Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 89

Θέμα: Στο σκαμνί για τα βίντεο της ντροπής

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    .Ο ενστολος ειναι πολλα παραπανω γιατι πρεσβευει ενα κρατος και μια εξουσια.-
    το κρατος ειμαστε εμεις και εφοσον σε καθε κλοπη που διαβαζω εδω μεσα ο καθενας θελει να κοψει χερια και ποδια αρα ο μπατσος και λιγα εκανε
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Οταν εισαι γεννημενος φασιστας,κωλοπαιδο,ρουφιανος,αληταμπουρας,εξυπνομαλα κας...συμπληρωστε οτι μπινελικι θελετε.Αυτη ηταν ειναι και θα ειναι η ελληνικη αστυνομια.:a57: :a57: :a57:
    αν ο γιος σου βλεποντας οτι δεν μπορει να βρει δουλεια γινει μπατσος θα ειναι αυτοματα γεννημενος φασιστας,κωλοπαιδο,ρουφιανος,αληταμπουρας,εξυπνομαλα κας...
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    αν ο γιος σου βλεποντας οτι δεν μπορει να βρει δουλεια γινει μπατσος θα ειναι αυτοματα γεννημενος φασιστας,κωλοπαιδο,ρουφιανος,αληταμπουρας,εξυπνομαλα κας...

ΝΑΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    το κρατος ειμαστε εμεις και εφοσον σε καθε κλοπη που διαβαζω εδω μεσα ο καθενας θελει να κοψει χερια και ποδια αρα ο μπατσος και λιγα εκανε

sorry, αλλα λες μαλακιες...ξανασκεψου το, φιλικα στο λεω.

κατι τετοιες αποψεις γεννουν την ανεχεια.
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
    sorry, αλλα λες μαλακιες...ξανασκεψου το, φιλικα στο λεω.

κατι τετοιες αποψεις γεννουν την ανεχεια.
    μα αυτο προσπαθω να εξηγησω οτι ζουμε μεσα στην ανεχεια και κανουμε μονο τους τσαμπα μαγκες.
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Μοτσαρτ κανεις το λαθος που κανουν πολλοι λεγοντας το κρατος ειμαστε εμεις....Το κρατος ειμαστε εμεις αλλα ο κρατικος μηχανισμος δεν ειμαστε εμεις.

Σαν κοινωνικο συνολο ναι εχουμε τις ευθυνες μας ολοι δεν διαφωνει κανενας.Αλλα σαν μοναδες κανενας δεν εχει συλλογικη ευθυνη για τις πραξεις ενος-πεντε-δεκα-χιλιων ενστολων.

Ο ανωτερος του εχει ευθυνες εμμεσως πλην σαφως,ο πολιτικος που διοριζει την ηγεσια εχει ευθυνες,ο ιδιος ο ενστολος/ενστολοι εχουν φυσικα ευθυνες αμεσα καταλογισιμες κτλ κτλ.

Οχι εμεις γενικα και αοριστα....

Οι πραξεις του ενος δεν ειναι συλλογικη ευθυνη της κοινωνιας η οποια τις καταδικαζει.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Δεν ειναι δουλεια ο μπατσος.Ειναι σαν τους παπαδες.Λειτουργημα κανουνε.:rotflmao: Ο γιος μου ειναι πολυ εξυπνος για να γινει μπατσος.Επισης ξερει καλα ποσο αποτυχημενος πρεπει να εισαι για να γινεις μπατσος και φυλαγεται απο τωρα διαβαζοντας.Την επομενη φορα θα ηθελα να μην κανεις αναφορα στο γιο η την κορη μου γιατι ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.
    Οτι θες πες το σε μενα
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Δεν ειναι δουλεια ο μπατσος.Ειναι σαν τους παπαδες.Λειτουργημα κανουνε.:rotflmao: Ο γιος μου ειναι πολυ εξυπνος για να γινει μπατσος.Επισης ξερει καλα ποσο αποτυχημενος πρεπει να εισαι για να γινεις μπατσος και φυλαγεται απο τωρα διαβαζοντας.Την επομενη φορα θα ηθελα να μην κανεις αναφορα στο γιο η την κορη μου γιατι ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.
    Οτι θες πες το σε μενα

...Και βλέπω ότι εσύ πχ είσαι πολύ έξυπνος και πολύ επιτυχημένος που ψάχνεις για ΜΟΝΙΜΗ και αξιοπρεπή δουλειά...

Α ξέχασα η επανάσταση και οι αμπελοφιλοσοφίες δεν τρώγωνται

Απο το να γινω ΜΑΤατζης,ειδικα,1000 φορες καλυτερα κουριερ ή οτιδηποτε αλλο....

Η εικονα που εχω απο προσωπικη εμπειρια με την αστυνομια,και δεν ειμαι του αντιεξουσιαστικου χωρου,ειναι απελπιστικη....Τουλαχιστον....Το υφος και η αντιμετωπιση του πολιτη απο τους αστυνομικους ειναι σε γενικες γραμμες και με ελαχιστες εξαιρεσεις αθλια.Για να μην μιλησουμε για προστασιες κτλ κτλ.....Δυσκολο επαγγελμα δεν λεω αλλα υπαρχουν και δυσκολοτερα....

Και δεν βλεπω να αλλαζει αυτο....Δυστυχως....

Bavarian τα λεφτα που περνει ο αστυνομικος τρωγονται.....

Οι ιδιοι ομως,η πλειοψηφια,δεν τρωγονται με τιποτα και δεν αξιζουν ουτε αυτα που περνουν.-

Φίλε mats αστυνομία δεν είναι μόνο τα ΜΑΤ είναι χιλιες δυό υπηρεσίες και όπως σε όλες τις δουλειές έτσι κι εκεί θα υπάρχουν πάντα οι μαλάκες που αμαυρώνουν τα πάντα.Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η πλήρης ισοπέδοση και η εμπάθεια που έχουν ορισμένοι.Φιλικά.

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Το να συζητάτε έχοντας τις διαφωνίες σας είναι σεβαστό. Οι προσωπικές επιθέσεις και προσβολές δεν είναι.

@ srx400 το να τσουβαλιάζεις κάποιες χιλιάδες ανθρώπους με μοναδικό κριτήριο την δουλειά τους, είναι ανοησία. Ουτε όλοι είναι ίδιοι, ούτε επέλεξαν την στολή με σκοπό να βγάζουν την εξουσία τους πάνω σε ανυπεράσπιστους μετανάστες.
    Όταν βλέπεις πόσες χιλιάδες νέοι έχουν ως πρώτη προτίμηση τα σώματα ασφαλείας, με μοναδικό κίνητρο την εξασφάλιση ενός σταθερού μισθού, καταλαβαίνεις τι θεωρούν ως πρώτη προτεραιότητα.

@Bavarian σου έστειλε ο srx κανένα cv και κάνεις τέτοια σχόλια?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Δεν συμφωνω με τον srx στην διατυπωση,δεν ειναι απο φυσικου τους οσοι πανε για αστυνομικοι διεφθαρμενοι κτλ κτλ,αλλα αυτη την στιγμη εχω την εντυπωση οτι σε δημοσιες υπηρεσιες,σωματα ασφαλειας,δικαστικο σωμα,πολιτικους και λοιπους παρατρεχαμενους η συντριπτικη πλειοψηφια ειτε ειναι μεσα στην διαφθορα ειτε τα βλεπει και δεν κανει τιποτα.....

Θα μου πεις τωρα μπορουνε να κανουνε τιποτα?

@@

Τελος παντων δεν εχω καλες εμπειριες με αστυνομικους εκτος απο 1 περιπτωση.Οι υπολοιπες περιπτωσεις που εχω ζησει ειναι αποκαρδιωτικες για την εικονα της αστυνομιας...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Zephyr μην γελας γιατι αμα ηταν ζητας εκει ξερεις τι θα γινοτανε ε???
    Ξερω ξερω.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    ...Και βλέπω ότι εσύ πχ είσαι πολύ έξυπνος και πολύ επιτυχημένος που ψάχνεις για ΜΟΝΙΜΗ και αξιοπρεπή δουλειά...

Α ξέχασα η επανάσταση και οι αμπελοφιλοσοφίες δεν τρώγωνται

Δεν μου λες μαγκακο ειρωνευεσαι την αξιοπρεπεια την επαγγελματικη μου πορεια και το γεγονος οτι ειμαι υποαπασχολουμενος?Μπραβο ρε εξυπνακια.Ποτε δηλωσα πολυ εξυπνος και πετυχημενος?Ειδες να το γραφω αυτο καπου?Ανοιξε τα ματακια σου.Γραφω οτι ο γιος μου ειναι πολυ εξυπνος για να γινει μπατσος.Και αυτο το λενε οι δασκαλοι του στο σχολειο,στα αγγλικα,στους υπολογιστες,κλπ.
    Φυσικα και καμαρωνω για αυτο.Δειχνει αν μη τι αλλο οτι κατι σωστο εχω κανει κι εγω.
    Τωρα αν εγω δεν εχω καλη δουλεια τη συγκεκριμενη περιοδο της ζωης μου αυτο αυτοματα σημαινει οτι ειμαι χαζος και αποτυχημενος?Δηλαδη εσυ θα μου διαγραψεις την επαγγελματικη μου πορεια σε ενα επαγγελμα που εξ ορισμου απο το κρατος χαρακτηριζεται ως εποχιακο?
    Το σχολιο μου το εκανα αφου ειδα το βιντεακι που παραθεσε ο βελεντζας.Δες το πρωτα και μετα πες μου αν αυτος ο αλητης ειναι εκει εξω για να φροντιζει για το κοινο καλο.
    Αν θελεις να μου κανεις προσωπικη επιθεση και μπορεις ,να μου την κανεις απο κοντα.
    Εγω δεν ντρεπομαι για το επαγγελμα μου.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Το να συζητάτε έχοντας τις διαφωνίες σας είναι σεβαστό. Οι προσωπικές επιθέσεις και προσβολές δεν είναι.
    Αυτο γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβουμε.

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2008, 08:09
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2008, 16:39
  3. τι γνωμη εχετε για τα λαδια της γιαμαχα?
    από alfa156 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2007, 12:21
  4. Τα βήματα της ντροπής:
    από bonepeeler στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2005, 04:14
  5. Aνανέωση για τα μοντέλα της ΤΜ
    από DUKASII στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2004, 09:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