Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 76

Θέμα: Bmw F 650 Gs

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από danil0
    ...εμένα ο Βαγιανέλης (Αμφιθέας) έκανε ένα μήνα περίπου..πόσο σου λένε?

...άσχετο ... παιδιά η μηχανή είναι "άλλο πράμα" ... χέρεσε να 'τρέχεις ' για δουλειές..
    Πηρα σημερα Βαγιανελη και μου ειπε ενα μηνα παραδοση και μετα πηγα Παναγιωτοπουλο και μου ειπε παραδοση σε περιπου δεκα μερες αλλα μονο σε μπλε και με τελικη τιμη 9710,00 λογω των εξτρα που εχει βαλει η μαμα εταιρεια.Ερωτηση 1η να τον εμπιστευτω τον Παναγιωτοπουλο η μου λεει 10 μερες για να μην με χασει?Ερωτηση 2η να κοιταξω τιποτα αλλο γιατι μου την σπαει ο τροπος που θελουν να τα παιρνουν με τα εξτρα που βαζουν απο εργοστασιο

Απο τα έξτρα που δίνει να ΜΗΝ βάλεις τα κάγκελα της bmw που πιάνουν χαμηλά μονο στον κινητήρα και να βάλεις Hepco Becker που πιάνουν και ψηλα τα πλαστικα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Πηρα σημερα Βαγιανελη και μου ειπε ενα μηνα παραδοση και μετα πηγα Παναγιωτοπουλο και μου ειπε παραδοση σε περιπου δεκα μερες αλλα μονο σε μπλε και με τελικη τιμη 9710,00 λογω των εξτρα που εχει βαλει η μαμα εταιρεια.Ερωτηση 1η να τον εμπιστευτω τον Παναγιωτοπουλο η μου λεει 10 μερες για να μην με χασει?Ερωτηση 2η να κοιταξω τιποτα αλλο γιατι μου την σπαει ο τροπος που θελουν να τα παιρνουν με τα εξτρα που βαζουν απο εργοστασιο

Εγώ λέω να περιμένεις κανένα χρόνο που θα τα σκοτώνουν και να το πάρεις μεταχείρο.Δεν αξίζει ούτε τα λεφτά του ούτε τον εξοπλισμό του.Γνώμη μου.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Εγώ λέω να περιμένεις κανένα χρόνο που θα τα σκοτώνουν και να το πάρεις μεταχείρο.Δεν αξίζει ούτε τα λεφτά του ούτε τον εξοπλισμό του.Γνώμη μου.
    Το κακο ειναι οτι σημερα αποχωριστηκα το καημενο το ΧΤακι μου και αμα μεινω πανω απο μηνα χωρις μηχανη θα παθω εγκεφαλικο κινουμενος στο κεντρο της αθηνας

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    ...τελικά ήμουν όντως τυχερός με μόνο ΑΒS και trip computer...δεν ήταν κόλπο του πωλητή
    ...make love ..not work 'tzimakos'

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Απο τα έξτρα που δίνει να ΜΗΝ βάλεις τα κάγκελα της bmw που πιάνουν χαμηλά μονο στον κινητήρα και να βάλεις Hepco Becker που πιάνουν και ψηλα τα πλαστικα

μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες που μπορούμε να το βρούμε κτλ...

Επίσης μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ βαλίτσες ... γιατί αυτές της BMW εκτός του οτι είναι ΚΥΒΟΙ κακης αισθητικής ... είναι και πανακριβες

Touratech
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Touratech
    ...δηλαδή?? εδώ...άσχετος...

πάντως μπήκα εδώ http://osc.off-road.gr αλλά καμια αξιόλογη βαλίτσα δεν έχει.

...αυτές οι givi , kappa δεν μπαίνουν??

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από danil0
    ...δηλαδή?? εδώ...άσχετος...

Ρε μάστορα........ σοβαρά τώρα .... μπορεί να είσαι και ο μοναδικός αναβάτης BMW στο ηλιακό σύστημα , που δεν γνωρίζει το περίφημο κατάστημα, ......το "μαγαζί γωνία", ........το διάσημο εκδοροσφαγείο , που ακούει στο όνομα Touratech
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Ρε μάστορα........ σοβαρά τώρα .... μπορεί να είσαι και ο μοναδικός αναβάτης BMW στο ηλιακό σύστημα , που δεν γνωρίζει το περίφημο κατάστημα, ......το "μαγαζί γωνία", ........το διάσημο εκδοροσφαγείο , που ακούει στο όνομα Touratech
    ρε αρχιμηχανικέ .... που είναι το μαγαζάκι?

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Εδώ μπορείς να το βρείς:

(makan-touratech hellas)

www.makan.gr

Βρίσκεται Θερμοπυλών 37 (δες photo παρτακάτω)

Επίσης:

www.motoraid.eu

Έχει την wunderlich- έχω πάρει κάτι πραγματάκια είναι πάρα πολύ καλό site-εγώ να σου πω το προτιμώ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	crl3jahq.gif 
Προβολές:	480 
Μέγεθος:	72,6 KB 
ID:	128063
    ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
    Εδώ μπορείς να το βρείς:

(makan-touratech hellas)

www.makan.gr

Βρίσκεται Θερμοπυλών 37 (δες photo παρτακάτω)

Επίσης:

www.motoraid.eu

Έχει την wunderlich- έχω πάρει κάτι πραγματάκια είναι πάρα πολύ καλό site-εγώ να σου πω το προτιμώ.
    ευχαριστώ "τα μάλα"

http://motoraid.eu/shop/product_info...oducts_id=1343

αυτή λέτε να κάνει?? για το F650 GS

λαστιχα

γεια χαρα! εχω μια gs 650 του 2004, και ειμαι στη διαδικασια να αλλαξω λάστιχα. τα tourance ειχα αλλα λεω να να βάλω τα bridgestone battlewing μιας και σπάνια πηγαινω σε χωμα.καμια γνωμη?

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW F 650 GS manual
    από MikeG στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2017, 08:14
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2006, 05:28
  3. Αγορα Bmw F 650 Gs?
    από tasos21 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 14:56