Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: Τιμη duke III 690

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

Σκεφτειτε οτι στα 10κ παει ενα VOR.
    ta vor ...ANNNN breis kainourgio ... einai san ta profylaktika... ta foras mia fora kai ta petas... kai de einai kai tipota to tOOOsssooo special... exw rapsei kai 530 kai 560
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Πάντως ο μπέργκος ομορφόπαιδα όχι μόνο απαιτεί γνώσεις μηχανολογίας και μηχανικό αστέρι αλλά ακόμη και η αλλαγή εμβόλου ή ελατηρίων θέλει γενικό λύσιμο μοτέρ, αφού τα κάρτερ και ο κύλινδρος είναι ενωμένα...
    Έτσι για να ακριβολογούμε μιλώντας για συντήρηση και επισκευές βάση ωρών λειτουργίας.
    Κι αν αυτό φαίνεται επουσιώδες οι 150 ώρες που ζητάει γενικό έλεγχο είναι χονδρικά 2,5 μήνες λειτουργίας από 2 ώρες ημερησίως.
    pernas esy dyo wres tin imera panw sti mixani sou ??? opou kai pali sxetiko einai ayto pou les ... allagi ladiwn leei kathe 20 wres H kathe 20 ntepozita ... ara 150 wres 150 ntepozita... 150 ntepozita x 100 xlm to ntepozito ??? do the maths...
    PROzacRIDER

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από prodigygr
    Αν δουλεβεις πακετας και δεν εχεις παιδι ?
    οπου και αν δουλευεις οτι ζωη και να κανεις αν θες κατι πολυ τιποτα δεν ειναι ακριβο.
    αυτο εχω να πω εγω.
    respect
    καταλαβαινω πως το λες απλα τα περιθωρια για αγορες στενευουν οσο λιγοτερα λεφτα παιρνεις.θα πρεπει δλδ το μηχανακι σου να μπορει να κανει κ αλλα πραγματα(φυσικα οχι το ιδιο καλα) κ με 10Κ για μοταρντ(που τελικα θα καταληξουμε οτι δεν ειναι ) πως να το κανουμε ειναι σαν σπαταλη αν το δεις αντικειμενικα.

μπορει να εχω ονειρο το μηχανακι αυτο αλλα οταν μετα απο καιρο καταφερω να μαζεψω τα λεφτα κ φτασω στο ταμειο θα το σκεφτω κ δευτερη φορα.

pernas esy dyo wres tin imera panw sti mixani sou ???
    ασε που αν παρεις τετοιο πραμα τα εχεις συμφωνησει με τον εαυτο σου απο πριν οτι δεν θα το κανεις παπι.
    και δεν νομιζω να ειπε κανεις οτι δεν ειναι πιο μπελαλιδικο απτα πολιτικα-πολιτικα.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    ta vor ...ANNNN breis kainourgio ... einai san ta profylaktika... ta foras mia fora kai ta petas... kai de einai kai tipota to tOOOsssooo special... exw rapsei kai 530 kai 560

σοβαρα τωρα που τα βρηκες και τα'ραψες και 2 διαφορετικα μοντελα μαλιστα???

προσωπικα στο δρομο δεν εχω δει ποτε VOR,και σιγουρα να περναγε απο μπροστα μου θα το΄βλεπα...

σοβαρα τωρα που τα βρηκες και τα'ραψες και 2 διαφορετικα μοντελα μαλιστα???

προσωπικα στο δρομο δεν εχω δει ποτε VOR,και σιγουρα να περναγε απο μπροστα μου θα το΄βλεπα...
    kollitos mou exei to 530... kai otan tou ekane mpam , anagkastike kai ebale moter kouta to 560... enas kai deytero sti fwto pou akolouthei...to ti exw dei egw kai to ti exeis dei esy apexoun milounia xronia

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	group-1.jpg 
Προβολές:	212 
Μέγεθος:	73,4 KB 
ID:	121953
    PROzacRIDER

to ti exw dei egw kai to ti exeis dei esy apexoun milounia xronia

Χαλαρωσε ρε παππου της μηχανοκινησης λιγο,καποιος στα 23 του χρονια σαν και σενα δεν εχει δει τιποτα αλλα φυσικα νομιζει οτι εχει δει τα παντα

Οποτε ασ'τα στην ακρη τα milounia xronia...

Εχω δει με τα ματια μου κινητηρες να λειτουργουν που ουτε εχεις δει ουτε προκειτε να δεις ποτε στη ζωη σου γι'αυτο μαγκιες κλανιες περι εμπειριας και για μηχανακια που εχεις δει λεγετα σε τιποτα ψαρακες που κανεις παρεα(για να εχεις το στυλακι που εχεις...).

Τελος σεβασου τον συνομιλειτη σου γραφοντας ελληνικα.

Χαλαρωσε ρε παππου της μηχανοκινησης λιγο,καποιος στα 23 του χρονια σαν και σενα δεν εχει δει τιποτα αλλα φυσικα νομιζει οτι εχει δει τα παντα

Οποτε ασ'τα στην ακρη τα milounia xronia...

Εχω δει με τα ματια μου κινητηρες να λειτουργουν που ουτε εχεις δει ουτε προκειτε να δεις ποτε στη ζωη σου γι'αυτο μαγκιες κλανιες περι εμπειριας και για μηχανακια που εχεις δει λεγετα σε τιποτα ψαρακες που κανεις παρεα(για να εχεις το στυλακι που εχεις...).

Τελος σεβασου τον συνομιλειτη σου γραφοντας ελληνικα.
    prwton apantisa eirwnika sto idi eirwniko yfaki pou eixes legontas ''σοβαρα τωρα που τα βρηκες και τα'ραψες και 2 διαφορετικα μοντελα μαλιστα???''... noumeros unos...twra pernas stin antepithesi parathetontas san epixeirima ''Εχω δει με τα ματια μου κινητηρες να λειτουργουν που ουτε εχεις δει ουτε προκειτε να δεις '' kai synexizeis ''γι'αυτο μαγκιες κλανιες περι εμπειριας και για μηχανακια που εχεις δει λεγετα σε τιποτα ψαρακες που κανεις παρεα'' ... pragma loipon se katathetei san anaksio sebasmou synomiliti... twra an thes na paiksoume ... leme oti exw odigisei gia arxi ola ta mixanakia tis fwto kai syn ta 10 pou exw allaksei egw... esy ti exeis na mas peis ??? gia tous kinitires pou exeis dei sto you tube ????
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    PROzacRIDER

prwton apantisa eirwnika sto idi eirwniko yfaki pou eixes legontas ''σοβαρα τωρα που τα βρηκες και τα'ραψες και 2 διαφορετικα μοντελα μαλιστα???''... noumeros unos...twra pernas stin antepithesi parathetontas san epixeirima ''Εχω δει με τα ματια μου κινητηρες να λειτουργουν που ουτε εχεις δει ουτε προκειτε να δεις '' kai synexizeis ''γι'αυτο μαγκιες κλανιες περι εμπειριας και για μηχανακια που εχεις δει λεγετα σε τιποτα ψαρακες που κανεις παρεα'' ... pragma loipon se katathetei san anaksio sebasmou synomiliti... twra an thes na paiksoume ... leme oti exw odigisei gia arxi ola ta mixanakia tis fwto kai syn ta 10 pou exw allaksei egw... esy ti exeis na mas peis ??? gia tous kinitires pou exeis dei sto you tube ????
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    an thes sou parathetw kai olokliri ti fwto na klaseis ligo ... gia na deis ta mixanakia giati blepeis ta misa ... kai meta mporw na sou synexisw me fwto gia arketi wra...

kai epeidi den ta poly pianeis mallon ...sti fwto sou deixnw vor... epeidi esy den to exis dei sto dromo...

alla mallon exeis akousei to kinitira na douleyei ... :rotflmao: :rotflmao:
    PROzacRIDER

an thes sou parathetw kai olokliri ti fwto na klaseis ligo ... gia na deis ta mixanakia giati blepeis ta misa ... kai meta mporw na sou synexisw me fwto gia arketi wra...

kai epeidi den ta poly pianeis mallon ...sti fwto sou deixnw vor... epeidi esy den to exis dei sto dromo...

alla mallon exeis akousei to kinitira na douleyei ... :rotflmao: :rotflmao:

δε θα μπω στο κοπο να σου απαντησω γιατι δεν το αξιζεις...

οσο για το ποσο κοβει του καθενος ασε καλυτερα αλλους να κρινουν αν και απ'οτι βλεπω χρειαζεσαι μπολικο ακονισμα...

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY

οσο για το ποσο κοβει του καθενος ασε καλυτερα αλλους να κρινουν αν και απ'οτι βλεπω χρειαζεσαι μπολικο ακονισμα...

γεια σου Πανο βασιλια της Βουτας, της Μαυρης, της Κρυφης :rotflmao:
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

egw tha sou apantisw PALI... ksekinontas kai krinontas apo ta apla mathimatika ta opoia oute ayta katexeis ...krinw to poso kobei se esena...

kai an den katalabes pou anaferomai ...ksanakoita to profil mou kai bgale tin ilikia mou... i apantisi 23 einai lathos...
    PROzacRIDER

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    i apantisi 23 einai lathos...
    Νταξ είσαι 25. Αντί να χαίρεσαι που σ΄έκανε πιο τεκνό, τη λες κιόλας.

Το θέμα είναι η τιμή του Δούκα και όχι πόσα μηχανάκια έχει κάνει βόλτα ο καθένας. Cool down a little.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Νταξ είσαι 25. Αντί να χαίρεσαι που σ΄έκανε πιο τεκνό, τη λες κιόλας.

Το θέμα είναι η τιμή του Δούκα και όχι πόσα μηχανάκια έχει κάνει βόλτα ο καθένας. Cool down a little.
    para tin ilikia mou ...eimai poly tekno... to thema epeidi einai i timi tou douka einai na kseroume kai ti leme... kai otan leme mia mparoufa na kseroume na tin stamatame kai oxi na to pigainoume skoini kordoni...
    PROzacRIDER

kai otan leme mia mparoufa na kseroume na tin stamatame kai oxi na to pigainoume skoini kordoni...
    right on

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    γεια σου Πανο βασιλια της Βουτας, της Μαυρης, της Κρυφης :rotflmao:

Μιλησα πουθενα για βουτα???

Μιλησα οτι αυτα που εχω δει εχουν σχεση με αυτοκινητα η μηχανες???

Οποιος δει το avatar μου ισως καταλαβει τι εννοω...
    οι πιο εξεληγμενη τεχνολογια ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν ζρησιμοποιειτε στις μοτοσυκλετες,εγω εχω απλως την τυχη να τα εχω δει απο κοντα πολλες φορες και οχι απ'το youtube...

Υ.Γ. eσενα ozzzy θα σε περιποιηθω στην καγκουραδα...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KTM Duke III 690
    από arisklx στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2006, 08:01
  2. Duke Iii 690...ΡΕ ΛΕΣ????
    από BAD BOY στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2006, 12:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •