Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 79

Θέμα: moto.gr Hits

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Μα τη Μπαναγια αμα ξαναζητησεις συγνωμη,θα σε κρεμασω αναποδα και θα σου βαλω φωτια
    Kαι. μετά?... Που θα βρεις άλλο Φώτη...?

αναφέρθηκαν πολλές ωραίες ιδέες απλά τα υδριτικά μέλη καλό θα ήταν να αποφασίσουν τι από όλα θέλουν να κάνουν, όλα μαζί δεν γίνονται ένα ένα είναι καλύτερα (γνώμη μου).

επίσης επειδή αναφέρθηκε το pay pal γνωμη μου πάλι είναι ότι αν ιοθετηθεί μια τέτοια λύση καλό θα ήταν να υπάρχει και ξεχωριστά ένας κοινοποιήσιμος λογαριασμός σε τράπεζα για τα μέλη που δεν κατέχουν το άθλημα ή δεν έχουν κάρτες και θέλουν να συνησφέρουν σε αυτό που θα αποφασισθεί.

εγώ από την μεριά μου επικροτώ τη θέληση σας να προσφέρετε και όταν αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε ευχαρίστως να συνεισφέρω στην προσπάθεια σας, απλά παιδιά κάντε τις ιδέες σας πλάνο πρώτα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Μα τη Μπαναγια αμα ξαναζητησεις συγνωμη,θα σε κρεμασω αναποδα και θα σου βαλω φωτια
    καλά συγγνώμη

- I'll get the lighter
    - I'll get the rope

ΤΡΕΛΗ ΣΚΗΝΗ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Νίκος
    Open Horizons

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από markellos
    Τι να το κάνουμε ρε το High Def... Είναι ξεπερασμένο. Ο κόσμος ξαναγυρνά στη μαγνητοταινία φίλε. Για να μη σου πω και στη σπηλαιογραφία. Πως θα γυρίσεις cult movie με High Def??? Εδώ να σε δω!

Σοβαρά τώρα, αν έχετε εμπειρία στη λήψη στο montage και σε άλλους τομείς μπορούμε να κάνουμε σύσταση καλλιτεχνικής ομάδας! Εγώ γουστάρω με τα χίλια (ή με τα 640).

Για τη μουσική τώρα, βλέπετε να έχει ανταπόκριση ένας διαγωνισμός με σχετικό θέμα? Πιστεύω ότι ένα site με τα μέλη του moto δεν θα είχε πρόβλημα να κυκλοφορήσει ένα lp.

Σχετικά με του που θα πανε τα χρήματα: Δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε κάποια διαδικασία αν δεν έχουμε εξασφαλίσει απόλυτα τους μηχανισμούς της διαφάνειας.
    Eχουμε καμμια 20ρια χρονια πειρα σε ληψεις,μονταζ υπαρχει,ειναι φιλου οχι δικο μου,μια xl1,μια pc110e για τα γενικα,2 χιλιαρια,2 ινγκυ που γινονται 350,500,650,4-5 οκτακοσσαρια και αλλα ψιλα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πιστευω οτι μεσω του διαδικτυου μπορεις σε πρωτη φαση να δραστηριοποιηθεις ποικιλοτροπως.

Γιατι δεν φτιαχνουμε ενα blog?

Ο κρουκης εβαλε ενα Link για ενα παρα πολυ ωραιο ενημερωτικο blog που αφορα στην μοτοσικλετα.

http://sameerkumar.blogspot.com/

Εκτος απο νεα κτλ, μπορει να αποτελεσει ενα κομβικο τοπο ενημερωσης για ολα τα μοτοσιλετιστικα θεματα στην χωρα μας (και γιατι οχι και εκτος της χωρας μας.

Με την δυνατοτητα της συνδιαχειρισης μπορουν να επιμεριστουν οι αρμοδιοτητες και οι αναγκες συμμαζεματος των θεματων.

απο εκει και επειτα το περιεχομενο και η θεματολογια μπορουν να αναπτυχθουν σε απιστευτο βαθμο.

αυτα απο εμενα.

για μουσικη ναι μεν ειμαι μεσα αλλα δυσκολο να βρεθουμε ολοι μαζι και να τζαμαρουμε οσο χρειαζεται για να κανουμε καμια συναυλια κτλ.

για Video και ταινιες ειμαι παντλεως ασχετος, αλλα μπορω να συμμετασχω μονο αν εχω τον πρωταγωνιστικο ρολο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Καποτε ο Ανεμος που ειχε στενη σχεση με το μπαικνετ ειχε ξεκινησει μια ας πουμε ακτιβιστικη καμπανια για τις κακοτεχνιες στους δρομους,που την παρουσιασε μεσα απο την ιστοσελιδα του.
    Κατι τετοιο εγινε πριν απο καιρο και με μια αντιστοιχη κινηση απο τα παιδια του πιτστοπ και του μοτο δυστυχως με την ιδια ατυχη καταληξη.

Απο ενα σημειο λοιπον και μετα χαλαρωσαν καπως τα πραγματα, λιγο τα μελη που λιγοστευαν, λιγο η ελλειψη ενδιαφεροντος, και ποτε αυτη η κινηση δεν αποκτησε την απηχηση που της αναλογουσε.
    Βεβαια ο Ανεμος δραστηριοποιειται στα τρακντεις και φανταζομαι και σαν Λεσχη....; θα δραστηριοποιειται και σε αλλα πραγματα που αφορουν την μοτοσυκλετα αλλα δεν ειμαι σιγουρος,πολυ θα ηθελα να ακουσω την αποψη καποιων μελων του.

Η εννοια του μπλογκ ειναι μια καταπληκτικη ιδεα και με φοβερη απηχηση τωρα τελευταια παγκοσμιως.Φανταζομαι οτι υπαρχουν ατομα που θα μπορουσαν να αρθρογραφησουν και να ανεβασουν καταπληκτικα κειμενα καθως και νεα ειδησεις κτλ,μονο που υπαρχει ενα προβλημα.
    Το μπλογκ ειναι κατι που αναλαμβανει ενας ανθρωπος την διαχειριση του και εδω το μοτο ειναι ενα φορουμ που απαρτιζεται απο πολλους ανθρωπους διαφορετικους μεταξυ τους.

Το ολο πραγμα περιπλεκεται απιστευτα αν σκεφτουμε οτι καποιος θα πρεπει να διαχειριζεται το μπλογκ και τον ογκο πληροφοριων,και ακομα και αν ειναι ετσι τοτε τι να το κανουμε το μοτο;
    Να γραφουμε ολοι στο μπλογκ του μοτο τζιαρ;
    και γιατι οχι στο φορουμ οπου θα ειναι πιο αμεση η ανταλλαγη αποψεων και ιδεων;

Νομιζω οτι σε αυτο το φορουμ εχουμε διανυσει πολυ δρομο για να συζηταμε το αν θα πρεπει να αλλαξει μορφη η οχι,και αν θα πρεπει να επεκταθει και σε αλλες δραστηριοτητες και τομεις.

Νομιζω οτι υπαρχει τρομερη προοπτικη για βελτιωση του μοτο αλλα θα πρεπει να υπαρξει επικοινωνια και προσπαθεια μεταξυ των ιδρυτικων μελων του κυριως τα οποια για τον α η τον β λογο ειναι "αφαντα" στην πλειοψηφια τους,με αποτελεσμα να μην ειναι πληρως κατατοπισμενοι σχετικα με οσα εχουν λαβει χωρο στο φορουμ τα τελευταια χρονια.

Στην τελικη ας παραδειγματιστουμε απο αλλα φορουμς του εξωτερικου οσον αφορα την θεματολογια και τις διαφορες εκδηλωσεις πρωτοβουλιες κτλ.

Παντως σε αυτο το εξαιρετικα ενδιαφερον θρεντ θα περιμενα πολυ περισσοτερους να γραψουν τις αποψεις τους,ανθρωποι που ειναι υποχρεωμενοι κατα καποιο τροπο να συμμετασχουν στο θρεντ αλλα μαλλον αυτη η σταση τους δικαιωνει το γεγονος οτι δεν εχει νοημα να μπουμε σε αλλα τριπακια διοτι εδω καλα καλα δεν προλαβαινουμε να κουμανταρουμε το δικο μας μαγαζι.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παντως σε αυτο το εξαιρετικα ενδιαφερον θρεντ θα περιμενα πολυ περισσοτερους να γραψουν τις αποψεις τους,ανθρωποι που ειναι υποχρεωμενοι κατα καποιο τροπο να συμμετασχουν στο θρεντ αλλα μαλλον αυτη η σταση τους δικαιωνει το γεγονος οτι δεν εχει νοημα να μπουμε σε αλλα τριπακια διοτι εδω καλα καλα δεν προλαβαινουμε να κουμανταρουμε το δικο μας μαγαζι.
    Γιωργο, μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα αδερφε και μην πεφτεις στην παγιδα "δεν εχει νοημα, εδω καλα καλα.... "

Εγω θα ελεγα να προτεινουμε ΛΥΣΕΙΣ και να δωσουμε ουσιαστικες προτασεις.

