Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 74

Θέμα: Μπορεις να ξεκινησεις με 600αρα Ss?

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Α! Επισης το δικυλινδρο μπορει να μην εχει τα αλογα ενος τετρακυλινδρου αλλα εχει ΡΟΠΑΚΛΑ! Αν βρεις με το Er6 ενα CBR600 f σε στροφιλικι θα το δεσεις κομπους.
    Diddo!
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Retired Rider Το avatar του/της 675
    ducati 848 vs gsxr 750

.-

GSXR1000K2 εχει και φαιρινγκ που σου αρεσει ειναι και SS....Τι να το κανεις το 600 παρε αυτο να εχεις και ροπες χαμηλα να μαθεις καλυτερα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gsxr1000.jpg 
Προβολές:	320 
Μέγεθος:	85,8 KB 
ID:	124120

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cobain
    καμια παρεξηγηση, αλλωστε........εχεις δικιο, και το ξερω!
    Απλα συνηθως (και φανταζομαι ετσι ειστε και οι περισσοτεροι εδω μεσα) το μικροβιο της μηχανης σου μπαινει απο τα 15 σου.....ξεκινας με κανα 50αρακι παπακι στα 16 σου αν θες να εισαι legal, ανυπομονεις να πας 18 να παρεις κανα 125αρι και με το που πατησεις τα 21 εχεις πλεον και την εμπειρια αλλα και τις ευλογιες της νομοθεσιας (και καποια λεφτα παραπανω) να παρεις αυτο που ονειρευεσαι τοσα χρονια! Κανω λαθος οτι το 80% οσων οδηγουν μηχανη απο hobby (οχι απλα γιατι τους βολευει να κατεβαινουν στο κεντρο) ακολουθουν τον παραπανω δρομο λιγο πολυ?

Ε εμενα δε μου εκατσε ακριβως ετσι...και τωρα που ειπα να ασχοληθω (αν και το παιδευω στο μυαλο μου τον τελευταιο χρονο και δεν εχω παρει τη μεγαλη αποφαση ακομα) ειμαι πλεον ηδη......24! Δεν εχω και πολλα περιθωρια να ακολουθησω την παραπανω πορεια και τα πραγματα να παρουν τη φυσιολογικη ροη τους...αμα δε παρω κατι να ευχαριστηθω σημερα, σε κανα χρονο-2 θα παω στρατο, μετα κανα μεταπτυχιακο και μετα θα ειμαι 30 χρονων γερος οικογενειαρχης με κανα corolla sedan ισως :P Γι'αυτο προσπαθω να πηδηξω μερικα σταδια...
    Εκτος αυτου βεβαια δεν ειμαι και πολυ fan των αγοραπωλησειων, παρε αυτο πουλα το ξανα παρε το αλλο κλπ. Σε τετοιου ειδους προιοντα τουλαχιστον που ουτε την αγορα ξερω καλα, και ειναι και σχετικα ακριβα (εφοσον μιλαμε για χιλιαδες ευρω που για την οικονομικη μου δυνατοτητα δεν ειναι καθολου αμελητεα) οποτε αν δε σου κατσει μπορει να εχεις μεγαλη χασουρα ή να περιμενεις μηνες ολοκληρους για να βρεις καποιον.

Προφανως το καλυτερο θα ηταν να παρω κατι μικρο να μαθω και το χωρο καλυτερα να μαθω και να οδηγω και να παω μετα που θα εχω πιο κατασταλαγμενη αποψη σε κατι που σιγουρα θα μου αρεσει.

Να ειμαι ειλικρινης μου φαινεται η ιδεα παλι στο ντουλαπι θα μπει και θα το αναβαλω για αργοτερα εως ποτε ετσι οπως παει αν παω κανα στρατο του χρονου κλπ. Αλλα δε φταιτε εσεις γι'αυτο, εσις καλα τα λετε, εγω μαλλον αργησα ηδη πολυ να ασχοληθω. Και ισως απο το να παρω καμια 600 SS και να σκοτωθω ή να καταριεμαι την θεση οδηγησης και να διαπιστωσω μετα απο 2 μηνες οτι πεταξα τα λεφτα μου...καλυτερα ετσι.

