Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 76

Θέμα: V-strom για BMW R1200 GS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nontas
    Αν και η γνώμη μου δεν είναι αντικειμενική αφού είμαι κάτοχος bmw. ωστόσο θα σου πρότεινα το GS. Και εγώ με το "μικρό", πλήν τίμιο vstromακι ξεκίνησα, και μετά από ένα χρόνο το άλλαξα και πήρα το GSA. Είναι αρκετά πιο γρήγορο, κορυφαία φρένα (με ή χωρίς abs), άνετο στο ταξίδι τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χώμα, ενώ η θέση οδήγησης δεν έχει καμία σχέση με το vstrom. Από την άλλη αν δεν σου αρέσει ο boxer τότε απλά ξέχνα το. Προβλήματα δεν βγάζει ή τουλάχιστον όχι περισσότερα από τα υπόλοιπα, αλλά για αυτό υπάρχει και η εγγύηση, ενώ τα κοστολόγια των service του είναι σε φυσιολογικά επίπεδα για την κατηγορία του. Εξάλλου τις παιδικές ασθένειες τις πέρασε αφού ήδη κυκλοφορεί χρόνια. Τόσα GS που κυκλοφορούν δεν είναι τυχαίο.
    Και το vstrom και το gs είναι κορυφαία στην κατηγορία τους. Περί ορέξεως όμως.........

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    KTM 990 Adventure

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
    Κινητήρας
    Τύπος Κινητήρα Δικύλινδρος, τετράχρονος, V 75o
    Κυβικά 999 cc
    Εκκίνηση Μίζα
    Καρμπυρατέρ Electronic fuel injection

Πλαίσιο
    Πλαίσιο Σωληνωτό Χωροδικτύωμα Χρωμομολυβδενίου
    Υπο-Πλαίσιο Αλουμινίου
    Τιμόνι Renthal Αλουμινίου Φ 28/22 mm (1.10/0.87")
    Ανάρτηση Εμπρός WP USD Φ 48 mm (1.89")
    Ανάρτηση Πίσω WP monoshock PDS με υδραυλική προφόρτιση ελατηρίου
    Φρένο Εμπρός Brembo 2-πίστονες πλευστές δαγκάνες, 2x πλευστά Δισκόφρενα Φ 300 mm (11.81")
    Φρένο Πίσω Brembo μονοπίστονη πλευστή δαγκάνα,πλευστό δισκόφρενο Φ 240 mm (9.45")
    Τροχοί, Εμπρός / Πίσω 2.15 x 21", 4.25 x 18"
    Ελαστικά, Εμπρός / Πίσω 90/90-21", 150/70-18"
    ABS Brembo διπλού κυκλώματος ABS
    Σιλανσιέ 2 x μεταλλικά με τριοδικούς καταλύτες
    Γωνία Κάρτερ 26.6o
    Απόσταση από το έδαφος 261 mm (10.28")
    Ύψος Σέλας 860 mm (33.86")
    Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ 22 Liters (5.81 gal)
    Βάρος (χωρίς καύσιμα) 199 kg (438.7 lbs)

Τιμη: 13990 €

Απλα ασυναγωνιστο!
    τι να λεει τωρα....κορυφαιο καθε εξαρτημα του...δες μαρκες....
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

stelvio 1200

Γειά σας παιδιά ,
    Να τολμήσω να προτείνω motoguzzi stelvio 1200 ή θα με πείτε κολημένο?
    Περα απ'την πλάκα .Ειχα 650 strom. Ειναι απίθανο.( Για τα λεφτά του) Το 1000 μήν το πάρεις .Το είχε κολητός μου .
    Κάναμε μεγάλο ταξίδι εξωτερικο μονοί. Μπορώ να πώ ότι το 650 είναι γενικά καλύτερο .Ειδικά στο δούλεμα .Κραδασμοί και λοιπά. Μονο άν ταξιδεύεις διπλός με χοντρή γυναίκα και τριπλέτα αξίζει. Ασε που μετά θα το δίνεις τζάμπα και δεν θα το παίρνει κανείς.(Αυτό βέβαια μπορείνα ισχύει και για το guzzi ,αλλα θα φανεί απο την πορεία του). Α! και δεν θα καταλάβεις σχεδόν ότι άλλαξες μηχανή!!!
    Πάντως το stelvio αξίζει να το ρίξεις μια ματιά .Μπες στο youtube γράψε stelvio και δες τα βιντεακια.Φαίνεται λίγο πιο μαζεμένο και σουλουπωμένο απο την αποδεδειγμένα πολύ καλή BMW. Και πρέπει νά'ναι και λίγο πιο δυνατό.
    Μήν ακούσω για αξιοπιστίες και λοιπές αηδίες ,τα μηχανάκια είναι αστέρια. ΑΝ σου αρέσουν. Και μη μου πείτε ότι η εξαιρετική κατά τα άλλα GS είναι όμορφη .Σαν σκαλωσιά είναι. Και στό παρελθόν έχει περάσει πολλές παιδικές ασθένεις.(όσον αφορά την αξιοπιστία των bmw .)Τα καινουργια 800άρια είναι πολύ πιο ωραία. Αλλα αυτά είναι υποκειμενικά.
    Αντε καλή επιλογή.
    Βγάλτε γουστα, σπάστε την τηλεόραση και καψτε τον καναπέ,ηζωή είναι μικρή!!!!!!

Γεια χαααραα! Το avatar του/της tbaris

Stelvio

Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας.

Μου αρέσει πολύ το KTM αλλά ειλικρινά έχω ακούσει πάρα πολλά και επείδη για εμένα η μηχανή είναι εκτός απο διασκέδαση και εργαλείο δουλείας δεν θα ήθελα να τρέχω στα συνεργεία. Το tiger το αποκλείω γιατί απλά δεν τρελένομαι. Μου θυμίζει το Versys.

Το Stelvio το είδα, απλά δεν ξέρω καθόλου για Moto Guzzi τι παίζει.

Το BMW είναι εκπληκτικό αλλά και πολύ ακριβό σε σχέση με τα αλλά, απλά πιστεύω οτι δύσκολα θα το βαρεθώ και όχι όπως το V-strom, που μετά απο 8 μήνες δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα.

Μετά απο 5 μέτρα βάζεις δευτέρα, μετά απο ακόμα 5 μέτρα τρίτη κ.ο.κ.

Βοηθάτε πολύ πάντως.

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Το να συγκρίνει κανείς V-Strom με GS1200 είναι τουλάχιστον για .

Να πώ και εγώ την γνώμη μου που τα οδηγώ και τα 2 συχνά, το GS δικό μου το V-strom του κολητου.

Θές να συγκρίνεις τα φρένα που είναι έτη φωτός πίσω του V-Strom, θές την προστασία από αέρα εάν είσαι λίγο ψιλός, θές το πλαίσιο και το στήσιμο που δέν βοηθάει να το κάνεις ότι θές.

Για τα 7500 πόσο έχει το V-Strom είναι πολύ καλό αλλά δέν τίθεται θέμα σύγκρισης με GS ή 990 δέν υπάρχει σε κανένα τομέα που να τα πλησιάζει.

Τέλος, οι boxer κινητήρες είναι προβληματικοί ???

Από πότε ρε παιδιά, αυτοί οι παλιοκινητήρες που έχουν γυρίσει όλο το κόσμο γράφωντας σκληρά χλμ, από που και ώς που βγήκαν προβληματικοί ???

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: stelvio 1200

Αρχικά δημιουργήθηκε από airborn
    bmw.Σαν σκαλωσιά είναι.
    έλα τώρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    +1 ktm 990

δίνουν αρκετοί εδώ τα δικά τους και είναι άστρωτα ακόμα
    (δεν έχω καταλάβει γιατί... μάλλον δουλεύει καλά η παπάτζα βλέπε vestromas κλπ)

το απλό gs 1200 δεν με συναρπάζει.. το adventure μετράει αρκετά. Το gs800 καινούργιο φτάνει το 990 σχεδόν.. υπερεκτιμημένο...

FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

O Vestromas ξερει τι λεει, και που τα τρωει τα λιγα λευτουδακια που βγαζει. Παντως οχι στους μηχανικους.:rotflmao:

αν μιλαμε αποκλειστικα για on-off, αντι για varadero ή v-strom θα σου προτεινα Aprilia Caponord ... μακραν καλυτερη μοτοσυκλετα απο ολες τις αποψεις (ας πουμε οτι ειναι προσωπικη μου αποψη, μην το κανουμε διαμαχη)...

αν ομως δεν σε ενδιαφερει το χωμα καθολου, παιρνεις ενα suzuki Bandit 1250s και ξεμπερδευεις με το θεμα μηχανη για πολυυυυ καιρο ....

και τα δυο θα τα βρεις σε πολυ δελεαστικες τιμες! ειδικα το bandit κοστιζει αυτη τη στιγμη ?8.500 με ABS καινουργιο!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Τα BMW ειναι παρα πολυ καλα μηχανακια και ιδιαιτερα τα μποξερ τα γουσταρο πολυ και τα εμπιστευομε. Πολλα ομως τα φραγκα για καινουριο. Για τοσα λεφτα δεν νομιζω οτι αξιζουν. Η ιδεα του gixxerpap για το μεγαλο μπαντιτ, καλη και συμφερουσα. Το Απριλια δεν ξερω, κατι δεν μου παει καλα με αυτο το μηχανακι.

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
    +1 ktm 990

δίνουν αρκετοί εδώ τα δικά τους και είναι άστρωτα ακόμα
    (δεν έχω καταλάβει γιατί... μάλλον δουλεύει καλά η παπάτζα βλέπε vestromas κλπ)

το απλό gs 1200 δεν με συναρπάζει.. το adventure μετράει αρκετά. Το gs800 καινούργιο φτάνει το 990 σχεδόν.. υπερεκτιμημένο...

Το BMW Adv όντως είναι πολύ εντυπωσιακό στην όψη, αλλά σε σχέση με το απλό είναι + 30-35kg καθόλου ευχάριστα είτε στην άσφαλτο είτε στο χώμα.

Το gs800 έχει 10.000 ευρώ το 990 σχεδόν τα 14.000 εάν 4.000(κοινώς 1.200.000 δρχ) είναι για εσένα κοντά θα ήθελα να μου πείς τί δουλειά κάνεις και να γίνουμε συνάδελφοι

Θέλω και εγώ να τα βλέπω όσα δεν φτάνω κοντά μήν σου πώ και κολητά

Να σε καλά

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Το BMW Adv όντως είναι πολύ εντυπωσιακό στην όψη, αλλά σε σχέση με το απλό είναι + 30-35kg καθόλου ευχάριστα είτε στην άσφαλτο είτε στο χώμα.

Το gs800 έχει 10.000 ευρώ το 990 σχεδόν τα 14.000 εάν 4.000(κοινώς 1.200.000 δρχ) είναι για εσένα κοντά θα ήθελα να μου πείς τί δουλειά κάνεις και να γίνουμε συνάδελφοι

Θέλω και εγώ να τα βλέπω όσα δεν φτάνω κοντά μήν σου πώ και κολητά

Να σε καλά
    χμμ ομολογώ πως δεν το είπα σωστά και παρερμηνεύτηκε, γύρω στα 10k είδα μερικά
    μεταχειρισμένα 990 με λίγα χλμ εδώ μέσα να τα δίνουν.. Επίσης φίλος που το έψαξε για το
    gs800 με 6000 μπροστά και άλλα 2 χρόνια δόσεις του βγαίνει 12k αισίως..

btw αν έχεις υπόγειο με καλό κλιματισμό χωρίς υγρασία υπεριώδης λάμπες καμμιά 10αριά
    φιλλιπινέζους, φουσκωτούς με ak-47 και ελικοδρόμιο απ'εξω να σε βάλω στην
    μπίζνα
    FAMOUS LAST WORDS:

Γεια χαααραα! Το avatar του/της tbaris

All fields moto

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,

Νομίζω οτι το BMW μπορεί να σου προσφέρει οδηγική απόλαυση και on και off road.

Προτιμώ μηχανές που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις καταστάσεις.

Χωρίς να το έχω οδηγήσει πιστέυω πως η BMW θα έχει κάνει μια μηχανή που θα είναι άξια του ονόματος της.

Φαντάζομαι πως δεν θα έχει καμία σχέση με το V-strom, που εγώ προσωπικά φοβάμαι πολλά απο αυτό, όπως τα φρένα του, κρατήματα αλλά και σταθερότητα και το έχω δοκιμάσει παντού.

Τώρα για το Aprilia έχω τις αμφιβολίες μου, καθώς με τα Ιταλικά δεν έχω και πολύ καλύ σχέση. Φαντάζομαι όμως οτι σαν το BMW...

Re: All fields moto

Αρχικά δημιουργήθηκε από tbaris
    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,

Χωρίς να το έχω οδηγήσει πιστέυω πως η BMW θα έχει κάνει μια μηχανή που θα είναι άξια του ονόματος της.
    Ευχαριστούμε και μεις αλλά τα κριτήρια σου επετρεψέ μου να τα χαρακτηρίσω επιπόλαια.. τελικά όμως ο καθένας ότι θέλει παίρνει..

χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης..
    FAMOUS LAST WORDS:

Re: Re: All fields moto

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
    Ευχαριστούμε και μεις αλλά τα κριτήρια σου επετρεψέ μου να τα χαρακτηρίσω επιπόλαια.. τελικά όμως ο καθένας ότι θέλει παίρνει..

χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης..
    E, αν δεν έπαιρνε ότι θέλει, να έπαιρνε κάτι που δεν θέλει? Αν και θα συμπλήρωνα, τελικά ο καθένας παίρνει αυτό που του αρέσει!

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Bmw R1200 GS Service Manual
    από jprotop στο forum BMW
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2006, 23:07
  2. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 11:51
  3. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 09:07
  4. BMW R1200 GS, ferring problem
    από Spike στο forum BMW