Πρωτα απο ολα στο ιδιο το φορουμ, το οποιο θα ηθελε ενα "φρεσκαρισμα". Αυτο γινεται και μαλιστα με μηδενικο κοστος και οπως ειπα και πριν αναλαμβανω να το κανω αν θελουν οι υπευθυνοι.

Απο εκει και περα, στη νεα μορφη του φορουμ μπορει να μπει ενα μπλογκ στην αρχικη σελιδα οπου θα αρθογραφουν μερικα παιδια, στα προτυπα του εξαιρετικου Visordown.com.

Τα περι donation ειναι ΕΠΙΣΗΣ ευκολα να υλοποιηθουν και να υπαρχει διαφανεια στο ολο θεμα. Ανθρωποι αξιοπιστοι υπαρχουν εδω μεσα πολλοι για να το αναλαβουν.

Ε, μετα απο αυτα το θεμα θα εχει πλεον μπει σε νεο "καλουπι" και θα ειναι πολυ πιο ευκολο να υλοποιηθουν και αλλες νεες ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

Το θεμα ειναι ομως να μην κατσουμε στην θεωρια παλι ρε παιδια....

My 2 cents.
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Γιωργο, μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα αδερφε και μην πεφτεις στην παγιδα "δεν εχει νοημα, εδω καλα καλα.... "

Και εσυ μην βιαζεσαι να παραθεσεις κατι που προφανως δεν καταλαβες σε ποιους αναφερεται καλοποαιρετα.

Εγω σαν τζικρουκ το μονο που μπορω να υποσχεθω σαν μελος αυτης της κοινοτητας,ειναι οτι ενα μικρο ποσοστο των ποστ μου θα ειναι χρησιμο και ενημερωτικο για καποιους, για το οποιο θα σπαταλησω προσωπικο χρονο για να το γραψω,ασχετα αν δεν θα εχει την απηχηση που περιμενα.

Διοτι πολλοι εδω μεσα κοιτανε να ειναι και μεσα στα πραγματα,και να γραφουνε μονο αυτα που με λιγοτερο κοπο θα διαβασουν οι περισσοτεροι λες και το παν ειναι να τα εχουμε καλα με ολους και να μπαινουμε καθε πρωι εδω μεσα και να λεμε οτι ολα ειναι καλα και ωραια.
    Μπηχτη ξεμπηχτη στα τετοια μου οι περισσοτεροι αναλωνονται στο να γραφουν ολημερις μονολεκτικες μαλακιες ,αλλα οταν ερχεται η ωρα να ξοδεψουν λιγη φαια ουσια, μπουκαρουν εκει μονο που γινεται το νταβαντουρι το πολυ, και ο νοων νοειτω.

Τεσπα αυτη η κοινοτητα θα μπορουσε να ειχε πετυχει ακομα περισσοτερα αλλα δεν φτασαμε ως εκει και δεν ξερω αν θα φτασουμε και για αυτο φταιω και εγω και εσεις αλλα σαφως και οι υπευθυνοι του σαιτ που χρονια τωρα ειναι αφαντοι οπως ο Μαρκελλος,και εχουν χασει αρκετα την επαφη με τα οσα εχουν διαδραματιστει.

Με απεραντο σεβασμο στον κοπο τους και στην προσφορα τους ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ,αλλα τα πραγματα δεν ερχονται τουμπα χια χαρη της αλλαγης.
    Οτι εγραψα στα προηγουμενα ποστ μου πανω στο θεμα ισχυουν,αλλα ουτε κανενα μπλογκ ουτε καμια εκδηλωση δεν πιστευω οτι ειναι ικανη να βελτιωσει και να ενισχυσει την εικονα του μοτο και των μελων του παραεξω,ουτε πιστευω οτι ειναι ικανη να φερει εναν αερα αλλαγης και ανανεωσης στα μοτοσυκλετιστικα δρωμενα.
    Αλλωστε τοσα φορουμ υπαρχουν με εξισου καλο περιεχομενο,και δεν υπαρχει καμια απολυτως επικοινωνια μεταξυ των,για καποια κοινη αποφαση και τροπο δρασης(αν χρειαζεται να γινει κατι τετοιο βεβαια).
    Ας μην μιλησουμε για τις περισσοτερες λεσχες και συλλογικα οργανα που σαν φτιασιδωμενες πουτανες μικρης κωμοπολης βγαινουν απο το μπουρδελο τρεχοντας,να παρευρεθουν στην κεντρικη πλατεια για το μεγαλο event και μετα να λουφαξουν μεχρι την Πανελληνια και την επομενη πορεια που κανενας δεν εχει καταλαβει τι διεκδικειται ακριβως.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Διαφωνώ με όλες τις ιδέες περι συνδρομής, ακόμα και με την ιδέα του donation.

To οτι δεν "φαίνομαι" εγώ και τα άλλα παιδιά για τόσο καιρό, δε σημαίνει ότι δεν καταθέτουμε δουλειά στο site που δεν φαίνεται για τα απλά μέλη. Αν και θεωρώ ότι η μεγαλύτερή μας ευθύνη είναι να κατορθώνουμε να διατηρούμε το site στη μορφή που το προτιμάτε, σε κόντρα με τους καιρούς που ζούμε.

Συμφωνώ ότι δεν χρειάζεται ένας ακόμα σύλλογος. Όπως είπα και στην αρχή, δεν επιδιώκουμε τιμές και εξουσίες χρήμα και διαπλεκόμενα.

Η ιδέα για τα κάποια έσοδα, την έβαλα στο τραπέζι προς συζήτηση, αλλά με οριμότερη σκέψη μάλλον δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που καλείται να λύσει.

Αποσύρω το οικονομικό μέρος της προτασης και παραμένω στο ουσιαστικό.

Πριν κάποιους μήνες είχα κάνει πρόταση για φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα μοτοσυκλέτα.

Γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι επαγγελματίες στο moto που μπορούν να βοηθήσουν σε μια τέτοια ενέργεια. Η βοήθεια που θέλω από όλους μας είναι βοηθήσουν όσοι μπορούν για τα πρακτικά θέματα: Δηλ. Χορηγοί, Κριτικές επιτροπές, Νομικά θέματα κλπ.

Όσο για την ταινία... Δεν κάνουμε κανα casting??? Υπάρχουν σεναριάκια έτοιμα και 3 άτομα που γουστάρουν σαν τρελοί! Κανονίστε ρεεεε! Ραντεβού με θέμα NoBudget Filmaking.

Καποτε ο Ανεμος που ειχε στενη σχεση με το μπαικνετ ε.......ος οτι δεν εχει νοημα να μπουμε σε αλλα τριπακια διοτι εδω καλα καλα δεν προλαβαινουμε να κουμανταρουμε το δικο μας μαγαζι.

Σε οτι αφορα στο Blog ειναι δυνατη η συνδιαχειριση.

Δεν μιλαμε να πλακωσουν 250 μελη και να αρχισουν να γραφουν, μπορει να χωριστει η θεματολογια σε ενοτητες και να την αναλλαβουν ομαδες ατομων.

Επιμενω στο blog γιατι η συμμετοχη σε αυτο ειναι κατι το οποιο μπορει να γινει απο το σπιτι το καθενος, δεν απαιτειτε η φυσικη πατρουσια και η συγκεντρωση των εμπλεκομενων ατομων καθε τρεις και λιγο καπου για να συζητησουν, αποφασισουν κτλ-κτλ

σκορπιες σκεψεις καταθετω παρακατω...

ο ενας εχει αναλαβει π.χ τα αγωνιστικα νεα, ο αλλος τα νεα μοντελα, καποιος αλλος γραφει reviews για κλασσικα μοντελα.

παιζουν και δικτυακες δημοσιες σχεσεις οπου μπορουν λεσχες και σωματεια να αναρτουν κατ επιλογη κειμενα και ανακοινωσεις.

πιστευω οτι ολο και καποιος θα μπορει να ερθει σε επαφη με ανθρωπους που ενεχονται στην μοτοσικλετα για συνεντευξουλες.

απο εκει και επειτα οπως ειπα η θεματολογια δεν εχει οριο...μπορουν να ολοκληρωθουν μακροπροθεσμα projects χωρις πιεση....π.χ. μουσικη και μοτοσικλετα, κινηματογραφος και μοτοσικλετα...ολοι μπορουμε να σνδραμουμε σε αυτα με πληροφοριες και πηγες και ενας (η μια ομαδα )να ειναι ο/οι τελικος/οι συντακτης/ες του κειμενου...χωρις αγχος και πιεσεις, ομορφα και μερακλιδικα.

Τα blogs εχουν πλεον τρομερη πολυμορφικοτητα, μπορεις να κανεις σχεδον οτι θες, βγαζοντας ενα ομορφο αποτελεσμα.

Και το κυριοτερο - το επαναλαμβανω- χωρις να απαιτειτε ''σπαταλη'' χρονου απο το καθενα μας...απο το σπιτι γινεται η δουλεια.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    επειδη ειναι αργα κ ειμαι ηδη στο δευτερο ουισκακι...
    μπορει καποιος να μου εξηγησει τι παραπανω θα γινει σε ενα blog σε σχεση με αυτο που μπορει να γινει εδω μεσα ή ηδη γινεται εδω μεσα;

θα εχουμε θεματα για τη μοτοσυκλετα;
    για την οδογηση;
    τα αγωνιστικα;
    τεχνικα θεματα;
    κλασικα;

τι παραπανω απο οσα ηδη υπαρχουν εδω μεσα;

εννοω σε σχεση με το moto.gr οχι με την αυτονομη προσπαθεια που μπορει να κανει καποιος/οι απο εδω μεσα, στην οποια μπορουν να συνδραμουν οσοι φιλοι θελουν η μπορουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αν αποφασιστει κατι με μουσικη σφυριξτε και εδω ειμαστε. Υπαρχουν μελη απο τουλαχιστον 3 μπαντες που γραφουν εδω μεσα (που ξερω εγω), εκτος απο αρκετους αλλους μουσικους επαγγελματιες και μη (που ισως να εχουν την καλη διαθεση), απο οτι εχω καταλαβει.-

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    επειδη ειναι αργα κ ειμαι ηδη στο δευτερο ουισκακι...
    μπορει καποιος να μου εξηγησει τι παραπανω θα γινει σε ενα blog σε σχεση με αυτο που μπορει να γινει εδω μεσα ή ηδη γινεται εδω μεσα;

θα εχουμε θεματα για τη μοτοσυκλετα;
    για την οδογηση;
    τα αγωνιστικα;
    τεχνικα θεματα;
    κλασικα;

τι παραπανω απο οσα ηδη υπαρχουν εδω μεσα;

εννοω σε σχεση με το moto.gr οχι με την αυτονομη προσπαθεια που μπορει να κανει καποιος/οι απο εδω μεσα, στην οποια μπορουν να συνδραμουν οσοι φιλοι θελουν η μπορουν

Βαλε ενα τριτο ουϊσκακι...

Σε ενα blog εχεις την ευκαιρια να παρουσιασεις και να αναπτυξεις θεματα καπως πιο προσεγμενα...ραφιναρισμενα θα ελεγα.

Εν ολιγοις το πνευμα και η δικτυακη κοινοβιακη κατασταση που υπαρχει στο moto.gr μπορουν να επικοινωνηθουν πιο συμπυκνωμενα και περιεκτικα.

Μαζευεις ολα τα νεακια και τα βαζεις σε μια ενοτητα, μαζευεςι καποιες αναζητησεις και τις παρουσιαζεις και αυτες, αλλα χωρις πολυ μπλα-μπλα ρε παιδι μου ....το ρεζουμε της υποθεσης.

ΥΠρχουν θαμενα posts στο moto.gr ου εινα πραγματικα θησαυροι πληροφοριων...γιατι να μην τα επεξεργαστεις καπως και να τα παρουσιασεις ευρυτερα (ισως) και πιο σωστα; εννοω χωρις spam συνοδευομενα πο φωτογραφιες κτλ.

Ασε που μπορει να αποτελεσει εναυσμα για πολλους απο εμας στο να ασχοληθουμε σοβρα με μια θεματικη ενοτητα...π.χ. οι μετεχοντες στο ''παιχνιδι γνωσεων για ν περναει η ωρα'' μπορουν να συνδραμουν φτιαχνοντας ενα θεμα για τα κλασσικα μηχανακια , για τα μηχανακια της δεκαετιας του 70, η για τους αγωνες εκεινης της εποχης.

Και λογω της συνδιαχειρισης μπορουν να πουν σε εμενα που δεν κατεχω και πολλα απο ιστορια ''αντερξε σε αυτες και αυτες τις πηγες και φτιαξε μας σε παρακαλω ενα πινακα για να τον αναρτησουμε με τα τεχνικα χαρακτηριστικα του Moto Morini 3 1/2''.... λεω τωρα ενα παραδειγμα...

απλα ειναι κατι πιο νοικοκυρεμενο σε σχεση με το forum.

απουσιαζει το μπλα-μπλα και μενει η ουσια ...αυτο δεν ειναι ουτως η αλλως το ζητημα που κατα καιρους συζηταμε εδω μεσα;

μην πιεις αλλο

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:59
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:35
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  4. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5