Πάντως ανεξάρτητα με όσους απλά γούσταραν να πάρουν τη μηχανή τους και να πάνε κάπου για βόλτα ή για διασκέδαση ή για δουλειά που οκ-δικαίωμά τους είναι- δεν μου άρεσε που είδα παιδιά με παπιά να κάνουν delivery σε τέτοιους δρόμους με τέτοιες συνθήκες.
Εντάξει, οι εργοδότες είναι να μην τους χαρακτηρίσω τι...Αλλά κι εμείς ρε παιδί μου, ας πεταχτούμε μέχρι την πιτσαρία να την πάρουμε με τα πόδια την πίτσα. Κρίμα είναι!![]()
καλά όποιος παραγγέλνει - χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος - με τέτοιο καιρό είναι το λιγότερο αναίσθητοςΑρχικά δημιουργήθηκε από carjunkie
Πάντως ανεξάρτητα με όσους απλά γούσταραν να πάρουν τη μηχανή τους και να πάνε κάπου για βόλτα ή για διασκέδαση ή για δουλειά που οκ-δικαίωμά τους είναι- δεν μου άρεσε που είδα παιδιά με παπιά να κάνουν delivery σε τέτοιους δρόμους με τέτοιες συνθήκες.
Εντάξει, οι εργοδότες είναι να μην τους χαρακτηρίσω τι...Αλλά κι εμείς ρε παιδί μου, ας πεταχτούμε μέχρι την πιτσαρία να την πάρουμε με τα πόδια την πίτσα. Κρίμα είναι!![]()
![]()
δεν πιστευω να πας και να εισαι αραξοσπαστηςΑρχικά δημιουργήθηκε από costas_k
παρομοιως!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από carjunkie
Άλλοι πάλι θεώρησαν ότι η μέρα είναι καταπληκτική και απλά...![]()
![]()
![]()
Τι κανουν αυτοι εκει .... ????![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από carjunkie
Εντάξει, οι εργοδότες είναι να μην τους χαρακτηρίσω τι...Αλλά κι εμείς ρε παιδί μου, ας πεταχτούμε μέχρι την πιτσαρία να την πάρουμε με τα πόδια την πίτσα. Κρίμα είναι!
Δεν μπορώ να καταλάβω κανέναν σοβαρό λόγο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
καλά όποιος παραγγέλνει - χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος - με τέτοιο καιρό είναι το λιγότερο αναίσθητος![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
![]()
![]()
Τι κανουν αυτοι εκει .... ????![]()
αν ηταν στη Σταδιου θα λεγα οτι θα ναι παπατζηδες με trial![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
αυτο το λες σε ολες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...δεκα ποντους ελαχιστο, εικοσι το περισσοτερο....
![]()
και τις πειθεις?!?![]()
![]()
:rotflmao:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Μα με τετοιο καιρο παραγγελνει ο κοσμος και δεν μιλαω μονο για χιονι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
καλά όποιος παραγγέλνει - χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος - με τέτοιο καιρό είναι το λιγότερο αναίσθητος![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μα με τετοιο καιρο παραγγελνει ο κοσμος και δεν μιλαω μονο για χιονι...![]()
και μετά ανοίγοντας την πόρτα βλέπουνε μία λίμνη απο νερό,απο το αδιάβροχο που στάζει και σε
ρωτάνε "βρέχει";:hypnotize![]()
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
Κλασσικη, διαχρονικη, και εντελως ελεεινη ατακα...Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
και μετά ανοίγοντας την πόρτα βλέπουνε μία λίμνη απο νερό,απο το αδιάβροχο που στάζει και σε
ρωτάνε "βρέχει";:hypnotize![]()
![]()
-..Not Yet!
Και το αποκορύφωμα της μλκιας , σου δίνουν και 20 δραχμές μπουρμπουαρ για να σε ξευτιλίσουν τελείωςΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κλασσικη, διαχρονικη, και εντελως ελεεινη ατακα...![]()
![]()
Αλλά ξεφύγαμε απ’ το θέμα
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Δεμπειραζει,.... αμα δε μπορουμε να παμε βολτα,ας θυμηθουμε (οχι και τοσο) παλιες "καλες" μερες....Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Και το αποκορύφωμα της μλκιας , σου δίνουν και 20 δραχμές μπουρμπουαρ για να σε ξευτιλίσουν τελείως![]()
Αλλά ξεφύγαμε απ’ το θέμα
![]()
-..Not Yet!