Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 81

Θέμα: Zηλεψα χωμα και ρωταω

Αρη ανηφοριζοντας κηφφισιας χθες με την απογευματινη βροχη και κανοντας σλαλομ αναμεσα απο τα αυτοκινητα, ειδα ενα 400 κτμ πανω σε αυτοκινητο οδικης βοηθειας. Δεν αστειευομε. Μεταχειρισμενο τετραχρονο ΚΤΜ θα παρω μονο αν παθω αλσχαιμερ. Η τιμη που το δινεις ειναι σουπερ και δεν αμφιβαλω για το τωρα αλλα φοβαμαι για το αυριο. Παντα φιλικα και χωρις διαθεση για διαμαχη.

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    ειδα ενα 400 κτμ πανω σε αυτοκινητο οδικης βοηθειας. Δεν αστειευομε. :
    δεν το βρισκω αυτο σωστο κριτιριο αλλα οπως το βλεπει ο καθενας.
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Αρη ανηφοριζοντας κηφφισιας χθες με την απογευματινη βροχη και κανοντας σλαλομ αναμεσα απο τα αυτοκινητα, ειδα ενα 400 κτμ πανω σε αυτοκινητο οδικης βοηθειας. Δεν αστειευομε. Μεταχειρισμενο τετραχρονο ΚΤΜ θα παρω μονο αν παθω αλσχαιμερ. Η τιμη που το δινεις ειναι σουπερ και δεν αμφιβαλω για το τωρα αλλα φοβαμαι για το αυριο. Παντα φιλικα και χωρις διαθεση για διαμαχη.
    Na έχεις πολύ καλά κρατημένο στην άκρη του μυαλού σου ότι η αξιοπιστία όλων των χωμάτινων μοτό είναι άμεσα συνδεδεμένη με την συντήρηση και την χρήση που τους γίνεται.

Και φυσικά εννοώ ότι εάν είναι εντούρο πλατείας, και ο ιδιοκτήτης τους το πάει -όποτε θυμηθεί- για 'σέρβις' (πραγματικά τσαντίζομαι όταν το ακούω για εντούρο μηχανάκια), η διάρκεια ζωής τους μειώνεται ...λογαριθμικά.

Πάντως ότι το είδες φορτωμένο δεν σημαίνει και πολλά (γιατί δεν ξέρεις το ιστορικό του συγκεκριμένου). Ειδικά τα τετράχρονα ΚΤΜ των τελευταίων ετών είναι από τα πιο αξιόπιστα μηχανάκια της κατηγορίας. Έχουν πολύ καλύτερη φήμη από τα 'πολιτικά'...

You BETA believe...

Αν με ψησετε τοσο με πιον θα κανω διαμαχες μετα; :rotflmao: Διχασμενη προσωπικοτητα εχω γινει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κοιτα αν εισαι τοσο προκατειλημενος με τα ΚΤΜ υπαρχει και η λυση του DRZ 400 που ειναι πολυ καλο μοτο και ειναι και της Ιαππωνικης οικογενειας που προτιμας.Ριξε παντως λιγο νερο στο κρασι σου ειδικα για την EXC σειρα και δεν θα χασεις...........

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Έχουν πολύ καλύτερη φήμη από τα 'πολιτικά'...

Ισως γιατι οι ιδιοκτητες τους ειναι συνειδητοποιημενοι σχετικα με το οχημα τους και το προσεχουν οπως πρεπει..............

Aν το αποφασισω τελικα μαλλον για drz με βλεπω. Εχω συντηριτικη ιδιοσιγκρασια πλεον.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    Eχω να βολτάρω απο εντούρο Θηβας ,μόνο στον κήπο κάνω βόλτα τα τέκνα μου.Αμα θες τον αλλο μήνα ελα να το βολτάρεις. Πάντως ρώτα κ κάνα ανθρωπο του χώρου αν εχω δίκιο.

Παλαιό μέλος
    Ειδικά το EXC 400 είναι ότι καλύτερο για εισαγωγή ή comeback στο βουνό.

Το έχουν 3 φιλαράκια και κανένα δεν έχει πάθει τίποτα... (με σωστή συντήρηση)

Είναι καλή επιλογή.

Παλιότερα είχα CCM 404 εντούρο με το μοτέρ του DRZ και στις 8,000 Km χρειάστηκε αλλαγή καδένα + τεντωτήρα γιατί τα παιξαν! Το μοτέρ του είναι καλό κατά τα άλλα αλλά έχει κάτι ιστορίες με τα ηλεκτρικά του.

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ

Παλιότερα είχα CCM 404 εντούρο με το μοτέρ του DRZ και στις 8,000 Km χρειάστηκε αλλαγή καδένα + τεντωτήρα γιατί τα παιξαν! Το μοτέρ του είναι καλό κατά τα άλλα αλλά έχει κάτι ιστορίες με τα ηλεκτρικά του. [/B]

Ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε για αυτο το μηχανακι.Εχω βρει ενα 06 στα 3500ευρω αλλα ειναι μοταρ
    και θελω να το μετατρεψω σε εντουρο.Ειναι καλο μηχανακη γενικα και θα στιχηση ημετατροπη?
    Τα μοταρ θα τα πουλησω.Απο ανταλλακτικα τι γινεται?
    Εχω βρει επισης ενα wr450f στα ιδια λεφτα.Το παιδι το ειχε μονο για βουνο.Το πηγα σε μηχανικο και το
    βρηκε ενταξη.Εναι του 03.
    Τελος παιζει και ενα DRZ400E ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΣΤΑ 3000ε.Ειναι και αυτο του 03 αλλα δεν το εχω ελεξει ακομα.
    Η χρηση του θα ειναι μονιμα στο νησι σε καθημερινη χρηση σπιτι δουλεια μικρη αποσταση περιπου 500μ κοντινες παραλιες και βολτες στο βουνο με φιλους.
    Για βοηθηστε λιγο ρε παιδια.Πεστε καμια γνωμη..
    ΚΑΠΛΑΝΙ

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    dr400e ειναι ακριβως αυτο που ψαχνεις. it's a fun bike
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
    dr400e ειναι ακριβως αυτο που ψαχνεις. it's a fun bike
    Iάσονα απο πότε το DrZ μπορεί να συγκριθεί με το Wrf στο βουνό ???

Το yamaha είναι μακράν το καλύτερο εντούρο απο αυτά που ανέφερες
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    ΟΚ,μας πεισατε ρε
    Το DRZ με μενα πανω(110κιλακια) δεν παει ρουπι
    Δεν ειναι αξιοπιστο.Στα χερια γνωστου μου που το εσκισε το αφησε για καποιες χιλιαδες χλμ με 100 γραμμαρια λαδι και στα...77000χλμ χρειαστηκε κομπλερακι μιζας(για τετοιο χαλι μιλαμε)
    Με μενα εχει το δικο μου DRZ εχει 25000χλμ και με εχει ταραξει στις ζημιες,μια φορα εχω ρυθμισει βαλβιδες και θελει και λαδια το χαμενο καθε 5000χλμ...
    Οχι τιποτα αλλο,αλλα πλακωσατε και οι ΚΤΜαδες και πατε να μας το φατε το παιδι
    Για απλη χομπιστικη-εντουροταξιδιωτικη-εκδρομικη χρηση το DRZ(το Ε!) ειναι απλα τελειο
    Για πιο μεγαλες βλεψεις υπαρχουν αλλα-καταλληλοτερα κι ακριβοτερα-μηχανακια
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Συμφωνώ ότι το wrf είναι enduro σε σχέση με το drz-e που είναι playbike.

H χρονολογία όμως 03 καθιστά το wrf λιγότερο αξιόπιστο και πιό μοτοκροσσάδικο από τα νεοτερά του που εντουροποιήθηκαν.

Αν είσαι μεταξύ των τριών παραπάνω,επέλεξε το drz.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
    δεν το βρισκω αυτο σωστο κριτιριο αλλα οπως το βλεπει ο καθενας.
    Παντως μεχρι τωρα DRZ σε αυτοκινητο οδικης βοηθειας ΔΕΝ εχω δει
    Παρτε ρε παιδια και κανα ΚΤΜ να εχουν και δουλεια τα συνεργεια,κλεφτες θα γινουνε?
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά μηχανής για χώμα και βουνό
    από honda c50 στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2013, 14:14
  2. Pieria-Χώμα και Caponord
    από gregorgeous89 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2008, 20:20
  3. Όλα για το χώμα και την άσφαλτο
    από zireous στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2006, 21:50
  4. αντε να το δουμε και στο δρομο...ή στο χωμα..!!!!
    από jinks στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2005, 20:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