Μαλλον το καλυτερο ειναι να παω να βγαλω το διπλωμα για αρχη που νομιζω σε μηχανες δεν ειναι ακριβα τα μαθηματα ωστε να παρω και μαι ιδεα, να μπορω να κανω και κανα test-drive να δω στην πραξη αυτα που μου λετε και συζηταμε σε αλλη βαση. Ποσο θα μου κοστισει περιπου και ποσο καιρο θα μου παρει? Ειναι διαφορετικη η εξεταση για απεριοριστο , ή τα ιδια ειναι και λογω ηλικιας παιρνω αυτοματα απεριοριστο?
    Φίλε κατ`εμέ σκέφτεσαι ΛΑΘΟΣ! Και για την ηλικία που πρέπει να έχει κάποιος για μπεί στον κόσμο των μηχανών και για το ότι δεν έχεις χρόνο για κάτι μικρό!
    Εγώ άρχισα στα 25 μου με ένα 125. Τώρα είμαι 26 και εδώ και 4 μήνες έχω το fazer το γυμνό. Η μετάβαση ήταν ομαλότατη και πλέων νοιώθω πολύ ασφαλής με την μηχανή! Έχω φίλο που στα 26 του απο παπάκι και 50αράκια πήγε σε ducati μόνστερ απροβλημάτιστα! Σε χαλάει να έχεις κάτι μικρό για 1-2 χρονάκια? Γιατί? Δεν είσαι και 60!
    Το μεταπτυχιακό και ο στρατός τι σχέση έχουν! Δεν μπορούν τέτοια πράγματα να μας εγκλωβίζουν ρε φίλε! Αν έρθει ο καιρός να πάρεις ss και πας στρατό...ε και τί? Θα το λυώνεις όταν βγαίνεις ή θα κάνεις μερικούς μήνες υπομονή! Σιγά τα οά! Καλά για το μεταπτυχιακό είσαι αδικαιολόγητος!
    ένα θα σου πώ για μένα: πλέον όπου πάω (για μεταπτυχιακά-δουλειά-οτιδήποτε και οπουδήποτε) η μηχανή πάει μαζί μου - ΤΕΛΟΣ !
    Για αναθεώρησε...
    Chris

παλι HONDA ρε παιδια??
    ρε φιλε cobain μου τσακισες το ηθικο
    εγω ειμαι 42 και βγαζω τωρα διπλωμα
    συμφωνα με το σκεπτικο σου η busa παιρνω η....καλα σαραντα
    δες το λιγο πιο ψυχραιμα ποτε δεν ειναι αργα
    παντα μπορουμε να γινομαστε μαθητες
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Νέο μέλος
    τελικα το σκεφτηκα αποδω το σκεφτηκα αποκει και κατεληξα οτι το καλυτερο ειναι να ξεκινησω με κατι που να μου αρεσει (SS) αλλα να μην ειναι ιδιαιτερα δυνατο ωστε και να μαθω με περισσοτερη ασφαλεια, να κανω και τη δουλεια μου στην πολη πιο οικονομικα και να μην εχω και την πιεση να το αλλαξω γρηγορα.

Δηλαδη, μπορει σωστα να λετε "καλυτερα παρε ενα endurακι να μαθεις, οικονιμικο μικρη ζημια σε πτωση, ανετο, παει παντου....κλπ" αλλα εγω αν παρω το παραπανω, δε θα το ευχαριστηθω και θα περιμενω απλα να ερθει η στιγμη να το αλλαξω...
    Επισης απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι οι πιο μικρες SS μηχανες δεν ειναι και τοσο σκληροπυρηνικες στη θεση οδηγησης , και για να ειναι πιο φιλικες αλλα και λογω μεγεθους. Οποτε κατεληξα οτι ενα SS 125/250 ειναι καλη λυση γι ανα ξεκινησω, και αργοτερα βλεπουμε...ισως παω σ κατι ιδιου στυλ αλα πιο δυνατο αν μου μπει το μικροβιο, ισως αλλαξω κατηγορια αν μου "περασει" η λοξα με τα SS, πολυ πιθανον και να μη το αλλαξω ποτε αν κανω καλα τη δουλεια μου και με ευχαρηστει αρκετα...

