Ξεθάβω λίγο το θέμα αφενός γιατί ξεχάστηκε όπως γίνεται συνήθως αφετέρου γιατί πέρασα και εγώ...![]()
Δευτέρα πρωί φτάνω στα Διόδια του Κιάτου, πληρώνει ο μπροστά, φεύγει και πέφτει η μπάρα. Η υπάλληλος βιαστική πρινα κόμα φτάσω στο ταμείο πατάει, βγάζει την απόδειξη και ανοίγει τη μπάρα. Τσουλάω αργά ενώ αυτή έχει προτείνει το χέρι για να της δώσω τα χρήματα και...
- Καλημέρα
- Καλημέρα σας
- Τι θέλετε; (χαμογελαστός)
- Να πληρώσετε κύριε
- Πρέπει;
- Εσείς τι λέτε;
- Με το χάλι που πλασάρετε για δρόμο δε νομίζω να πληρώσω! (χαμογελαστός)
- Έχει πρόστιμο!
- Ναι, ε; Τη ντιρεκτίβα την έχετε διαβάσει; Είσαστε ενήμεροι; Τεντώνω το χέρι και της τη δίνω.
- Ναι αλλά το δικό μας χαρτί είναι πιό ισχυρό! :hypnotize
- Πιό ισχυρό από της Ε.Ε. ;
- Βεβαίως!
- Μπορείτε να μου το δείξετε σας παρακαλώ όπως άλλωστε έκανα και εγώ
- Α, δεν το έχω αλλά υπάρχει! :hypnotize
- Καλά... και πόσο είναι η παράβαση;
- 40 φορές η αξία των διοδίων :o
- Οκ. Στυλό έχεις;
- Ναι
- Γράψε με γιατί φεύγω. Καλή σας μέρα![]()
-![]()
Είχα να περάσω δύο χρόνια από αυτό το δρόμο και ως εκ θαύματος τίποτα δεν είχε αλλάξει....
Το χειρότερο που είδα είναι οι πινακίδες που τοποθετήσει οι ιδιώτες που εν μέρει έχουν δίκιο αλλά προσωπικά μου γ@μησαν την ψυχολογία! Δεν το βρίσκω λογικό ενώ ταξιδεύω να διαβάζω 8 πινακίδες του στυλ "Προσοχή μεγάλη επικινδυνότητα" "Προσοχή στα επόμενα 2km συμβαίνουν ατυχήματα" "Προσοχή στα επόμενα 3km συμβαίνουν θανατηφόρα ατυχήματα".
Όσο περνούσαν τα χιλιόμετρα περίμενα οτι θα είχαν βάλει και καμια φωτογραφία του χάρου να λέει "welcome to hell"![]()