Και φανταζομαι οτι αν ο νομεθετης σου εδινε το δικαιωμα να κυνηγας αργυροπελκανους π.χ. θα το εκανες και αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750
Καταρχήν όλες οι φώτο των κυνηγών με ραβδωτά όπλα είναι από το εξωτερικό.Στην Ελλάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αγορά και η πώληση τέτοιων όπλων. Αυτός που σκοτώνει 12 λαγούς μόνος του ή σε ομάδα ΔΕΝ είναι κυνηγός,είναι λαθροθήρας το ίδιο και αυτός που σκοτώνει ζαρκάδια ή κυνηγά σε προστατευόμενο μέρος...και του αξίζει να του σχίσουν τον κώλο. Αλλά μην περιμένετε και πολλά...Όποιος ανηκει στην κυνηγητική οικογένεια είμαι σίγουρος πως γνωρίζει για κάποιες "ομάδες" κυνηγών που έχουν ασηλεια και κυνηγούν όπως θελουν και όπου θέλουν ότι θέλουν.Το οτι σύλλογοι δεν μπορούν να τούς απομονώσουν είναι ένα από τα πολλά προβλήματά τους.
edit
Αλλά για μένα και τόσους άλλους που κυνηγάν νόμιμα όλα αυτα που λέτε είναι ΑΔΙΚΑ.
Εγώ έβγαλα αδεία και ο νομοθέτης μου δίνει το δικαίωμα να θυρεύσω όσες τσίχλες γουστάρω από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου, απο της 15/9 μέχρι τισ 28/2 ,γνωρίζοντας φυσικά ότι είναι αδύνατων κάποιος μόνος του σε με μέρα με νόμιμα μέσα να σκοτώσει 150!!!
τώρα για τον φίλο που είπε ότι γουσταρει να κυνηγάν κυνηγούς με Μ16 για να τους πάρουν το σκαλπ τι να πω τον λυπάμαι.Τόσα ξέρει τόσα λεέι...
Και κάτι ακόμα το κυνηγι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ ,ΕΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
καλα ρε; ποιον δουλευετε;
ειναι ποτε δυνατον να βγεις και να σκοτωσεις 35 τσιχλες επειδη σου δινει ο νομος το δικαιωμα;
δεν σας αρκουν 3;.. 5; πρεπει να προκαλεστε εκατομβη για να κορεστει το ''παθος'' σας;
Δηλαδη δεν καταλαβαινετε οτι το ''θα σκοτωσω οσο πιο πολλα μπορω'' δεν συναδει με την οικονομια της φυσης;
σκοτωστε τα ολα λοιπον και μετα να δω τι θα κυνηγατε...εκτος και αν πιστευεις οτι τα ειδη τα οποια μπορεις να αφανιζεις με την εγκριση του πανσοφου νομοθετη θα συνεχιζουν να υπαρχουν για παντα.
κουνια που σας κουναγε![]()