Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 81

Θέμα: Μοτο vs 0300

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    MοτοΤεχνική Επιθεώρηση εχει διαβάσει κανείς από εδω?

Αυτο ηταν ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Αυτο ηταν ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ!
    + full displacement i own ....

(κωλό και εσύ ... ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    + full displacement i own ....

(κωλό και εσύ ... ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αλλοι καιροί, αλλα ήθη!

Να περιμένεις μήνες μέχρι να βγεi το τευχος....

Δυστυχως απο δανεισμούς κλπ τα εχω χάσει τα πιο πολλά, μου εχουν μείνει 3-4.
    Περιέργως ενας κολλητός που του τα δανειζα κιόλας, τα έχει όλα!!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αλλοι καιροί, αλλα ήθη!

Να περιμένεις μήνες μέχρι να βγεi το τευχος....

Δυστυχως απο δανεισμούς κλπ τα εχω χάσει τα πιο πολλά, μου εχουν μείνει 3-4.
    Περιέργως ενας κολλητός που του τα δανειζα κιόλας, τα έχει όλα!!

Ξέρεις Άρη .... έχω ένα γαμάτο φωτοτυπικό ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Ποτε εβγαινε η μοτοτεχνικη?δεν το εχω ακουστα

Νέο μέλος
    Εμένα Μοτο, 0300, 2Τ όλα μια η άλλη μου φαίνονται. Ξύλινη γραφή και οι γνωστές ατάκες.

Πλέον όποτε πέφτει στα χέρια μου διαβάζω το R&D το οποίο είναι 3μηνιαίο ή κάτι.

Αυτο ηταν ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ!

Θυμάστε τον πρόλογο στο τεστ του Morini 501?

Aυτό ήταν σενάριο για ταινία, όχι τεστ......λες και διάβαζες βιβλίο του Stephen King....

You BETA believe...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

...

Αγοραζει κανεις αυτα τα περιοδικα πλεον?!!?

Εδω κ μια 5ετια ζητημα να εχω παρει 2 περιοδικα. Αν ριξω μια ματια το κανω στο συνεργειο που παω.

Αλλα οταν υπαρχει το ιντερνετ τοτε κατι τετοιες φυλλαδες, γιατι φυλλαδες ειναι για μενα, μονο ως διαφημιστικα εντυπα τα βλεπω εγω.
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    εγώ παίρνω το marie claire κάθε (οπότε βγαίνει τεσπά ) τα έχει όλα μέσα, αντικειμενικά, με πολύ ύλη και σοβαρά τεχνικά θέματα :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	itea.jpg 
Προβολές:	381 
Μέγεθος:	24,7 KB 
ID:	124944

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Ρε συ Vestromas...αυτά τα περιοδικά όλο τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα γ@# ίδια ξανά και ξανά.

15 συγκριτικά τα ίδια μοντέλα όλη την ώρα.

Δεν θυμάμαι σε ποιο περιοδικό είχα δει σύγκριση που έλεγε τα 80 άλογα (!!!Τροχό!!!) του Shiver δεν συγκρίνονται με τα 100 άλογα του Γιαπωνέζικου ανταγωνισμού (!!!Στρόφαλο!!!).

Την στιγμή που βγάζει 95hp@9000rpm και τα άλλα βγάζουνε 100hp@12000rpm.

Το 0300 προτιμώ να το αγοράζω πάντως...δεν θυμάμαι γιατί καταστάλλαξα σε αυτό.

Πάντως το Moto είχε ένα χαζό συγκριτικό που είχανε βγάλει το BMW1200GS ως το OFF Road Κτήνος.

Με την άδεια των συντονιστών του moto.gr επιτρέψτε μου να επικαλεστώ @@!!!

230 κιλά...δεν είναι στοιχείο που χαρακτηρίζει ένα OFF Road κτήνος.

Καθαροί, βαλιτσωμένοι, φορτωμένοι, στολισμένοι με Dianese και ούτε κηλίδα λάσπης επάνω στις μπότες τους.Τέτοια βλέπουνε οι Κουτσές Μαρίες και την βλέπουνε enduράδες...

Πολύ θα ήθελα να τους δω κάτι τέτοιους να ακολουθούν κάτι μονοπάτια...
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker

Με την άδεια των συντονιστών του moto.gr επιτρέψτε μου να επικαλεστώ @@!!!

230 κιλά...δεν είναι στοιχείο που χαρακτηρίζει ένα OFF Road κτήνος.

Καθαροί, βαλιτσωμένοι, φορτωμένοι, στολισμένοι με Dianese και ούτε κηλίδα λάσπης επάνω στις μπότες τους.Τέτοια βλέπουνε οι Κουτσές Μαρίες και την βλέπουνε enduράδες...

Πολύ θα ήθελα να τους δω κάτι τέτοιους να ακολουθούν κάτι μονοπάτια...
    υπάρχουν και άλλοι τόσοι όμως που έχουν γυρίσει τον κόσμο με το GS μην τα ισοπεδώνεις όλα δέν νομίζω να έβαλε συγκριτικό μια μηχανή όπως το KTM 990 ή το GS 1200 που ζυγίζουν ακριβώς το ίδιο και (όχι 230kg που ζυγίζει το GS Adv) θεωρούνται τα κορυφαλια on-off σε σύγκριση με κάποιο πριόνι 100-120kg άλλες δυνατότητες το 1 και άλλα τα mega on-off.

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Λιγάκι εκτός θέματος.

Η απόσταση απο το έδαφος υπάρχει.
    Τα λάστιχα με πέλμα υπάρχουνε.
    Χεράδες που τα κάνουνε όλα με αυτά τα εργαλεία υπάρχουνε.

Όμως...

Είναι βαριά.
    Ναι, όντως η GS λόγω Boxer έχει χαμηλό κέντρο βάρος, αλλά και πάλι σε ψηλό χώμα η μηχανή χάνει το μπροστινό για πλάκα.
    Είναι ντυμένη, δεν έχεις επαφή με το τι γίνεται μπροστά στην ρόδα σου...

Κάποιος που θέλει να πηγαίνει endurάδες και παίρνει GS, απατάται εκτός αν είναι ο Pastrana.
    Eμένα επιτρέψτε μου να προτιμώ ένα DRZ που και αυτό ψηλό μου πέφτει και δεν συγκρίνεται με τα χαμηλά μικρά δίχρονα ξαδερφάκια των 125cc.

Ο χωμάτινος χαρακτήρας του V Strom με μη απενεργοποιημένο ABS...νομίζω ότι απλά δεν υφίσταται.

Δεν θέλω να εκτοξεύω βρισιές...όλα βγαίνουνε χώματα μέχρι και τα SS ναούμε.

Αλλά θυμάμαι πως όταν του κάμεραμαν του Long Way Around του έσπασε το BMW του, βρήκε ένα άθλιο scooter προς Μογγολία πλευρά, και παινευότανε πόσο πιο άνετο ήτανε στην χωμάτινη οδήγηση.
    Και να εξομολογηθώ πως...δεν με βλέπω στην ζωή μου να δοκιμάζω να βγάζω ένα τέτοιο στα χώματα.Όλα θέλω να τα τεστάρω, δίχρονα, καθαρόαιμα, Supersport, Choppers με τιμόνια στο ουρανό, μεγάλα μονοκύλινδρα...τα ON-off...μόνο σε άσφαλτο.

(Οι τυπάδες του Moto απλά δεν υπάρχουνε...μπήκανε στα χώματα και βγήκανε...σιδερωμένοι...).
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Aνθυπομελος
    Ειχα μια διενεξη με περιοδικο τελευταια....
    για 'κανα χρονο δηλαδη,απο τοτε που τους εστειλα την πρωτη επιστολη....
    Τους υποστηριζα ολα αυτα τα χρονια,απο το πρωτο τευχος,χωρις αυτο να σημαινει
    οτι τα εχω αγορασει ολα βεβαια...
    ..Και οταν χρειαστηκα τη βοηθεια τους,αυτοι προτιμησαν να βοηθησουν τον φτωχο αντιπροσωπο....
    Ετσι η "ειδηση" εμεινε στα αζητητα,αφου εγραψα μονο σε αυτους,και δεν ειχα τη διαθεση
    να να το δημοσιοποιησω ο ιδιος (μεσω φορουμς και μπλογκς).
    Ο λογος που εγραψα στο εν λογω περιοδικο,ειναι οτι τα (πολλα ομολογουμενως) αρθρα τους,
    για το εν λογω μοντελο,μονο διαφημιστικα μπορουσα να χαρακτηρισω....και αυτο δεν μου αρεσε καθολου,εως προσεβαλε την νοημοσυνη μου,αφου ειχα ηδη αγορασει το μηχανακι,
    και ειχα μαθει τα ελλατωματα του....οπως και το ειχα ηδη συγκρινει με πολλα αλλα,
    και μερικα τεστ-ραιντ!
    Για τα οποια ελλατωματα,συνηθως τα περιοδικα και να θελουν ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να μας προειδοποιησουν,γιατι αν οι αντιπροσωποι δεν πουλησουν,πανε οι διαφημησεις,οποτε....
    Χερι που σε ταιζει δεν το δαγκωνεις!!!Ποσο μαλλον αν σε πλουτιζει....
    Καποιοι εχουν ξεχασει οτι ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και εχουν μεταβαλει το επαγγελμα σε αυτο του διαφημιστη!!!
    Αλλα οταν πια παρουμε ολοι χαμπαρι τι παιζεται στο μαρκετινγκ,
    και η διαφημηση δεν λειτουργει,πολλοι θα "πανε σπιτι"....
    Αυτο που χρειαζομαστε δεν ειναι να μας δειχνουν τα προτερηματα ενος μοντελου...
    τα ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ πρεπει να μας επισημαινουν...!
    Οσο για την αλληλογραφια με το περιοδικο...εφτασα να "τους τα ψαλλω",με mail στο site τους,
    και οχι στο "προσωπικο μειλ" στελεχους που επικοινωνουσα εως τοτε...
    black sheep

Aνθυπομελος
    ΙΔΟΥ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ (εχω αφαιρεσει τα ονοματα,για ευνοητους λογους,το δικο μου δεν με νοιαζει,ειναι ουτως η αλλως στο προφιλ,αλλα ας ειναι ολοι κ.ταδε...)
    Προς περιοδικο΄

Fmx 650 F**kmoto.

Opos xerete,i istoria ayti den ehei telos,
    akomi kai me tin lixi tis eggyisis(stis 21-7-'07),afou katigila to thema sto Yp.Anaptyxis.
    Kai den tha stamatiso edo...
    I katagelia prepei na koinopoiithike idi ston antiprosopo(ego tin elava),
    kai tora tha tin koinopoiiso se ola ta periodika kai leshes mot\tas pou mporo
    na vro contact...opos kai tin "ypogeia" arnisi sas na dimosieysete ta provlimata tou Fmx...
    kai tin koroidia pou anehtika apo merous sas...Me diavevaiosate k.TADE...Mou dosate to
    logo sas...Ektos ki'an ta offroad pants den "metrane" san pantelonia...........
    Afou oi "dimosiografoi" apokryptoun eidiseis,yparhoun ta blogs kai ta forum...
    To blog mou ehei idi arketa views...diavaste to: www.tade....tade!
    Sta forum tha ta poume se ligo...
    Profanos me perasate gia kapoion psonara apo aytous tis stilis allilografias sas...
    Diko mou to lathos,prospathisa na mimitho tin "atmosfaira" pou epikratei ekei,kai na
    deixo oti eos tote empistevomoun tin Honda,kai kat'epektasin to periodiko sas.
    Telika ekana lathos pou sas ypostirixa apo to 1o sas teyhos.
    Oso ya tous "arthrografous" sas(pou telika einai mono diafimistes),eho polla gia tin gouna
    tous....ta grafomena menoun,kai einai polly eykolo na sas krini kaneis,poso mallon o nomos!
    Oi epomenes kiniseis mou tha exartithoun apo tin exelixi tis ypothesis.
    To Fmx einai epikindino,(ektos allagis exatmiseon me"eleftheres"kai set up),
    "htypaei" kampana,ekentro aposympiesti,kai kati trehei stin tromba ladiou.
    Prepei epitelous na to paradehteite...
    I katagellia tha ftasei stin E.E.,opos kai tha katatethoun agoges syntoma.
    Den tha stamatiso pouthena,an den vro to dikio mou.
    Eimai etoimos gia ola....

Imoun o kaliteros filos sas...eseis epimenete na me kanete ehthro sas.Epilogi sas.

(ypografi...)
    ---------------------------------
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ απο περιοδικο...

Αγαπητέ κύριε ΤΑΔΕ, ειλικρινά
    λυπάμαι για το ύφος της επιστολής
    σας, αν και μπορώ να καταλάβω ότι τα
    προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το
    FMX - και τα οποία όπως ξέρετε γνωρίζω -
    σας έχουν οδηγήσει σε τέτοιες συμπεριφορές. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί στρέφεστε εναντίον μας - ως περιοδικό - και εναντίον μου προσωπικά με χαρακτηρισμούς που σας υποβαθμίζουν απερίγραπτα. Αν θυμάστε καλά από κοινού είχαμε κάνει κινήσεις για
    κοινοποίηση της επιστολής σας στην αντιπροσωπεία της Honda στην Ελλάδα και
    μάλιστα είχαμε τακτική επικοινωνία κατά την οποία σας ενημέρωνα για την εξέλιξη του θέματος. Όταν μάλιστα είχατε απ' ευθείας επικοινωνία με τους ανθρώπους της
    αντιπροσωπείας και μου είπατε ότι θακινηθείτε νομικά - όπως είχατε άλλωστε κάθε δικαίωμα - εσείς ο ίδιος μου είπατε να αφήσουμε το θέμα
    αφού θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό. Από εκεί και πέρα ως προς τι το
    μένος κι ο οδυρμός. Δεν νομίζω ότι ήμασταν ανακριβείς απέναντί σας, αφού
    άλλωστε κι εσείς ο ίδιος διαπιστώσατε ότι κοινοποιήθηκε η επιστολή σας στη Γενική Αυτοκινήτων.Αν τώρα έχετε κάποιο άλλο προβληματισμό ή οποιοδήποτε άλλο θέμα
    ευχαρίστως να το συζητήσουμε, εφόσων αναιρέσετε τους άδικους χαρακτηρισμούς σας.
    Και μία φιλική συμβουλή. Αν θέλετε
    αποφύγετε τους ακραίους
    χαρακτηρισμούς του τύπου: "είναι
    επικίνδυνο κ.λ.π." γιατί, με κάθε
    ειλικρίνεια, είστε η μοναδική
    περίπτωση που έχουμε μάθει με τέτοιου
    είδους προβλήματα. Δεν λέω ότι δεν ισχύουν, αλλά τίποτε δεν αποκλείει να
    είναι μια μεμονωμένη περίπτωση η οποία βέβαια κι αυτή χρίζει της απαραίτητης προσοχής. Αφήστε λοιπόν κατά μέρους τις απειλές -
    τουλάχιστον προς το περιοδικό - γιατί
    μόνο σε 'σας κάνουν κακό τόσο
    ηθικά όσο και ουσιαστικά.

Πάντα στην διάθεσή σας
    ------------------------------
    ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ προς περιοδικο (και ληξη του θεματος)....

K.ΤΑΔΕ.
    Nomizo oti katalavenete pos olla ehoun ta opia tous.
    Edo einai ta dika mou.Prospathisan na me koroidepsoun,me evrisan,me ypotimisan.Kai ayto pou me enohlise perissotero,einai oti i eygeneia mou theorithike adynamia, i vlakeia. Gia 2 hronia...
    Kai idou ti eho enantion sas(kai tou ΤΑΔΕ περιοδικου):
    To proto pou perimena apo esas,itan na mou zitisete na deite to antikimeno pou antikrouei ta grafomena sas gia to eidos tou.Vasistika stin dimosiografiki deontologia.(eho shesi me ton klado sas,meta apo 4 hronia radio).
    To thema mas den itan i koinopoiisi tis epistolis stin antiprosopeia,alla i dimosiefsi ton provlimaton tou Fmx,kai kapoia stigmi mou eipate oti tha dimosieysete tin epistoli,oste na anagastei na apantisei epitelous i antiprosopeia,pou eihe enimerothei pro minon.Episis eipate oti prepei na dimosieythei giati thigi polla themata(vl. exusiodotimenοi).Telika den eipame na afisoume to thema,alla mono tin dimosieysi tis 1is epistolis.
    Nomizo oti tha itan kathikon sas,ef'oson enimerothikate gia disleitourgia se kapoio apo ta proionta pou proteinete stous anagnostes sas na agorasoun,kai ef'oson xerete oti polla den ehoun poulithei akomi,na to ereynisete kai na dimosieysete ta apotelesmata.
    Ayto pou den simeiosa (lathos mou) sto proigoumeno mail,einai oti itan anepisimo-opos kai ayto-to esteila apo tin selida tou ΤΑΔΕ,giati vrethika ekei.Tha mporousa na to grapso eygenika,alla den ta kataferno,pernao gia vlakas.Den grafoume oloi kala...opote skeftika na to grapso stin "kathomiloumeni"...
    Aganaktisi legete ayto pou noiotho,agapite mou k.ΤΑΔΕ.
    Perimena apo esas na kanete kai tin Ellada,Eyropi.Ehete ti dynami.Ego eimai monos mou!
    Oso gia tis "apeiles",den agizoun esas.O plythintikos logo antiprosopou kai Headquarters,eseis eiste anamesa tous mono giati proteinete to proion tous,kai gia tous logous pou exigisa parapano.Kai den vlepo to logo kati nomimo,opos mia agogi, na theoreitai apeili.Kai xanaexigo:ohi enantion sas!
    I moni mou apeili enantion sas mporei na einai oti den tha sas xanadiavaso!
    Oso gia to "epikindyno":Pos allios mporo na haraktiriso kati pou me rihnei kato,ki'an den eiha ayti ti mikri empeiria me to trial,tha eiha "tsakistei" 3 fores,skeftomai tis kopeles pou synantisa,kai "Nai,mou svinei ki'emena,alla eytyhos,den exo pesei!!"...
    Ta eysima mou stin Yamaha,gia to injection tou XT!Den to protimisa logo thesis odigisis,kai aisthitikis...
    Kai ta neotera: To paredosa gia check up stin antiprosopeia tin idia.Otan mou to epestrepsan,me diavevaiosan oti tora einai ola teleia!Loipon,itan ola ta idia!Mono pou i flantza sto dexi kapaki ehei allo hroma,to mihanaki "anoixteike",hanontas tin axia tou,kai den egine tipota.Sto karmpirater mono spray exoterika,kai rythmisi stis 1500.Allaxan filtro kai mpouzi ta opoia plirosa,xanavalan omos ta idia ladia!Kai svinei.Mexri simera.Hthes itan xeirotera.Akoma kai me tin "aspirini" ton 1500 rpm,svinei....as'ta ta alla,den einai tipota mprosta s'ayto!
    Kai oloi xeroume ta provlimata pou "evgalan" ta Dominator.Einai ta idia me tou Fmx!
    Elpizo na mi hreiastei na sas xanaenohliso (os periodiko,kai prosopika),i ipothesi tha parei ton dromo tis pleon.
    Eyharisto
    (υπογραφη)
    ----------------------

Ποιος απειλει ποιον,ευθεως η εμμεσως,τα συμπερασματα δικα σας...
    black sheep

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  3. μοτο vs κουτι
    από fournas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24