η ακτινοβολία που έχει ένα κινητο κάνει πάρα πολύ κακό όταν βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σώμα μας, όταν η απόσταση που έχουμε από ένα κινητό είναι μεγαλύτερη των 2-3 μέτρων η ισχύς είναι ελάχιστη και δεν έχει καμία σχέση με το να είμαστε σε απόσταση από αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
θελουμε δε θελουμε η ζωη μας εχει αλλαξει καποτε στελναμε σηματα με το καπνο - περιστερια - γραμματα που καναν 3 μηνες για να φτασουν αν δεν σκοτωναν τον ταχυδρομο .........
και γιατι να μην εχει κινητο ενα 5χρονο? δλδ ενα 18χρονο ειναι οκ? η θα πεις σε εναν ανθρωπο 18χρονων που δουλευει (ενηλικας) να μην παρει κινιτο???????? αααα ναι η ακτινοβολια. σωστα. αν σε χτυπα απο τους γυρω σου δε πειραζει ΕΣΥ να μην το εχεις.......
και στο τελος τελος ο καθεις μεγαλωνει τα παιδια του οπως του αρεσει και εαν και εφοσον δεν ασκει εγκληματικη βια πανω τους κανεις δε μπορει να του πει τιποτα.
αυτά τα λέω γιατί το να μιλάω στο κιν δεν επηρεάζει τα παιδιά που βρίσκονται μακριά μου πάνω από 2-3 μέτρα και κάνω κακό μόνο στον εαυτό μου γι' αυτο καλύτερα να μην χρησιμοποιήται σαν επιχείρημα. μη συνχέεις το κάπνισμα με την ακτινοβολία είναι άσχετα!!!!!
αυτο που λες στο τέλος έχεις δίκιο, ο καθένας κάνει ότι θέλει στα παιδιά του εφόσον δεν ασκεί σωματική και ψυχική βία πάνω τους, αλλά εδώ κάνουμε φαντάζομαι συζήτηση δεν μαλώνουμε κάποιον τις απόψεις μας λέμε, αν θέλει ο πατέρας πχ να μη στείλει το γιο του σχολείο γούστο του καπέλο του αλλά δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου σε ένα forum οτι το βρίσκω βλακώδες??????