Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 99

Θέμα: Αυτοκτονία στρατιώτη

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
    ναι ,
    -500000000000
    γιαυτο καταργηστε τα ολα,και καθηστε με ενα πληκτρολογιο και το καυλι στο χερι .
    και οταν κανουν επανασταση για αυτονομια οι ελληνοτουρκοι,και οι αλβανοι οπως στο
    κοσυφοπεδιο,και παρουν υποστηριξη απο τους μισελληνες γειτονους,πιαστε και τον κολο σας
    μην μπει κανα ........και στειλτε τους μαλακες μπροστα,γιατι εσεις εισασταν οι εξυπνοι.αντε,το πολυ πολυ να σας-μας, μεινει η αθηνα.
    ουτε εθνικιστης ειμαι,.,ουτε ρατσιστης,ουτε στρατοκαυλος.γαι να προλαβω μερικους,,,,,,,

ακατανομαστε,δεν παει ειδικα για σενα ,παει γενικα με αυτη την φιλοσοφια και οποιον
    την πρεσβευει.
    Δλδ εσυ νομιζεις οτι αν γινει πολεμος θα παρουμε τα οπλα και θα παμε στο μετωπο να κανουμε αερα στον εχθρο?Κι ολα αυτα τα οπλα που μας πουλανε οι φιλοι και συμμαχοι μας,τα ιδια που πουλανε στους εχθρους μας λεω,τι θα τα κανουμε?Ο πολεμος δεν γινεται με στρατιωτακια πλεον.Ο στρατος υπαρχει μονο για να κραταει τον δεικτη ανεργιας λιγο πιο χαμηλα.Εσυ βεβαια μπορεις να στειλεις το γιο σου στο στρατο να γινει αντρας.Τι θα ελεγες ομως αν (ανατριχιαζω που το γραφω και συμπαθα με) στον φερνανε πισω σε κουτι?
    Οτι συμβαινει στους γυρω μας μπορει να συμβει και σε μας.Μην εισαι απολυτος.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    γιαυτο υπαρχουν και τα Ι,
    οπως διωχνουν και τους περισσοτερους γυφτους,τουλαχιστον αυτους που δεν ειναι
    καλοι ηθοποιοι
    Μα ρε αδελφέ αυτό λέω και εγώ... Ποιος είναι υπεύθυνος να σε βγάλει Ι5... Εκείνοι οι γαλονάδες που που τους πληρώνουμε όλοι!

Αφού τον είδαν ότι δεν κάνει για το στρατό, δώσε του ένα Ι5 να πάει στο καλό!
    Γι' αυτό ξαναλέω: Ή δεν είχε πάρει πρέφα κανείς τι παίζει με το παιδί (πέσαμε από τα σύννεφα και οι γνωστές μαλακίες) ή τον είχαν γράψει στα @@ τους!

Στην δεύτερη περίπτωση αυτά τα @@ πρέπει να κοπούν

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    mourgako afti einai ellada pou iperaspizese (kai kala kaneis)

tous vismaties-tragoudistes-giokes tous apalasei
    kai afinei ta paidia tis na paithenoun
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εγώ να αυτοκτονήσω δεν μου πέρασε απο το μυαλό.
    Και πέρασα τζάμι, ειδικά σε κάτι σκηνάκια πάνω στα βουνά ήτανε γαμάτα, ευτυχώς είχαμε πολλά.
    Και θα προτημούσα να είχα πάνω απο το κεφάλι μου τον λοχαγό που είχα τότε παρά το μαλάκα το διευθυντή μου.
    Μόνο που πήρα 10 κιλά

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
    εγω ξερω οτι εχουμε γεμισει γκεουλες και ΕΜΟ (ΕιμαιΜαλακαςΟρθιος)και πως να μην
    κανω τποτα και να το κανουν αλλοι για μενα.
    αυτοκτονησε?σταρχιδια μας.ολοι εχομε προβληματα και ολοι φαγαμε τσιμπουκ και εξω και μεσα στο στρατο.αντε με το καθε μαλακιασμενο πια.
    το μονο που λυπαμαι ειναι οι γονεις και οι ανωτεροι του.
    [/QUOTE

μεγαλε john rambo του στρατου κ της ζωης δεν σου εμαθε κανεις να σεβεσαι τους νεκρους?
    panta vromikoi panta laspomenoi

Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
    δηλαδη δεν πιστευεις οτι το επισκεπτηριο ειναι μια βιτρινα για τους εξω?(οπως κ ολος ο στρατος γενικα) ειναι τοοοοοοσο χυμα κ οταν φευγουν οι πολιτες

Οχι γιατι εχουν παει 4-5 φιλοι και ξαδερφια φανταροι προσφατα και μου τα λενε εκτος στρατοπεδου.Αυτα ειδα εγω με τα ματια μου,αυτα που μου λενε αυτοι ειναι ακομα καλυτερα

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
    εγω ξερω οτι εχουμε γεμισει γκεουλες και ΕΜΟ (ΕιμαιΜαλακαςΟρθιος)και πως να μην
    κανω τποτα και να το κανουν αλλοι για μενα.
    αυτοκτονησε?σταρχιδια μας.ολοι εχομε προβληματα και ολοι φαγαμε τσιμπουκ και εξω και μεσα στο στρατο.αντε με το καθε μαλακιασμενο πια.
    [/QUOTE

μεγαλε john rambo του στρατου κ της ζωης δεν σου εμαθε κανεις να σεβεσαι τους νεκρους?
    οπως γραφεις και εσυ ,τους νεκρους,οχι τους αυτοχειρες.

οι νεκροι ειχαν τα @@ να πολεμησουν για κατι,σε πολεμο η σε ειρηνη,οι αυτοχειρες οχι.

οσο για το τζον ραμπο καλυτερα μην επεκταθω .........
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Δλδ εσυ νομιζεις οτι αν γινει πολεμος θα παρουμε τα οπλα και θα παμε στο μετωπο να κανουμε αερα στον εχθρο?Κι ολα αυτα τα οπλα που μας πουλανε οι φιλοι και συμμαχοι μας,τα ιδια που πουλανε στους εχθρους μας λεω,τι θα τα κανουμε?Ο πολεμος δεν γινεται με στρατιωτακια πλεον.Ο στρατος υπαρχει μονο για να κραταει τον δεικτη ανεργιας λιγο πιο χαμηλα.Εσυ βεβαια μπορεις να στειλεις το γιο σου στο στρατο να γινει αντρας.Τι θα ελεγες ομως αν (ανατριχιαζω που το γραφω και συμπαθα με) στον φερνανε πισω σε κουτι?
    Οτι συμβαινει στους γυρω μας μπορει να συμβει και σε μας.Μην εισαι απολυτος.
    θα ειχα αποτυχει σαν πατερας,οχι γιατι θα ερχοταν σε κουτι,αλλα γιατι εγω δεν θα ειχα δωσει τις βασεις να αντεξει .το χειροτερο πραγμα που μπορει να συμβει σε καποιον ειναι
    να θαψει το παιδι του. γιαυτο και γραφω οτι αυτον δεν τον λυπαμαι ,λυπαμαι ομως
    τους γονεις του .......
    οσο για το στρατο....δυστυχως.
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ......
    ρε φιλε, ημαρτον!
    θα γραψεις ποτε ΕΛΛΗΝΙΚΑ;
    σε ενα θεμα τουλαχιστον με την σοβαροτητα του παροντος, θα θελα να διαβαζω τι γραφεις...
    2500 μνμτα και ακομη να μαθεις ενα γ@μ@μενο πληκτρολογιο;;;;;

σωστος, φιλε...
    συμφωνω απολυτως.

Δλδ εσυ νομιζεις οτι αν γινει πολεμος θα παρουμε τα οπλα και θα παμε στο μετωπο να κανουμε αερα στον εχθρο?Κι ολα αυτα τα οπλα που μας πουλανε οι φιλοι και συμμαχοι μας,τα ιδια που πουλανε στους εχθρους μας λεω,τι θα τα κανουμε?Ο πολεμος δεν γινεται με στρατιωτακια πλεον.Ο στρατος υπαρχει μονο για να κραταει τον δεικτη ανεργιας λιγο πιο χαμηλα.Εσυ βεβαια μπορεις να στειλεις το γιο σου στο στρατο να γινει αντρας.
    φιλε να με συμπαθας, αλλα εισαι ασχετος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ολα εχουν να κανουν απο την ανατροφη που πηραμε απο τα σπιτια μας πριν παμε στρατο.
    καποιοι ειναι καλομαθημενοι.
    καποιοι αλλοι οχι.
    καποιοι ακομα και καλομαθημενοι που ειναι,αντεχουν την πιεση και καποιοι οχι.
    ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου.
    δεν μπορουμε να κατηγορησουμε ουτε τους γονεις του ουτε τους αξιωματικους του.
    οτι ηταν να γινει θα γινοταν ετσι και αλλιως.
    αν δεν γινοταν στον στρατο μπορει να γινοταν καποια χρονια αργοτερα οταν θα ετρωγε κανενα αγγουρι απο καμια δουλεια ή κανα δανειο ή καμια γκομενα.
    αβυσσος η ψυχη και το μυαλο του καθε εναν απο εμας.

και οσο για το "κολλεγιο":
    δεν σε αφηνει αδιαφορο ο στρατος.
    σου στερει ελευθεριες και επαναπροσδιοριζει την ζωη σου.δεν βλεπεις αγαπημενα προσωπα και πολλες φορες προσβαλεσαι απο ατομα που κανουν μπαμ οτι ειναι κατωτερου νοητικου και πνευματικου επιπεδου απο εσενα.
    εχεις προβλημα υπνου και κουρασης.
    και πολλα αλλα...

