Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 86

Θέμα: ΝΑ ΠΑΡΩ Duke?

DUKASII μην πορώνεσαι . Αλήθεια είσαι του 1980 και είμαι του 1965 . Πραγματικά πιστεύεις ότι έχεις καβαλλήσει τόσα πολλά και μάλιστα έχεις μάθει και τα υπέρ και τα κατά τους ; Πότε πρόλαβες .. Καβαλάω από 13 με αυτόματα παπάκια και άλλα πολλά δικά μου από 125 μέχρι κ 1000 άρι . Ετσι εύκολα λες πως πήρα ένα ΧΤΧ και τα είδα όλα ; Είσαι γελασμένος . Ομως κατά πως εκλαμβάνεις τα γραφόμενά μου μου δίνεις την εντύπωση πως πιο πολύ φιγουρατζής είσαι παρά πραγματικός οδηγός μηχανής . Θα σου πρότεινα να είσαι λίγο πιο σφαιρικός στην αξιολόγηση και την κριτική σου . Στη τελική δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω αλλά απευθείας περνάς σε επίθεση . Ξέρω και εγώ να περνάω και να γράφω λέξεις όπως παραλήρημα αλλά σου είπα κάτι δεν ανήκω στους φιγουρατζήδες . Το ΧΤΧ το πήρα πριν 2 χρόνια ήτοι στα 41 μου . Και οικονομικά είμαι καλά να έπαιρνα και 1000 άρι . Σου ξαναλέω λοιπόν πως εγώ επέλεξα την αξιοπιστία και η άνεση που σου δίνει η μηχανή ειδικά για όσους εργάζονται στην Αθήνα . Είδα και άλλες μηχανές πριν από αυτήν όμως δεν μου έκαναν το ανάλογο κλικ σε επιμέρους λόγους που εξέταζα για να αποφασίσω την αγορά μιας μηχανής . Οπωσδήποτε υπάρχουν καλυτερα από το ΧΤΧ αλλά την αξιοπιστία της ΥΑΜΑΗΑ και όχι ΥΑΜΑΠΑ δεν την βάζω σε σύγκριση με τίποτα άλλο . Δες στις κατηγορίες μοντέλα και θα καταλάβεις τι εννοώ.

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    DUKASII μην πορώνεσαι . Αλήθεια είσαι του 1980 και είμαι του 1965 . Πραγματικά πιστεύεις ότι έχεις καβαλλήσει τόσα πολλά και μάλιστα έχεις μάθει και τα υπέρ και τα κατά τους ; Πότε πρόλαβες .. Καβαλάω από 13 με αυτόματα παπάκια και άλλα πολλά δικά μου από 125 μέχρι κ 1000 άρι . Ετσι εύκολα λες πως πήρα ένα ΧΤΧ και τα είδα όλα ; Είσαι γελασμένος . Ομως κατά πως εκλαμβάνεις τα γραφόμενά μου μου δίνεις την εντύπωση πως πιο πολύ φιγουρατζής είσαι παρά πραγματικός οδηγός μηχανής . Θα σου πρότεινα να είσαι λίγο πιο σφαιρικός στην αξιολόγηση και την κριτική σου . Στη τελική δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω αλλά απευθείας περνάς σε επίθεση . Ξέρω και εγώ να περνάω και να γράφω λέξεις όπως παραλήρημα αλλά σου είπα κάτι δεν ανήκω στους φιγουρατζήδες . Το ΧΤΧ το πήρα πριν 2 χρόνια ήτοι στα 41 μου . Και οικονομικά είμαι καλά να έπαιρνα και 1000 άρι . Σου ξαναλέω λοιπόν πως εγώ επέλεξα την αξιοπιστία και η άνεση που σου δίνει η μηχανή ειδικά για όσους εργάζονται στην Αθήνα . Είδα και άλλες μηχανές πριν από αυτήν όμως δεν μου έκαναν το ανάλογο κλικ σε επιμέρους λόγους που εξέταζα για να αποφασίσω την αγορά μιας μηχανής . Οπωσδήποτε υπάρχουν καλυτερα από το ΧΤΧ αλλά την αξιοπιστία της ΥΑΜΑΗΑ και όχι ΥΑΜΑΠΑ δεν την βάζω σε σύγκριση με τίποτα άλλο . Δες στις κατηγορίες μοντέλα και θα καταλάβεις τι εννοώ.

plz μην το "μεταφερετε" στις διαμαχες κ αυτο
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    plz μην το "μεταφερετε" στις διαμαχες κ αυτο

οχι ρε ακομα νωρις ειναι
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Byron ... είπαμε πως παρατηρήθηκε κάτι τέτοιο στα πρώτα ΧΤ660 . Δεν σημαίνει πως αυτό γίνεται συνέχεια . Και δεν είπα πως πήρα το άριστο άπαιχτο και άσπαστο εργαλείο . Μίλησα για την αξιοποιστία .

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    DUKASII μην πορώνεσαι . Αλήθεια είσαι του 1980 και είμαι του 1965 . Πραγματικά πιστεύεις ότι έχεις καβαλλήσει τόσα πολλά και μάλιστα έχεις μάθει και τα υπέρ και τα κατά τους OTI NA NAI..EXO KABALHSEI PANTOS DUKA KAI XT..; Πότε πρόλαβες OSA PROLABA RE MASTORA .. Καβαλάω από 13 με αυτόματα παπάκια και άλλα πολλά δικά μου από 125 μέχρι κ 1000 άρι . Ετσι εύκολα λες πως πήρα ένα ΧΤΧ και τα είδα όλα DEN EIPA AYTO ; Είσαι γελασμένος DIKAIOMA MOY... Ομως κατά πως εκλαμβάνεις τα γραφόμενά μου μου δίνεις την εντύπωση πως πιο πολύ φιγουρατζής EIMAI KARGA..είσαι παρά πραγματικός οδηγός μηχανήςKAI NAI DEN ODIGAO EGO EXO SOFER.. . Θα σου πρότεινα KALA PROTYNE ESY THA TO EXO STA YPOPSH MOY να είσαι λίγο πιο σφαιρικός στην αξιολόγηση και την κριτική σου . Στη τελική δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω αλλά απευθείας περνάς σε επίθεση .MPOROYME NA GNORISTOYME XABALE EIPA KAI SE ALLA MHN OTI KANO.. POI EPITHESH RE FILE EXEIS OREXH PROI PROI?Ξέρω και εγώ να περνάω και να γράφω λέξεις όπως παραλήρημα αλλά σου είπα κάτι δεν ανήκω στους φιγουρατζήδες .E DE XEREIS TI XANEIS.. Το ΧΤΧ το πήρα πριν 2 χρόνια ήτοι στα 41 μουPERASTIKA.. . Και οικονομικά είμαι καλά να έπαιρνα και 1000 άρι . Σου ξαναλέω λοιπόν πως εγώ επέλεξα την αξιοπιστία και η άνεση που σου δίνει η μηχανή ειδικά για όσους εργάζονται στην Αθήνα .PARE ENA PAPAKI YAMAHA KANEI KALYTERA AYTA POY LES....EGO DIALEGO MOTO ME ALLA KRITIRIA OPOTE EIMASTE SE DIAFORETIKH FASH.. Είδα και άλλες μηχανές πριν από αυτήν όμως δεν μου έκαναν το ανάλογο κλικ σε επιμέρους λόγους που εξέταζα για να αποφασίσω την αγορά μιας μηχανής . Οπωσδήποτε υπάρχουν καλυτερα από το ΧΤΧ αλλά την αξιοπιστία της ΥΑΜΑΗΑ και όχι ΥΑΜΑΠΑ δεν την βάζω σε σύγκριση με τίποτα άλλο . Δες στις κατηγορίες μοντέλα και θα καταλάβεις τι εννοώ.KALA MASTORA AFOY DEN EIMAI KAI PRAGMATIKOS ODIGOS MOTO MH DINEIS BASH SE AYTA POY LEO .. KAI AN KAPOIOS SE ROTA AN ..NA PAREI DUKE..NA TOY LES ESY OXI PARE XTX GIATI OLOI ALLOSTE ME TA DIKA SOY KRITHRIA PREPEI NA AGORAZOYME MOTO ALLIOS EINAI FAKE KAI FIGOYRATZHDES..
    TABLI XEREIS?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Byron ... είπαμε πως παρατηρήθηκε κάτι τέτοιο στα πρώτα ΧΤ660 . Δεν σημαίνει πως αυτό γίνεται συνέχεια . Και δεν είπα πως πήρα το άριστο άπαιχτο και άσπαστο εργαλείο . Μίλησα για την αξιοποιστία .
    Shit happens......

Το πρόβλημα με τις αλυσίδες των ΧΤ δεν κατάλαβα γιατί το απέδωσες στα ΚΤΜ ;

Εξακολουθείς να είσαι απόλυτος με μηχανάκια που δεν ξέρεις (όπως με τα ηλεκτρικά των pegaso). Kαλά και χρυσά τα ΧΤ αλλά παπιά με μεγαλύτερη διαδρομή (κακών) αναρτήσεων είναι. Μην τα συγκρίνεις με πολεμικά μηχανάκια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

αυτο για τις αλυσιδες το εχω ακουσει και εγω αλλα λεω τωρα... αμα ενας κατοχος χτ γρασαρε τιν αλυσιδα μια φορα το 6μηνο και δε τι καθαριζε ποτε λογικο δεν ειναι να σπαει στα 15.000χλμ μονοκυλινδρο μηχανακι κιολας δε νομιζω καποιος που προσεχει τιν αλυσιδα του να τη γρασαρει δλδ καθε 500-600 χλμ και καθε 2.000-3.000(και πιο νωρις) να τη καθαριζει να σπαει τοσο ευκολα

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
    αυτο για τις αλυσιδες το εχω ακουσει και εγω αλλα λεω τωρα... αμα ενας κατοχος χτ γρασαρε τιν αλυσιδα μια φορα το 6μηνο και δε τι καθαριζε ποτε λογικο δεν ειναι να σπαει στα 15.000χλμ μονοκυλινδρο μηχανακι κιολας δε νομιζω καποιος που προσεχει τιν αλυσιδα του να τη γρασαρει δλδ καθε 500-600 χλμ και καθε 2.000-3.000(και πιο νωρις) να τη καθαριζει να σπαει τοσο ευκολα
    KALA ARAXE KAI ESY..STO DUKA ALLAXA ALYSIDOGRANAZA STA 28000 XIL...

παρτε ολοι δρζ να τελειωνεται :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    KALA ARAXE KAI ESY..STO DUKA ALLAXA ALYSIDOGRANAZA STA 28000 XIL...

τοσο περιπου πανε αμα το προσεχεις

απλα λεω για μερικους που τις σπασανε στα 15.000 χωρις να τις προσεχουν και παραπονιουνται

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Shit happens......

Το πρόβλημα με τις αλυσίδες των ΧΤ δεν κατάλαβα γιατί το απέδωσες στα ΚΤΜ ;

Εξακολουθείς να είσαι απόλυτος με μηχανάκια που δεν ξέρεις (όπως με τα ηλεκτρικά των pegaso). Kαλά και χρυσά τα ΧΤ αλλά παπιά με μεγαλύτερη διαδρομή (κακών) αναρτήσεων είναι. Μην τα συγκρίνεις με πολεμικά μηχανάκια.
    σωστος!

kaps: να προσθεσω επισης, οτι οντως καποιος παραλληρουσε σ αυτο το post αλλα δεν ηταν ο DUKASII.

Σίγουρα θα κάθετε και θα απολαμβάνει την ζεστασιά του σαλονιού την αγάπη της συζύγου και την αγκαλιά των απιδιών του καθόσον δεν θα ξεπαραδιάζετε στα συνεργεία για αλλαγές στροφάλου , για ρεκτιφιέ κάθε τόσο και λίγο ούτε θα του κόβετε η αλυσίδα και στο τσακ θα γλυτώνει τα κατάγματα . Επιπλέον θα κάθετε ξεκούραστος στο σαλόνι του αφού δεν θα έχει σπρώξει το DUKE από Μαλακάσα μέχρι Ομόνοια και ούτε θα το παίζει εξερευνητής στα βουνά και στα λαγκάδια για να βρει το δρόμο επιστροφής για το σπιτάκι του. Η γυναίκα του θα χαίρεται που τα λεφτά για το μαργαριταρένιο κολιέ της επετείου δεν πήγε στη γυναίκα ή γκόμενα του συνεργειά που έγινε ζωντανή διαφήμιση της Τράπεζας Πειραιώς ( Δες τι κάνει ο άνθρωπος για να γίνει εκατομμυριούχος ) αλλά το φόρεσε η ίδια στο λαιμό της και τα παιδάκια του θα τον αγκαλιάζουν από εςυγνωμοσύνη που τους πήρε ξανά καινούργια παπά και δεν τα ξόδεψε τα λεφτά στο να πληρώνει τα νοσοκομεία και τους φυσικοθεραπευτές για τους κάλους που έβγαλαν τα χέρια του από το συνεχές φτιάξε λύσε στο ΚΤΜ .
    Για αυτούς και μόνο τους λόγους ( υπάρχουν άπειροι άλλοι ),φίλε μου πάρε το ΧΤΧ αγριεψέ το και κάνε το παιχνιδάκι σου όπου γουστάρεις . Και άμα σου χαλάσει μετά από 10 χρόνια έλα να σε κεράσω μπύρες . Το ιδιο στοίχημα δεν θα το έβαζα για το DUKE καθότι είναι τρομερό ρίσκο ακόαμ και στον 1 μήνα .....
    ασε που με τα παραπανω εισαι στα ορια της συκοφαντικης δυσφημισης. Κι αφου οπως λες εισαι και 41 χρονων, δε θα πρεπε να διαιωνιζεις μισες αληθειες κι ολοκληρα ψεματα...

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY

την π@υτσισες

:rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εσυ τι γελας ρε

γιατι ψεματα λεω ρε ? οχι πες

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Γιατι δεν κάνετε το εξής απλό :πάρτε ενα δουκα, και ενα ΧΤΧ και τις κοπέλες σας και παντε (τασος φιλοτιμο παληκάρι) μέχρι χαλκίδα τσιτες να δουμε ποιος πήγε απροβληματιστα, ξεκουραστα, πρωτος/τελευταιος και με τι κοστος....

απλό δεν ειναι?
    Ban 'em all

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
    εσυ τι γελας ρε

γιατι ψεματα λεω ρε ? οχι πες
    για ηρεμα σε παρακαλω :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι να παρω;
    από adam_tsouk στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 19:43
  2. Τι μηχανη να παρω ?
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2004, 16:54
  3. Τι ΜηΧανη Να Παρω?
    από nimbus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2004, 02:02
  4. να πάρω bmw f650?
    από enfield στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2004, 17:02
  5. Αγορά 250 - Τι να πάρω ρε παιδιά?
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 19:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