ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
απ'οτι του είπαν, μάλλον αύριο θα βγεί.
Θα αναρρώσει σπίτι με προσοχή και ακινησία.
Με τέτοιο τράκο,....................... πολύ μεγάλη τύχη.
Ρε τίγκα, τέτοιο μετασεισμό (6,5) πάντως, δεν τον περίμενα![]()
Αντε παλι ο <<αφηρημενος>>
![]()
![]()
![]()
![]()
Κυνηγα τον μεχρι την δευτερα παρουσια φιλε....
Περαστικα![]()
Περαστικά και γρήγορα Σταύρο!!!
ξέρουμε αν είναι ακόμα Νοσοκομείο και που?
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ με την κλείδα για να σου κάτσει καλά και να μην σε ζορίζει μετά...
να φοράς συνέχεια το κρεμαστάρι και να έχεις το χέρι σου όσο το δυνατόν ποιο σωστά παράλληλα με το έδαφος!
Περαστικα και υπομονή!!!!
Ποτέ ξανά!!!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
ω ρε πστ μου....Περαστικα και υπομονη......![]()
περαστικα κ αγυριστα![]()
& να κανει γρηγορα![]()
Γρηγορη και πληρη αναρρωση ευχομαι.......
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
καλησπέρα και ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
απ'οτι του είπαν, μάλλον αύριο θα βγεί.
Θα αναρρώσει σπίτι με προσοχή και ακινησία.
Με τέτοιο τράκο,....................... πολύ μεγάλη τύχη.
Ρε τίγκα, τέτοιο μετασεισμό (6,5) πάντως, δεν τον περίμενα![]()
όντως σε φανάρι που ήταν πράσινο για πού ώρα και που πήγα να το περάσω βια 50km πετάχτηκε ενώ ήταν σταματημένος και με κεντράρισε κανονικά, στα χιλιοστά του δευτερολέπτου πρόλαβα και τον είδα προσπάθησα να ανοίξω τα μούτρα μου μπας και φρενάρει γιατί αυτό το έκανε όταν με είχε ξαπλώσει κάτω.
η συνέχεια νοσοκομείο με σπασμένη ωμοπλάτη σε 5 κομμάτια + κλείδα, αυτά τα βρήκαν σε 2-3 νοσοκομεία που πήγα την περασμένη Δευτέρα.
Μέχρι την τετάρτη και ενω το νοσοκομείο και το έμψυχο δυναμικό του δεν ενέπνεαν εμπιστοσύνη καιν ενδιαφέρον στο πρόβλημα μου με συμβουλή του Γιωργου(trooper) + gixerpap + πολύ συγγενικού μου προσώπου που τον βρήκε και κανονίστηκε το όλο θέμα μεταφέρθηκα στο ασκληπειο της βούλας.
το αποτέλεσμα εδώ ήρθε σε 40 λεπτα και οχι σε 6 ωρες που περίμενα να ασχοληθούν μαζί μου.
συντριπτικά πολλαπλά κατάγματα ωμοπλάτης+κλείδα+πλευρα μετά από ψάξιμο και όχι με ερωτήσεις του τύπου πές μου που πονάς να το δούμε.
τεσπά χωρίς πολλές λεπτομέρειες το πρόβλημα είναι σοβαρό και μετά από απόφαση του κορυφαίου σε κλειδώσεις ορθοπεδικού στην ελλάδα αποφασίστηκε την λύση να την δώσει ο χρόνος και όχι το νυστέρι του.
βέβαια θα κάνω κανα χρόνο να ξανακαβαλήσω μηχανή αλλά είναι το τελευτσίο που σκέφτομαι μια και δεν μπορώ να κάνω πολύ βασικά πράγματα ακόμα.
ευχαριστώ πολύ όλους όσους ενδιαφέρθηκαν με επισκέφτηκαν στις όχι και καλύτερες στιγμές της ζωής μου
υ.γ tai my friend όταν κάποιος έχει σπασμένα σχεδόν όλα του τα πλευρά από την μια πλευρά και δεν μπορεί να αναπνεύσει εύκολα δεν του λέμε αστεία εκτός εάν νόμιζες ότι σε έχω γράψει στην διαθήκη μου
btw ναι λοιπόν γιατί να το κρύψωμε εγώ τον έκανα τον σεισμό![]()
![]()
προσοχή εκέι έξω στους δρόμους υπάρχουν και :ZZZ:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
καλησπέρα και ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.
