Ζητώ συγνώμη...![]()
Ζητώ συγνώμη...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
+1000 :a24:
Φώτη νομίζω την παρεξήγησες την κουβέντα που είχαμε![]()
Μη δείτε έναν άνθρωπο να προκόβει![]()
από εμάς;Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ζητώ συγνώμη...![]()
![]()
![]()
![]()
απλά δε νομίζω να παίζουν δικάβαλα σε χωμάτινες βόλτες (ας με διορθώσουν οι αρμόδιοι αν κάνω λάθος) για ... προφανείς λόγους!
τι εννοείτε κύριεΑρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Μη δείτε έναν άνθρωπο να προκόβει![]()
![]()
Εϊδα αυτό και παρασύρθηκα. Γιαυτό ζητάω συγνώμη.Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
[......
ολα τα ον-οφ μηχανακια με ον-οφ λαστιχα ακομα και δικαβαλα ειναι δεκτα..
.....
Χωρίς αστεία, παντού υπάρχουν και εύκολα και δύσκολα. Τίποτα ευκολότερο από το να φτιάξεις μία διπλή διαδρομή όπου οι μισοί θα "κοπανιστούν" ενώ οι άλλοι μισοί "θα το πάνε χαλαρά" και όλοι μαζί συναντώνται στο τέλος για γέλια και χαρές .. ας είναι καλά η ελληνική φύση.
![]()
Εχει δικιο το παιδι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Εϊδα αυτό και παρασύρθηκα. Γιαυτό ζητάω συγνώμη.
Μηπως δεν ισχυουν και τα on-off λαστιχακια? Φωτη, την κατσαμε την βαρκα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ζητώ συγνώμη...![]()
Να στο πω αλλιως καμάριμ' μπας και καταλαβεις... :wacko:
Οσο πιο μεγαλη εμπειρια εχεις (στο χωμα) τοσο πιο πολυ ΔΕΝ το σκεφτεσαι για δικαβαλος.![]()
Εσυ απ' την μερια σου, με την μηδενικη εμπειρια, εχεις το δικαιωμα να λες οτι θες...
Εμεις ομως, απ' την δικη μας μερια, θα ηταν εγκληματικο να σε αφησουμε να τα πραγματοποιησεις (αυτα που λες), χωρις να εχουμε κανει μια τουλαχιστον "σοβαρη" προσπαθεια...![]()
Ενας δικαβαλος (για να μην πω τετρακαβαλος) το λοιπον Πηγασος με ασφαλτινα λαστιχα στην σαν παγωμενο βιταμ, υπουλη λασπη του οροπεδιου των Γερανείων...
![]()
Εχει να προσφερει πολυυυ πόνο (απ' ολες τις αποψεις)!![]()
10 ζευγάρια θα παίξουν μέχρι την Κυριακή. Αλλά αν υπάρχει πρόβλημα, κάνω μόκο και ... άλλη φορά!Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Εχει δικιο το παιδι!
Μηπως δεν ισχυουν και τα on-off λαστιχακια? Φωτη, την κατσαμε την βαρκα
![]()
Ρε παιδιά γιατί τον προγκάτε τον άνθρωπο?
Δεν θα είναι χαλαρή η βόλτα?
@Operater
Μη μασάς , ξεκίνα και αν δεις ότι η διαδρομή είναι αδύνατη για σένα, το κόβεις άσφαλτο και τους βρίσκεις στον ισθμό.![]()
@mpou
Το ίδιο
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Ωρε λάσπη... :rotflmao:![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Τετρακάβαλος ε? Δεν είναι άσχημη ιδέα. Απλά έχω μάθει να το υποφέρω αυτό κύριε Χρήστο μέχριΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
........
να βρω τη "λύτρωση"...![]()
Το πολύ-πολύ κάνω τη βόλτα της προηγούμενης Κυριακής, μέχρι τη Περαχώρα. Αργά και σταθερά
θα φτάσω κάποτε.![]()
Γειά σου ρε Στεργιο γουσταρλή ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Ωρε λάσπη... :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
και 'μεις το είδαμε αλλά δεν το πιστέψαμε κιόλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Εϊδα αυτό και παρασύρθηκα. Γιαυτό ζητάω συγνώμη.![]()
![]()
Ετσι παραπλανειτε τους νεους ε? Θεε μου, τι αλλο να περιμενω δηλαδις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
και 'μεις το είδαμε αλλά δεν το πιστέψαμε κιόλας![]()
![]()
Ασε που καταφερα και την γυναικα. Τωρα, 'η παντοφλα, ή καφε στο κολωνακι την Κυριακη :rotflmao:
αν είμαι ΟΚ από το κρύωμα και τη μέση μου (γεράματαΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Το πολύ-πολύ κάνω τη βόλτα της προηγούμενης Κυριακής, μέχρι τη Περαχώρα. Αργά και σταθερά
θα φτάσω κάποτε.![]()
) μπορεί να σου κάνω παρέα να τους βρούμε ασφάλτινα
![]()