Me, you, make babies sometime soon?:a07: :a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Me, you, make babies sometime soon?:a07: :a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Υπάρχει πολύ απλός τρόπος να προστατέψεις τα δικαιώματα μιας φωτό: Απλά μην την βάζεις εδώ. Κράτα την στο ντουλάπι κλειδωμένη και τα δικαιώματά της θα είναι μια χαρά προστατευμένα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Nα πω τη γνώμη μου? Καλα τα πολλά KB αλλά μήπως πρέπει να προστατέψουμε και τα δικαιώματα της κάθε φωτο? Κάτι λάθος είπα, το ξέρω, αλλά υπάρχει και αυτή η πτυχή.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Υπάρχει πολύ απλός τρόπος να προστατέψεις τα δικαιώματα μιας φωτό: Απλά μην την βάζεις εδώ. Κράτα την στο ντουλάπι κλειδωμένη και τα δικαιώματά της θα είναι μια χαρά προστατευμένα...
![]()
Δεν το είχα σκεφτει!
![]()
έχουν αναφερθεί διάφοροι τρόποι στο νετ.... τεχνικοί... τπτ δεν πιάνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Γιαυτό εχει κανει πάταγο η RED.
Nα πω τη γνώμη μου? Καλα τα πολλά KB αλλά μήπως πρέπει να προστατέψουμε και τα δικαιώματα της κάθε φωτο? Κάτι λάθος είπα, το ξέρω, αλλά υπάρχει και αυτή η πτυχή.![]()
ο μόνος τρόπος είναι να ανεβάζεις στο νετ αντίγραφο φωτό, σε αρκετά χαμηλότερη ανάλυση απο της οριτζιναλ... (πχ απο τα 2-3 mb που τραβάει μια καμερα 5-6 Μpixs σε 200 kb).
Eτσι, αν χρειαστεί να αποδείξεις οτι εισαι ο κάτοχος της, δείχνεις την καλή, τη μεγάλη... ένας που θα "κλέψει" τη μικρή, δεν θα μπορέσει όσο καλός και να είναι να "δημιουργήσει" απο αυτήν τη μεγάλη ανάλυση...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις