Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 65

Θέμα: Ss Vs Naked

μη μπερδεύεσαι, το χόρνετ ΔΕΝ είναι ΣΦ, είναι αυθύπαρκτη μοτό

ΣΦ = ΣΣ - κάποια κομμάτια + κάποια συμπληρώματα, αλλά το μοτέρ μένει ίδιο, το πλαίσιο ίδιο, τα φρένα ίδια, οι αναρτήσεις ίδιες

χόρνετ = ΑΛΛΗ μοτό (άλλο πλαίσιο, άλλο μοτέρ - ή το ίδιο με κάποιο ΣΣ αλλά με άλλη ρύθμιση - άλλες αναρτήσεις άλλα φρένα κλπ. κλπ.)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μη μπερδεύεσαι με την φρασεολογία. Όποιο και να πάρεις απ΄αυτά που ανέφερες + το Ζ+ το Shiver είναι πολύ καλές μοτοσυκλετες και οι δυνατότητες τους είναι πάνω απ΄το 95% των καθημερινών οδηγών. Κάνεις ένα δυο "συμβιβασμούς" στο θέμα πίστα (που δεν νομίζω να σε απασχολεί) αλλα απ΄την άλλη έχεις ένα πολύ πιο εύχρηστο μηχανάκι για τις μετακινήσεις σου.

Το μοναδικό θέμα που υστερούν τα γυμνά είναι στο ταξίδι που θα κουράσουν πιο γρήγορα απ΄ότι κάποιο με fairing. Αν σ΄αρέσουν όμως τα ξεβράκωτα , πήγαινε με κλειστά μάτια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ποιος νανε????????
    katarxas kalosirthame sto forum giati kai egv neo melos eimai.me mia gimni motosikleta kanis sxedon ta panta,trexis,stribis,kanis taxidi monos h me parea,pas boyno,thalassa,ktl.ktl.ktl.
    ειναι κατι παιδια που δεν γινονται αντρες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Για βάλε καμιά φωτό εαν βρεις να το χαρούμε κι εμείς.
    όμορφοφατσα ε?ε?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ermax3.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	92,0 KB 
ID:	122839

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    όμορφοφατσα ε?ε?
    Που τη βρήκες τη φωτό ρε κατάσκοπε?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Που τη βρήκες τη φωτό ρε κατάσκοπε?
    :a13: :a13: :a13: :a13:

τωρα τελευταια σε κατι ιταλικα στεκια ανωνυμα τριγυρναω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    :a13: :a13: :a13: :a13:

τωρα τελευταια σε κατι ιταλικα στεκια ανωνυμα τριγυρναω...
    Την φωτό την έιχα τραβήξει εγώ στις Σέρρες. Το μηχανάκι είναι του συμφωρουμίτη Drade.

Η ermax δεν με τρελλαίνει μεν (αν και είναι απ΄τις πιο όμορφες), αλλά είναι η καλύτερη απ΄όσες έχω δοκιμάσει (secdem, skidmarx, ermarx).
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Την φωτό την έιχα τραβήξει εγώ στις Σέρρες. Το μηχανάκι είναι του συμφωρουμίτη Drade.

Η ermax δεν με τρελλένει μεν (αν και είναι απ΄τις πιο όμορφες), αλλά είναι η καλύτερη απ΄όσες έχω δοκιμάσει (secdem, skidmarx, ermarx).

εγκω ντε ξερει τιποτα
    εγκω Αγγλάρας.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Για να σε ξεμπερδέψω...

Τα street είναι συνολικά υποδιαίστερες μεν μοτοσυκλέτες σε σχέση με τα SS αλλα όταν αναφερόμαστε σε δημόσιο δρόμο, τα δεδομένα αλλάζουν. Γιατί?

Διότι ο δημόσιος δρόμος δεν είναι πίστα, δηλαδή δεν έχει την πρόσφυση της πίστας ούτε και τον ίσιο τάπητα κατα βάση. Ο δημόσιος δρόμος μπορεί να είναι εως και γυαλί από πρόσφυση καθώς και γεμάτος λακουβες, σαμαράκια κ.α. που όλοι τα ξέρετε.

Το απόλυτο στήσιμο ενός SS αλλα και το πολύ άκαμπτο πλάσιο-ψαλίδι όλα αυτά δεν τα φιλτράρει καθόλου σχεδόν και τα μεταφέρει αυτούσια στην μοτοσυκλέτα και την αποσταθεροποιεί. Αντίθετα ενα street με πιο μαλακές αναρτήσεις και με λιγότερο ισχυρό πλαίσιο-ψαλίδι αποσβένει μεγάλο μέρος όλων αυτών των ανωμαλιών και αφήνει έτσι την μοτοσυκλέτα να κυλίσει πιο ήρεμη στην πορεία της και άρα να έχει γενικά καλύτερη συμπεριφορά. Επίσης τα πολύ καλά φρένα είναι πολλές φορές υπερβολικά για ενα δρόμο με μέτρια πρόσφυση και μπορεί να μπλοκάρουν εύκολα σε φρένα της τελευταίας στιγμής, γεγονός που σε κάνει πιο επιφυλακτικό στην οδήγησή σου.

Όσο πιο προσανατολισμένο για πίστα είναι ενα μηχανάκι τόσο λιγότερο καλά τα πηγαίνει στον δρόμο. Βέβαια υπάρχουν και πολλά SS που κάνουν αρκετά καλά και τα δύο αλλα πάλι ενα street είναι πολύ πιο φιλικό και ευχάριστο για τον δρόμο σε ένα μέσο αναβάτη.

Αυτά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    να ρωτησω κ εγω ρε παιδια μιας κ με ενδιαφερει το θεμα (μελλοντικα )

ενα ss με ρυθμιση προς το μαλακο πλησιαζει καθολου ενα γυμνο;;
    κ οταν λετε πολυ σκληρο το ss εχει τοσο μεγαλη διαφορα απο το γυμνο;;
    τελικα το γυμνο ειναι οντως αρκετα μαλακο κ πιο ανετο κ το ss σκληρο κ δυστροπο ή και τα δυο κοπανανε αλλα το γυμνο δεν ειναι ενοχλητικο.
    μιλαω για γυμνο τυπου street triple κτλ

αν βοηθαει παρτε για μετρο συγκρισης τις αναρτησεις του δουκα.ειναι μεν σφιχτες αλλα αρχοντικες.μαρεσαν σε ανεση περισσοτερο απο οποιοδηποτε αυτοκινητο εχω μπει(κ καλα ανετα).δυστυχως σε μηχανακια δεν εχω πολυανεβει.

Ειναι και διαφορετικα και ιδια....

Οσον αφορα την κινηση στη πολη δεν θα δεις τεραστια διαφορα.....

Στην πιστα και στο τρεξιμο θα δεις τεραστια διαφορα....

Οποτε αφου στο θεμα κινησης ειναι πανω κατω ιδια σκ@τ@ και στο τρεξιμο διαφορετικα....

κατσε και σκεψου τι θες εσυ και αποφασισε....

Ειναι αλλο το ενα αλλο το αλλο....
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

παιδια εγω ειμαι κατοχος ενος gsxr 600 K6

λοιπον οδηγησα μια μερα το fazer 1000 (οχι το γυμνο), εκανα 100 χλμ σε εθνικη (στην Κρητη)

και τρελαθηκα, και στριβει και φρεναρει και παει.....

το σκεφτομαι σοβαρα να το αποκτησω.

και το κυριοτερο δεν κουραζει το ιδιο γιατι κακα τα ψεματα ενα ss κουραζει περισσοτερο

Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    [B]να ρωτησω κ εγω ρε παιδια μιας κ με ενδιαφερει το θεμα (μελλοντικα )

ενα ss με ρυθμιση προς το μαλακο πλησιαζει καθολου ενα γυμνο;;
    κ οταν λετε πολυ σκληρο το ss εχει τοσο μεγαλη διαφορα απο το γυμνο;;
    τελικα το γυμνο ειναι οντως αρκετα μαλακο κ πιο ανετο κ το ss σκληρο κ δυστροπο ή και τα δυο κοπανανε αλλα το γυμνο δεν ειναι ενοχλητικο.
    μιλαω για γυμνο τυπου street triple κτλ...

Σίγουρα τα +/- των ρυθμίσεων στις αναρτήσεις μειώνουν τις διαφορές αλλα και πάλι θα παραμείνουν σε ένα ποσοστό. Βασικά συνήθως μπορείς να ρυθμίσεις τις αναρτήσεις μόνο των SS γιατί για μείωση κόστους συνήθως οι αναρτήσεις των street δεν έχουν ρυθμίσεις ή έχουν μόνο για το πίσω.'

Όλες οι μηχανές δεν είναι το ίδιο στημένες οπότε δεν υπάρχει ενας γενικός κανόνας. Πχ το street triple είναι πιο σκληρά στημένο από το fazer ή το Ducati πολύ πιο σκληρά στημένο από ενα GSXR. Επίσης και οι ρυθμίσεις τους "ακούν" περισσότερο ή λιγότερο στο καθένα και έτσι μπορούν να μαλακώνουν ή να σκληραίνουν περισσότερο ή λιγότερο από μοντέλο σε μοντέλο. Γενικά όσα SS είναι προσανατολισμένα εντελώς για πίστα (τα περισσότερα πια) είναι γενικά σκληρά (γιατί έτσι πρέπει να είναι).

Αλλα δεν είναι μόνο αυτό που κάνει την οδήγηση σε δρόμο πιο επίπονη και δύσκολη. Είναι και το ανοιχτό τιμόνι που σε στροφιλίκια δίνει καλύτερο μοχλό και μεγαλύτερη ευκολία καθώς και η πιο όρθια θέση οδήγησης που σε συνθήκες δρόμου και κυρίως πόλης είναι πιο χαλαρή και ξεκούραστη.

Εγώ νομίζω ότι εαν δεν μπαίνεις πίστα συχνά, ενα street πολεμικό ή ενα street fighter είναι πολύ πιο FUN να το οδηγείς και το γουστάρεις περισσότερο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Καλό θα είναι να οδηγήσεις κάποια και να αποφασίσεις τι σου κάνει.Εγώ οδήγησα Shiver μετά το δικό μου και δεν...Ήταν πολύ μαλακό και νόμιζα ότι θα μου γλιστρήσει σε κάθε στροφή.Δεν μου ενέπνεε αυτή την σιγουριά του στιβαρού GSXR.Προφανώς δεν είμαι εξοικειωμένος με την αίσθηση που δίνει ένα γυμνό.Τα πάντα είναι θέμα συνήθειας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Καλό θα είναι να οδηγήσεις κάποια και να αποφασίσεις τι σου κάνει.
    ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ !!!

:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ss Vs Supercar ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ
    από SUZUKAKIAΣ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 219
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2008, 19:15
  2. Kawasaki Z750 VS 600αρια SS !!
    από r6mania στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 186
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2007, 17:08