Κοιτωντας τι επιλογες υπαρουν στα μικρα κυβικα SS απιρριπτοντας εντελως το CBR125 γιατι ειναι χαλια με τις ροδες ποδηλατου που εχει βλεπω τα 2 ολοκαινουρια που ερχονται, το kawasaki 250 και το yamaha r125. Αναμεσα τους κλινω προς το kawasaki καθαρα λογω δυναμης. 30 ιπποι και διπλασια ροπη δεν ειναι και λιγο και νομιζω θα αντεξει πολυ περισσοτερο στο χρονο. Το yamaha ειναι απλα πιο ομορφο αλλα με 15 ιππους φοβαμαι οτι θα σερνεται λιγο. Οχι οτι δε θα μου κανει για αρχη, αλλα μετα το τριμηνο ισως με ξενερωσει, και εν πασει επριπτωσει αν ειχαν αισθητη διαφορα στην τιμη το σκεφτομουνα, αλλα στα ιδι αλεφτα περιπου (200-300 ευρω διαφορα) νομιζω ειναι βλακεια να παρει κανεις το yamaha μονο και μονο για την εμφανηση σωστα?

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αυτα τα 2 μηχανακια ειναι ολοκαινουρια και δε θα μπορω να τα βρω σε μεταχειρησμενα. Φυσικα τα λεφτα τους επειδη ειναι μικρα μπορω να τα καλυψω και σε καινουρια απλα δε με πολυδελεαζει η ιδεα να δωσω 4 χιλιαρικα για τετοια κυβικα μηχανακι και το οτι αν παω σε 1 χρονο να το πουλησω θα χαζω πανω απο 1000 ευρω με βαση την τιμη αγορας.
    Στο υποθετικο σεναριο που αυτα τα 2 κυκλοφορουσαν στη χωρα μας εδω και...3-4 χρονια και θα μπορουσα να τα βρω κατω απο 3 χιλιαρικα μεταχειρησμενα, θα ηταν ιδανικο κατι τετοιο για αρχη. Δυστυχως δε γινεται...οποτε δεν ξερω τι να κανω...ξερεις στα 4 χιλιαρικα καινουρια σκεφτεσαι οτι με 1500 παραπανω παιρνεις 600 ss μεταχειρησμενο που ασχετα αν ειναι το ιδανικοτερο απλα σε δελεαζει πολυ. Αν εδινα 3 χιλιαρικα max και βολευομουνα δε θα με ενοιαζε τοσο...

Υπαρχει μηπως κανενα μικρο 150-250 (αντε και 400 το πολυ) SS που να εβγαινε τα τελευταια 5-6 χρονια και να μπορω να βρω μεταχειρησμενο που να μου διαφευγει? Η μονο το cbr παιζει?

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Κι ομως φιλε εγω και παλι διαφωνω. Αυτα τα 125 τπτ δε θα σου προσφερουν, ειναι και πανακριβα αλλα εχουν και ακριβα ανταλλακτικα. Και που βγαζουν 30 ιππους σκυλιαζουν για να τους βγαλουν. Το SV650/S εχει 77hp και ειναι απολυτα φιλικο προς τον χρηστη οντας δικυλινδρο, εχεις κανονικοτατη μοτοσυκλετα και βαζω το χερι μου στη φωτια πως λιγο να ξερεις να οδηγας μοτο και να χεις το μυαλο σου στο κεφαλι σου την πας ανετα τη συγκεκριμενη και μαθαινεις να την οδηγεις γρηγορα. Και μεταχειρισμενες μοντελο 03-04 πανε κατω απο 4000, μια χαρα τιμη για πρωτο μηχανακι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sv650s_4.jpg 
Προβολές:	250 
Μέγεθος:	75,9 KB 
ID:	124486
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Συμφωνω απολυτα με τον φιλο locksmith νομιζω οτι το sv650 ειναι το καταλληλο μηχανακι για να αρχισει καποιος τα πρωτα του βηματα στον χωρο των superbike.

Το προτεινα και εγω 2-3 σελιδες πισω και περασε στο ντουκου οποτε δεν το συνεχισα...

Παλαιό μέλος
    Και εγω ειμαι υπερ να παρεις καποιο στα 600. Μην παρεις 125- 250. Οτι μαθεις στα μικρα μπορεις και στο μεγαλο αρκει να εχεις στο μυαλο σου να το οδηγεις συνετα. Λιγο γκαζι στην αρχη και σιγα σιγα θα μαθεις να το ανοιγεις.

Νέο μέλος
    και εγω νομιζω οτι δε θα ειχα κανενα προβλημα με ενα δικυλινδρο 600αρι, που αν καταλαβα καλα συμπεριφερεται σαν 8βαλβιδο κινητηρα αυτοκινητου, εχει καλη ροπη απο χαμηλα αλλα τερματιζει σε ιπποδυναμη σχετικα νωρις, σωστα? αρα ανετο στην κινηση σε χαμηλες στροφες και χωρις να εχει ξεσπασμα στη δυναμη ψηλα που να σε τρομαξει...

Απο αυτα λοιπον και το suzuki που λετε και το er6f φαινονται καλες προτασεις, με το πρωτο να μου αρεσει πιο πολυ ο κωλος αλλα το kawa ειναι πολυ πιο ωραιο (στα ματια μου) που δεν ειναι γυμνο... Το κακο τους ειναι οτι για πρωτη μηχανη να παω σε 600+ και χωρις να ειναι αυτο ακριβως που μου αρεσει το βρισκω λιγο ριψοκυνδινο οικονομικα, δηλαδη αν δε μου "κατσει" και θελω να την αλλαξω σε κανα τριμηνο, θα εχω και αρκετη χασουρα αλλα και θα μπλεξω με αγοραπωλησιες με το καλημερα...

Γι'αυτο εψαχνα κατι που τουλαχιστον εμφανησιακα δε θα ηθελα για κανενα λογο να το αλλαξω (SS) και αν προεκυπτε αλλαγη θα ηταν μονο γιατι μου μπηκε το μικροβιο, το θεωρω αργω και θελω να "αναβαθμισω"... και επειδη θα προτιμουσα μεταχειρησμενο γι'αυτο θελω να μου πειτε το εξης, υπαρχει σε οποιαδηποτε εταιρεια τετραχρονο (γιατι και διχρονο και μεταχειρησμενο λεω καλυτερα οχι) μεχρι 400cc supersport ή εν πασει περιπτωσει οχι naked, με φαιρινγκ , απο το 2000 και μετα? Γενικα τι παιζει και με την παλαιοτητα στις μηχανες? Φανταζομαι οτι λογω απλουστερης κατασκευης υπαρχον λιγοτερα προβληματα με τον καιρο (πχ δεν εχεις τριξιματα , φθορες εσωτερικου κλπ που εχεις σε αυτοκινητα) και μενουν πρακτικα τα μηχανικα μερη που ειναι και ευκολα ελεγξιμα σε ενα μηχανικο σωστα? Αα μια μηχανη με πανω απο 5 χρονια εχει σημαντικη φθορα ή οχι?

koita,epeidh exw ena cbr250 3o xeri na sou pw tis parathrhseis mou.katarxhn einai sxedon adynaton na vreis se aristh katastash tetoio mhxanaki.eite 8a exei trakarei,eite 8a exei pesei opws to diko mou pou exei spasmeno deksi fairing stis enwseis.apo kei kai pera to phra me 26.000 xiliometra kai to ekana full service kateu8eian.sto synergeio mou eipan mhxanika einai gg alla 8a vgazei alla provlhmata logika,opws kai egine.mou kophke h ntiza 2 fores twra thn exw 2 mhnes xwris provlhma.apo symperifora einai asta na pan,an kaneis to la8os kai anevaseis strofes ekei pou den prepei ante na stamathseis..pantws einai kalo sxoleio kai den to exw vare8ei ka8olou mporw na pw.isa isa 8elw na kanw kai taksidaki kai 8a to kanw gia oti allo 8eleis edw eimai.
    www.myspace.com/deathmetalito

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΟΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ,ΤΟ ΠΩΣ ΣΤΡΙΒΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ 4Ο.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ 600 SUPER MOTAR ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΡΗΒΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΡΕΘΕΙΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ BUGET ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ 9.500 ΠΑΡΕ ΕΝΑ KTM DUKE 3 ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΕ ΕΝΑ DUKE ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ (ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ 5.500-4.000 ΕΥΡΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΚΗΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΠΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠςΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΤΥΣΗΜΟ,ΠΟΛΙ ΚΑΛΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΤΥΣΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΗΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ SS ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 1000ΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΝΩ ΤΟ 600ΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΟΠΙΑΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 7.500 ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΕΝΕΙΣ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.ΕΠΙΣΗ ΕΝΑ SS ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟ STANT ΘΑ ΘΕΣ 1.500 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΦΕΡΙΝΓΡ ΕΝΩ ΣΤΟ SM OΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΝΤΙΒΑΡΑ,ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!ΑΑΑ ΚΑΙ ΑΜΑΞΙ 200 ΑΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΡΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ Α ΒΑΛΕΙΣ ΑΜΑΧΙ 400+ΑΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΓΑΤΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ.ΕΛΠΙΖς ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!!

Νέο μέλος
    ρε παιδια, καναδυο μου προτεινατε 1000αρι....λογω ροπης χαμηλα, αλλα νομιζω υπερβαλετε πολυ.... Καταλαβαινω αυτο που λετε για τα 600αρια, ωστοσο σε αυτον τον κοσμο ολα ειναι συγκριτικα....δηλαδη ναι μεν το 600αρι SS θα ειναι λιγο ψοφιο χαμηλα αλλα μονο σε σχεση με 600αρι δυκιλινδρο ή 1000αρι, αποκει και περα θα ειναι η μερα με τη νυχτα σε δυναμη σε σχεση με 250αρια κλπ που κοιταζω και που πιστευω οτι μου αρκουν για αρχη τουλαχιστον...εχω λαθος σ'αυτο? Εντωμεταξυ φανταζεσαι νεο οδηγο με 1000αρι SS? να κλεισω απο τωρα θεση στο ΚΑΤ ή στην κολαση κατευθειαν?

Αποκει και περα γενικα επειδη εχω μπερδευτει αρκετα αποφασισα να ριξω τα κυβικα και την τιμη καθαρα λογω ανασφαλειας. Δηλαδη φοβαμαι μην παρω τη μηχανη και το μετανιωσω ή θελω να κινηθω σε αλλου ειδους, ή οτιδηποτε και πρεπει να ψαξω για πωληση και να χασω λεφτα κλπ. Ενω αμα παρω κατι σε χαμηλα κυβικα ολα αυτα τα ρισκα μειωνονται. Αν ειναι να δωσω κατω απο 3000 ευρω τοτε ουτε τα λεφτα μου θα κλαψω σε περιπτωση μεταπωλησης(αφου δε θα μπω μεσα πανω απο ενα 500αρικο λογικα), και στην χειροτερη περιπτωση ακομα και να μου ξεμεινει η μηχανη θα εχω κατι με μικρη καταναλωση που θα ειναι βολικο στην πολη. Επισης θα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι και αρκετα ασφαλες για νεο οδηγο. Βεβαια ενα 125αρι με 15 αλογα το κοβω οτι θα σερνεται λιγακι, η αναλογια κιλων ανα ιππο ειναι χειροτερη απο 1400αρι αυτοκινητο....αλλα ενα 250αρι με ~30 αλογα νομιζω θα ειναι μια χαρα... Κριμαςπου δε μπορω να βρω το ninja σε μεταχειρησμενο αλλιως δε θα σας ζαλιζα και τοσο...

by the way, ειδα και το suzuki gx500f που ειναι στο πνευμα του sv650 που μου προτεινατε πιστευω,και δεν ειναι naked και ειναι και πιο "προσιτο" με τα 500cc του. Παρολαυτα δε μου πολυαρεσε να πω την αληθεια. Το Er6f ειναι το πιο ωραιο απο αυτα.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    για μενα το ιδανικο για σενα ειναι το καβασακι
    αξιοπιστο,"ευκολο",εχει δυναμη που δεν ειναι τρομαχτικη αλλα ουτε που κοιμασαι,εχει την ομορφια που θελεις,ειναι ανετο,και ακομα και καινουργιο ειναι φθηνο
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μπορείς να με σπρώξεις ;
    από Lioulios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2011, 18:28
  2. Τι μπορείς να κάνεις με ....
    από icet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2010, 09:40
  3. Τι μπορείς να κάνεις με ένα μπαλάκι...
    από manhunter στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2010, 13:42
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2005, 13:02
  5. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 18:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας