![]()
ρε παίδες... σορρυ...
δυο άγνωστα νούμερα αναπάντητες το πρωί... φαντάζομαι ο σωτήρης και ο θωδωρής θα ήταν...
παιδιά είχα τον ασήκωτο... δεν γινόταν... δλδ γινόταν... αλλά δεν ήθελα να κάνω τέτοια βόλτα με 3 ώρες ύπνο μόνο...
![]()
![]()
ρε παίδες... σορρυ...
δυο άγνωστα νούμερα αναπάντητες το πρωί... φαντάζομαι ο σωτήρης και ο θωδωρής θα ήταν...
παιδιά είχα τον ασήκωτο... δεν γινόταν... δλδ γινόταν... αλλά δεν ήθελα να κάνω τέτοια βόλτα με 3 ώρες ύπνο μόνο...
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν ήθελα να κάνω τέτοια βόλτα με 3 ώρες ύπνο μόνο...
δικαιολογιες...
δεν θα ησουν κι ο μονος...!!!
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Επεστρεψα και εγώ στη βάση !!!
ε ενταξει, απο χθες !!
Ομορφα ήταν, καναμε και καλα χιλιομετρα με το Φωτη πριν βρουμε τα παιδια στο Πορο !!!
Αντε και στα επόμενα.
![]()
Εσεις ολοι που βγαζατε φωτογραφίες όλη την ώρα γιατι μας τις κρύβεται ? ε ? ε?![]()
![]()
Ηλίας
Νωρίς επέστρεψες στη βάση! :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dosko
Επεστρεψα και εγώ στη βάση !!!
ε ενταξει, απο χθες !!
Ομορφα ήταν, καναμε και καλα χιλιομετρα με το Φωτη πριν βρουμε τα παιδια στο Πορο !!!
Αντε και στα επόμενα.
![]()
Εσεις ολοι που βγαζατε φωτογραφίες όλη την ώρα γιατι μας τις κρύβεται ? ε ? ε?![]()
![]()
Θα τις βγάλουμε στη φόρα, αν δουλεψει και το ε-σι-ντι-σι !![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Οι δύο μπροστά που κοιτάνε????:hypnotize![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Αυτά απο 'μένα και να πω πως μου την έσπασε ο γυρισμός λόγο σπαστικού ψιλόβροχου μέχρι Αγ. Θεοδώρους![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ όλους για την ωραία παρέα![]()
![]()
γιαυτο δεν εβρεξε περισσοτερα γκολ στο ΟΑΚΑ???Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
Αυτά απο 'μένα και να πω πως μου την έσπασε ο γυρισμός λόγο σπαστικού ψιλόβροχου μέχρι Αγ. Θεοδώρους
Ευχαριστώ όλους για την ωραία παρέα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΖΑΚΙΑ....![]()
![]()
![]()
Dosko & Operater, διαλέξαμε να κάνουμε τη διαδρομή Αθήνα-Ναύπλιο, Νάυπλιο-Αρχ. Επίδαυρος-Πόρος. Αυτό που μου άρεσε ήταν η διαδρομή Νάυπλιο-Επίδαυρος.
Καινούρια (που και που βέβαια) άσφαλτος, ωραίες στροφές με ανάλογο τοπίο.
Βέβαια δεν με άγγιξε το γεγονός ότι είχε στροφές ωραίες μιας και ... δεν ξέρω να στρίβω!![]()
Τέλος πάντων... που θα πάει, θα μάθω!
Η φωτό είναι ακριβώς μετά τις γραμμές, προς Ναύπλιο.
![]()