συμβολαια για τετοιου ειδους δραστηριοτητες.....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Απο οτι εχω διαβασει στα ψιλα γραμματα σε κανα,δυο συμβολαια πρεπει να ειναι αληθεια....
    ΛΑΘΟΣ!!!!! Όλοι οι αγωνιζόμενοι είναι ασφαλισμένοι όταν τρέχουν, όλοι που συμμετέχουν σε Track day σε Σέρρες ή Μέγαρα μπορούν να έχουν ασφάλιση αν θέλουν - αν και σε πολλές διοργανώσεις (Σέρρες / 0300) είναι υποχρεωτική και αυτονόητη η ασφάλιση!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Αρης aka Classic boy aka sapiia racing
    από byron στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2013, 14:16
  2. Παραιτήθηκε ο Preziosi
    από sapila racing στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2013, 11:29
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2011, 18:19