Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 51 από 51

Θέμα: Ερωτησεις....

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Φίλος και συνάδελφος που πήρε το R1200GS καινούργιο, έμεινε 2 φορες μέσα σε 2 μήνες από μπαταρία. Την 2η φορά μάλιστα τον πέτυχα στο γκαράζ της δουλειας, και προσφέρθηκα να τον βοηθήσω (ξεφτίλα ΡΠΜ.....ιταλικό να βοηθάει γερμανικό ) αλλά απ΄ότι μου είπε η μπαταρία ήταν σε περίεργο σημείο.

Τεσπα, ο φίλος και συνάδελφος ήταν έξαλλος μιας και το service της BMW που ήρθε, το έβαλε μπροστά μεν, του είπε όμως να κάνει μια 2ωρη βολτίτσα για να φορτίσει η μπαταρία.

Δλδ μέχρι Λαμία και πίσω....
    Ο φίλος σου δέν ξέρω πώς χρησιμοποιεί την μηχανή αλλά από ότι λές είναι και αυτός ένας από τους πολλούς.

To GS θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση και προδέρμ

σε άλλους απο καινούργιο καίει λάδι εμένα πάλι καθόλου αλλά όταν πάω βόλτα μετά δέν το βάζω στο μονό στάντ

όταν δέν ζεσταθεί κατα την εκκίνηση το μοτέρ μπορεί να ανοίξεις γκάζι και να σου σβήσει εν κινήσει και οι ταχύτητες δεν κουμπώνουν καλά, μετά όλα τέλεια.

είναι ιδιαίτερο μηχανάκι για ανθρώπους που πρέπει να του δείξουν λίγο προσοχή σε κάποια μικρά σημεία.

εάν κάποιος βαριέται τόσο πολύ παίρνει 1 jpn και η μόνη του έννοια θα είναι να ανοίγει την τάπα του τεπόζιτου.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Πωλείτε Blacbird '98
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Ο φίλος σου δέν ξέρω πώς χρησιμοποιεί την μηχανή αλλά από ότι λές είναι και αυτός ένας από τους πολλούς.

To GS θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση και προδέρμ
    Δεν κατάλαβα τι εννοείς ένας απ΄τους πολλούς....
    Ο άνθρωπος έχει πάνω απο μια 10ετία μεγάλες μοτοσυκλέτες και κάνει αρκετά χλμ κάθε χρόνο Ελλάδα και παραέξω. Με το GS του δεν είχε άλλα προβλήματα εκτός της μπαταρίας και γενικά το θεωρεί τέλειο για την χρήση που του κάνει.

Αν ήθελε μόνο ιδιαίτερη μεταχείρηση και προδέρμ, θα έδινε προδέρμ η BMW στα νεώτερα μοντέλα και θα άφηνε το ηλεκτρικό σύστημα στην ησυχία του..
    Γιατί κάτι ψιλοαλλαγούλες σε γεννήτρια κλπ έκανε, δεν έκανε;;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Aπ οτι ξέρω το πρόβλημα υπάρχει στα μοντέλα με το ηλεκτρικό servo.
    Εχει συζητηθεί και ξανα και ξανα.

Οπως και να χει δεν επιτρέπεται πχ να πηγαίνεις στη δουλειά σου και οταν πας να φύγεις να μένεις απο μπαταρία. Θα επρεπε να τα κάνουν όλα ανάκληση κατα τη γνώμη μου.

Στην ουσία δεν μένεις απο μπαταρία, εχει ρευμα υπεραρκετό για να πάρει μπρος, αλλα αποφασίζει σύμφωνα με συγκεκριμένες παραμέτρους οτι υπάρχει περίπτωση να μείνεις απο servo αν συντρέξοτν κάποιοι λόγοι, και δεν παίρνει μπρος.

Τι δουλειά εχει το servo σε μοτοσυκλέτα δεν το εχω καταλάβει. Πάντως τα νεα μοντέλα χωρίς servo, δεν εχουν πλεόν πρόβλημα απ οτι ακούω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Όχι, γιατί τους έχει ρίξει άγριο "πιστόλι" ...
    ψιτ φιλαρακι..."κανονι¨το λεμε εμεις......
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Τι δουλειά εχει το servo σε μοτοσυκλέτα δεν το εχω καταλάβει. Πάντως τα νεα μοντέλα χωρίς servo, δεν εχουν πλεόν πρόβλημα απ οτι ακούω. [/B][/QUOTE]

γιατι τα βάζετε με το servo???????
    και το δικό μου έχει servo (1150 adv) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την μπαταρία ασε που έχω καραφρενούκλες - άγκυρες.
    Το θεμα είναι στην γενήτρια και γι'αυτό στα '08 μοντέλα βάλανε μεγαλύτερες 720άρες απο 600άρες.
    http://giorgos-fantasyfotos.blogspot.com/

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτήσεις νέου fazerάκια.
    από Neri στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2004, 11:04
  2. Ερωτήσεις για ιδιοκτήτες MONO Transalp 600!
    από transalper600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2004, 20:13
  3. Ερωτησεις ενος νιουμπη
    από GhostDog στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 19:43
  4. Οι ερωτήσεις... και ο Bush (παλιό αλλά καλό)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 13:42
  5. Εχω μερικές ερωτήσεις...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2004, 17:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας