Τρις λαλούν και δυο χορεύουν
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΤΟ 62 ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ???
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΜΕ...![]()
![]()
![]()
![]()
Iσως η Ηλικια μας κανει να τα βλεπουμε λιγο πιο ψυχραιμα![]()
![]()
A free people ought not only to be armed and disciplined, but they should have sufficient arms and ammunition to maintain a status of independence from any who might attempt to abuse them, which would include their own government." -- George Washington
i viki ena meri exi dikio ke en meri exi apopsi kati pou poli den exoun
ke xerome na diavazo tin apopsi tou kapiou se anti8esi merikon pou para8etoun ta grafimata kapion alon gia na stiriksoun tin apopsi pou io8etisan
edo fanike oti mia gineka me apopsi ke gnosi ine pio isxiri apo merikous mantraxalades pou kounan ta xilia tous pselizontas paflasmous
propika exo grapsi pola stin proigoumeni selida stin kourastiki glosa ton greeklish ke den 8a po tipota alo
para mono afto
file e8nikisti opou ke na ise 8a sou fao ta antera
![]()
![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Τρις λαλούν και δυο χορεύουν
(Δις)
Σκούπα τώρα στα αλβανίδια του κερατά που θέλουν να τους νταντεύουμε!!!!
Μπουκάλι και στουπί στις ποντικότρυπες που μένουν τα @@!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
μηπως εχεις κολλητο τον john titor και θα σου δωσει την χρονομηχανη να αλλαξεις τις συνθηκες που ηρθαν οι λαθρομεταναστες στην ελλαδα? μηπως μπορεις να διορθωσεις σφαλματα που εγιναν 10 χρονια πριν?Αρχικά δημιουργήθηκε από viki
.........................
γιατι μετα χριστον προφητες υπαρχουν πολλοι.
afrotwin....
αληθεια ολα αυτα που λες αλλα μηπως υπαρχει και λυση της επιστροφης στην πατριδα τους η μεταναστευση σε αλλη χωρα?
προσωπικα θα εξεταζα και αυτο το ενδεχομενο προτου αρχισω και σκοτωνω για να φαω
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
ρε Δημήτρη αφού συμφωνήσαμε να τους μαζέψουμε εδώ για να αντέξουν τα σκόπια αμα πήγαιναν στα Σκόπια όσοι ήρθαν εδώ θα είχαμε πολλά γέλια,Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
μηπως εχεις κολλητο τον john titor και θα σου δωσει την χρονομηχανη να αλλαξεις τις συνθηκες που ηρθαν οι λαθρομεταναστες στην ελλαδα? μηπως μπορεις να διορθωσεις σφαλματα που εγιναν 10 χρονια πριν?
afrotwin....
αληθεια ολα αυτα που λες αλλα μηπως υπαρχει και λυση της επιστροφης στην πατριδα τους η μεταναστευση σε αλλη χωρα?
προσωπικα θα εξεταζα και αυτο το ενδεχομενο προτου αρχισω και σκοτωνω για να φαω
τώρα λοιπόν πως να φύγουν πίσω ....
???
και η ζωή συνεχίζεται...
file mou i elada ine mikri xora me mikro proipologismo ke den mpori na afomiosi megala metanasteftika pli8i idi arketi exoun figi ke 8a figoun ki aloi ke 8a tous ksevrasi i xora apo moni tis den xriazete na kanis tipota to 8ema ine oti otan simveni afto exi epiptosis ke stous elines diladi i akrivia pou den mpori na antapeksel8i o alvanos exis tis idies epiptosis ke stous xamilou isodimatos elines ke o alvanos exi kapou na pai otan figi o elinas den exi.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
μηπως εχεις κολλητο τον john titor και θα σου δωσει την χρονομηχανη να αλλαξεις τις συνθηκες που ηρθαν οι λαθρομεταναστες στην ελλαδα? μηπως μπορεις να διορθωσεις σφαλματα που εγιναν 10 χρονια πριν?
afrotwin....
ke 8a dis oti exi arxisi kenouria metanastefsi gia tous elines ke 8a figoun akoma perisoteroi vevea ipo ales sin8ikes ala simveni ke 8a simvi
ego den katalaveno giati den pigan tous alvanous stin eparxia na anava8misoun tin georgia na xtisoun kenouries polis na tous xrisimopioisoume gia tin anava8misi tis xoras
ke tous kratisame edo stin protevousa ke ipova8misan gitonies pou alote itan grafikes ke me aftous eginan mizeres
ke i zoi na ine pio ftini gia aftous stin eparxia ke na figoun apo moni tous kserontas oti i protevousa tous ksevrazi
xoris na simeni oti tous dioxni kanis ala aftos o kinonikos apoklismos stin periptosi tous den ine asximos gia kanenan
afou stin protevousa iparxi anergia ke akrivia pos 8a zisoun xoris na klepsoun
eno stin eparxia kanis den pinai
tespa ine ena 8ema
ala saxlamares tou tipou skoupa ke ala tetia mono gia plaka mporis na ta les fantazome
an ine na tous dioksoume olous mavrous kitrinous mple na figoun ke oi vlaxi apo tin a8ina(okso kolovlaxi) i rosopontioi oi pontioi pou to pezoun elines oritzinal ke milane mia glosa.....
e? idi pos me vlepis?:rotflmao:
tous mikrasiates giati na tous karatisoume pou ir8an edo ke ipova8misan tin xora ferane mia mizeria anef proigoumenou..
ke ta souvlakia me ta tzatzikia ke ta mpouzoukia oust..
:rotflmao: :rotflmao:
ke genika leo na figoume oli giati an psaxnoume ton gnisio elina pou dikeoute na paramini se aftin tin xora malon oute kare gia mpirimpa den 8a ftiaxnoume
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ας πανε στην ιταλια δεν ειπα να πανε στα σκοπια αλλα ξεχασα εκει τους πνιγανε στην αδριατικη
afro
δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα που λες... ειδικα για το νεο μεταναστευτικο κυμα απο ελληνες... ας δει καποιος τι μισθους παιρνουν οι ειδικευομενοι γιατροι στην αγγλια, οι δασκαλοι κλπ
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
[B]file mou den exo na po tipota sto kanena epixirima souΑρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
file mou i elada ine mikri xora me mikro proipologismo ke den mpori na afomiosi megala metanasteftika pli8i idi arketi exoun figi
γιατί ρε Λέων η Γερμανία μπόρεσε? Βούλιαξε σιγά σιγά...απλά ο χρόνος είναι διαφορετικός.
ke 8a figoun ki aloi ke 8a tous ksevrasi i xora apo moni tis den xriazete na kanis tipota to 8ema ine oti otan simveni afto exi epiptosis ke stous elines diladi i akrivia pou den mpori na antapeksel8i o alvanos exis tis idies epiptosis ke stous xamilou isodimatos elines ke o alvanos exi kapou na pai otan figi o elinas den exi.
ke 8a dis oti exi arxisi kenouria metanastefsi gia tous elines ke 8a figoun akoma perisoteroi vevea ipo ales sin8ikes ala simveni ke 8a simvi
ego den katalaveno giati den pigan tous alvanous stin eparxia na anava8misoun tin georgia na xtisoun kenouries polis na tous xrisimopioisoume gia tin anava8misi tis xoras
ke tous kratisame edo stin protevousa ke ipova8misan gitonies pou alote itan grafikes ke me aftous eginan mizeres
ke i zoi na ine pio ftini gia aftous stin eparxia ke na figoun apo moni tous kserontas oti i protevousa tous ksevrazi
xoris na simeni oti tous dioxni kanis ala aftos o kinonikos apoklismos stin periptosi tous den ine asximos gia kanenan
afou stin protevousa iparxi anergia ke akrivia pos 8a zisoun xoris na klepsoun
Ρε φίλε με νευριάζει η αφέλειά σου ειλικρινά δηλαδή ξεκολλά απ’ την κοσμάρα σου μια χαρά μυαλό έχεις που δουλεύει βάλτο να σκεφτεί.....
eno stin eparxia kanis den pinai
tespa ine ena 8ema
ala saxlamares tou tipou skoupa ke ala tetia mono gia plaka mporis na ta les fantazome
τα παιδιά κάνουνε πλάκα πιστεύω δεν εννοούν κάτι τέτοιο αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι τέτοιες πρακτικές χρησιμεύουν στο να διατηρείται η κατάσταση του μετανάστη με όλες τις αβάντες αυτού που την δημιουργεί?
Να στο πω διαφορετικά ...εμάς που είμαστε οι «καλοί» μας συμφέρει εσάς να σας μετατρέψουμε σε φουκαράδες και να σας έχουμε για πολύ καιρό σε τέτοια κατάσταση.. γιατί έτσι είσαστε προβατάκια προς εκμετάλλευση και όταν θέλουμε σας σφάζουμε κι άλας.....α και που και που σας πετάμε κανένα ξεροκόμματο ....
an ine na tous dioksoume olous mavrous kitrinous mple na figoun ke oi vlaxi apo tin a8ina(okso kolovlaxi) i rosopontioi oi pontioi pou to pezoun elines oritzinal ke milane mia glosa.....
e? idi pos me vlepis?
απ΄εδώ και κάτω....
επιτέλους αυτό το ύφος που γνωρίζουμε....
ke to mialo exo na to valo na doulepsi?![]()
ti den katalaves na sto eksigiso
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
[B]Εμπαθής είσαι από την πρώτη στιγμή που απάντησες ,σε οποιοδήποτε μήνυμα μου, σε αυτό το φόρουμΑρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
Thano και Dodok Edessa
Δεν θα γράψω ότι συμφωνώ μαζί σας γιατί κινδυνεύετε σοβαρά να χαρακτηριστείτε ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
Εγώ λοιπόν δηλώνω κκε
Μην μας πεις όμως από πιο site της αντέγραψες, γιατί θα χαρακτηρισθείς ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ
ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ
ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ,ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΓΡΑΦΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΤΥΧΑ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ "ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ..
ΝΑΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑΤΙ WHO GIVES A SHIT...
MH ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ...
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ,ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ,ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ...
ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ,ΑΝ ΔΕΧΘΩ ΤΟ "ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΕΝ" ΤΟΤΕ ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΓΡΑΠΤΩΝ ΣΟΥ...
ΕΜΠΑΘΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΒΑΡΙΕΜΑΙ...
Και μπορεί να αγγίζω τα όρια της δυσλεξίας (το πάνω η κάτω δεν έχει σημασία ), αλλά ηλίθιος δεν είμαι
Βλάκας μπορεί
ΚΑΙ μέσα στην βλακεία μου, διακρίνω ότι φάσκεις και αντιφάσκεις
ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ
Τόσο δύσκολο ήταν να καταλάβεις, ότι δεν αναφέρεται σε εσένα αυτό και πού απευθύνεται ?
ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ,ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
Η λέξη μαλάκας και τα παράγωγα της, δεν υπάρχει ούτε στην καθημερινό μου λεξιλόγιο, ούτε στην ψηφιακή έκφραση του χαρακτήρα μου
ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΓΡΑΦΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΤΥΧΑ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ "ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ..
Το ποιος γράφει ελληνικά και ποιος όχι ,πάλι είναι κάτι που είναι οφθαλμοφανές, σε σημείο που βγάζει μάτια θα έλεγα
Έχεις δει πουθενά, μεγάλες ιδέες για την καταγωγή μου?
Η πρέπει να γράψω ότι η μισή μου καταγωγή, προέρχεται από και τον Εύξεινο πόντο
Και ζητώ συγνώμη για αυτό το λάθος μου, αλλά δεν φταιω εγώ
ΝΑΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑΤΙ WHO GIVES A SHIT...
MH ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ...
Σίγουρα γιατί εδώ υποτίθεται ότι είναι ο χώρος έκφρασης, της απόλυτης δημοκρατίας και ελευθεριας (μόνο που γράφω αυτές τις λέξεις, μου έρχεται να ξεράσω στα μούτρα του ακατονόμαστου)
Και σίγουρα εδώ μέσα πρέπει να κυκλοφορούμε με δήλωση κοινωνικών φρονημάτων, για να γράφουμε
Οποίος Δε, δεν ανήκει στην κλίκα μας και στα κομματικά μας πιστεύω, πρέπει να τον δέρνουμε (σύμφωνα με την φασιστική αντίληψη ενός συμφουριτη μας, που τυγχάνει να είναι και moderator και χαίρει άκρας ασυλίας, οντως στο απυρόβλητο)
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ,ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ,ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ...
Απολογούμαι άλλη μια φορά απέναντι σου λέγοντας ότ,ι δεν γνώριζα ότι ο μαίανδρος είναι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ
Είδα στην πρώτη σελίδα ότι {To meandros είναι η ελληνική πύλη στο διαδίκτυο για αδέσμευτη, ενελλακτική ενημέρωση, ενάντια στην δικτατορία των ΜΜΕ, ενάντια στην φίμωση και την παραπληροφόρηση.
Μη κατευθυνόμενη πληροφόρηση. Φωνή Ελευθερίας.
Το portal Meandrosβασίζεται στη συνεισφορά των μελών του, για την ειδησεογραφική κάλυψη, την αρθρογραφία με άποψη και τον σχολιασμό. Το πνεύμα λειτουργίας του στρέφεται ενάντια στην "δημοσιογραφία" και τους "δημοσιογράφους}
Δεν κάθισα να ψάξω, τι κρύβει κομματικά και το να διαβάζω ότι θέλω, δεν με κάνει θιασώτη των πρακτικών του
Και επειδή δεν είμαι χριστιανός και μάχομαι τις θρησκείες, τι με εμποδίζει να μελετώ την αγία γραφή και επειδή δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, τι με εμποδίζει να βλέπω την ιστοσελίδα του κκε, η οποιαδήποτε άλλου κόμματος και να το μεταφέρω, χωρίς να με γεμίζεται χαρακτηρισμούς
Τον πλευρη τον γνωρίζω ελάχιστα, μέσα από κάποια γραπτά του και όσες φορές τον είδα στο εθνικό δίκτυο, δεν πρόλαβα να ακούσω τι λεει, γιατί τα φασιστόμουτρα της αριστερής παράταξης, δεν τον άφησαν να μιλήσει, όποτε δεν θα σχολιάσω, αλλά για τα τόσα αλλά αρχίδια που λες ότι κυκλοφορούν θα συμφωνήσω …
(γραφικός δεν είναι ο λεβέντης αλλά εμείς οι πολίτες? Που ψηφίσαμε τον χλευαστή του να βγει στην εξουσία )
Επειδή υπάρχει ειρωνεία και στο[ τόσο ενημερωμένος πολίτης ] ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ συμπέρασμα , ότι ανήκεις στο κοινωνικό σύνολο, που προσπαθεί δια παντοίων τρόπων, να μην υπάρχουν πολίτες σε αυτήν την χώρα,, αλλά κομματοσκυλα κάθε είδους
ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ,ΑΝ ΔΕΧΘΩ ΤΟ "ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΕΝ" ΤΟΤΕ ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΓΡΑΠΤΩΝ ΣΟΥ...
Την άποψη σου, για την εικόνα των εν γένει γραπτών μου, είδα ότι την εξέφρασες πολύ εύγλωττα, με τα 10 yuck που με φιλοδώρησες (με άριστα το 10 ), γιατί δεν είχες το θάρρος, να το πεις πιο νωρίς
Το χρησαυγιτης, ήταν το πρόσχημα και η πρόφαση
Φιλικούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς σύντροφε του 62
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Βίκυ
Συνήθως όταν συνδιαλέγομαι με το ισχυρό φύλο, είμαι ευγενής και χαίρομαι που γράφεις
Αλλά μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες
Από την απάντηση σου αυτή
[χωρίς επιχειρήματα και δικαιολογίες του κώλου μην ξανασχολιάσεις απόψεις μου!!]
μήπως είσαι συγγενής του afrotwin η μήπως νομίζεις ότι εγώ είμαι συγγενής του ?
Γιατί μόνο αυτός γράφει με επιχειρήματα αναγαγωντας οτιδήποτε στον κώλο του
Δεύτερον, που ψωνίζεις καθοδήγηση, για να παω να πάρω και εγώ, γιατί η δικιά μου είναι ληγμένη από καιρό
Τρίτον στο [-Δεν ξέρω αν απάντησα σε όλες τις μαλακίες… κουράστηκα κιόλας, αλλά και απ’ την άλλη σας βαρέθηκα γιατί μου είστε βαρετοί κολλημένοι χρυσαυγίτες χωρίς ταμπέλα καν. Επίσης έχω και δουλειά, επίσης δεν θα ξανασχοληθώ με το θέμα σας και όχι γιατί δεν θα ήθελα αλλά γιατί είναι επικίνδυνο για μένα να κάνω διάλογο με BrainKillers… μου καταστρέφουν τα κύτταρα του εγκεφάλου μου… και τα χρειάζομαι για να συνεχίσω να μπορώ να πληροφορούμαι και να ψάχνω όλα αυτά που δεν μου μάθανε στο σχολείο, όλα αυτά που θεωρούνται κατεστημένα και μου προσφέρονται να τα καταπιώ αμάσητα… ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!
Βαρέθηκα τις μυθοπλασίες του θρησκευόμενου πατριώτη, υπάρχει τόση τροφή έξω από αυτό και δεν πρόκειται να κάτσω να πείσω κανέναν τυφλό, όποιος θέλει το ψάχνει, όποιος όχι… τουλάχιστον ας μην ασχολείται με εμένα γιατί απλά με καθυστερεί…]
Αν ήσουν άντρας θα σου έλεγα, σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσόν όπως έσκισα εγώ την ώρα που έβαζα τις αγκύλες
Αλλά επειδή είσαι γυναίκα και μάλλον μικρή σου λεω, πρόσεξε μην κάψεις κανένα ηλεκτρόνιο παραπάνω, γιατί μερικά είναι χρήσιμα και θα τα χρειασθείς αργότερα…
![]()
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση