.
.
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
Μακαρι και τα παιδια σου να βγουν κεκεδεσ παλιο αχρηστε ανθρωπε την κοινωνιασ που καθεσαι και κοροιδευεισ τον κεκε και τον βγαζεισ και στο ιντερνετ.......Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ο φιλος σου ο Μιμης μπορει να ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου....Οπως και πολλοι αλλοι μπατσοι....Αλλα το Σωμα δεν χαρακτηριζεται απο αυτους και δεν γινεται να το αλλαξει ο φιλος σου μονος του....Αληθεια σε ποιο κομματι της ΕΛ.ΑΣ ειναι?Στα ΜΑΤ?Στην διωξη ναρκωτικων?Σε ποιο??Edit τωρα ειδα οτι ειναι ειδικος φρουρος.....
Στα παραπανω γιατι μπορω να σου πω εγω και χιλιαδες αλλοι 1,000,000 γιατι της ΕΛ.ΑΣ.
ΠΧ
Γιατι εχεις σπασει στο ξυλο απροκλητα κοσμο που διαμαρτυρεται ή και απλα ειναι μεταναστης,μικροεγκληματιας κτλ κτλ?
Γιατι συνεργαζεσαι με την Χρυση Αυγη?Ειδες την χθεσινη εκπομπη του Βαξεβανη στον Alpha?
Γιατι πουλας προστασια σε μαγαζια?
Γιατι ανακυκλωνεις ναρκωτικα που κατασχεθηκαν?
Γιατι δεν σεβεσαι τον πολιτη ουτε στις καθημερινες συναλλαγες με την αστυνομια?
Γιατι χρηματιζεσαι ή ακομα και εκβιαζεσαι να κανεις τα στραβα ματια?
Γιατι σπας στο ξυλο τον διερχομενο φοιτητη και μετα λες για ζαρντινιερα?
Γιατι βαζεις τον αλλον μεσα επειδη φοραγε οπως αποδειχτηκε πρασινα παπουτσια?
Και πολλα ακομα γενικα ή μεμονωμενα περιστατικα....Αν και την κυρια ευθυνη δεν την εχει ο απλος αστυνομικος και προφανως ουτε ο φιλος σου αλλα οι ανωτατοι,ανωτεροι και πολιτικοι προισταμενοι του.Ο τελευταιος τροχος της αμαξης με λιγα λογια δεν φταιει για τον οδηγο...
Και οταν μιλαει για παντελονια και ας βγαλει την κουκουλα ο αλλος τοτε θα επρεπε να βγαλει και αυτος την στολη,την ασπιδα και το κρανος....Γιατι προστατευεται απο αυτην οπως ο αλλος απο την κουκουλα.Δεν ειναι τοσο απλο.
Η τηλεοραση εδειξε παλαιοτερα ενα βιντεο με <<κουκουλοφορους>> να ετοιμαζονται μεσα στο προαυλιο ενος υπουργειου στην Θεσ/κη.Το επνιξαν με ιδιαιτερη ευκολια....
http://www.youtube.com/watch?v=15j0jJPfG0s
Γιατι τους καλυπτουν οι αστυνομικοι???Οχι προφανως ο φιλος σου που χαφτει το παραμυθι του προστατευομενου απο αγνωστα κυκλωματα και ΟΧΙ απο την ιδια την αστυνομια....
Και επαναλαμβανω ο φιλος σου μπορει να ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου.Αλλα τις αμαρτιες της αστυνομιας τις ξεπλενει μονο ενας ποταμος απο καλα παιδια απο την βαση της μεχρι την κορυφη....
Δες και αυτο....Με μαρτυριες γιατρων,φοιτητων και φυσικα της καμερας...
http://www.youtube.com/watch?v=is2V3...eature=related
Και αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=yuIak-VnY_0
Και αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=8Pvk8...eature=related
ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΒΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ!!!!
ΝΑ ΖΗΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ Κ ΑΛΛΟ!!!!
ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!
ΠΟΥ ΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ.....
Μάλλον έχει πρόβλημα ο φίλος σου. Έχω και εγώ γνωστό που είναι ειδικός φρουρός στη Βουλή και είναι μια χαρά άτομο. Ούτε απορίες έχει ούτε τίποτα, πάει, ξύνεται, φεύγει, πληρώνεται.
Πάντως δεν γίνεται να μην έχεις ιδέα για το τι γίνεται στην ελληνική αστυνομία, να έχεις και πατέρα μέσα στα πράγματα και μετά να απορείς με όσα βλέπεις και να σπάζεσαι όταν σε λένε βλαξ. Σε τι κόσμο ζούσε ο φίλος σου; Δεν έβλεπε ειδήσεις; Τόσες πορίες έχουν παιχτεί, τόσο ξύλο έχουν ρίξει δεν μπορεί να μην είχε ιδέα.
Η διαφορά αναρχικού και μπάτσου είναι ότι ο πρώτος σπάει κυρίως τράπεζες και κάμερες ενώ ο δεύτερος σπάει κεφάλια ανθρώπων. Οπότε θα προτιμήσω την καμμένη τράπεζα από το σπασμένο κεφάλι.
Τώρα το τι θα κάνει σε 4 χρόνια δεν είναι μεγάλο μυστήριο. Αν μείνει μέσα θα πρέπει να προσαρμοστεί ή να αλλάξει σώμα και να πάει σε τίποτα γραφεία. Αλλιώς αν είναι μάχιμος και πρώτη γραμμή θα πρέπει να γίνει όπως οι άλλοι. Αν δεν γουστάρει ας φύγει.
Πάντως το βρίσκω τραγικό να πηγαίνεις για μπάτσος και στρατιωτικός. Δεν μπορεί, όλο και κάποια καλύτερη δουλειά θα υπάρχει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos
.....έχεις και πατέρα μέσα στα πράγματα.......σε λένε βλαξ.
...:a13: :a13: :a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos
Πάντως το βρίσκω τραγικό να πηγαίνεις για μπάτσος και στρατιωτικός. Δεν μπορεί, όλο και κάποια καλύτερη δουλειά θα υπάρχει.
Nαι μπορεις να γινεις η καργιολα καποιου,να σε γαμ@ει και να σε πληρωνει.Ανετα πραγματα.![]()
Πολύ τραγικά τα βλέπειςΔηλαδή αν αν όχι μπάτσος/στρατιωτικός τότε το χάος;
nai.....aytoi mas sosane apo to xaos.
geniese mpatsos?
h ginesai mpatsos?
mallon afou to gnorizei mesa apo tin oikogenia
tha sou pw to aplo
epelekse na ginei mpatsos
kai ayto giati ton voleve mallon.(diladi ginetai)
h giati tou arese san skepsi kai apla to ekane twra.(diladi genithike)
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
να κλεισει το τποπικ μιλαει για πολιτικαΑρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
πιστεύω η μία πρόταση απαντάει στην άλλη
αλλα τόσα γιατι υπάρχουν κ απο την άλλη πλευρά...που βιώνουν την εξουσία
και άλλα τόσα επειδή...όπως π.χ οι χρυσαυγίτες πριν μια βδομάδα μπροστά απο τα ματ...εκτός συνεπειών του νόμου άτομα
αρα μην βριζουμε τουσ "κουτακηδεσ"...δικη μασ επιλογη ειναι να κινουμαστε με μηχανηΑρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Φίλε μου, ο κολλητός και οποιοσδήποτε παίρνει αποφάσεις στην ζωή του πρέπει να επωμίζεται και τις ευθύνες. Μην μου πεις οτι απο πριν δεν ήξερε οτι κομμάτι της δουλειάς του θα ήταν να αντιμετωπίζει "κουκουλοφόρους" και "μαγκάκια" με κράνος ?
Πολλες φορές και εγω που βλέπω τους ΜΑΤατζιδες απορώ πως πραγματικά κάνουν αυτη την δουλειά (για 1000? 1200? ευρώ) χωρις να ξέρουν αν θα γυρίσουν σπίτι τους στην οικογένεια τους αρτιμελείς.
Αλλα ήταν δική τους αποφαση να ασχοληθουν επαγγελματικά με την αποκατάσταση της τάξης
κ οι τησ πορειασ τι κανουν????κανουμε πορεια για να κανουμε πορεια κ δεν μασ νοιαζει αν καποιοι αμαυρωνουν αυτα που διαδηλωνουμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από tasos21
Θα καταθέσω κι εγώ την άποψή μου μιας κι έχω ζήσει αρκετά παρόμοιες καταστάσεις από κοντά
.Κάνε μια βόλτα σε μια πορεία,μπες στο πλήθος και θα δεις και τους αναρχικούς με σακίδια στον ώμο και χωρίς κράνη ή κουκούλες να προετοιμάζονται αλλά και λίγο πιο δίπλα ασφαλίτες διασκορπισμένους να τους παρακολουθούν.
Θύματα σευτή την ιστορία είναι οι πολίτες των οποίων η περιουσία καταστρέφεται και οι απλοί αστυνομικοί που κινδυνεύουν από το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες τους.
Όλοι εμείς δηλαδή.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπεινα γίνεται διαχωρισμός σε αντίπαλα στρατόπεδα.
Τέλος για τους χρυσαυγίτες, είναι γνωστές και ιστορικές οι σχέσεις τους και η υπόθαλψήτους από την αστυνομία εδώ και πολλά χρόνια. Απλώς τώρα είχαμε και την αναμετάδοση της από τα ΜΜΕ.
Μάλλον σε κούρασα λίγο αλλά κι εγώ κουράστηκα για να το γράψω:rotflmao:
![]()
μηπωσ ξεχασεσ τα αυτοκινητα τισ μηχανεσ,τα μαγαζια του κοσμακη????Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos
Η διαφορά αναρχικού και μπάτσου είναι ότι ο πρώτος σπάει κυρίως τράπεζες και κάμερες ενώ ο δεύτερος σπάει κεφάλια ανθρώπων. Οπότε θα προτιμήσω την καμμένη τράπεζα από το σπασμένο κεφάλι.
.
εσυ αν σου καιγανε την μηχανη τι θα εκανεσ???θα ελεγεσ μπραβο τκνον μου η θα του ανοιγεσ το κεφαλι???
Θα σου απαντήσω τι κάνουν οι της πορείας.
Δεν ξέρω αν έχεις βρεθεί ή όχι σε πορεία αλλά συνήθως οι αναρχικοί - τουλάχιστον σε όσες πορείες έχω πάρει μέρος - αποτελούν την ουρά της πορείας.
Δεν εισέρχονται στις πορείες των συλλόγων φοιτητών ή εργαζομένων που προπορεύονται και στις οποίες υπάρχουν μονάδες περιφρούρησης.
Τώρα αν το ζήσεις από κοντά δε χρειάζεται ούτε τη στοιχειώδη νοημοσύνη για να καταλάβεις ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και μένουν ασύλληπτοι όλοι αυτοί...
seos
υπάρχει και αλλη μια μεγάλη διαφορά φιλε μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos
ο πρώτος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.....
με λιγα λογια πληρώνουμε καποιους να μας βριζουν, να το πεζουν εξυπνοι και να μας βαρανε...
καλό ε???
τωρα που το ξανασκεφτομαι...ειναι αργα να γινω γουρούνι????![]()
![]()
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Εγώ αν είχα μηχανή ή αμάξι και έμενα στο κέντρο θα την έβαζα σε γκαράζ επί πληρωμή.Αρχικά δημιουργήθηκε από yianniszack
εσυ αν σου καιγανε την μηχανη τι θα εκανεσ???θα ελεγεσ μπραβο τκνον μου η θα του ανοιγεσ το κεφαλι???
Προφανώς...Αρχικά δημιουργήθηκε από yianniszack
αρα μην βριζουμε τουσ "κουτακηδεσ"...δικη μασ επιλογη ειναι να κινουμαστε με μηχανη
Αλλά δε βρίζει κανείς τους "κουτάκηδες" που οδηγούν σωστά και σεβόμενοι το συνάνθρωπο, όπως δε βρίζει τους όποιους μπάτσους κάνουν σωστά και με σύνεση τη δουλειά τους...
Γενικεύεις πολύ...
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75