DUKASII μην πορώνεσαι . Αλήθεια είσαι του 1980 και είμαι του 1965 . Πραγματικά πιστεύεις ότι έχεις καβαλλήσει τόσα πολλά και μάλιστα έχεις μάθει και τα υπέρ και τα κατά τους ; Πότε πρόλαβες .. Καβαλάω από 13 με αυτόματα παπάκια και άλλα πολλά δικά μου από 125 μέχρι κ 1000 άρι . Ετσι εύκολα λες πως πήρα ένα ΧΤΧ και τα είδα όλα ; Είσαι γελασμένος . Ομως κατά πως εκλαμβάνεις τα γραφόμενά μου μου δίνεις την εντύπωση πως πιο πολύ φιγουρατζής είσαι παρά πραγματικός οδηγός μηχανής . Θα σου πρότεινα να είσαι λίγο πιο σφαιρικός στην αξιολόγηση και την κριτική σου . Στη τελική δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω αλλά απευθείας περνάς σε επίθεση . Ξέρω και εγώ να περνάω και να γράφω λέξεις όπως παραλήρημα αλλά σου είπα κάτι δεν ανήκω στους φιγουρατζήδες . Το ΧΤΧ το πήρα πριν 2 χρόνια ήτοι στα 41 μου . Και οικονομικά είμαι καλά να έπαιρνα και 1000 άρι . Σου ξαναλέω λοιπόν πως εγώ επέλεξα την αξιοπιστία και η άνεση που σου δίνει η μηχανή ειδικά για όσους εργάζονται στην Αθήνα . Είδα και άλλες μηχανές πριν από αυτήν όμως δεν μου έκαναν το ανάλογο κλικ σε επιμέρους λόγους που εξέταζα για να αποφασίσω την αγορά μιας μηχανής . Οπωσδήποτε υπάρχουν καλυτερα από το ΧΤΧ αλλά την αξιοπιστία της ΥΑΜΑΗΑ και όχι ΥΑΜΑΠΑ δεν την βάζω σε σύγκριση με τίποτα άλλο . Δες στις κατηγορίες μοντέλα και θα καταλάβεις τι εννοώ.