όντως σε φανάρι που ήταν πράσινο για ώρα πήγα να το περάσω βια 50km πετάχτηκε ενώ ήταν σταματημένος και με κεντράρισε κανονικά, στα χιλιοστά του δευτερολέπτου πρόλαβα και τον είδα προσπάθησα να ανοίξω τα μούτρα μου μπας και φρενάρει γιατί αυτό το έκανε όταν με είχε ξαπλώσει κάτω.
η συνέχεια νοσοκομείο με σπασμένη ωμοπλάτη σε 5 κομμάτια + κλείδα, αυτά τα βρήκαν σε 2-3 νοσοκομεία που πήγα την περασμένη Δευτέρα.
Μέχρι την τετάρτη και ενω το νοσοκομείο και το έμψυχο δυναμικό του δεν ενέπνεαν εμπιστοσύνη καιν ενδιαφέρον στο πρόβλημα μου με συμβουλή του Γιωργου(trooper) + gixerpap + πολύ συγγενικού μου προσώπου που τον βρήκε και κανονίστηκε το όλο θέμα μεταφέρθηκα στο ασκληπειο της βούλας.
το αποτέλεσμα εδώ ήρθε σε 40 λεπτα και οχι σε 6 ωρες που περίμενα να ασχοληθούν μαζί μου.
συντριπτικά πολλαπλά κατάγματα ωμοπλάτης+κλείδα+πλευρα μετά από ψάξιμο και όχι με ερωτήσεις του τύπου πές μου που πονάς να το δούμε.
τεσπά χωρίς πολλές λεπτομέρειες το πρόβλημα είναι σοβαρό και μετά από απόφαση του κορυφαίου σε κλειδώσεις ορθοπεδικού στην ελλάδα αποφασίστηκε την λύση να την δώσει ο χρόνος και όχι το νυστέρι του.
βέβαια θα κάνω κανα χρόνο να ξανακαβαλήσω μηχανή αλλά είναι το τελευτσίο που σκέφτομαι μια και δεν μπορώ να κάνω πολύ βασικά πράγματα ακόμα.
ευχαριστώ πολύ όλους όσους ενδιαφέρθηκαν με επισκέφτηκαν στις όχι και καλύτερες στιγμές της ζωής μου
υ.γ tai my friend όταν κάποιος έχει σπασμένα σχεδόν όλα του τα πλευρά από την μια πλευρά και δεν μπορεί να αναπνεύσει εύκολα δεν του λέμε αστεία εκτός εάν νόμιζες ότι σε έχω γράψει στην διαθήκη μου
btw ναι λοιπόν γιατί να το κρύψωμε εγώ τον έκανα τον σεισμό![]()
![]()
προσοχή εκέι έξω στους δρόμους υπάρχουν και :ZZZ:
Περαστικά Σταύρο!![]()
Μπορούμε να σε επισκεφτούμε στο Ασληπιείο? Ώρες? Με τι επώνυμο να σε ζητήσουμε?
Αν γίνονται όλα αυτά... Παιδιά όποιος ξέρει, στείλτε μου ένα πμ.![]()
το ασκληπείο είπα ότι είναι μέν πολύ καλό σε εξυπηρέτηση αλλά adsl/κρεβάτι δεν το έχουν κάνει ακόμαΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Περαστικά Σταύρο!![]()
Μπορούμε να σε επισκεφτούμε στο Ασληπιείο? Ώρες? Με τι επώνυμο να σε ζητήσουμε?
Αν γίνονται όλα αυτά... Παιδιά όποιος ξέρει, στείλτε μου ένα πμ.![]()
![]()
σπίτι μου είμαι
καλη αναρρωση ρε μουτρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
το ασκληπείο είπα ότι είναι μέν πολύ καλό σε εξυπηρέτηση αλλά adsl/κρεβάτι δεν το έχουν κάνει ακόμα![]()
σπίτι μου είμαι
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μια γαρδένια θέλω να αφήσω ρε συ!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
το ασκληπείο είπα ότι είναι μέν πολύ καλό σε εξυπηρέτηση αλλά adsl/κρεβάτι δεν το έχουν κάνει ακόμα![]()
σπίτι μου είμαι![]()
Θα τη δώσω στον παπ, αφου δε με λες που να έρθω! :o
![]()
![]()