Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 71

Θέμα: "Άνθρωποι" και ζώα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750
    Καταρχήν όλες οι φώτο των κυνηγών με ραβδωτά όπλα είναι από το εξωτερικό.Στην Ελλάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αγορά και η πώληση τέτοιων όπλων. Αυτός που σκοτώνει 12 λαγούς μόνος του ή σε ομάδα ΔΕΝ είναι κυνηγός,είναι λαθροθήρας το ίδιο και αυτός που σκοτώνει ζαρκάδια ή κυνηγά σε προστατευόμενο μέρος...και του αξίζει να του σχίσουν τον κώλο. Αλλά μην περιμένετε και πολλά...Όποιος ανηκει στην κυνηγητική οικογένεια είμαι σίγουρος πως γνωρίζει για κάποιες "ομάδες" κυνηγών που έχουν ασηλεια και κυνηγούν όπως θελουν και όπου θέλουν ότι θέλουν.Το οτι σύλλογοι δεν μπορούν να τούς απομονώσουν είναι ένα από τα πολλά προβλήματά τους.

edit

Αλλά για μένα και τόσους άλλους που κυνηγάν νόμιμα όλα αυτα που λέτε είναι ΑΔΙΚΑ.
    Εγώ έβγαλα αδεία και ο νομοθέτης μου δίνει το δικαίωμα να θυρεύσω όσες τσίχλες γουστάρω από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου, απο της 15/9 μέχρι τισ 28/2 ,γνωρίζοντας φυσικά ότι είναι αδύνατων κάποιος μόνος του σε με μέρα με νόμιμα μέσα να σκοτώσει 150!!!
    τώρα για τον φίλο που είπε ότι γουσταρει να κυνηγάν κυνηγούς με Μ16 για να τους πάρουν το σκαλπ τι να πω τον λυπάμαι.Τόσα ξέρει τόσα λεέι...

Και κάτι ακόμα το κυνηγι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ ,ΕΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
    Και φανταζομαι οτι αν ο νομεθετης σου εδινε το δικαιωμα να κυνηγας αργυροπελκανους π.χ. θα το εκανες και αυτο...

καλα ρε; ποιον δουλευετε;

ειναι ποτε δυνατον να βγεις και να σκοτωσεις 35 τσιχλες επειδη σου δινει ο νομος το δικαιωμα;

δεν σας αρκουν 3;.. 5; πρεπει να προκαλεστε εκατομβη για να κορεστει το ''παθος'' σας;

Δηλαδη δεν καταλαβαινετε οτι το ''θα σκοτωσω οσο πιο πολλα μπορω'' δεν συναδει με την οικονομια της φυσης;

σκοτωστε τα ολα λοιπον και μετα να δω τι θα κυνηγατε...εκτος και αν πιστευεις οτι τα ειδη τα οποια μπορεις να αφανιζεις με την εγκριση του πανσοφου νομοθετη θα συνεχιζουν να υπαρχουν για παντα.

κουνια που σας κουναγε

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Τι να την κάνεις την διόπτρα στην Ελλάδα ρε παιδειά?
    Εδώ μόνο λειόκανα όπλα επιτρέπονται.

Απλά απάντησα στην ερώτηση που μου έγινε δεν είμαι κυνηγός φίλε μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
    Απλά απάντησα στην ερώτηση που μου έγινε δεν είμαι κυνηγός φίλε μου.
    Καλά το σχολίασα απλά γιατί μου φάνηκε αστείο να έχεις διόπτρα ενώ ρίχνεις φυσίγγι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Και φανταζομαι οτι αν ο νομεθετης σου εδινε το δικαιωμα να κυνηγας αργυροπελκανους π.χ. θα το εκανες και αυτο...

καλα ρε; ποιον δουλευετε;

ειναι ποτε δυνατον να βγεις και να σκοτωσεις 35 τσιχλες επειδη σου δινει ο νομος το δικαιωμα;

δεν σας αρκουν 3;.. 5; πρεπει να προκαλεστε εκατομβη για να κορεστει το ''παθος'' σας;

Δηλαδη δεν καταλαβαινετε οτι το ''θα σκοτωσω οσο πιο πολλα μπορω'' δεν συναδει με την οικονομια της φυσης;

σκοτωστε τα ολα λοιπον και μετα να δω τι θα κυνηγατε...εκτος και αν πιστευεις οτι τα ειδη τα οποια μπορεις να αφανιζεις με την εγκριση του πανσοφου νομοθετη θα συνεχιζουν να υπαρχουν για παντα.

κουνια που σας κουναγε
    Είναι σαν να ρωτάς ενα εντουρά αν του αρκεί να καταστρέψει ένα μόνο τμήμα του δάσους με το πίσω λάστιχο.
    Εμφανώς είναι τμήμα της φιλοσοφίας του trooper παραπάνω που λέει οτι τα πάντα δημιουργήθηκαν για να τα χρησιμοποιεί ο άνθρωπος ο οποίος σαν το ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ζωο του σύμπαντος έχει κάθε δικαίωμα να αφανίζει τα πάντα και το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να σέβεται την ζωή του συνανθρώπου.

Ρε παιδιά δεν είπε αυτό ο Γιώργος.Απλά είπε πώς φτάσαμε πλέον στο σημείο να μας κάνει εντύπωση ο θάνατος ενός ζώου και όχι ενός ανθρώπου.Σαν προβληματισμό φαντάζομαι το έθεσε...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Ρε παιδιά δεν είπε αυτό ο Γιώργος.Απλά είπε πώς φτάσαμε πλέον στο σημείο να μας κάνει εντύπωση ο θάνατος ενός ζώου και όχι ενός ανθρώπου.Σαν προβληματισμό φαντάζομαι το έθεσε...
    Το εκμεταλεύομαι ακριβώς για τον προβληματισμό, δεν τον βάφτισα πατέρα του ναζισμού.

Γιατί φαίνεται κάτι τέτοιο περίεργο?
    Περίεργο θα ήταν να ακούγαμε οτι ένα ζαρκάδι έφαγε ενα άνθρωπο.
    Αντίθετα ακούμε οτι ένας άνθρωπος αυτοκτόνησε με μοτο η αυτοκίνητο ή οτι ένα άνθρωπος δολοφόνησε ένα άλλο άνθρωπο.
    Οι άνθρωποι απο αυτό την πατάνε.
    Σκοτώνονται απο τον πολιτισμό τους και απο συνέπειες του πολιτισμού τους.
    Ολα τα υπόλοιπα ζώα τα σκοτώνουμε εμείς έμμεσα ή άμεσα.
    Και το ξαναλέω οι γαλάζιες φάλαινες είναι 150 μόνο σε όλο τον κόσμο.
    Δεν εξετάζω τον ρόλο τους στην αλυσίδα της φύσης.
    Το βλέπω απο την εγωιστική πλευρά του ανθρώπου.
    Να μην τις δούν τα παιδειά μας?

Παιδιά το θέμα το ανέφερα απλώς γιατί με σοκάρισε το ίδιο σαν πράξη και φαντάστηκα ότι οι "άνθρωποι" που έκαναν κάτι τέτοιο θα ήταν σαν αυτούς στις φωτό, οι οποίες είναι μεν από το νετ αλλά μην ξεχνάτε και τους δικούς μας εδώ που περιφέρονται κορνάροντας με ένα αγριογούρουνο στο καπό ή ακόμη και με έναν λαγό.
    Το ότι το κυνήγι είναι τρόπος ζωής δε με πείθει (μάλλον τρόπος θανάτου είναι) γιατί αν θες όντως να είσαι μέσα στη φύση ο βασικότερος κανόνας είναι να περνάς απαρατήρητος, άντε το πολύ πολύ να βγάλεις καμιά φωτογραφία. Η νοοτροπία που έχουμε, ειδικά εμείς οι ελληνάρες, ότι είμαστε ενοικιαστές σε αυτόν τον τόπο και ότι αύριο ξενοικιάζουμε και πάμε για αλλού, έχει φέρει τα αποτελέσματα που βλέπουμε κάθε μέρα γύρω μας. Τι λογική μπορεί να έχει το να βγεις με την επαναληπτική καραμπίνα ή έστω και με μονόκανο και να "καθαρίσεις" ότι κινείται και έχει απομείνει ζωντανό. Για μένα ο κύριος λόγος εξαφάνισης των άγριων ζώων στην ελλάδα είναι το κυνήγι και ύστερα έρχονται όλοι οι άλλοι (περιορισμός βιοτόπων, φυτοφάρμακα κλπ).
    Σίγουρα η δολοφονία ενός ανθρώπου προκαλεί μεγαλύτερη αντίδραση από το κοινό, αλλά πάντως δεν μπορώ όσο και αν δε θέλω, η παρακάτω φωτό να μη μου θυμίσει κάτι από αυτές τις σελίδας 1.
    Υ.Γ. Αν η φωτό είναι to much να σβηστεί παρ' αυτά.
    Υ.Γ.2 Σόρρυ αν βάρυνα πολύ το κλίμα, ειδικά σε ένα φόρουμ που γενικά θα πρέπει να έχει χαρούμενα θέματα από το αγαπημένο μας χόμπι, αλλά δε τους μπορώ άλλο τους $*&#$@$.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	nap2.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	42,5 KB 
ID:	118686

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    Αλλά για μένα και τόσους άλλους που κυνηγάν νόμιμα όλα αυτα που λέτε είναι ΑΔΙΚΑ.
    Εγώ έβγαλα αδεία και ο νομοθέτης μου δίνει το δικαίωμα να θυρεύσω όσες τσίχλες γουστάρω από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου, απο της 15/9 μέχρι τισ 28/2 ,γνωρίζοντας φυσικά ότι είναι αδύνατων κάποιος μόνος του σε με μέρα με νόμιμα μέσα να σκοτώσει 150!!!
    τώρα για τον φίλο που είπε ότι γουσταρει να κυνηγάν κυνηγούς με Μ16 για να τους πάρουν το σκαλπ τι να πω τον λυπάμαι.Τόσα ξέρει τόσα λεέι...

Και κάτι ακόμα το κυνηγι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ ,ΕΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ [/B][/QUOTE]

ΝΑ σου πω τωρα την αληθεια πολυ θα θελα να σε εβλεπα ξεβρακοτο στην ζουγκλα περυτριγυρισμενο απο λιονταρια....

τοτε ξερεις τι θα ελεγα?

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ............

σου δεινω το ελευθερο να μου πεις οτι θες....

αν δεν θες να σε κραξουν κιαλο στειλε π.μ.

γλυκια μικρη μου μανιβελα....

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Καταρχήν όλες οι φώτο των κυνηγών με ραβδωτά όπλα είναι από το εξωτερικό.Στην Ελλάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αγορά και η πώληση τέτοιων όπλων. Αυτός που σκοτώνει 12 λαγούς μόνος του ή σε ομάδα ΔΕΝ είναι κυνηγός,είναι λαθροθήρας το ίδιο και αυτός που σκοτώνει ζαρκάδια ή κυνηγά σε προστατευόμενο μέρος...και του αξίζει να του σχίσουν τον κώλο. Αλλά μην περιμένετε και πολλά...Όποιος ανηκει στην κυνηγητική οικογένεια είμαι σίγουρος πως γνωρίζει για κάποιες "ομάδες" κυνηγών που έχουν ασηλεια και κυνηγούν όπως θελουν και όπου θέλουν ότι θέλουν.Το οτι σύλλογοι δεν μπορούν να τούς απομονώσουν είναι ένα από τα πολλά προβλήματά τους.

edit

Το κυνήγι ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ ...............
    Είναι δολοφονία ζώων και πτηνών ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ πέρα από το να ικανοποιήσει τα ΨΥΧΑΚΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ που ονομάζονται κυνηγοί !!!

Αν σ'αρέσει η φύση πήγαινε για ορειβασία, ή ράφτινγκ, ή πεζοπορεία και αν σ' αρέσει η σκοποβολή κάνε το σε στόχους και δισκάκια και αφήστε την πανίδα ήσυχη ............. αλλά απλά σας αρέσει Ο ΦΟΝΟΣ !!!
    Σας αρέσει μυρωδιά του άιματος και γουστάρετε - αφιονίζεσται να έχετε την εξουσία θανάτου - ζωής στα χέρια σας .......

Και ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι και διόπτρες αλλά και όπλα με ραβδωτές κάννες κυκλοφορούν στο σινάφι σας .........

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

1. ο νομοθέτης μου δίνει το δικαίωμα να θυρεύσω όσες τσίχλες γουστάρω από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου, απο της 15/9 μέχρι τισ 28/2 ,γνωρίζοντας φυσικά ότι είναι αδύνατων κάποιος μόνος του σε με μέρα με νόμιμα μέσα να σκοτώσει 150!!!

2. τώρα για τον φίλο που είπε ότι γουσταρει να κυνηγάν κυνηγούς με Μ16 για να τους πάρουν το σκαλπ τι να πω τον λυπάμαι.Τόσα ξέρει τόσα λεέι...

1. Βεβαιως φιλε, ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου -βαση μαλιστα νομοθεσιας- και ειναι προφανες οτι μπορεις να εξοντωσεις οσες επιθυμεις εντος της προαναφερθεισας χρονικης περιοδου.
    Κ αν δεν καταφερεις εντος μιας ημερας να εξολοθρευσεις μονος 150 πουλακια ειμαι σιγουρος οτι εχεις προθυμους φιλους.

2. Δυστυχως ομως μεχρι να το ορισει και αυτο ο νομοθετης εγω θα συνεχισω να σας κυνηγω στα δαση παρανομως.
    Δεν το κανω ομως για ευχαριστηση μονον.
    Εξασφαλιζω τροφη σε χοιροστασια και αμοιβομαι αδρα.

Α..! και κατι ακομη: το κυνηγι ΚΥΝΗΓΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
    (εχει μεγαλη πλακα οταν τρεχουν πανικοβλητοι να ξεφυγουν...!)

ΒΛΑΚΑ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    1. Βεβαιως φιλε, ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου -βαση μαλιστα νομοθεσιας- και ειναι προφανες οτι μπορεις να εξοντωσεις οσες επιθυμεις εντος της προαναφερθεισας χρονικης περιοδου.
    Κ αν δεν καταφερεις εντος μιας ημερας να εξολοθρευσεις μονος 150 πουλακια ειμαι σιγουρος οτι εχεις προθυμους φιλους.

2. Δυστυχως ομως μεχρι να το ορισει και αυτο ο νομοθετης εγω θα συνεχισω να σας κυνηγω στα δαση παρανομως.
    Δεν το κανω ομως για ευχαριστηση μονον.
    Εξασφαλιζω τροφη σε χοιροστασια και αμοιβομαι αδρα.

Α..! και κατι ακομη: το κυνηγι ΚΥΝΗΓΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
    (εχει μεγαλη πλακα οταν τρεχουν πανικοβλητοι να ξεφυγουν...!)

ΒΛΑΚΑ!

Ειλικρινά δικός σου,Predator

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    ηρακλη εξηγησε τους γιατι δεν μπορω μαλλον εγω.

δεν ξερω...νομιζω ημουν σαφης αλλα ο στεφανος και ο κωστας (χυμαδορ) δεν ξερω γιατι αλλα δεν θελουν να καταλαβουν μαλλον.

εν παση περιπτωση αν μπορεις εσυ να τους εξηγησεις τι λεω εχει καλως.

σε αλλη περιπτωση ας καταλαβουν οτι θελουν. με κουραζει να εξηγω πραγματα που δεν χρειαζονται εξηγηση.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Σιγα μην δεν κατεληγε εδω...

Fortis Fortuna Adiuvat

Καλά το σχολίασα απλά γιατί μου φάνηκε αστείο να έχεις διόπτρα ενώ ρίχνεις φυσίγγι.

Θα εκπλαγείς αλλά ξέρω και τέτοιο βλάκα λεβεντομαλάκα. Διόπτρα με λέιζερ σε καραμπίνα του κώλου. Έχει περισέψει ο φρόνηση, το έχω ξαναπεί...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ανθρωποι και ζωα
    από EVI στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2007, 17:46
  2. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23
  3. Ζώα και άνθρωπος......
    από byron στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί