Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Να φέρω τσάι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φέρε καλύτερα πίσσα και πουπουλα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Να φέρω τσάι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φέρε καλύτερα πίσσα και πουπουλα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Επειδή μαζευόμαστε πολλοί, να ξεκαθαρίσω κάποια πραγματάκια...
- Όποια διάθεση έχετε για παιχνίδια, τσαγιάσματα, και "την έχω μεγαλύτερη απ' τους άλλους", καλύτερα να την αφήσετε σπίτι. Οι ρυθμοί θα είναι τουριστικοί, και εντάξει, εσείς μπορεί να τα λέτε για πλάκα, αλλά δεν είναι δύσκολο κάποιος να τα πάρει στα σοβαρά... οπότε εγώ να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.
- Η βόλτα, όπως γράφτηκε αρχικά, και διευκρινίστηκε αργότερα, θα γίνει μάλλον από την "σύντομη" οδό. Αν πάμε μέσω Τρίπολης, θα γίνει μόνο εξ' αιτίας της ενδεχομένως καλύτερης κατάστασης του δρόμου, ή ΑΝ ΟΛΟΙ συμφωνούν.
- Είμαι και εγώ λάτρης των εκδρομών με ρυθμό, πολλά χιλιόμετρα, και σφιχτό πρόγραμμα---κάποιοι το ξέρετε---αλλά με την παρούσα σύνθεση (και κυρίως επειδή έτσι αρχικά προτάθηκε) ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ δεν μπορεί παρά να είναι μια εκδρομή χαβαλέ (και αυτές έχουν τη χάρη τους).
![]()
Nik, εγω ΠΡΟΦΑΝΩΣ και κάνω πλάκα![]()
![]()
![]()
Απο την άλλη η "σύντομη οδός" ειναι αντικίνητρο για μένα... αλλά θα δούμε
![]()
![]()
ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ!![]()
Πάμε Ζατούνα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Απόλυτο δίκιο...![]()
Να προλάβουμε να βγάλουμε και καμμία φωτό. :smilea:
σορυ ρε Νικο δεν μπορουσα να....αντισταθω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
"την έχω μεγαλύτερη απ' τους άλλους",
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα να περασετε![]()
πρωταθλητης Ευρωπης
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
- Όποια διάθεση έχετε για παιχνίδια, τσαγιάσματα, και "την έχω μεγαλύτερη απ' τους άλλους", καλύτερα να την αφήσετε σπίτι. Οι ρυθμοί θα είναι τουριστικοί, και εντάξει, εσείς μπορεί να τα λέτε για πλάκα, αλλά δεν είναι δύσκολο κάποιος να τα πάρει στα σοβαρά... οπότε εγώ να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.
- Η βόλτα, όπως γράφτηκε αρχικά, και διευκρινίστηκε αργότερα, θα γίνει μάλλον από την "σύντομη" οδό. Αν πάμε μέσω Τρίπολης, θα γίνει μόνο εξ' αιτίας της ενδεχομένως καλύτερης κατάστασης του δρόμου, ή ΑΝ ΟΛΟΙ συμφωνούν.
- Είμαι και εγώ λάτρης των εκδρομών με ρυθμό, πολλά χιλιόμετρα, και σφιχτό πρόγραμμα---κάποιοι το ξέρετε---αλλά με την παρούσα σύνθεση (και κυρίως επειδή έτσι αρχικά προτάθηκε) ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ δεν μπορεί παρά να είναι μια εκδρομή χαβαλέ (και αυτές έχουν τη χάρη τους).
![]()
![]()
![]()
![]()
Βρε το ξέρω, αλλά δεν θέλουν πολύ πολλοί για να το παρεξηγήσουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Nik, εγω ΠΡΟΦΑΝΩΣ και κάνω πλάκα![]()
![]()
![]()
Πολύ καλή αντιπρόταση. Περίπου τα ίδια χιλιόμετρα (μπορεί και λίγο λιγότερα), καλός δρόμος, και μάλλον μικρότερο υψόμετρο (έτσι δεν είναι κύριε Χρήστο?)Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ!![]()
Πάμε Ζατούνα![]()
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΦΩΝΙΑ το σκεφτόμαστε.
![]()
Those in favor of Zatouna, say Aye!
:wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλύτερα η απόφαση να παρθεί μεταξύ των παρευρισκομένων αύριο στο Περίπτερο. Για καθαρά διαδικαστικούς λόγους (και λόγους αρχής, αχέμ, αχέμ) η εκδρομή παραμένει ως έχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Aye G.A.M.H.S.O.U. (Remix του S.A.G.A.P.O.)![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
egw pali den nomizw oti prepei na parhtei kapia apofasiΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Καλύτερα η απόφαση να παρθεί μεταξύ των παρευρισκομένων αύριο στο Περίπτερο. Για καθαρά διαδικαστικούς λόγους (και λόγους αρχής, αχέμ, αχέμ) η εκδρομή παραμένει ως έχει.
i ekdromi leei kalavruta
alliws allaxe to arxiko post kai to sizitame![]()
Οκ, μαζί σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
egw pali den nomizw oti prepei na parhtei kapia apofasi
i ekdromi leei kalavruta
alliws allaxe to arxiko post kai to sizitame![]()
Το μόνο που εννοούσα είναι: Αν αύριο τελικά μαζευτούμε 4 άτομα στο περίπτερο, και πούμε "ρε δεν πάμε Φλώρινα", και ΟΛΟΙ συμφωνήσουν, ε τότε, ΟΚ. Διαφορετικά προφανώς η εκδρομή μένει ως έχει.
Φλώρινα?Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Οκ, μαζί σου.
Το μόνο που εννοούσα είναι: Αν αύριο τελικά μαζευτούμε 4 άτομα στο περίπτερο, και πούμε "ρε δεν πάμε Φλώρινα", και ΟΛΟΙ συμφωνήσουν, ε τότε, ΟΚ. Διαφορετικά προφανώς η εκδρομή μένει ως έχει.'Εν είναι κακό....
![]()
Λοιπόν, npat και kalgeorge έχετε δίκιο για λόγους αρχής κλπ![]()
![]()
Αν δεν είμαι στις 8:30 αντε 9 παρα στο περίπτερο φύγετε (το πολύ-πολύ να σας προλάβω![]()
Ίσως πάω μόνος μου απο την "αλλη" διαδρομή
Αν δεν τα πουμε, καλά να περάσετε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Λοιπόν, npat και kalgeorge έχετε δίκιο για λόγους αρχής κλπ![]()
![]()
Αν δεν είμαι στις 8:30 αντε 9 παρα στο περίπτερο φύγετε (το πολύ-πολύ να σας προλάβω![]()
Ίσως πάω μόνος μου απο την "αλλη" διαδρομή
Αν δεν τα πουμε, καλά να περάσετε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
episis
![]()