Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: ΠΑΡΚΑΡΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
    μου αρεσει που ολοι βριζουν τα τζιπ οτι ανεβαινουν στα πεζοδρομια !!!

...
    Το ότι δεν το κάνουν μόνο τα τζιπ, δε δίνει άλλοθι στα τζιπ. Είναι μεγάλη σπατάλη να χρησιμοποιούμε αυτοκίνητο για μια διαδρομή που θα κάναμε άνετα και γρηγορότερα, πηγαίνοντας με τα πόδια ή με μέσα μαζικής μεταφοράς. Καταρχήν γιατί να έχει κάποιος όχημα, με το οποίο να μπορεί να γυρίσει τον κόσμο και να το χρησιμοποιεί για 30-50χλμ; Δεν είναι φοβερή σπατάλη; Κατά τη γνώμη μου, όχι μόνο πρέπει να μπουν διόδια στις πόλεις, αλλά το όχημά σου, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του, πρέπει να έχει ένα συντελεστή με τον οποίο να πολλαπλασιάζεται το αντίτιμο των διοδίων! Δεν πρέπει να πληρώνει το smart τα ίδια με το pajero!

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Δεν πρέπει να πληρώνει το smart τα ίδια με το pajero!

+1000

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Σε ...άλλες χώρες τα πρόστιμα τροχαίων παραβάσεων περιλαμβάνουν συντελεστή που ορίζεται από το εισόδημα στην εφορία
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Σε ...άλλες χώρες τα πρόστιμα τροχαίων παραβάσεων περιλαμβάνουν συντελεστή που ορίζεται από το εισόδημα στην εφορία
    Σωστό κι αυτό, αλλά αποσκοπεί περισσότερο στο να εξισωθεί η αντιμετώπιση των πολιτών από το κράτος, ανάλογα με το κοινωνικό τους status. Αν υπήρχε τρόπος να συνδυαστούν αυτοί οι δυο συντελεστές, ίσως να έστρεφε τον κόσμο σε αυτοκίνητα που ρεαλιστικά να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του και όχι στις υπερβολές που έγιναν τρόπος ζωής για την πλειοψηφεία.

Επειδή στην Ελλάδα που ζούμε , είναι πολύ εύκολο και έτσι έχουμε μάθει να δείχνουμε με το δάχτυλο τα κακώς κείμενα των άλλων , ας σκεφτώ και εγώ πριν σχολιάσω το γιατί κυκλοφορεί ο Αθηναίος με το πεντάλιτρο Suv μέσα στην πόλη ...

....πως ενώ μπορώ να κάνω άνετα τη δουλειά μου με μια μηχανή 250 κυβικών ... καβαλάω αναλογικά τα ίδια κυβικά που έχει και ο αιμοδιψής αστός που όνειρό του είναι να γίνει η μούρη του κορνίζα σε παράθυρο της τηλεόρασης ....

Δυστυχώς η έλλειψη παιδείας και σεβασμού προς τους άλλους δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο μιας συγκεκριμένης ομάδας .... και όσο οι συνθήκες στις μεγαλουπόλεις οδηγούν σε σχιζοφρενικές καταστάσεις τέτοια φαινόμενα γίνονται πλέον συνήθη .... και εμείς απλά θα κοιτάμε και θα δείχνουμε με το δάχτυλο ....

(η φωτό είναι από τοπικό πολυκατάστημα του Περιστερίου ... την πινακίδα δεν τη σβήνω επίτηδες.. )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	amea kafros (640 x 480).jpg 
Προβολές:	152 
Μέγεθος:	92,8 KB 
ID:	120365

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

(η φωτό είναι από τοπικό πολυκατάστημα του Περιστερίου ... την πινακίδα δεν τη σβήνω επίτηδες.. )
    Μπορεί να είναι κουλός...:wacko:
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
    Μπορεί να είναι κουλός...:wacko:

έγραψες!!!!

Και εγώ έτσι γέλαγα όταν έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και ήρθε ένας κύριος με Α.Μ.Ε.Α όχημα και αναπηρικό καρότσι και είδε ότι ένας άλλος "ανάπηρος" με μοτοσυκλέτα είχε καταλάβει τη θέση ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Και εγώ έτσι γέλαγα όταν έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και ήρθε ένας κύριος με Α.Μ.Ε.Α όχημα και αναπηρικό καρότσι και είδε ότι ένας άλλος "ανάπηρος" με μοτοσυκλέτα είχε καταλάβει τη θέση ....

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Re: ΠΑΡΚΑΡΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Και να φανταστείς ότι τον παίρνει κι ολας να παρκάρει κανονικά!

θα τον έπαιρνε, αν ήξερε να παρκάρει...

αλλά δεν το νοιάζει, έχει βρει τη λύση ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker
    Ε ρε αυτοκόλλητο που ήθελε ο τύπος, από τους streetpanthers...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ilithiotita_small.gif 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	30,2 KB 
ID:	120376

Aποψε πηγα στο Ικεα

Τελικα πρεπει να ειχε πολλους επισκεπτες ''αναπηρους'' στο παρκινγκ, ολα πιασμενα ηταν

Τελικα πρεπει να βγαζω πιο συχνα την αρχαια 33 μου
    Ξερετε οπως ξεπαρκαρω μπορει να μου ''φυγει'' λιγο το τιμονι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Aποψε πηγα στο Ικεα

Τελικα πρεπει να ειχε πολλους επισκεπτες ''αναπηρους'' στο παρκινγκ, ολα πιασμενα ηταν

Τελικα πρεπει να βγαζω πιο συχνα την αρχαια 33 μου
    Ξερετε οπως ξεπαρκαρω μπορει να μου ''φυγει'' λιγο το τιμονι
    Ξερεις αυτη ειναι η καλυτερη λυση.Αν εχεις και αισθητηρα παρκαρισματος(κοτσαδορο εννοω) ακομα καλυτερα.
    Αμα δε, εχεις να κανεις με καινουριο αμαξι και χοντρη μαλακια του κατεβαζεις τον ηλεκτρικα ρυθμιζομενο-αναδιπλουμενο-θερμαινομενο καθρευτη να τον τσουξει.Ετσι κ αλλιως δεν τους κοιτανε:ZZZ:

Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    Ξερεις αυτη ειναι η καλυτερη λυση.Αν εχεις και αισθητηρα παρκαρισματος(κοτσαδορο εννοω) ακομα καλυτερα.
    Αμα δε, εχεις να κανεις με καινουριο αμαξι και χοντρη μαλακια του κατεβαζεις τον ηλεκτρικα ρυθμιζομενο-αναδιπλουμενο-θερμαινομενο καθρευτη να τον τσουξει.Ετσι κ αλλιως δεν τους κοιτανε:ZZZ:

Αν προσεξεις, ειναι παρα πολλοι που τους δεξιους τους εχουν κλειστους, και αμα τους ρωτησεις γιατι τον εχουν κλειστο, θα σου πουν ''για να μην μου τον σπασουν και μετα δεν θα βλεπω πισω''

.....και υστερα λεγανε οτι μονο στον στρατο τελειωνει η λογικη!!!!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Ναι, αλλά αποφασίζεις εσύ ο ίδιος τι είναι σωστό/λάθος ή επιτρεπτό-ανεκτό/ενοχλητικό (αυτοδικία), και μετά κάνεις φθορά περιουσίας. Απο νομικής άποψης δλδ, το 1-0 υπερ σου (ας το πούμε έτσι), το κάνεις 1-2. Αν κάποιος ενοχλείται και θέλει να κάνει κάτι γιαυτό, ας πάρει το 100 (αρχή εφαρμογής νομοθεσίας sic). Γιατί να μπει στον ακόμα μεγαλύτερο κόπο (και παρανομία) του εξτρεμισμού;
    Κανε τον κοπο να μπεις στο σαιτ.Εκει θα δεις οτι το αυτοκολλητο μπαινει σε αυτοκινητα που εμποδιζουν την διελευση πεζων,αναπηρων κλπ. και παντα στο τζαμι.Οχι στο χρωμα για να μην κανουν ζημια.Το θεμα ειναι να τον κανεις να σκεφτει οτι εχει κανει βλακεια.Ισως την επομενη φορα να το ξανασκεφτει πριν κλεισει διαβαση πεζων,πεζοδρομιο κλπ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2008, 16:01
  2. O μ@λ@κ@ς ο ΕΛΛΗΝΑΣ
    από GIXXERAKIAS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2006, 08:28
  3. Σταύρος Λάλας : ένας ΕΛΛΗΝΑΣ
    από athandim στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17