ισως τα βλεπω υπερβολικα γιατι απολυθηκα μολις τον Αυγουστο.
    ισως φταιει οτι ημουν Κυπρο και ιδιαιτερα στην μοναδα μου οι αυτοκτονιες και οι απαλεψιες ηταν καθημερινο φαινομενο.

ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σκεπαζει το παλικαρι και κουραγιο στους δικους του.

ρε δεν γ#@$ ο στρατός

όχι ρε δεν τον γουστάρω ,όσο κολλέγιο και να είναι όσο παιδική χαρά και να είναι και πέρασα καλά...
    αλλά δεν τον γουστάρω και όποιος @@ θέλει να πάει ας τον κάνουν εθελοντικό ή επαγγελματικό

δεν γουστάρω να έχω τον όποιο ΜΑΛΑΚΑ αρχιδα καραβανά που επειδή δεν είχε στόχους και ήταν αποτυχημένος επελεξε να πάει στρατιωτική σχολή....και να γλύφει κώλους μια ζωή
    και άμα γίνει πόλεμος ούτως ή άλλως δεν λειτουργεί τίποτα ή σχεδόν τίποτα

γιατι έξω στην ζωή αν δεν μ'αρέσει κάτι το αλλάζω...είτε δουλειά είτε δεν ξέρω τι αλλο...τον αποτυχημένο όμως καραβανά δεν μπορώ να τον αλλάξω γιατι θα έχω συνέπειες ΕΓΩ αν την κοπανήσω για αλλού

η διαφορά είναι τεράστια
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

φιλε να με συμπαθας, αλλα εισαι ασχετος... [/B]
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    πρωτα-πρωτα (συμπαθα με κ παλι) μου αρεσει οτροπος αντιμετωπισης σου!
    Με γελιο..σωστος...!!
    Απο την αλλη ηθελα να επεξηγησω οτι το σχολιο μου στην θεση σου ηταν αναλογο διοτι...ΔΕΝ εχει ΥΠΟΣΤΑΣΗ η ΘΕΣΗ σου.
    Κατ΄επεκτασιν ΔΕΝ μπορω παρα να μην καταληξω στο παραπανω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ρε δεν γ#@$ ο στρατός όχι ρε.......................................................γιατι θα έχω συνέπειες ΕΓΩ αν την κοπανήσω για αλλού η διαφορά είναι τεράστια
    ---δεν γνωριζω ποσων ετων εισαι και δεν μπορω να σου απαντησω οπως θα θελα, κ ισως οπως αρμοζει για την ηλικια σου.---

Μπορω να σου πω το εξης:
    ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

και εννοω: εκπαιδευση απο τους γονεις σου, απο τους δασκαλους σου, απο την καθημερινοτητα.

οπως εμαθες το σκυλι σου, την γυναικα σου, τα παιδια σου κλπ...

οσο για τις αποψεις σου περι καραβαναδων/στρατου/πατριδα/συνορα/αγωνιστων/ηρωων/θυσιες εκατονταδων ψυχων, χαμενων για ΕΝΑ ιδανικο........μονον ΕΝΑ.

και εσυ σημερα μπορεις να γραφεις στο πισι σου.
    Απλα εχεις πολλους ΤΟΜΟΥΣ ιστοριας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ να διαβασεις......

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Συζήτηση για καραβανάδες, αναγκαιότητα του Στρατού κλπ είναι εκτός θέματος....

Εγώ από αυτά που διαβάζω παραπάνω καταλαβαίνω ότι λέτε "δεν γαμιέται μωρέ... Αν δεν αυτοκτονούσε μέσα θα αυτοκτονούσε μετά έξω".....

Ξαναλέω και πάλι:
    Αν πάει ένας με ακρωτηριασμένο πόδι στο Στρατό θα τον διώξουν ως Ι5... Αν πάει ένας που έχει σοβαρό πρόβλημα στη μέση θα του πουν μη σηκώνεις βάρη....

Για να αυτοκτονήσει κάποιος είναι ψυχικά ασθενής... Σε αντίθεση με το πόδι ή τη μέση δεν μπορεί να διαγνωστεί τόσο εύκολα όταν η ασθένεια εκδηλωθεί.... Το άτομο όμως θα δείξει κάποια σημάδια!!!!

Αντί να πείτε κρίμα το παλικάρι και κακώς που ο Στρατός δεν έχει τις διαδικασίες και την υποδομή να διαγνώσει τέτοιες καταστάσεις ώστε να τον προστατέψει....

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα Χριστουγεννα του Στρατιωτη
    από crs-k στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 12:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •