Ο φίλος σου δέν ξέρω πώς χρησιμοποιεί την μηχανή αλλά από ότι λές είναι και αυτός ένας από τους πολλούς.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Φίλος και συνάδελφος που πήρε το R1200GS καινούργιο, έμεινε 2 φορες μέσα σε 2 μήνες από μπαταρία. Την 2η φορά μάλιστα τον πέτυχα στο γκαράζ της δουλειας, και προσφέρθηκα να τον βοηθήσω (ξεφτίλα ΡΠΜ.....ιταλικό να βοηθάει γερμανικό) αλλά απ΄ότι μου είπε η μπαταρία ήταν σε περίεργο σημείο.
Τεσπα, ο φίλος και συνάδελφος ήταν έξαλλος μιας και το service της BMW που ήρθε, το έβαλε μπροστά μεν, του είπε όμως να κάνει μια 2ωρηβολτίτσα για να φορτίσει η μπαταρία.
Δλδ μέχρι Λαμία και πίσω....![]()
To GS θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση και προδέρμ![]()
σε άλλους απο καινούργιο καίει λάδι εμένα πάλι καθόλου αλλά όταν πάω βόλτα μετά δέν το βάζω στο μονό στάντ
όταν δέν ζεσταθεί κατα την εκκίνηση το μοτέρ μπορεί να ανοίξεις γκάζι και να σου σβήσει εν κινήσει και οι ταχύτητες δεν κουμπώνουν καλά, μετά όλα τέλεια.
είναι ιδιαίτερο μηχανάκι για ανθρώπους που πρέπει να του δείξουν λίγο προσοχή σε κάποια μικρά σημεία.
εάν κάποιος βαριέται τόσο πολύ παίρνει 1 jpn και η μόνη του έννοια θα είναι να ανοίγει την τάπα του τεπόζιτου.