[SPAM=4] Μήπως έχουμε τίποτις Oraclάδες στο forum [/SPAM] ?
Μια καλη ιδεα εινα ειναι να κανεις ενα και καλο install τα παντα και μετα ενα ghost.
μετα οτι κ να κανεις σε 10' εισαι up & running.
2η ιδεα ειναι ενα Virtual Machine για σερφαρισμα . . .
Εχουμε γνωστους Oraclaδες αν χρειαστει . . .![]()
Moto Metalheads Club \m/
Τωρα και MotoGP Αγωνες!!
Unified Network Systems
WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support
Αρχικά δημιουργήθηκε από RαNd
Μια καλη ιδεα εινα ειναι να κανεις ενα και καλο install τα παντα και μετα ενα ghost.
μετα οτι κ να κανεις σε 10' εισαι up & running.
2η ιδεα ειναι ενα Virtual Machine για σερφαρισμα . . .
ε;![]()
Moto Metalheads Club \m/
Τωρα και MotoGP Αγωνες!!
Unified Network Systems
Η τέλεια σπιτική εγκατάσταση είναι η εξής:
- 1 PC, 2 σκληροί δίσκοι, 2 ξεχωριστές εγκαταστάσεις λειτουργικού -μία σε κάθε σκληρό- (και στις δύο εγκαταστάσεις στήνετε ακριβώς τα ίδια πράγματα).
- Αφού τα έχεις κάνει όλ' αυτά, όταν ανοίγεις το ρημάδι η μαύρη οθόνη σε ρωτάει σε ποιό από τα δύο (configurations) θέλεις να μπεις . . εσύ ΠΑΝΤΑ διαλέγεις το πρώτο και το 2ο το κρατάς σαν backup up αρχείων και καβάτζα πρόσβασης στο internet.
.. η προαναφερθείσα λύση είναι επιτυχώς δοκισμασμένη (πολλάκις)![]()
Ακόμα καλύτερη λύση, την οποία εφαρμόζω στα συστήματά μου χρόνια τώρα, είναι να έχεις ένα μικρό partition για τα windows ΜΟΝΟ και όλα τα σημαντικά αρχεία/έγγραφα/προγράμματα/οτιδήποτε να πηγαίνουν σε διαφορετικό partition. Ακόμα κι αν χρειαστείς format, χάνεις απλά ένα μισάωρο από τη ζωή σου. Λιγότερο αν έχεις φροντίσει να κρατήσεις ghost.
Α και η καλύτερη προστασία είναι η πρόληψη. Μην αρχίζετε να ανησυχείτε για το pc σας, ΑΦΟΥ το δείτε να σέρνεται. Προσέξτε λίγο περισσότερο όταν είστε online![]()
Μερικα κακοβουλα προγραμματακια εχουν την ταση να σαρωνουν εγκαταστασεις και να ρημαζουν οτι βρουν στο διαβα τουςΑρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Η τέλεια σπιτική εγκατάσταση είναι η εξής:
- 1 PC, 2 σκληροί δίσκοι, 2 ξεχωριστές εγκαταστάσεις λειτουργικού -μία σε κάθε σκληρό- (και στις δύο εγκαταστάσεις στήνετε ακριβώς τα ίδια πράγματα).
- Αφού τα έχεις κάνει όλ' αυτά, όταν ανοίγεις το ρημάδι η μαύρη οθόνη σε ρωτάει σε ποιό από τα δύο (configurations) θέλεις να μπεις . . εσύ ΠΑΝΤΑ διαλέγεις το πρώτο και το 2ο το κρατάς σαν backup up αρχείων και καβάτζα πρόσβασης στο internet.
.. η προαναφερθείσα λύση είναι επιτυχώς δοκισμασμένη (πολλάκις)![]()
o offline δισκος ειναι πιο secure![]()
Moto Metalheads Club \m/
Τωρα και MotoGP Αγωνες!!
Unified Network Systems
Θα δοκιμάσω αυτό που λές, γιατί δεν σκέφτομαι ή μάλλον, θέλω να σκέφτομαι την περίπτωση που λέει ο Vstrommer71. Αν και δεν μου κολλάει να είναι σκληρός, αφού κάνει προσωράει για να ξεκινήσει και κάνει restart μέσω task manager. Φαντάζομαι κι ελπίζω ότι είναι windows.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αυτο ακριβως εκανε και εμενα
alt+ctrl+delete
και στο task manager πας Εφαρμογες--->Νεα εργασια και ανοιγεις οτι θελεις απο εκει.
Τσεκαρε το ιστορικο του explorer και αν βρεις διαφορες αγνωστες μηχανες αναζητησης ειναι το ιδιο που ειχα και εγω.
Απενεργοποιεις τον explorer, καθαριζεις το ισδτορικο του (στις επιλογες internet βαλε 0 αποδοχη στα cookies επισης) και κανεις σκαναρισμα με τον NOD32...απο την στιγμη που ο explorer ειναι off, το AV θα βρει τους ιους.
τουλαχιστον εγω αυτα εκανα και τωρα δουλευει οπως παλια![]()
Στο task manager πάντως, δεν δείχνει τίποτα στο applications, ενώ στο processes δείχνει πολύ λιγότερα να τρέχουν από πριν.
Όπως φαίνεται, είμαι άσχετος από ψιλά γράμματα στους υπολογιστές.
Μπορείς να μου πεις ή κάποιος άλλος, τι ακριβως πρέπει να κάνω?
Δηλαδή, μου λες να πάω "Εφαρμογες--->Νεα εργασια ". Φαντάζομαι ότι είναι αυτό που λέει new task στο task manager. Ανοίγει ένα παράθυρο. Τι γράφω, μπας και προσωρήσει και μου εμφανίσει κανονικά το desktop και όχι μια κενή γαλάζια οθόνη?
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
χωρις παρεξηγηση το ad-aware kai to spybot εχουν πεθανει,δοκιμαστε avg antispyware free και super-antispyware free και θα παθετε πλακα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
ρε γμτ.. παλι ''Ερωτηση προς κουραμπιεδες'' διαβασα...![]()
τεσπα
εγω εχω φορτωμενο karpesky & avast
κ βοηθαει κ το ad-Aware
αλλα θελω να βαλω κ το Spybot.
Μαλλον αποψε βλεπω να κανω αλχημειες
εντιτ-
ειχα κ το nod, αλλα εχω την αισθηση οτι αφηνε πραγματα να περνανε.. Πριν το φορματ δεν εβγαζε κ πολλα μηνυματα, ενω μετα το φορματ που αποφασισα να βαλω τα αλλα αντιβιωτικα, μου βγαζει πιο πολλα. Κ δεν ειναι οτι επισκεπτομαι διαφορετικα μερη απο οτι πριν. Αλλα μονο σαν αισθηση το λεω, χωρις αποδειξεις
alt+ctrl+deleteΑρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Θα δοκιμάσω αυτό που λές, γιατί δεν σκέφτομαι ή μάλλον, θέλω να σκέφτομαι την περίπτωση που λέει ο Vstrommer71. Αν και δεν μου κολλάει να είναι σκληρός, αφού κάνει προσωράει για να ξεκινήσει και κάνει restart μέσω task manager. Φαντάζομαι κι ελπίζω ότι είναι windows.
Στο task manager πάντως, δεν δείχνει τίποτα στο applications, ενώ στο processes δείχνει πολύ λιγότερα να τρέχουν από πριν.
Όπως φαίνεται, είμαι άσχετος από ψιλά γράμματα στους υπολογιστές.
Μπορείς να μου πεις ή κάποιος άλλος, τι ακριβως πρέπει να κάνω?
Δηλαδή, μου λες να πάω "Εφαρμογες--->Νεα εργασια ". Φαντάζομαι ότι είναι αυτό που λέει new task στο task manager. Ανοίγει ένα παράθυρο. Τι γράφω, μπας και προσωρήσει και μου εμφανίσει κανονικά το desktop και όχι μια κενή γαλάζια οθόνη?
και σου βγαινει το παραθυρο του task manager. Πας πανω αριστερα και πατας ''εφαρμογες'' (κοκκινος κυκλος)
![]()
'σσσσσσσσσ' ωραίοςςςςςςςς!!!!!
Merci!![]()
![]()
![]()
Θα το δοκιμάσω μετά κι ελπίζω να πετύχει.
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
Πριν να το δοκιμάσω,
είναι κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα που πρέπει να βρω και να τρέξω πρώτα?
Και βέβαια, το που θα το βρώ, είναι άλλο θέμα, αλλά με πολύ ψάξιμο, πιστεύω πως θα τα βρω
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
Δε κανεις καμμια βολτα στη λιακαδα και χεστο το πισι !!
:rotflmao: